Undersökning: ”Förintelsen” är en grotesk lögn skapad av segermakterna

VECKANS FRÅGA. 7 av 10 ser ”Förintelsen” som en grotesk lögn.

En av många lögnbilder: Uppradade kroppar efter en allierad massaker i Nordhausen. De av de allierade bombade lägerfångarna blev senare beskrivna som ”offer för förintelsen”.

Under ”Förintelsens minnesdag” den 27 januari skulle vi minnas 6 miljoner judar som påståtts ha blivit massmördade under Tredje riket. Någon motsvarande dag finns naturligtvis inte för de 60 miljoner människor, särskilt européer, som dog under det världskrig som de allierade startade, eftersom judar anses vara mer värda än icke-judar och tycks ha patent på lidande.

”Förintelsen” används idag för att tysta kritiker av det faktiska folkmord som genom massinvandringen av främlingar till Europa pågår just nu. Begreppet kastas också i ansiktet på kritiker av judisk makt-rörelsen (som är drivande i detta folkmord på européer) trots att få kritiker av denna rörelse ens var födda 1945. I stort sett är ”Förintelsen” ett oerhört effektivt vapen.

Nordfront ställde frågan till sina läsare om de tror att ”Förintelsen”. Vi ber läsaren att komma ihåg att Nordfront har ca 350 000 unika besökare i månaden och att såväl meningsmotståndare som vanliga invandringskritiker eller bara nyfikna personer besöker sidan.

70 procent av Nordfronts läsare, eller 245 000 människor om alla hade svarat, menar att ”Förintelsen” är en grotesk lögn som de allierade segermakterna skapade och som används än idag för att tysta kritiker till de (((krafter))) som vann kriget.

Vidare menar ytterligare 14 procent att den etablerade versionen innehåller propaganda, felaktigheter och överdrifter.

Det är rimligt att föreställa sig att några av de som valt det alternativet är sådana som kanske inte bekämpar judisk makt, men som inte kan blunda för det uppenbara (se: exempelvis bilden ovan i artikeln) gällande förintelsepropagandan. I ett flertal europeiska länder hade ett sådant ganska milt ifrågasättande ändå lett till fängelsestraff.

3 procent av läsarna tror att ”Förintelsen” faktiskt ägt rum men att det inte har något med oss att göra. Förmodligen levde få av dessa 1945. Dessutom är ”förintelse” inget som har med den nationalsocialistiska ideologin eller nationalism att göra.

I kommentarsfältet skrev Vera (Oredsson), som levde på den tiden, om den absurda förintelsepropagandan. Under Aktivistdagarna, som ägde rum i helgen, berättade Vera under en frågestund att hon inte hörde talas om ”Förintelsen” förrän decennier efter krigets slut. Vera skrev i sin kommentar:

NEJ! Har varken sett eller hört något om det innan jag kom till Sverige 1945. Blev väldig konfunderat över alla överdrifter och berättelser som ”överlevande” tutar i våra ungdomar med alla dessa omöjligheter.

Alla dessa ”överlevande” har dessutom träffat Mengele som måste ha varit en bevingad jetfigur som befann sig överallt för att bestämma över liv och död? Filmbranschen tjänar massor med pengar på alla dessa lögnprodukter – och vilka som är ägare av filmbolagen vet vi. 73 år har förflutit – ännu förföljs de stackars gamlingar med dessa påstådda omöjliga osanningar som de har pådyvlats vid 20 års åldern!!

Veckans fråga är nu avslutad. En ny fråga kommer upp under kvällen.

 

Veckans fråga

Varje måndag lägger Nordfront upp en ny omröstning (kvällstid) och sammanfattar den gamla (morgon). Har du förslag på frågor som skulle passa som ”Veckans fråga”? Kontakta då redaktionen@nordfront.se.

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
28 Kommentarer
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments
Christian Hamilton
Nybörjare
Christian Hamilton
2 år sedan

Att man inte får ifrågasätta ett påstående och det till och med blir lag i vissa länder, då är det något som inte stämmer. Det fick mig att börja tvivla redan på 60-talet. Sen tog nyfikenheten över och jag började läsa ”förbjuden” litteratur en del av så kallade revisionister och en hel del andra skildringar från 2:a världskriget. Efter det stod det klart för mig att det hela var en stor lögn. Ju mer propaganda skolor och media trumpetade ut, ju mer osannolikt blev hela historien. Är man det minsta källkritisk och faktiskt börjar ta reda på saker och ting… Läs mer »

Karl
Nybörjare
Karl
2 år sedan

Hade (((BLUFFEN))) varit sann hade naturligtvis ENORMA resurser satsats på att gräva fram sanningen in i minsta detalj.

Istället satsas ENORMA resurser på att förbjuda all forskning i ämnet och kätterilagar har införts i de flesta länder, enligt vilka man ”bränns på bål” ungefär som medeltidens vetenskapsmän som hävdade att Jorden är rund eller att ett äpple faller till marken därför att det finns en gravitationskraft i alla himlakroppar.

Monsom
Nybörjare
Monsom
2 år sedan

viktigt att veta är att juden från dag 1 får veta att ljuga för goyims är något bra och nödvändigt :) så står det i deras heliga skrifter som tex: baba kamma vers 113 Talmud
vad som kommer från en judes mun eller penna
är alltid 99,9 % lögner om inte 100%

Läs om vad Martin Luther tyckte om detta folk
https://en.wikipedia.org/wiki/Martin_Luther_and_antisemitism

Monsom
Nybörjare
Monsom
2 år sedan
Reply to  Monsom

109 Locations whence Jews have been Expelled since AD250
https://www.biblebelievers.org.au/expelled.htm

Anders
Nybörjare
Anders
2 år sedan

Denna JUDE-lögn om påhittade gasningar av 6 miljoner JUDAR måste få ett slut! Att denna lögn idisslas och med alla medel ska hjärntvättas in i vita människors medvetande för att skapa skuld och underkastelse till mångkultur och massinvandring och utplåning av vårt folk (den vita rasen) är JUDE-maktens värsta lögn och brott. Syftet med lögnen är att JUDE-makten ska kunna fortsätta i orubbat bo som destruktiv förstörande kraft på vår europeiska vita civilisation. JUDE-makten försöker förbjuda och förtrycka all forskning, kritik, ifrågasättande eller fakta om ”förintelsen”. Man delar ut stränga straff till modiga människor som vågar ifrågasätta lögnerna. JUDISK mediahets… Läs mer »

Blue
Nybörjare
Blue
2 år sedan

Tag testet här:

http://forintelsen.nu

Se statistiken här (antal genomförda test/medelvärde):

http://forintelsen.nu/stat

Karl
Nybörjare
Karl
2 år sedan
Reply to  Blue

Jag fick alla rätt och Nordfront kan ta åt sig den största äran. Visserligen trodde jag för några år sen att Hitler kanske hade gasat ihjäl några judar eftersom det oftast ligger ett uns av sanning i alla lögner, men nu vet jag bättre.

Jan Hjelm
Nybörjare
Jan Hjelm
2 år sedan

”Förintelsen” har inte ägt rum. Jag har inte något mer att säga i den frågan.

Vera
Nybörjare
Vera
2 år sedan

NEJ! Har varken sett eller hört något om det innan jag kom till Sverige 1945. Blev väldig konfunderat över alla överdrifter och berättelser som ”överlevande” tutar i våra ungdomar med alla dessa omöjligheter. Lärarna som ändå har gedigen utbildning kunde väl i sanningens namn stoppa föredragarnas helt fantasifulla grymhetsbeskrivningar som t. ex. att SS spikade upp judebarn i sina matsalar, att ljusblå rök vittnade om att barn brändes i ugnarna, stå ute i 10 graders kyla och blev bevattnade till isstatyer och sedan jagade av schäferhundar – du milde vilka fantasier de kan åstadkomma för att indoktrinera vårt naiva folk.… Läs mer »

nordbo
Nybörjare
nordbo
2 år sedan
Reply to  Vera

– Alla dessa ”överlevande” har dessutom träffat Mengele som måste ha varit en bevingad jetfigur som befann sig överallt för att bestämma över liv och död?”

+1 för den Vera.

Karl
Nybörjare
Karl
2 år sedan

”Minneshögtid för förintelsens offer i synagogan. Peter Kádár växte upp i Ungern och överlevde förintelsen. Han berättar att hans liv var likt Anne Franks. Skillnaden var att han överlevde.”

http://www.gp.se/nyheter/göteborg/minneshögtid-för-förintelsens-offer-i-synagogan-1.5096409

Man undrar på vilket sätt hans liv var likt Anne Franks, att han skrev dagböcker i det ”nazistiska dödslägret” med kulspetspennor som inte fanns tillgängliga förrän 6 år efter krigsslutet?

https://www.nordfront.se/erkanner-att-anne-franks-dagbok-ar-forfalskad.smr

Andreas
Nybörjare
Andreas
2 år sedan

Haha, intressant att så många Nordfront-läsare klickar någon form av Ja på denna fråga.

Angående definitionen av Förintelsen: Nej, det beror inte på vad man menar med Förintelsen. Denna lögn har ett officiellt narrativ som innebär 6 000 000 JUDAR som GASADES SYSTEMATISKT till döds och som väldigt lätt kan motbevisas. Tusentals vittnen har sedan 1945 påstått saker som inte ens är fysiskt eller logiskt möjliga, men kruxet är ju att det är olagligt eller starkt socialt stigmatiserat att ifrågasätta.

Dagen kommer dock, då vi själva skriver historieböckerna och det judiska perspektivet inte kommer besudla våra slutsatser.

nordbo
Nybörjare
nordbo
2 år sedan

När man gick i grundskolan så hade man nog svarat ”ja,allt stämmer”

Efter att ha sett Schindlers list i början på 90-talet plus andra märkliga berättelser hade man svarat ”Ja, i stort sett, men mycket är propaganda”

Idag känner man till mer och därför svarade man ”Nej, det är en grotesk lögn…”

Jakob
Nybörjare
Jakob
2 år sedan

Antingen är de som valt några av ”ja” – alternativen (((troll/fiender))) eller outbildade. Det tar inte lång tid för den intelligenta individen att börja krackelera hål på denna groteska lögn med några dagars seriös efterforskning. Här är en utmärkt start – se även bifogat länkmaterial i sin helhet!: https://www.nordfront.se/forintelsen-ar-en-bluff.smr – även The Greatest Story Never Told & Europa – the last battle; bägge två på youtube. Denna fråga spelar en otroligt viktig och central roll i utformningen av Europa och övriga världen efter 2:a världskriget, speciellt då denna sjuka och monumentala lögn om ”förintelsen” hålls som en hållhake för att… Läs mer »

Caesar-Aurelius
Nybörjare
Caesar-Aurelius
2 år sedan

Tyska ockupationsstaten har en webbsida någonstans, som jag nu glömt (dock troligen kopplat till Institut für Zeitgeschichte), där de ”viktigaste” fysiska bevisen, dvs. bilder på olika dokument, för ”Förintelsen” visas upp. Ett av de ”viktigaste”, om inte det viktigaste!, som de har satt långt upp på listan, är det så kallade ”Wannsee-protokollet”. Det roligaste med detta dokument är bland annat att det finns i original … … … TVÅ GÅNGER! Ja, hur otroligt det än kan låta så finns det TVÅ olika kopior av ett och samma påstått original. Strax efter krigsslutet tävlade nämligen olika tyska delstater om vem som… Läs mer »

Caesar-Aurelius
Nybörjare
Caesar-Aurelius
2 år sedan

Här finns två bilder på vad jag påstår ovan:

https://file.io/kimrau

https://file.io/ZHOYFd

Och här en kort artikel om saken:
https://vk.com/guttersnipe_publications_inc?w=wall-157237914_176

Caesar-Aurelius
Nybörjare
Caesar-Aurelius
2 år sedan

Här finns två bilder på vad jag påstår ovan:
https://file.io/kimrau

Caesar-Aurelius
Nybörjare
Caesar-Aurelius
2 år sedan

Bild nummer 2:
https://file.io/ZHOYFd

Caesar-Aurelius
Nybörjare
Caesar-Aurelius
2 år sedan
Caesar-Aurelius
Nybörjare
Caesar-Aurelius
2 år sedan

En annan rolig sak om skojeriet med ”förintelsen”, som få känner till, är att den svart-vita film som hela tiden visas upp i TV från ”befrielsen” av ett ”dödsläger” där staplar av lik visas upp i film, den filmen är inspelad av ett amerikanskt film-team influget direkt från USA och gissa vem de hade med sig som regissör av filmen? Alfred Hitchcock – skräckfilmsregissören! Det var Hitchcock och hans filmteam som skrev manuset, fixade fram statisterna, tillverkade rekvisitan, byggde scenen, satte upp mikrofoner, ljussättning, kameravinklar, ritade kryss på golvet där skådespelarna skulle stå tills Hitchcock sa: ”Action” och kamerorna satte… Läs mer »

Karl
Nybörjare
Karl
2 år sedan

Personligen anser jag att allting, PRECIS ALLTING som vi matas med om den s.k. förintelsen är lögner. Det är på samma nivå som om jag skulle ljuga ihop att jag hade hackat Fort Knox och burit iväg 50 ton guld i mina byxfickor – jag som inte ens vet vad alla tangenter på tangentbordet är till för.

Och i Auschwitz fick (((man))) bygga en gasugn i efterhand för att historien skulle gå ihop. T.o.m. våra skolbarn som tvångsvallas där skrattar åt alltihopa.

Men du måste ha postat fel länk till Hitchcocks propagandafilm – här är en vederhäftigare

https://www.youtube.com/watch?v=6YkSeVjKG_E

nordbo
Nybörjare
nordbo
2 år sedan
Reply to  Karl

– våra skolbarn som tvångsvallas där skrattar åt alltihopa. Tvätten är så långt gången och uttjatat så ungdomarna garvar åt det o vill hem till genomtungat kulturmarxistisk dekadens istället. Där får man gråta ut på rätt sätt via musik och konstens svarta former av alla möjliga slag idag. Jag kan mig se att ett 10-tal har dött innan 50 bast som yttrat sig mer nationellt och ej politiskt korrekt under senare år inom (((musik industrin))) under några få år nu. (((Industrin))) vet att musiken är det slugaste dragplåstret till ungdomen så där tystar man artisten direkt som har sanning i… Läs mer »

Karl
Nybörjare
Karl
2 år sedan

Ryska myndigheter är vansinniga efter att Polen rivit ett minnesmärke över 56 sovjetiska soldater som deltog i ”befrielsen” av Polen 1945. ”Befrielsen” av Polen innebar, precis som i ”befrielsen” av Tredje Riket att allt av kvinnligt kön mellan 3 och 103 år var öppet villebråd för ”befriarna” i Röda Armén. Det var den belöning de hade utlovats av sina bolsjevistiska befälhavare.

https://www.rt.com/news/402658-poland-demolishes-read-army-memorial/

Karl
Nybörjare
Karl
2 år sedan

Ryssland gör rollspel för barn om Nürnbergrättegången för att ”vidga deras kunskaper om den historiska legala processen och krigsförbrytelserna begångna av ”Nazi Germany” mot Sovjetunionens folk”.

Några rollspel om Stalins gulager och Röda Arméns våldtäktshorder lär vi få vänta på. Var det Hitler som kallade ryssar för Untermenschen?

https://www.rt.com/news/411026-artek-camp-nuremberg-trials/

Sigfrid
Nybörjare
Sigfrid
2 år sedan

Förintelsebluffen är en enorm kassako för judarna därför gör dom allt för att hålla denna myt vid liv.

Ramón Mercader
Nybörjare
Ramón Mercader
2 år sedan

Hade dessa procent varit hela folket så hade det varit ett stort steg i rätt riktning, men tyvärr är resultatet tragiskt.