1 000 män och kvinnor väntas demonstrera den 30 september

VECKANS FRÅGA. Efter stora framgångar de senaste demonstrationerna förväntas demonstrationen i Göteborg samla över tusen deltagare. Nordfronts undersökning visar att så kommer vara fallet.

Den 30 september hålls en massiv demonstration i Göteborg under parollen ”Revoltera mot förbrytarna!”. Tal kommer att hållas vid Gustaf Adolfs torg och vill du se dem på plats bör du gå med i tåget då polisen förmodligen kommer spärra av platsen för åskådare. För mer information om demonstrationen, läs HÄR.

De senaste demonstrationerna i Borlänge, Stockholm och Falun har alla varit succéer, men just denna demonstration beräknas av många bli EPISK. Man förväntar sig fler än 1000 deltagare vilket kommer göra demonstrationen till den största nationella samlingen i Göteborg sedan andra världskriget!

Jämfört med demonstrationen i Stockholm förra året, som är den hittills största demonstrationen (700 personer), kommer demonstrationen i Göteborg bli större på alla sätt.

Sammanlagt 626 personer har svarat att de bokat in demonstrationen vilket gör att garanterade deltagare blir fler än i Stockholm (536). Även de som förmodligen kommer (221 personer) är fler, liksom de som är osäkra på på om de kommer (195 personer).

Om alla dessa dyker upp blir vi över tusen personer i Göteborg.

Nordfronts tidigare undersökningar, inför Borlänge och Stockholm och Falun hade identiska svarsalternativ och i alla tre fall kom fler personer än de som svarat att de är garanterade deltagare.

I Stockholm kom 31 procent fler (I Borlänge låg ökningen på 38 procent) än vad som uppgett det i Nordfronts fråga. Med en 31-procentig ökning på de 626 garanterade deltagarna i Göteborg blir det 820 personer som kommer till demonstrationen i Göteborg.

Noterbart är även att det kommer betydligt fler utländska personer än tidigare (Nordfront kommer belysa detta i dagarna) och att dessa människor förmodligen inte röstar på svenska undersökningar.

”Blir lätt över 1 000 personer”
Under fredagen sände Radio Regeringen ett avsnitt där folk kunde ringa in och berätta varför de kommer till demonstrationen. En av dem som ringde in var Conrad som från den invandringskritiska podden Ingrid och Conrad, som menar att det kommer ”lätt 1 000 personer”.

Vad Conrad säger i denna fråga har betydelse då Ingrid och Conrad är den största invandringskritiska podden i Sverige och kanske mer än några andra når ut till sådana som är invandringskritiker men inte nödvändigtvis betecknar sig som nationella.

Conrad förklarade att han fått egna rapporter från folk som säger att de inte längre bryr sig om vad mainstream-media kallar dem för och att de kommer för att de kan ställa sig bakom parollen utan att nödvändigtvis dela allla åsikter med Motståndsrörelsen, eller med organisationens nationalsocialistiska världsåskådning.

”Jag tror vi blir väldigt många. Jag tror lätt det kommer bli över 1000 personer.

Det är massa folk som kontaktat mig och sagt att ‘jag skiter i vad folk tycker’, jag bryr mig fan inte om vad dessa fiender tycker om oss’. Och det är så jag själv känner: Kalla mig för nationalsocialist då, jag skiter väl fullständigt i det – Sverige är på väg att gå under!”

Om ”vanliga” invandringskritiker gör som Conrad och sluter upp i leden och faktiskt agerar mot förbrytarna istället för att bara knyta näven i fickan, kommer det bli väldigt många i Göteborgsdemonstrationen. Alla som vill ha bort de kriminella som styr landet är naturligtvis välkomna att delta.

Veckans fråga är nu borttagen. En ny fråga kommer upp under kvällen.

Veckans fråga

Varje måndag lägger Nordfront upp en ny omröstning (kvällstid) och sammanfattar den gamla (morgon). Har du förslag på frågor som skulle passa som ”Veckans fråga”? Kontakta då redaktionen@nordfront.se.

Dela artikeln på sociala medier:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här.

Lämna en kommentar

140 Kommentarer till "1 000 män och kvinnor väntas demonstrera den 30 september"

Meddela om
avatar
Sortera efter:   Senaste | Äldst | Mest röstad
fastloaded
Gäst
Nybörjare
fastloaded

Kommer att bo precis vid platsen så givetvis kommer jag!

Fredrik Vejdeland
Admin
Nybörjare

Absolut! Och jag kommer dra med mig både vänner och grannar. Alla till Göteborg!

Emanuel lärkestål
Gäst
Nybörjare
Emanuel lärkestål

Alla till Göteborg!!

Anders Jonsson
Gäst
Nybörjare
Anders Jonsson

Jag kommer att gå i demonstrationståget som uppmanar till revolt mot förbrytarna, med många, många, många kamrater.

Dom nationellt sinnade svenskar som inte ställer upp nu när det börjar bli riktigt spännande…dom förstår jag mig inte på…överhuvudtaget.

Det finns inga bortförklaringar. Nu börjar kampen på allvar!

Hell seger!

Med knuten näve rakt upp i nyllet på JUDE-makten!

Robin Boström
Gäst
Nybörjare

Onödigt tips till fienden: bara en kula mellan ögonen kan hindra mig från att åka till Göteborg den 30 september.

Motståndet växer och ingen vettig människa väljer att vara en passiv bisittare. Så är det bara.

Mattias
Gäst
Nybörjare
Mattias

Kör nu för fan!

Uppsala
Gäst
Nybörjare
Uppsala

Självklart! Det finns ingenting som ger sådant hopp för framtiden som att marschera med sina kamrater. Till er som är rädda för uthängning: jag det här blir min femte demonstration och gissa vad? Ingen uthängning, inga förlorade kompisar/familj och inget förlorat jobb! Är ni rädda för att bli igenkända så dra på er en mössa och ett par solglasögon så är det hellugnt. Vi syns där!

LuttaLotta
Gäst
Nybörjare
LuttaLotta

Vill delta!

Kan vi som tjejer/kvinnor känna oss trygga i tåget?

Anders Jonsson
Gäst
Nybörjare
Anders Jonsson

Den tryggaste platsen i Göteborg kommer att vara bland likasinnade kamrater i demonstrationståget. Du kan få mer info om detta från dem som är ansvariga för demonstrationen.

Så till dig LuttaLotta:

Var inte rädd!

Hell seger!

Förbannas
Gäst
Nybörjare
Förbannas

Självklart. Ni kvinnor kommer att ha hundratals män runt er som alla kommer att skydda kvinnorna om så behövs

Anders Möller
Gäst
Nybörjare
Anders Möller

Riktiga män!

kristin
Gäst
Nybörjare
kristin

Bra!

Motståndsman
Gäst
Nybörjare
Motståndsman

Absolut! Det ha varit med kvinnor varje gång och de har inte kommit till skada alls. Vera Oredsson hoppas jag kommer även denna gång. Kvinna och 89 år.

Vera Oredsson
Gäst
Nybörjare
Vera Oredsson

Ännu hänger ”Tant Brun” med.

Anders Jonsson
Gäst
Nybörjare
Anders Jonsson

Du är en fantastisk människa!

Gustaf
Gäst
Nybörjare
Gustaf

Och du är en av många fantastiska män i NMR!

kristin
Gäst
Nybörjare
kristin

Håller med!:)

Martin
Gäst
Nybörjare
Martin

ja du får följa med och vinka åt synagogan!

Ulla-Bella
Gäst
Nybörjare
Ulla-Bella

Det här blir min 4:e demonstration med rörelsen och jag har aldrig känt mej tryggare än vid de tillfällen då jag gått med i demonstrationstågen…klart du ska med, det är en obeskrivlig känsla att gå där omgiven av kamrater..

Janni
Gäst
Nybörjare
Janni

Tjejerna som är partimedlemmar/aktivister går omringade av männen som är anslutna.
Bak i ledet går sympatisörer, både män och kvinnor. Kvinnorna kommer känna sig trygga.

kristin
Gäst
Nybörjare
kristin

Var med den 12 november och vi kände oss trygga. Inga problem. Hoppas du kommer.

Pretorian
Gäst
Nybörjare
Pretorian

Jag kan lugnt påstå att tryggare än då kommer du aldrig vara på en offentlig plats . Dessa män kommer att skydda dig och göra betydligt mer än att dela ut ”tafsa inte armband ” till eventuella tafsande babianer.

Marja
Gäst
Nybörjare
Marja

???????????

Har vi någonsin varit otrygga i nationella demonstrationståg?

När skulle det varit i så fall?

Gunnar.R.
Gäst
Nybörjare
Gunnar.R.

Självklart! Jag har slutat leta ursäkter sen flera år tillbaka.

anonym
Gäst
Nybörjare
anonym

Bra. Nästa steg blir då att hålla vad du lovar.

jostein2
Gäst
Nybörjare
jostein2

Som konservativ står jag långt ifrån NMR ideologiskt. Men jag tycker dels NMR har valt en paroll som jag enkelt kan demonstrera under. Och jag uppskattar att NMR har lanserat en separat sida för demonstrationen.

Egentligen skulle jag föredra samlingsdemonstrationer såsom vänstern gör, där de bildar en separat förening för demonstrationen och sedan får allsköns demonstrationer ansluta sig. Men jag antar att NMR fortfarande är för dominserande på makren för ett sådant projekt. Och jag misstänker att NMR tyvärr skulle vägra ett sådant initiativ, men det vet jag ju inte ännu.

NS
Gäst
Nybörjare
NS

Javohl! Har var på Salem-demonstrationerna, demos med Motståndsrörelsen och SvP, allehanda lyckade sociala arrangemang och en massa annat under många års tid. Med all respekt för vad dom varit, men denna demo tror jag kommer utklassa allt. Har aldrig varit så taggad!

Blågul
Gäst
Nybörjare
Blågul

Folk får sluta leta efter ursäkter nu faktiskt. Dyker man inte upp på demonstration ens nu när landet står vid ruinens brant, då förtjänar man inte bättre heller!

Jag är inte medlem än, men följer åtminstone med på dessa tillställningar då en stor skara svenskar sluter upp för att offentligt visa sitt missnöje mot folkutbytet tillsammans.

Det är en känsla av frihet som måste upplevas för att fullt ut kunna förstås, och vetskapen av att man gjort iaf någonting för att stoppa vansinnet och därmed inte låter sig förtryckas, den gör även att man växer och får förnyat/ökat hopp!

Motståndsman
Gäst
Nybörjare
Motståndsman

Artikeln kanske borde översättas till engelska? Förutom samtliga nordiska länder så ska det komma folk från Tyskland, Ungern, Polen, Portugal, Ryssland, Vitryssland och till och med USA vad jag känner till (fler länder?). Vet inte hur många dock.

Anders Möller
Gäst
Nybörjare
Anders Möller

GIVETVIS! ALLA TILL GÖTEBORG!

Susanne Stenberg
Gäst
Nybörjare
Susanne Stenberg

Småland närvarar !

Theodor Morell
Gäst
Nybörjare
Theodor Morell
Någon som kan kolla upp ifall Stalinhälsningar är legala eller ej? Är de legala så går det ju att juridiskt skylla på att man haft för avsikt att göra Stalin-hälsning även om man skulle komma väldigt nära Hitlerhälsningen eller romersk hälsning. Hell seger får vi absolut inte vika oss för även om det kan vara bra att byta ut knuten näve hälsningen med tanke på boerna som trots att det borde vara väldigt långsökt att missuppfattas så grovt som att vi skulle vara för och inte emot det hemska folkmordet. Sen gillar ju etablissemanget det hemska folkmordet och skulle hata… Läs mer »
Theodor Morell
Gäst
Nybörjare
Theodor Morell

Syndikalist Internationalen och Aktuellt Fokus om de nu inte är samma sak så har de ett väldigt tätt samarbete skulle väl reta sig något enormt på om Stalinhälsningar vore lagliga oavsett om de användes för att skylla på juridiskt för att komma närmare Hitlerhälsningen eller för att hylla psykopaten(men inte sadisten till skillnad från Lev Trotskij) Stalin.

Theodor Morell
Gäst
Nybörjare
Theodor Morell
Per Engdahls affisch för sitt stora diskussionsmöte var ändå ganska skön: Ett land som i princip byggdes på Stalinism till en början, Nordkorea. Kom dock precis som NSDAP-Tyskland till skillnad från Stalinsovjet på att rasideologi och frihet från Rothschildcentralbanker(även om nu Stalin föredrog att råna banker istället för att låna från dem) var väldigt viktigt även om de nu fortsatte i det totalitära spåret likt Stalinismen istället för NSDAP:s auktoritära. Nordkorea är om vi räknar länder som ej prackar på andra rasblandning är det mest rasideologiska land i världen som knappast kan påstås vara mindre rasideologiskt än NSDAP-Tyskland var. Sen… Läs mer »
fastloaded
Gäst
Nybörjare
fastloaded

Du kan göra v gesten som när man svärs in i SS!

Vera Oredsson
Gäst
Nybörjare
Vera Oredsson

Inte Churchills gest utan 3 fingergesten om den är tillåten? Tummen, pekfingret och ringfingret på höger handen. Tror Ledaren, folket och fäderneslandet – rätta mig om jag har fel.

Theodor Morell
Gäst
Nybörjare
Theodor Morell
Tummen pekfingret och ringfingret är jobbiga att sträcka ut helt. Om inte tummen ska hålla för lillfingret vilket då bara skulle bli tummen och ringfingret så vill ringfingret följa med lillfingret som dras in halvvägs iaf. på mig. En del har väl mer flexibla fingrar och en del mindre. Stalin och Hitlerhälsningen är betydligt lättare och mer lika varandra. Stefan Lindgren medger att grafiska konstnärer i Ryssland och Tyskland inspirerades av varande. Han menar att Stalin pekar mot Berlin. Jag håller väl med påståendet om att endast en politisk idiot kan få för sig att han gör en Hitlerhälsning. Jag… Läs mer »
fastloaded
Gäst
Nybörjare
fastloaded

Det är korrekt.

Lucidor
Gäst
Nybörjare
Lucidor

Stalinhälsning? Finns ingen sådan.

Henrik Golz
Gäst
Nybörjare
Henrik Golz

Självklart!
Detta kommer bli min första demo!
Ser fram emot detta som tusan!

Karlstad
Gäst
Nybörjare
Karlstad

Inte en chans i helvete att jag missar detta. Är inte medlem men jag är beredd att stödja de alternativ som finns. Allt motstånd är bra motstånd.

Johan
Gäst
Nybörjare
Johan

Vill så jäkla gärna åka med till Göteborg och stötta mina bröder och systrar, om någon har en plats till övers i bilen så drar jag mitt strå till stacken.
Stockholm – Göteborg

Anders Jonsson
Gäst
Nybörjare
Anders Jonsson

Se under punkten samåkning. Det ordnas.

Samåkning
Gäst
Nybörjare

Det går att lösa – hör av dig till rätt kontaktperson här i listan bara: http://www.revoltera.nu/samakning/

Johan
Gäst
Nybörjare
Johan

Tack för all hjälp, jag har nu ordnat samåkning :)

Pär Sjögren
Gäst
Nybörjare
Pär Sjögren

Jag ska dit!
Kosta vad det kosta vill ?

Karoliner
Gäst
Nybörjare
Karoliner

En självklarhet att man kommer.

David Gotland
Gäst
Nybörjare
David Gotland

Jag sitter i en svår sits inför Göteborg då jag tvingas välja mellan familj och engagemang.
Dåliga kommunikationer från ön gör det inte enklare.
Det är omöjligt för mig att ta mig till Göteborg t.or samma dag.

Därför kommer jag öka informationsarbetet till max inför Göteborg och fortsätta leta efter en lösning att kunna delta.

Antisemit
Gäst
Nybörjare
Antisemit

Motståndsrörelsen finns på Gotland och de kommer att ta sig till Göteborg. Kontakta näste 1 (kontaktuppgifter under rubriken samåkning) och hör med dem om det går att samåka från Gotland.

David Gotland
Gäst
Nybörjare
David Gotland

Jag är ansluten så inga problem där. Problemet jag har är att jag inte kan vara borta fredag-söndag och flygen går dåliga tider.
Med färjan måste jag åka fredag och hem söndag.
Flyget är i gbg kl 11:10 på lördagen men jag kommer inte hem med flyg förens på söndagen.

Men jag har ett tag kvar att kunna lösa problemet. Vrider och vänder på allt för att kunna lösa det.

Familj är en viktig sak för mig men utan motstånd finns det ingen framtid för familjen.
Svår balansgång.

RL RL
Gäst
Nybörjare
RL RL

Ta med familjen.

kaj
Gäst
Nybörjare
kaj

Älskar Gotland ! Skulle kunna dö för Gotland !

Thomas W Mosveen
Gäst
Nybörjare
Thomas W Mosveen

Spörsmål: jeg hörte på morgnen idag at jeg måtte melde meg på for å få gå i toget. Personlig tror jeg det er lettere å nå demoen i Göteborg hvis man ikke drar samlet,og ikke komuniserer for mye på pc og tlf. Dette med tanke på hva som hendte på grensen med svenske aktivister för demoen i kristiansand. La heller PST og politi bruke mere tid og penger til å vokte alle overganger og alle de tror skal til Göteborg. Det har de nok ikke kapasitet til vil jeg tro. Igjen, er det påmeldingsplikt for å få delta ??

Thomas W Mosveen
Gäst
Nybörjare
Thomas W Mosveen

Klarere skrevet, det er vel lettere å krysse grensen for oss nordmenn hvis vi krysser uanmeldt og ikke kjörer i kollone…..

En som vet
Gäst
Nybörjare

Nej du på behöver inte på något vis anmäla att du ska delta, det är bara att dyka upp!

Parken
Gäst
Nybörjare
Parken

Jag kommer!

Linus
Gäst
Nybörjare
Linus

Tog annat för jag är i grekland fram tills oktoober. :(

Reinhardt
Gäst
Nybörjare
Reinhardt

Sprid på Facebook och var med via Periscope! :)

1000 i Göteborg, 10 000 på nätet!

legionæren af 27 juni 1942
Gäst
Nybörjare
legionæren af 27 juni 1942

For voras barn och barnebarn.
Alla vita ursprungsfolk til Gøteborg 30 september 2017.

Rami
Gäst
Nybörjare
Rami

Klart man dyker upp, med kamrater från övriga Finland. Hell Seger! Eläköön Voitto!

Richard
Gäst
Nybörjare
Richard

”Nej, jag kan tyvärr inte” borde vara ett alternativ. Vore kul men har ju inte möjlighet.

Lycka till ni som är där! Vi som inte kan komma är stolta över er och önskar er all lycka!

Martin
Gäst
Nybörjare
Martin

självklart så länge jag inte är död, och isåfall ska jag skicka med min urna i demonstrationen!

Janni
Gäst
Nybörjare
Janni

Det är klart man inte missar detta! Vi ses kamrater!

Niclas Almén
Gäst
Nybörjare

Nej tyvärr inte, jag kommer i vanlig ordning ta hand mina döttrar 3.5 och 1.5 år, (önskar ni kunde planera nått på jämna veckor)

Fröken Fräken
Gäst
Nybörjare
Fröken Fräken

Vårt folk har varken råd eller tid att vänta på den moderna familjens ”varannan vecka” för att få till en revolution. Om du värnar om dina döttrars framtid så finner du en lösning.

Niclas Almén
Gäst
Nybörjare

jag har både hört talas om problematik med den moderna familjen, och vet att det finns barnvakt. så som min situation ser ut nu har jag utmätt alla dess möjligheter utan en tillstymmelse av respons ifrån mina barns trygga omgivning. jag önskar verkligen att jag kunde vara närvarande tro mig.

Gustaf
Gäst
Nybörjare
Gustaf

Vi tror Dig Niclas, dagen kommer när du och 10.000-tals andra tågar med.

Fröken Fräken
Gäst
Nybörjare
Fröken Fräken

Kära Niclas. Vårt folk har varken råd eller tid att vänta på den moderna familjens ”varannan vecka” för att få till en revolution. Om du värnar om dina döttrars framtid så finner du en lösning.

LuttaLotta
Gäst
Nybörjare
LuttaLotta

Hört talas om barnvakt? :)

Johnn
Gäst
Nybörjare
Johnn

Har över 20 timmar dit så det får vara för mig. Men lycka till och sänd live så man får se vad som händer.

Martin
Gäst
Nybörjare
Martin

Varför så lång tid? Befinner du dig på andra sidan jordklotet?

Jakob Spjuut Ivarsson
Gäst
Nybörjare
Jakob Spjuut Ivarsson

Solklart att man vill visa att det finns motstånd till förbrytarna och den sjukt destruktiva utvecklingen i Sverige.

Om man ”fegar ut” nu, ja, då har man nog inte fattat konsekvenserna i framtidens Norden och hur globalisterna / etablissemanget kommer förvärra situationen till rena mardrömmen.

Nej, det är NU vi har chansen att visa vårt missnöje och för Nordens folk att göra sin röst hörd med en 1000-manna stämma ekandes genom Göteborgs gator!

Vi ses den 30 september!

Josef
Gäst
Nybörjare
Josef

Självklart vill man inte missa detta !

Erik
Gäst
Nybörjare
Erik

Frammåt kamrater!

Anonym
Gäst
Nybörjare
Anonym

Om det bara gick att få lift med någon så gärna …

Erik
Gäst
Nybörjare
Erik

Här finns allt du behöver veta och lite till.
http://www.revoltera.nu/samakning/

Nationalsocialist
Gäst
Nybörjare
Nationalsocialist

Nu efter halva veckan är det redan fler garanterade deltagare än i Falun.

Den stora ökningen verkar vara från icke-anslutna medan anslutna till Motståndsrörelsen just nu är ca 30 färre än Falun. Konstigt med tanke på hur mycket organisationen vuxit bara det senaste halvåret. Dags för medlemmarna att rösta på frågan!

Utländska gäster kommer enligt uppgift bli fler än Falun och Stockholm tillsammans.

Det blir nog över 1000 personer till sist, förhoppningsvis närmare 2000. Oavsett så kommer det bli episkt!

Feldjager
Gäst
Nybörjare
Feldjager

Hoppas TWP och LOS kommer på besök, Vårt folk i Juderiets högborg behöver lära sej hur riktig Vit Nationalism fungerar!

Alexander Vikström
Gäst
Nybörjare
Alexander Vikström

Ja.
Skulle kunna dra mitt shema här bara de kommande dagarna.
Vilket infattade självhushåll med slakt bärplockning mm.
Barn och familj div skuttjobb bilförsäljning lagade av bilar hö hämtning husförsäljning.
Renovering av ett annat hus.
Sen ska jag åka några 100 mil före gbg resan.
Och göra det sista på c-kortet den 25.
Sen har jag blivit lite utbränd på kuppen men rest mig.

Snyft snyft.

Det som stör mig mäst av allt det är att nu ska vi tydligen gå från en abrahamitisk skit religion till en måndyrkande Sunni sekterisrisk pedofil religion toppen.

Så jag bryr mig inte alls i några ursäkter längre.

Vi ses där.

Nationalsocialist
Gäst
Nybörjare
Nationalsocialist

Mäktig kommentar.

Feldjager
Gäst
Nybörjare
Feldjager

Imponerande i sanning!

Hell dej broder!

S fra England
Gäst
Nybörjare
English translation: Weekly poll: Are you coming to the Gothenburg demo on 30 September? Following on from the huge successes of our recent demonstrations, the upcoming event in Gothenburg is expected to be our biggest yet, drawing over one thousand people. It promises to be a momentous day, marking the moment the national resistance becomes a mass movement. Will you join us? On the 30th of September we’ll be holding a massive demonstration in Gothenburg, under the banner “Revolt against the Traitors”. There will be speeches at Gustaf Adolf’s square. The area will most likely be cordoned off from the… Läs mer »
Tobbe Motståndsman
Gäst
Nybörjare
Tobbe Motståndsman

Inga ursäkter
Alla som vill kunna se sina barn/barnbarn i ögonen måste närvara
Nu visar vi på styrka och att vi är en kraft att räkna med

Hell det nya Norden

Glenn
Gäst
Nybörjare
Glenn

Inte rasist men.. kommer motdemonstrera mot er http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=104&artikel=6776141

Nationalsocialist
Gäst
Nybörjare
Nationalsocialist

Nu står det klart att det är fler garanterade än i Stockholm.

Bitte
Medlem
Nybörjare

Klart jag kommer, ansökte om ledighet för längesen och kollegorna vet varför jag tar ledigt ? Vi ses i Göteborg alla goa motståndsmän och quinns!!!

Gurraberg
Gäst
Nybörjare

Mobilisera!!! Nu skall vi bli många!

noo
Gäst
Nybörjare
noo

Tog mig 10 minuter att hitta vart man rösta =D

Amalek
Gäst
Nybörjare
Amalek

Timbro-jude vill förbjuda demonstrationen. Att svenskar har mage att demonstrera i sitt eget land när judarna har sina högtider – vilken provokation! Jag kommer till demon bara för att Dan Korn inte vill det! timbro.se/smedjan/forbjud-nmr-demonstrationen-men-av-ratt-skal/

Gustaf
Gäst
Nybörjare
Gustaf
https://www.youtube.com/watch?v=w4W1ph9j_7c Har tillbringat lördagskvällen med att se del 1 av ”Europe- The Last Battle”. Efter att ha sett den, länk ovan, är jag stolt över att kalla mig själv antisemit. Jag kommer att ha som mål att kämpa resten av mitt liv för att Europa skall få många monument och museum för judebolsjevikens offer, HOLODOMOR minst 20 gånger så stort som förintelsens offer eller holocaust. Där skall filmer som länken ovan snurra 24 timmar i evigheters evigheter. Jag skyller inte dagens normala judar för detta, jo de kommuniztiska såklart, men nasismen verkar varit en söndagsskola jämfört med judebolzjevizmen som tog… Läs mer »
kaj
Gäst
Nybörjare
kaj

Ja vi kommer 2 st !

Claes
Gäst
Nybörjare
Claes

Tja… Ca 400 har ju svarat i undersökningen att, de kommer :-)

Matematik
Gäst
Nybörjare
Matematik

Vet inte hur du räknar men det är närmare 600 som svarat att de är garanterade deltagare (plus alla hundratals förmodade, osäkra samt alla som inte svarat).

Tom
Gäst
Nybörjare
Tom

nopp kommer inte bor inte i gbg längre och dåligt med pengar så blir svårt

ansch
Gäst
Nybörjare
ansch

Kontakta ditt näste och fråga om det finns plats ledig i någon bil för samåkning! http://www.revoltera.nu/samakning/

Norling
Gäst
Nybörjare

Dålig inställning. Motståndsmän och kvinnor ställer upp i folkgemenskapens tecken, det borde alla veta vid det här laget.

wpDiscuz