Majoritet tror att massinvandringen kommer leda till inbördeskrig

VECKANS FRÅGA. Massinvasionen av främlingar och den påtvingade mångkulturen kommer leda till inbördeskrig i Sverige. Det menar en majoritet av Nordfronts läsare.

veckans-fråga-inbördeskrigMakthavarnas beslut att mot folkets vilja införa massinvandring och tvångsintegration kommer leda till ett blodigt inbördeskrig innanför Sveriges gränser. Detta menar en majoritet av Nordfronts läsare. Sammanlagt 58 procent av läsarna tror att den ansvarslösa politiken leder till inbördeskrig medan 39 procent inte tror det.

Flest röster inidviduellt fick dock det defaitistiska nej-alternativet om att lydiga och hjärntvättade svenskar kommer acceptera att folket går under (28 procent). Strax därefter, med 23 procent, kom alternativet att det kommer ett inbördeskrig som startas av främlingsgängen.

Var femte tror att samma makthavare som skapat den ohållbara utvecklingen också kommer att starta inbördeskriget genom att sätta in vapen mot svenskarna. Få av Nordfronts läsare tror att det kommer kunna bli en politisk lösning på problemet.

Veckans fråga är nu borttagen. En ny fråga kommer upp under kvällen.

Veckans fråga

Varje måndag lägger Nordfront upp en ny omröstning (kvällstid) och sammanfattar den gamla (morgon). Har du förslag på frågor som skulle passa som ”Veckans fråga”? Kontakta då redaktionen@nordfront.se.

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Lämna en kommentar

Please Login to comment
  Subscribe  
Meddela om