Undersökning: Läsarna önskar mer Nordfront TV

VECKANS FRÅGA. TV och Nordfront som papperstidning stod ut när Nordfront frågade vad som borde erbjudas härnäst.

Under Almedalsveckan gavs Nordfront ut som papperstidning i tre specialnummer för de tre dagarna som Motståndsrörelsen var på plats. Dessa nummer går nu att beställa från Nordfront förlag via denna länk.

Med anledning av denna utgivgning frågade vi läsarna vad Nordfront borde satsa mest resurser på och erbjuda härnäst.

Det visade sig att 38 procent av läsarna vill att vi satsar mer på TV. Redan nu täcker vi aktiviteter med bättre livesändningar, intervjuer och reportage samt håller på att upprätta en TV-studio.

På andra plats kommer utgivning av Nordfront som regelbunden papperstidning med 21 procent.

Efter detta var det desto mer jämnt mellan de tre övriga alternativen där många ändå vill att den nationella musiken gör en ”revival” under eget skivbolag.

I kommentarerna var det flera som efterlyste kortare propagandaklipp som kan läggas ut på Youtube. Fredrika Lampenschirm skrev om detta:

Digital IT är som ett bottenlöst hål som alltid kräver mer pengar men det viktigaste är att nuvarande plattform har färre nedsläckningstimmar. Med fördel skulle propagandan spridas till fler platser/plattformar där surfare lätt ramlar över den. Då får vi bredare spridning.

Den planerade satsningen på mer web-tv är bra. Den bör inte tillåtas bli för kostsam men YouTube-åldern kräver nog propagandafilmer som inte är längre än surfares youtube- och porrklipp, dvs fyra till tio minuter. Det finns naturligtivs många duktiga videoredigerare bland medlemmarna. De bör tas tillvara.

Vad gäller regelbunden papperstidning var det delat. En del menade att papperstidning är passé medan andra inte höll med. I kommentarerna förespråkades bland annat en oregelbunden tidning som trycks vid specifika tillfällen, som nu inför Almedalen. De som var för en tidning, regelbunden eller oregelbunden sådan, menade att den i första hand bör innehålla propaganda med enkla och slagkraftiga budskap, som ett utökat flygblad. Ett argument för att ha en tidning var att förmågan att ge ut en sådan kan vara viktig när Internet blir allt mer censuserat.

Både Senaste och Kerstin förespråkade radio och TV som medium för att nå ut med rörelsens visioner. Den senare skrev:

Ibland blir man så deprimerad av allt skit så gärna ett särskilt program som enbart lyfter fram allt positivt som sker i motståndsrörelsen och lite visionärt kring hur vi bygger det parallella samhället. Lite tankar kring hur vi vill vara och agera som människor. Radio regeringen brukar lyckas ganska bra med det här ibland, men jag skulle vilja ha ett helt program med den inriktningen som man kan lyssna på när man vill bli inspirerad.

Veckans fråga är nu avslutad. En ny fråga kommer upp under kvällen.

 

Veckans fråga

Varje måndag lägger Nordfront upp en ny omröstning (kvällstid) och sammanfattar den gamla (morgon). Har du förslag på frågor som skulle passa som ”Veckans fråga”? Kontakta då redaktionen@nordfront.se.

Dela artikeln på sociala medier:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här.

Lämna en kommentar

133 Kommentarer till "Undersökning: Läsarna önskar mer Nordfront TV"

Meddela om
avatar
Sortera efter:   Senaste | Äldst | Mest röstad
Svenne
Gäst
Nybörjare
Svenne

Annat: att Nordfront/NMR tillsammans med andra nationella kan dra igång en form av ”arbetsförmedling”, där vi nationella runtom i Norden hjälper varandra på olika sätt, exempelvis i form av att starta eget tillsammans också – ungefär som en kristen rörelse, vars namn jag ej kommer på i skrivande stund.

Jag har själv en del idéer, men klarar ej av att genomföra det på egen hand.

Shlomo Shekelstein
Gäst
Nybörjare
Shlomo Shekelstein

Ett kontaktnätverk för jobb vore onekligen en bra idé. Att slippa oroa sig för födokroken skulle göra det lättare för många att aktivera sig.

Tor
Gäst
Nybörjare
Tor

Oavsett en nationell arbetsförmedling eller ej går skatten till mångkultur, feminism och vulgära homopride jippon.

ansch
Gäst
Nybörjare
ansch

Det vore verkligen något! Är själv arbetslös nu och letar febrilt efter något. Har också haft tankar kring att starta eget men det är lättare sagt än gjort.

Ambition
Gäst
Nybörjare
Ambition

https://www.nordfront.se/nationell-foretagsamhet.smr

Här resonerar en skribent på Nordfront lite om just det.

Lars
Gäst
Nybörjare
Lars

Jag är helt enig i den idén; ekonomisk stigmatisering och arbetslöshet är något som gör att många nationalister inte törs komma ut offentligheten med sina åsikter.

Så ”annat”:
Arbets/tjänsteförmedling

Albert Spjuut
Gäst
Nybörjare
Albert Spjuut

Helt enig Svenne. Jag har också idéer som skulle kunna resultera i riktigt många jobb för Nordens folk. Jag vill ju tex absolut inte ta banklån nu för att utveckla dessa idéer, så en plattform / nätverk, där det kanske också finns villiga investerare etc hade varit en styrka för Nationella rörelsen.

Mördar Conny
Gäst
Nybörjare
Mördar Conny

Eller en fackförening.
Vi skulle aldrig kunna hålla många arbetslösa med lön under en lång tid, men nån enstaka lite då och då i 3 månader tills karensen gått ut vid tex uppsägning utav personliga skäl som kan härledas till att personen har yttrat fel åsikter och/eller värderingar.

Vi är nog många fackliga förtroendemän här ifrån olika sektorer som hade kunnat hjälpa till att bygga upp något med våran kompetens och erfarenhet.
Jag såg bla 4-5st med Byggnads väskor och tröjor på demon i Sthlm, samt 1 med metall.

Morningstar
Gäst
Nybörjare
Morningstar

En enda valfri mening i Mein Kampf är vettigare än ditt förvirrade rödinginlägg.

Gustaf
Gäst
Nybörjare
Gustaf

Bra, jag ställer gärna upp som läkare, kan jobba för sjuksköterskelön.

support NMR
Gäst
Nybörjare
support NMR

Skytte .kampsport .överlevnad kurser flickor o kvinnor större annsvar vi har många natonalister i denna grupp.

Svenne
Gäst
Nybörjare
Svenne

Instämmer. Jaktutbildning kan också ingå (men detta förutsätter ju så klart att någon eller några inom organisationen själva har jaktlicens).

soldier of light
Gäst
Nybörjare
soldier of light

vill du lära dig skytte ansök till en skytteklubb vill du lära dig kampsport gå till en kampsportsklubb vill du lära dig överlevnad läs överlevnadsböcker,kom igen nu bättre kan du.

Mördar Conny
Gäst
Nybörjare
Mördar Conny

Det är sammanhållningen. Tänk dig att ”nordfront” anordnar en jakt utbildning, eller att vi i Gbg håller kontinuerliga kampsportspass ihop. Det senare VET jag svetsar ihop sammanhållningen något oerhört.
Kontinuerlig kampsportsträning i en gympasal eller på en klubb en kväll i veckan ger skitmycket för sammanhållningen.

Svenne
Gäst
Nybörjare
Svenne

Ytterligare ett annat förslag är att Nordfront/NMR tillsammans med andra nationella börjar dra upp riktlinjerna för en stiftelse av något slag, ungefär som Stadsmissionen, ”Frälsis” och liknande, att denna skall verka över hela Norden och där hjälpen först och främst ges till behövande, utsatta etniska nordbor och andra vita (avkastningen likaså).

Detta kan eventuellt också kopplas till förslaget om ”arbetsförmedling”, och där den eventuella avkastningen också kan gå till att ge ekonomiskt bistånd till den etniske nordbo som avser att starta något eget.

Möjligheterna är många, det gäller bara att fånga dem.

Anders Jonsson
Gäst
Nybörjare
Anders Jonsson

Jag har svårt att välja mellan ännu mer radioprogram och en regelbunden papperstidning, men jag valde det första för jag tror det når fler människor.

Farmor
Gäst
Nybörjare
Farmor

Ja vare sig det nu är papperstidning, radioprogram eller annan media så tror jag att på att informera/förkovra det svenska folket om de sociala strukturer som infördes i Tyskland på 30-talet. Socialförsäkringar, barnbidrag, allmän hälsovård, lagstadgad semester mm, som den svenska socialdemokratiska regeringen kopierade rakt av. Likadant om varför judarna har blivit utslängda från hundratals länder genom historien.

Spjutet
Gäst
Nybörjare
Spjutet

Ja du,dom har ett speciellt sätt att jobba på.Nu ligger det till så här,att-och då i egenskap av just precis judar.

Svenne
Gäst
Nybörjare
Svenne

Att – om möjligt – grunda ett väktarbolag och/eller något liknande, som ger personskydd åt behövande vita runtom i Norden.

Har ni en lojal advokat?
Gäst
Nybörjare
Har ni en lojal advokat?

NMR måste se till att skaffa er minst en jurist och en advokat som ni vet alltid kommer att vara 100% lojal mot er, samt alltid företräda era intressen (i domstol) om så krävs. Helst pro bono…

Hon/han behöver helst inte vara ngn medlem, utan verka bakom_kulisserna.

Anonym
Gäst
Nybörjare
Anonym

Jag har för mig det finns åtminstone en nationellt sinnad jurist, efternamnet kommer jag inte ihåg, men jag tror hans förnamn är Rikard.

Kanske han kan vara rätt man för motståndsrörelsen?

Mördar Conny
Gäst
Nybörjare
Mördar Conny

Vaktbolag är framtiden

Icke partibunden
Gäst
Nybörjare
Icke partibunden

Spräcker den bubblan. att bara ta emot vita kunder är liksom ett lagbrott. Eller nja, att neka icke vita kunder. Gissar att ni skulle få massa jobbförslag av vänsterfolk med för att skapa konflikt.

expandera o ta över
Gäst
Nybörjare
expandera o ta över

nationell musik är ett kraftfullt verktyg för att hålla uppe stridsviljan samt att nå ut och rekrytera nya till kampen.

expandera o ta över
Gäst
Nybörjare
expandera o ta över

ni borde ha folk som är aktiva på nätet o debatterar med alla hatare o ignoranta okunniga människor o ge dom svar på tal.Det är viktigt många får nys om er verksamhet o kanske kollar upp er på nätet eller youtube o ser dom då att det är ni som alltid vinner striden så kommer det nog gynna kampen.

Kim Larsen
Gäst
Nybörjare
Kim Larsen

Hadde dere ikke kjøpt inn en green screen. Dere for skaffe et bord og sitte og diskutere foran kamera.

Robert
Gäst
Nybörjare
Robert

Uppratta ett callcenter før spridning av propaganda ock varva medlemmar

Namnsson
Gäst
Nybörjare
Namnsson

Beträffande utgivning av böcker/skrifter föreslår jag en eller flera sådana, där man samlar bak- och/eller matrecept från hela Norden.

Det kan lika gärna vara en enda bok med recept från varje land, eller en bok från respektive land.

Likaså kan det vara såväl historiska recept som mer nutida.

Eventuellt – i ett längre perspektiv – kan böcker eller skrifter med sådant innehåll från övriga Europa (”kontinenten”) också komma ifråga.

anonym
Gäst
Nybörjare
anonym

Kanske Vera Oredsson kan erinra sig något mer eller mindre smarrigt, och som man gärna försökte lansera runtom i det nationalsocialistiska Tyskland under hennes uppväxt?

Det vore kanske något om den kunskapen inte gick förlorad.

Anonym
Gäst
Nybörjare
Anonym
Inte enbart matrecept, utan gärna också olika former av hantverk, såväl manligt som kvinnligt sådant. T.ex. olika slags mönster, färgnings-/tillverkningsmetoder och allt vad det nu kan vara för något, från olika bygder och landsändar runtom i de nordiska länderna. Jag tror sådant kan vara bra att känna till och behärska så att den kunskapen inte går förlorad i vårt alltmer internationella samhälle, där våra styrande samt andra starka krafter gör allt de kan för att – i alla avseenden – stöpa om oss i en alltmer orientalisk riktning. Så kort sagt en bok, eller flera, i gamla tekniker m.m., vilka… Läs mer »
Fredrika Lampenschirm
Gäst
Nybörjare
Fredrika Lampenschirm
Annat: Stabilare nyhetsportal på nätet. Digital IT är som ett bottenlöst hål som alltid kräver mer pengar men det viktigaste är att nuvarande plattform har färre nedsläckningstimmar. Med fördel skulle propagandan spridas till fler platser/plattformar där surfare lätt ramlar över den. Då får vi bredare spridning. Den planerade satsningen på mer web-tv är bra. Den bör inte tillåtas bli för kostsam men YouTube-åldern kräver nog propagandafilmer som inte är längre än surfares youtube- och porrklipp, dvs fyra till tio minuter. Det finns naturligtivs många duktiga videoredigerare bland medlemmarna. De bör tas tillvara. Med enkla datorprogram typ after effects kan klippen… Läs mer »
Stockholm
Gäst
Nybörjare
Stockholm

Haha, Fredrika du är både smart och rolig!
Kloka förslag som jag instämmer i till fullo. Dvs nej till tidning och fortsatt professionalitet.

Morningstar
Gäst
Nybörjare
Morningstar

Norse News är väldigt proffsigt gjort. Att göra nåt liknande en gång i veckan. Kan ju räcka att det ligger på runt en halvtimme, max en timme.

Jan Hjelm
Gäst
Nybörjare
Jan Hjelm

Rätt tänkt Fredrika- En tidning som endast ges ut inför något enstaka event om året, som Almedalen eller valet 2018, absolut. Resten av året upplysning, propaganda och teman via video på Youtube och Nordfront.

Anonym
Gäst
Nybörjare
Anonym

Nordfront som regelbunden papperstidning – tveklöst.

Ambition
Gäst
Nybörjare
Ambition

Papperstidningar är passé – tyvärr.

Wessel
Gäst
Nybörjare
Wessel

Det finns rätt många i Sverige som fortfarande vill ha en tidning i brevlådan på morgonen.
Plus så tror jag att vi skall finnas på alla områden som vi kan för att få störst spridning.

Morningstar
Gäst
Nybörjare
Morningstar

Tänk på den kommande internetcensuren. Kanske inte så dumt att återgå till det gamla då.

m96
Gäst
Nybörjare
m96

Ni borde sälja nån förbrukningsvara som folk ändå måste köpa.. där överskottet kan gå till Nordfront.
Tex så säljer ju InfoWars sin egen tandkräm. Bara som exempel. Nåt folk ändå måste köpa oavsett.. Då kan man välja o stödja Nordfront istället för nån random (((affärskedja))).

Svenne
Gäst
Nybörjare
Svenne

Grunda en körskola skulle kanske kunna vara något åt det hållet. Visserligen ingen förbrukningsvara, men de flesta tar ju ändå körkort idag, och att då som nationell ha just en nationell körskola att anlita vore ju inte dåligt precis.

Ytterligare ett alternativ skulle kanske t.o.m. kunna vara att grunda ett taxibolag (”Nordentaxi AB” eller liknande), och där – precis som du skriver – överskottet då går till rörelsen.

Farmor
Gäst
Nybörjare
Farmor

Och där kvinnor slipper oroa sig över att bli våldtagna/tafsade på i taxin som i dag sker en masse.

Stockholm
Gäst
Nybörjare
Stockholm

Några synpunkter:
Man måste göra en ”marknadsanalys” innan man startar en körskola. Hur stort är behovet av körkort? Hur många kommer ta körkort? Vilka är kunderna? Är det bara nationella? Är det vänner till dem? Allmänhet? Vad ska man konkurrera med; endast att överskottet i bästa fall går till något bra? Bra förslag, men risken finns att de investeringar i form av monetära medel och tid äter upp intäkter.
Jag tänker även på glesbygd. Det skulle då vara om man förlägger intensivkurser och körskoleläraren har detta som deltidsverksamhet.

anonym
Gäst
Nybörjare
anonym

Finns det ingen nationellt sinnad lantbrukare någonstans i Norden, som har någon produkt att leverera?

Rami
Gäst
Nybörjare
Rami

Så har vi ju i Finland på Kadulle.com.
Där kan man köpa allt ifrån duschtvål till protein, vilket är utmärkt eftersom allt överskott, som du sa, går till Motståndsrörelsen

Gurra Aktersnurra
Gäst
Nybörjare
Gurra Aktersnurra

Toapapper med partisymboler på =)

Ambition
Gäst
Nybörjare
Ambition

Papperstidningar är tyvärr passé. Flera nationella projekt har försökts med tidningar och de flesta har misslyckats tyvärr. Dock lyckades Nationell Idag/Nya tider stort och expanderar än idag. Men detta beror nog mestadels på att folk ”stödprenumerar”. Unga människor idag – eller överhuvudtaget människor under 50-strecket läser sina nyheter på nätet. Försök istället likt Realisten försökte – att få presstöd via prenumeranter på Nordfront.se. Här finns definitivt något att utnyttja systemet på! Stora pengar!

Annars är det radio/podcast samt tv som gäller, detta då med prenumeranter så att ni kan bli avlönade!

Natkom
Gäst
Nybörjare
Natkom

Seriesida

Madeleine, Hbg
Gäst
Nybörjare
Madeleine, Hbg

Hade varit kul om Radio Nordfront kunde börja med att ringa upp och ställa politiker och deras knähundar mot väggen som Granskning Sverige gör.

Kan PK-media trakassera och hänga ut regimkritiker borde väl Nordfront få göra likadant mot sina politiska motståndare?

Hade också varit intressant om Nordfront startat en tidning som Expo fast då granskade och hängde ut socialistiska terrornätverk som AFA och Islamister. En svensk underrättelsetjänst helt enkelt istället för anti-svenska Expo.

Stockholm
Gäst
Nybörjare
Stockholm

Det här med Werewolf-lista som det hette förr i regimmedia är kontraproduktivt. Det kommer att öka hetsen från tidningar, myndigheter etc. Behövs ingen katt- och råttalek med vänstern även om det förstås vore mentalt tillfredställande.

Conny
Gäst
Nybörjare
Conny

Ett alldeles ypperligt exempel på det är LUF:s (se tråd från igår, den 15/7) helgalna idéer om att dels vilja ha en ohämmad invandring till Sverige, dels att tillåta barnpornografi (dock endast tecknad sådan, men ändå).

Här skulle ditt förslag verkligen kunna fylla en funktion, genom att kontakta LUF och sedan hänga ut dem på nätet.

Fotnot: LUF – Liberala ungdomsförbundet

Baron Citron
Gäst
Nybörjare
Baron Citron
En papperstidning för propagandaspridning kanske? Jan Milld drev ju sådana projekt för några år sedan, och kostnaden per nummer låg runt 40 öre om upplagan kom upp i minst 100.000 ex. Det är inte mycket högre kostnad än vad flygblad kostar att trycka per styck, men man får ju in så väldigt mycket mer information…! Tänk en upplaga på t.ex. en halv miljon tidningar (uppdelat på flera tryckningar) som delas ut istället för flygblad. Det skulle även, om det anses taktiskt, kunna inkludera info om förintelsebluffen… och ramaskriet från massmedia som följer därefter… wow! Kompletteras förstås med en pdf-fil som… Läs mer »
senaste
Gäst
Nybörjare
senaste
Jag röstade på TV. Mer radio vore också trevligt, mer kommunikation i ljud och bild till omvärlden och då mer framtidsvisioner från Rörelsen. Alla andra regimkritiska kanaler och initiativ erbjuder ”bara” information om vad som sker, man ställer politiker mot väggen m.m – det är i stort sett mest kritik, och även om det diskuteras hur ett annat samhälle skulle kunna se ut så är de diskussionerna inte kopplat till något parti eller organisation. Motståndsrörelsen har ett gyllene läge att som en samlad organisation med klara politiska mål förmedla en positiv bild av framtiden mitt i detta kompakta mörker, att… Läs mer »
Gandalf
Gäst
Nybörjare
Gandalf

Hade varit kul med större interaktion med allmänheten. T.ex. om radio nordfront begav sig ut på stan och intervjuade människor och ställde frågor för att ta reda på vad folk tycker i olika frågor.

Eller om ni startade ett debattprogram i tv-format, där allmänheten är inbjuden för att diskutera olika frågor.

Kanske något samarbete ihop med Granskning Sverige?

Kampen Lever
Gäst
Nybörjare
Kampen Lever
En översatt låttext som känns ganska passande. Det finns ingen makt i världen som kan besegra oss. Mitt lands grund kommer inte att skakas om och dess ljus kan ingen radera ut. Moder Svea du frågar; ”Var är mina barn?” Men innan du hinner blinka så står miljoner till ditt förfogande. Det kommer att bli svårt då dagen blir till natt, floden blir till eld och allting dör. Men det kommer bli ännu svårare för fienden att känna den söta doften av vårt lands blommor. Med en mening och med en enad övertygelse så vägrar vi acceptera nederlag. När Norden… Läs mer »
Ravn
Gäst
Nybörjare
Ravn

Annat: Mer förelösningar som är öppna för alla. Vacciner, ekonomi, grundläggande om vad nationalsocialismen är, ” förintelsen ”. Finns oändligt med ämnen.
Låta allmänheten få möjlighet att vara med och ta del av informationen som systemet vill tysta.

Svenn
Gäst
Nybörjare
Svenn

Gravende journalistikk, avsløringer, direkte konfrontasjoner, gateintervjuer, osv. (Tv/radio).

Ellers ja takk alt sammen.

Kerstin
Gäst
Nybörjare
Kerstin
Svår fråga när man vill ha mer av ALLT. Jag tror dock att regelbunden papperstidning kommer högst. Den skulle ju vara i omlopp trots censur och attacker mot hemsidan. Bra möjligheter till spridning. Lätt att läsa på bussen och ”glömma” på sätet. Sedan skulle jag önska ett radioprogram med kreativ/positiv inriktning. Ibland blir man så deprimerad av allt skit så gärna ett särskilt program som enbart lyfter fram allt positivt som sker i motståndsrörelsen och lite visionärt kring hur vi bygger det parallella samhället. Lite tankar kring hur vi vill vara och agera som människor. Radio regeringen brukar lyckas ganska… Läs mer »
Kerstin
Gäst
Nybörjare
Kerstin

Radio regeringen skulle ju kunna renodla sin ”mysfredag” till att verkligen enbart positiv rapportering och peppning och ta alla otrevligheter på tisdagarna istället så har vi nästa det program jag söker.

Kerstin
Gäst
Nybörjare
Kerstin

En sak till som skulle vara jättebra är en genomgång av partiprogrammet och diskussioner kring punkterna, ungefär som nordic frontier gjorde, fast på svenska. Fast då inte inbäddad bland nyheter och annat utan som en separat serie som information och förklaringar till intresserade och som man lätt hittar på hemsidan och kan länka till och komma tillbaka till.

Johnny Nillson
Gäst
Nybörjare
Johnny Nillson

Mer och bättre analyser om det politiska skeendet i landet och i Europa samt USA

Dvs. Djupare intellektuella analyser, skulle vara en upplysning för många läsare som inte söker sig till annan litteratur, utan står och stampar på samma fläck.

Driver man en tidning så är det tidningens förbaskade skyldighet att uppfostra/informera/sprida kunskap/hänvisa till ytterligare litteratur osv. osv.

Finnjävel
Gäst
Nybörjare
Finnjävel

Start av kort-filmer inom Motståndsrörelsen – och Nordisk kultur filmer. Mindre kostsamma en stora filmer och väldigt effektiva. Har själv flera idèr och ett filmmanus skrivet men behövs enorma resurser för att de ska bli verkliga.

Sverigeskadad Serb
Gäst
Nybörjare
Sverigeskadad Serb
Svårast är att släppa taget, man kan bli tokig av att vilja rädda världen, vi kan ju knappt rädda oss själva, det man ev. kan göra är att föregå med gott exempel genom att medvetet bojkotta det riggade monopolspelet och börja tänka/leva det alternativ man vill se. Massiv kampanj med alla till buds stående medel att sprida allt positivt det vita Europeiska folket bidragit med sen Hedenhös, livsvilja, framtidstro, mod, självrespekt, empati, visioner, arbetsamhet, jävlaranamma, gästfrihet (äkta) hantverk, musik, fantastisk diversitet, mm. mm. Det vita folket är en manifestation av livet självt. Politik är skit och även sk. NS, inget… Läs mer »
Jonny99
Gäst
Nybörjare
Jonny99

Lite schyssta vapen!

pål
Gäst
Nybörjare
pål

Drömmen vore ju om Nordfront kunde ligga bredvid alla metrotidningar som hjärntvättar ungdomar dagligen på väg till skolan

Happy Merchant
Gäst
Nybörjare
Happy Merchant

Jag skulle gärna se att Nordfront och NMR mer aktivt sprider The International Jew av Henry Ford, samt The Culture of Critique, helst vid flygbladsutdelningar så att vanliga goyim får ta del av detta.

Happy Merchant
Gäst
Nybörjare
Happy Merchant

Självfallet bör Sion vises protokoll även inräknas här.

Aktivisti
Gäst
Nybörjare
Aktivisti

News paper, so that you could give them away for free on the streets like we do in Finland. Of course i am aware that it costs a lot of money, but still it is a good way to spread propaganda among people.

Aktivisti
Gäst
Nybörjare
Aktivisti

I would also like to add that releasing books/pamphlets will gove money to the movement, and that money can be used to pay the newspaper. Win-win situation.

Jonny99
Gäst
Nybörjare
Jonny99

And beware of Cosbylainen!

Luntan
Gäst
Nybörjare
Luntan

Avser Punkt Annat:
Hur och var skall vi få skjutvapen för vårt självförsvar? Tacksam för tips.

Luntan II
Gäst
Nybörjare
Luntan II

Försök med Darknet!

Ev. kan motståndsrörelsen skapa ett eget darknet.

palle
Gäst
Nybörjare
palle

Uppsökand verksamhjet som i Almedalen där ni stod utanför o markerade när landförädarna höll tal. Jag tycker ni ska besöka festivaler typ östersjöfestivalen karlshamn nästa vecka där 1000000 tal människor är. PÅ julskyltningar på skolavslutningar
vi kan börja ge elever stipendium för att de varit svensvänliga eller liknande. grejen är att synas mera. Helst blande invandrare där de häckar på torgen-skapa mer clashes o lägg upp på video youtube lockar o är kul.

palle
Gäst
Nybörjare
palle

Ni bör försöka uppsöka eliten på flera sätt. Givetvis lagliga men de ska känna flåset i nacken-De ska ändra sin politik.
Investor eller vilka det är som är skuggregering makthavarna där måste få veta att de lever det är dem som kan påverka stoppa invandringen vi måste övertyga dem om vad som är rätt
Varför inte som i saltsjöbadfilmen åka till investors möten stå utanför tuta med biltuta intervjua skämma ut dem ifrågasätta Det är bråttom nu

Nordanvind
Gäst
Nybörjare
Nordanvind

Jag röstade för musik. Musik är kraftfullt om den är av god och nationell kvalitet.

En vacker vision är om Motståndsrörelsen kunde ställa upp med egna musikkorps vid demonstrationer i framtiden:

https://www.youtube.com/watch?v=MGlgc48yM68

Henrik Golz
Gäst
Nybörjare
Henrik Golz

Jag hade gärna Prenumererat på Nordfront Tidning, trevlig läsning än alla dom andra tidningar.
Hade dessutom gärna hört mer Radio Nordfront, perfekt på jobbet!

Xman
Gäst
Nybörjare
Xman

Mer granskande uppringningar! besök och intervjuer av politiska motståndare på stan. Folk ska se att hatet mot oss beror på okunskap. Har folkförrädare manifestation någonstans så gå dit och snacka med dem! De ska bli rädda för oss, inte för att vi är våldsamma utan för att vi förlöjligar dem. Tidningar är bra, men dyrt antar jag, så de kan delas ut gratis nästa år inför valet, alternativ typ korta 4 sidiga broschyrer.

Joel 105
Gäst
Nybörjare
Joel 105

Mer kläder i butiken. Byxor, skor, tjocka tröjor. Handlar inte kläder så ofta men hade känts bra att veta att när man väl gör det så går pengarna till något gott.

Vera Oredsson
Gäst
Nybörjare
Vera Oredsson
Någon som kunde lära mig mer med oändlig tålamod datorn, Kommer inte åt in E post ex då jag inte har lösenordet. Men det är väl för personligt? Gärna fler sammankomster i Östergötland. I Vadstena skulle en propaganda mot Islam passa bra utan ateistiska inslag då den här lilla idyllen är kristen av lång tradition och skall inte störas av PK präster. Ett avkopplande besök hos denna stad med historia och bad , besök hos mig år välkommen. (Utan att klaga får jag just nu veta vad jag är för en ryslig figur i nattliga telefonanrop. Jag tar dem med… Läs mer »
Stockholm
Gäst
Nybörjare
Stockholm

Som gammal datorlärare så har jag lärt pensionärer hur man använder BankID, inloggningar etc. Detta efter att somaliska ungdomar får pengar och varsin dator för att lära våra gamla. De somaliska ungdomarna har inte riktigt kunskaper eller den pedagogik som behövs. De pratar fort och visar Youtubevideos med autotunade röster osv. Inget gamla är intresserade av.
Jag har gjort allt detta gratis, precis som jag hjälper folk att träna gratis. Hjälper mina medmänniskor, tror folk gjorde sånt förr.

Anders Jonsson
Gäst
Nybörjare
Anders Jonsson

Jag tackar Försynen för att det finns människor som du…Vera.

Det gör mig glad och hoppfull!

ANDERϟϟON
Gäst
Nybörjare
Jag valde Annat. Med bara drygt ett år kvar till valet bör alla resurser läggas på att synas, sprida information och ragga väljare. NMR växer så det knakar och med det tillkommer en massa nya anhängare med en massa nya idéer och viljor. Men det är viktigt att verksamheten inte spretar iväg åt en massa tveksamma håll som bara slukar resurser men inte ger något tillbaka i form av ökande sympatier och röster i det stundande valet. Satsa resurserna på gatuaktivism som t.ex. ”soppköket” och Almedalen – demonstrationer; en i december, en på 1 maj – banderollaktioner under Pride och… Läs mer »
Vera Oredsson
Gäst
Nybörjare
Vera Oredsson

Helt rätt med Dina förslag om aktivitet. Ingen taktiktrams. Vi måste växa av egen kraft utan omvägar som Simon så riktig påpekade i sitt första tal i Almedalen!

Godnattvisa
Gäst
Nybörjare
Godnattvisa
som SvP, skicka ut valsedlar till alla som visat intresse, exempelvis alla som beställt informationspaket. Behöver det finansieras så gör en insamling. Jag antar att det inte är i hela Sverige man väljer att ställa upp? Kanske kan man skicka ut valsedlar till de specifika kommuner man vet att man har vettiga representanter som kan ställa upp, fast där finns väl förvisso aktivister som kan dela ut i brevlådorna också. Vad man än väljer måste vara sådant som når ut till fler än bara de som redan tagit till sig budskapet. En butik som den man har i Finland hade… Läs mer »
RSJ
Gäst
Nybörjare
RSJ
Det finns för- och nackdelar med allting. Jag tror egentligen bara att Motståndsrörelsen själva kan svara på vad dom har resurser till. Personligen så kan ”tidningsdöden” verka avskräckande, men då ska vi också komma ihåg det att tidningsdöden tror jag mer beror på att människor har tröttnat på den kulturmarxistiska propagandan och alla fake news som judisk etablerad media står för. Motståndsrörelsen skulle nog kunna etablera sig som den stora sanningsbringaren när det kommer till en tidning (både som e-tidning och i pappersformat). Sen kan det vara bra att ha en papperstidning som ett komplement. Finns man nästan bara på… Läs mer »
Dinkel
Gäst
Nybörjare
Dinkel

Varför inte programvara i någon form?
Utformad för den nationelle.
Och ja, en arbetsförmedling för oss i någon form.
Där har vi det. Arbetsförmedling+program. Man kan söka via programvara för pc eller mobiltelefon under Android gällande arbete och nyttig information.

asdd
Gäst
Nybörjare
asdd

Låt inte rörelsen tystna step up till den nivå Almedalen-Var konstruktiva spinn vidare sök upp skolor universitet globalistvänlig medioa åk hem till politiker ställ er utanför kommer grannarna ut o talar eller skriker o ni spelar in det har ni vunnit folk älslar sådana klipp på youtube

Norrland
Gäst
Nybörjare
Norrland

Sommar läger för barn liknande scouterna

Anonym
Gäst
Nybörjare
Anonym

Mindre bemedlade ålderspensionärer likaså.

Sverige kraschar
Gäst
Nybörjare
Sverige kraschar

TV är helt överlägset, det sänd ju också via internet, en oberoende TV-kanal som visar vilka som begår brott och som kan skicka ut signalement etc. Vore mycket bra.

Anonym
Gäst
Nybörjare
Anonym

Ekonomisk rådgivning i anslutning till PPM-systemet.
Med alla fonder som finns idag i kombination med alla avslöjanden etc. som då och då läcker ut i media, förstår man hur lätt det är att ”gå vilse” i just denna djungel av fonder med mera och som är till (i alla fall officiellt) för att trygga vår ålderdom.

Därför skulle en pålitlig rådgivare nog verkligen uppskattas av många svenskar, vilka ännu ej fyllt 65.

Allra bäst vore om hjälpen var gratis. Alternativt kan den kanske ges i utbyte mot gentjänster i någon form eller den eventuella avgiften vara inkomstprövad.

Konstantin
Gäst
Nybörjare
Konstantin

Porr

Stofil
Gäst
Nybörjare
Stofil

Annat: Mer kläder, främst långärmade tröjor och fler motiv på t-shirts! Att vara en vandrande propagandamaskin ger resultat, både hos folket och i kassan!

Svensk
Gäst
Nybörjare
Svensk

MER NORDFRONT-TV Den är obetydlig just nu!
Det kommer några minuter från någon flygbladsutdelning men mer är det inte!

Tor
Gäst
Nybörjare
Tor

Vill se information varför ni är emot kommunism,marxism,EU, feminism, sionism och kapitalism i sin helhet. Man ska kunna klicka på varje överstryken symbol och få förståelse på varje enskild grej.

Mördar Conny
Gäst
Nybörjare
Mördar Conny
Jag tog ”utgivning av musik”. Jag går in på nf det första jag gör varje morgon och tycker att sidan är riktigt bra och vet inte riktigt vad jag vill att ni ska tänka på. Jag tog musik för att jag saknar nationell musik på Spotify och även på thepiratebay att tanka ner. Kan inte Nordfront slänga upp en Spotify lista med veckans låt samt lite annat smått och gott? En sak som jag tycker att NF borde ha mer utav, som jag fatsnat för på fria tider, är ekonomin i Sverige. FT har många artiklar och uppdateringar ifrån Riksbanken… Läs mer »
Läsare
Gäst
Nybörjare
Läsare

Debatt. Historiska och politiska. Gärna i videoformat som program.

Morningstar
Gäst
Nybörjare
Morningstar

Jag valde papperstidning för att även kunna nå ut till dom som inte har internet. Speciellt nu när folkförrädarna tänker förbjuda alternativa nyhetssajter.

wpDiscuz