7 av 10 beredda att sitta i fängelse för kampen

VECKANS FRÅGA. 70 procent kan tänka sig att sitta i fängelse för kampens skull. 18 procent röstade nej på frågan.

Martin Saxlind kommer ut ur fängelset – firar ”muck” genom att bedriva offentlig aktivism i Umeå samma dag.

Att vara engagerad i Motståndsrörelsen och samtidigt ställa sig längst fram i ledet leder ofta till fängelsestraff förr eller senare.

Som aktivist på gatan kan du bli varse om att fysiskt självförsvar och nödvärnsexcess inte gäller om du har ”fel” åsikt när du försvarar dig från angripande vänsterterrorister inom bland annat AFA. Som ansvarig utgivare för Nordfront kan du utan vidare dömas för åsiktsbrott om du yttrat något som bryter mot den grundlagsvidriga gummiparagrafen ”hets mot folkgrupp”.

Att rena politiska domar och åsiktsförtryck existerar i ”demokratin” Sverige har många aktivister i Motståndsrörelsen, och andra nationella, fått erfara. Även om det är tämligen riskfritt att vara medlem i Motståndsrörelsen så är hot om fängelsestraff någonting högst reellt för den som är mer än bara medlem och står längst fram i ledet. Särskilt som systemet är korrupt och nämndemännen i domstolarna är politiskt tillsatta av de partier som vill krossa oss.

Nordfront ställde den helt ärliga frågan om läsarna trots detta är beredda att potentiellt betala priset av att tillhöra den enda politiska oppositionen i Sverige.

Det visar sig att hela 70 procent är beredda att sitta i fängelse för kampen. 35 procent av läsarna anser att det vore en ära att på detta sätt utmålas som fiende till det rådande förbrytarsystemet medan 24 procent har svarat ja på frågan, men att det sker motvilligt.

Av de 18 procent som svarat nej på frågan är den främsta orsaken att de anser att de har för mycket att förlora. Några menar att de inte skulle av vistelsen och ett fåtal har så dåliga erfarenheter av fängelse att de inte vill göra om det.

Av de som svarat att de redan varit fängslad säger 81 procent att de är beredda att göra det igen medan övriga 19 procent beskriver det som den värsta upplevelsen i deras liv.

I kommentarsfältet och på andra forum har en del kritik lyfts mot undersökningen då den förmodats haft som syfte att ”glorifiera” fängelsestraff, vilket inte riktigt är fallet. Signaturen Andersson bemötte detta i kommentarsfältet:

Det är inte fängelsestraffet i sig som ska glorifieras, utan de personer som befinner sig i framkanten och per automatik riskerar att fängslas. Vågar man inte utmana systemet så kommer man att bli ett nytt SD.

Alla vi svenskar är ju mer eller mindre inlåsta, fast det är i en enorm gulag som heter Sverige. De flesta svenskar har ännu inte insett detta och det kommer att bli många resor värre vad tiden lider.

Vågar man inte ta risken att för några månader flytta in i en något mer sluten anstalt än den öppna anstalten Sverige, så får man leva med det resten av livet medan Sverige fortsätter resan ner i avgrunden.

Och Nationalsocialist skrev:

Bra fråga. Kan vara bra att se hur många som är beredda att gå hela vägen. Personligen anser jag att alla förutom ensamstående mödrar (och liknande) åtminstone bör tänka tanken. Kampen är trots allt på liv och död. Förlorar vi så för vårt folk.

En av dem som suttit fängslad under en längre tid är Jimmy som satt i sex år på grund av att han som nationell ”hamnade i situationer man var tvungen att lösa”. Trots att han efter den långa vistelsen fått rättsida på sitt liv svarar han att han är beredd att hamna i sådana situationer igen om det är nödvändigt. Joch F är inte beredd att sitta i fängelse igen då han inte anser att svenska folket, som fortfarande röstar på förrädarpartier, förtjänar ett sådant offer.

Johan B skriver i kommentarerna att det vore en ära att få sitta i fängelse för sin övertygelse, men att ett fängelsestraff för honom just nu vore en omöjlighet.

Min motivering till ”Annat” som var mitt svar är att jag är ensamstående med hus hade jag haft en fruga därhemma som kunde se till att räkningar och annat betalades så att jag inte förlorar huset då skulle jag anse det vara en ära att sitta i fängelse för min övertygelse.

Veckans fråga är nu borttagen. En ny fråga kommer upp under kvällen.

Veckans fråga

Varje måndag lägger Nordfront upp en ny omröstning (kvällstid) och sammanfattar den gamla (morgon). Har du förslag på frågor som skulle passa som ”Veckans fråga”? Kontakta då redaktionen@nordfront.se.

Dela artikeln på sociala medier:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här.

Lämna en kommentar

115 Kommentarer till "7 av 10 beredda att sitta i fängelse för kampen"

Meddela om
avatar
Sortera efter:   Senaste | Äldst | Mest röstad
a
Gäst
Nybörjare
a

Svarade:
”Nej, jag har för mycket att förlora”

Jag är nog lite av en fegis. Jag går i tankarna om man som nationalist verkligen borde begå brott. I min mening verkar det som om systemet håller på att kollapsa av sig självt. Man behöver inte vara där och peta för att det ska falla samman.

Gunnar
Gäst
Nybörjare
Gunnar

Har du läst artikeln till frågan? Det handlar inte om att begå brott utan om att ha en enligt systemet kriminell åsikt.

a
Gäst
Nybörjare
a

Joo, men det är ju ett brott. Inte ett moraliskt brott naturligtvis, men juridiskt.

Jarl Stoltz
Gäst
Nybörjare

Lex iniusta non est lex!

Nordanvind
Gäst
Nybörjare
Nordanvind

@Jarl Stoltz

En tidlös sanning, mer aktuell i Sverige av idag än någonsin.

Anonym
Gäst
Nybörjare
Anonym

Nej, det handlar ju inte om brott à la ”kulturberikning”, dvs sådant de så kallade ”nysvenskarna” sysslar med 24/7.

Men i vårt demokratiska samhälle är ju sedan några generationer tillbaka ”fel åsikt” också ett brott av grövsta sort – värre än våldtäkter, bank-/värdetransportrån, mord, kidnappningar sammantaget.

Att ha en av de styrande icke godkänd (politisk) åsikt är ju ett brott om något – i alla fall om man är svensk och bor i Sverige.

a
Gäst
Nybörjare
a

Jag skulle dock vilja tillägga. Om jag någonsin åkte in för åsiktsbrott i Sverige skulle jag skriva ut dommen och rama in den på väggen :)

G
Gäst
Nybörjare
G

Vilken j@vla fråga

affe mit waffe
Gäst
Nybörjare
affe mit waffe

snabel på kabel/lina

G
Gäst
Nybörjare
G

Jag skulle röstat på ”Vi har för mycket att förlora” med min familj i tanken. Hur ska jag kunna fokusera på kommande generationer när den familj jag har i nuet skulle kollapsa.
Förlust av fadersgestalt, jobb, V-licenser och diverse annat gynnar inte min familj. Med andra ord man vinner inte kampen genom att starta ytterligare en.

a
Gäst
Nybörjare
a

Joo, din familj kanske slutar i ett par nya stolta svenskar. Det är bättre än att sitta i bur.

G
Gäst
Nybörjare
G

Om du skulle sagt det i mitt ansikte så kan jag lova dig att jag hamnat i fängelse! Men just det jag… Du va ju en fegis eller vad kallade du dig!?

Nationalsocialist
Gäst
Nybörjare
Nationalsocialist

Bra fråga. Kan vara bra att se hur många som är beredda att gå hela vägen. Personligen anser jag att alla förutom ensamstående mödrar (och liknande) åtminstone bör tänka tanken. Kampen är trots allt på liv och död. Förlorar vi så för vårt folk.

a
Gäst
Nybörjare
a

Frågan är hur mycket som händer om hela rörelsen sitter inlåst också. Jag skulle aldrig klara att leva inlåst. Skulle föredra att leva som luffare.

Ove R
Gäst
Nybörjare
Ove R

Med mer info kommer du att inse att det är en klar möjlighet att sitta inne för frihet.

Andersson
Gäst
Nybörjare
Alla vi svenskar är ju mer eller mindre inlåsta, fast det är i en enorm gulag som heter Sverige. De flesta svenskar har ännu inte insett detta och det kommer att bli många resor värre vad tiden lider. Vågar man inte ta risken att för några månader flytta in i en något mer sluten anstalt än den öppna anstalten Sverige, så får man leva med det resten av livet medan Sverige fortsätter resan ner i avgrunden. De flesta svenskar är livrädda för att hamna i klammeri med polisen och ”rättvisan”, men när man väl gjort bekantskapen med dem tappar man… Läs mer »
M
Gäst
Nybörjare
M
Handlar ju knappast om livstid oftast, utan några månader. Klarar man lätt. Jag hade inte brytt mig om jag fått offra lite för kampen. Har ändå sovit över i fängelse, lugnt och skönt. Ett lugn infann sig i en som jag inte har erfarit någon annanstans. Jag längtade tillbaka, eftersom jag inte fick stanna där så länge. Så mycket tryggare än ute i dagens Sverige. Och några riktiga brott är sällan nån dömd för, utan det handlar om att ha haft en kniv i bilen, ha skrivit neger på nåt forum, varit utgivare för ett forum där någon i kommentar… Läs mer »
Fri själ
Gäst
Nybörjare
Fri själ

Ja det hade varit en ära men helst skulle man velat vara fri men inlåsning är mitt andrahem så kan anpassa mig där med. Är en fri själ mångs vågar inte vara det ja skiter fullständigt i detta zionstyre som råder. Spräng skiten o bygg upp ett ns samhälle ur askan

Pär Sjögren
Gäst
Nybörjare
Pär Sjögren

Givetvis är det korta svaret

Patriot
Gäst
Nybörjare
Patriot

Svarade ”Nej, jag har för mycket att förlora”.

Däremot skulle jag mycket väl kunna ställa upp på att bli någon form av kontaktperson åt någon nationell, som sitter inne, en länk mellan honom/henne och yttervärlden på olika sätt. Att visa att man bryr sig så de inte känner sig glömda och lämnade i sticket och så vidare.

Rebecca (Rivka)
Gäst
Nybörjare

Självklart.

Karl Rove
Gäst
Nybörjare
Karl Rove

Att sitta i fängelse kan i vissa fall ses som ett nödvändigt ont men är inget som bör glorifieras,ty som nationalist gör man gör helt enkelt större nytta ute i friheten.

Hell Yeah!
Gäst
Nybörjare
Hell Yeah!

Klokt. Mer sånt, mer hjärna! Respekt!

Andersson
Gäst
Nybörjare

Det är inte fängelsestraffet i sig som ska glorifieras, utan de personer som befinner sig i framkanten och per automatik riskerar att fängslas. Vågar man inte utmana systemet så kommer man att bli ett nytt SD.

Hampus Nord
Gäst
Nybörjare
Hampus Nord

Absolut!
Det vore en stor ära!
För jag vet om att de som låste in mig kommer få sona för deras brott!

Mr X
Gäst
Nybörjare
Mr X

Jag har inte suttit i fängelse, men väl varit anhållen en tid för en ganska lindrig sak (i synnerhet i jämförelse med åsiktsbrott och liknande). Det var ingen upplyftande ”grej” vad jag minns, varför jag inte tror fängelse skulle vara något bättre alls, inte minsta lilla.

Så nej tack för min del.

(detta skrivet med anledning av att redaktionen även vill få del av farhågor respektive för- och nackdelar med att sitta inne)

Hell Yeah!
Gäst
Nybörjare
Hell Yeah!
Sitta på kåken och sen då? I mitt fall är jag helt övertygad om att jobbet skulle ryka oxå. Ska NMR betala min hyra sen? Det är intressant att följa NMR och de sköna människor som representerar NMR. Pär Öberg främst. Men jag är inte i nuläget beredd att köra mitt liv i botten för en rörelse som inte blivit torr bakom öronen än. Massinvasionen, som just nu är strypt men som kommer att återupptas om Trump ger sig på Iran,måste bekämpas. Men reptriering av vilka och hur många är inte värdigt vuxna människor. Var har ni rasforskningen kring vilka… Läs mer »
leen
Gäst
Nybörjare
leen

Tänk dig att en muslim spränger dina när o kära för att du bakar från kampen . Det finns många brotts offer för invandringen som går på tunga tabletter o droger för att dölja sin ogerst hoppas det inte händer dig!

Hell Yeah!
Gäst
Nybörjare
Hell Yeah!

Lär dig svenska för faan. Om så hundra NMR-aktivister satt inne på en gång, så skulle det inte stoppa någon terrorist från att slå till. Resten lämnar jag till SÄPO likväl som jag lämnar till tandläkaren (i mitt fall från Mellanöstern) att laga hål i mina tänder. Reglerad invandring. Vi tar emot vår del sedan stänger vi gränsen. Sedan gör vi Svenska patrioter av dem som vi har släppt in. Är övertygad om att detta är möjligt. Även dessa människor vill vara en del av ett land. Folket bygger landet!

Hell Yeah!
Gäst
Nybörjare
Hell Yeah!

Lär dig svenska för faan. Om så hundra NMR-aktivister satt inne på en gång, så skulle det inte stoppa någon terrorist från att slå till. Resten lämnar jag till SÄPO likväl som jag lämnar till tandläkaren (i mitt fall från Mellanöstern) att laga hål i mina tänder. Reglerad invandring. Vi tar emot vår del sedan stänger vi gränsen. Sedan gör vi Svenska patrioter av dem som vi har släppt in. Är övertygad om att detta är möjligt. Även dessa människor vill vara en del av ett land. Folket bygger landet!!

Konstantin
Gäst
Nybörjare
Konstantin

Vår del?
Finns inte något som heter ”vår del”, icke.

Hell Yeah!
Gäst
Nybörjare
Hell Yeah!

Ok 3- så här långt. Det senaste minustecknet kan jag erkänna la jag till själv. Vad gör man inte för kampen? Ge mig hellre motargument, egna inte Nordfronts visa att ni kan stava. Muhahahahaa!

vattenkammad
Gäst
Nybörjare
vattenkammad
”Vem ska ersätta 2-3 miljoner yrkesarbetande på alla nivåer över en natt?” Men stopp nu! Om vi pratar om yrkesarbetande rasfrämlingar som utför något verkligt samhällsnyttigt så handlar det bara om 200 000 till 300 000. Förutom buss- och taxitrafiken samt hemtjänsten skulle förvisso delar av tillverkningsindustrin drabbas av viss personalbrist. Men det problemet kan vi lösa på ett par månader genom omfördelning av arbetskraften. ”Och när USA kommer hit och ska befria oss från nazism med ett regn av bomber vad gör vi då?” Där tar du upp ett reellt problem men vi kan klara oss om vi är… Läs mer »
Hell Yeah!
Gäst
Nybörjare
Hell Yeah!
Uppskattar att du kommer med motargument och inte bara klickar på minustecknet. När det gäller mitt räknexempel så får jag nog inse att jag var REJÄLT ute och cyklade. Dock så tror jag att siffran är hög. Eftersom jag uppfattar det som att NMR vill repatriera även människor födda i Sverige om de inte passar in rent rasmässigt. Ska man göra det så krävs ett register över alla Sveriges medborgare med beslut om de ska få bo här eller inte. Håller fast vid att de finns sk.rasfrämlingar inom alla tänkbara yrken. Det perversa tycker jag är om man drar det… Läs mer »
Konstantin
Gäst
Nybörjare
Konstantin

Precis, utvisas, och när det gäller pundaren på plattan så tenderar sådana där vara självsanerande.

elin
Gäst
Nybörjare
elin

Vattenkammad. vet du hur många undersköterskor som kommer från mellanöstern afrika o Asien som jobbar inom den svenska vården??? utan dem skulle svensk sjukvård kollapsa. och omfördela arbetskraften.. är du tokig???? ve du vilka krav som ställs på en usk???? man kan inte bara kasta in vem som helstt i det jobbet.

nej nu får du tänka om

Mångkultur är ett brott mot mänskligheten!
Gäst
Nybörjare
Mångkultur är ett brott mot mänskligheten!

Om vi skickar hem alla utlänningar som belastar vården då? Har du varit på akuten någon gång eller BB? BARA utlänningar som behöver vård och som föder.

Dumskalle.

elin
Gäst
Nybörjare
elin

Jag är själv svårt sjuk o handikappad och har därför spenderat mycket tid de senaste 15 åren på alla möjliga avdelningar inom vården. överallt har det varit mängder med usk som varit sådana som nmr vill skall lämna landet. om denna grupp försvinner kommer vården att kollapsa av det enkla anlednig att läkare, kirurger, röntgenpersonal m.m. inte kan göra sina jobb om inte usk gjort sina jobb först. om alla icke via usk försvinner kommer vården at stå stilla tills dessa ersatts vilket ej sker i första taget

Konstantin
Gäst
Nybörjare
Konstantin

Vilket skulle ge fler arbetstillfällen åt våra egna, ja.

Mångkultur är ett brott mot mänskligheten!
Gäst
Nybörjare
Mångkultur är ett brott mot mänskligheten!

”Utan dom skulle vården kollapsa”

Jag är så jävla trött på det påståendet då utlänningar belastar all sorts vård så inihelvete!

Helt otroligt att folk inte kan tänka längre än vad näsan räcker. Det går helt enkelt inte in.

elin
Gäst
Nybörjare
elin

ok låt mig ta ett exempel. jag låg på en avdelning på sjukhus´med totalt 20 patienter varav 5 var icke vita. av 20 usk var 18 icke vita. om alla icke vita försvann skulle 2 usk ta hand om 15 patienter

LindADD
Gäst
Nybörjare
LindADD

Jag valde ”Nej, jag skulle inte klara av vistelsen”, men ångrade mig direkt efter.
Skulle tagit ”Ja, men bara i några månader”.

Tror inte att det skulle vara så farligt att sitta i fängelse.

anonym
Gäst
Nybörjare
anonym

Nej, sannolikt inte om man är kvinna, vilket du förefaller vara (rätta mig gärna om jag har fel!).

Vidare tycker jag mig utav ditt nick kunna utläsa, att du har ADD. Det vet jag inte mycket om, men som sagt föreställer jag mig en vistelse, oaktat dess längd samt andra faktorer, är lindrigare på en kvinnoanstalt än en motsvarande vistelse för män.

Linda
Gäst
Nybörjare
Linda

Yes, är kvinna och har ADD.

Hell Yeah!
Gäst
Nybörjare
Hell Yeah!

Det är nog när du kommer ut igen som du inser att du inte direkt är någon vinnare. Vad vill du göra med DITT liv? Det är viktigt. Läs på och ge oss DIN uppfattning om hur saker ligger till. Vi lyssnar.

Hell Yeah!
Gäst
Nybörjare
Hell Yeah!

Det är nog när du kommer ut igen som du inser att du inte direkt är någon vinnare. Vad vill du göra med DITT liv? Det är viktigt. Läs på och ge oss DIN uppfattning om hur saker ligger till. Vi lyssnar..

Hell Yeah!
Gäst
Nybörjare
Hell Yeah!

Det är nog när du kommer ut igen som du inser att du inte direkt är någon vinnare. Vad vill du göra med DITT liv? Det är viktigt. Läs på och ge oss DIN uppfattning om hur saker ligger till. Vi lyssnar!

leen
Gäst
Nybörjare
leen
Ja eller nej som etisk svensk är man utsatt i samhället eftersom vi har och osynlig lagbok för invandrar o flycktingar och efter som vita straffar hådare det är väll det som kallas paradell samhälle och socialdemokraterna har väll aldrig tålt att mäniskor haft en annan åsikt en partiet så man kan aldrig bestämma når man fänslas för sina åsikter vi som har natonalistiska åsikter behöver inte vara med en natonistigs förening för att bli åtalade men som alla andra ut går vi att vi inte blir fängsade falska grunder . Så frågan är ej relevat man frågar sig vill… Läs mer »
Vad skulle Pepe göra?
Gäst
Nybörjare
Vad skulle Pepe göra?

Haha, med 40 kompromisslösa kämpar kan vi åstadkomma en hel del. Bara för ledningen att smida planer för dessa frihetskämpar. Bara att ge dem en tråd att kontakta er för tjänstgöring :))

Hallonben
Gäst
Nybörjare
Hallonben

Jag vet inte. Ser inte fram emot att sitta i fängelse och tycker ej heller det borde vara något självändamål. Ärligt talat tror jag inte jag skulle klara av det. Om jag hade fått välja mellan att sitta i fängelse och gå in i riksdagen och utlösa en självmordsbomb, så hade jag nog hellre valt det senare.

fastloaded
Gäst
Nybörjare
fastloaded

Har suttit häktad en längre tid,och det är jävligare!
Men gör jag något som är en tycke fråga så får jag gå i korsriddaren.

E-tunabo
Gäst
Nybörjare
E-tunabo

Vilket innebär?

fastloaded
Gäst
Nybörjare
fastloaded

Det innebär att allt är strängare alltid handbojor utanför cellen ingen att snacka med!

Jimmy
Gäst
Nybörjare
Jimmy
Dömd till 6 års fängelse där delar av vistelsen spenderats på kirseberg (Malmö) och kumlas riksmottagning och jag har inga problem med tiden i sig att sitta men har äntligen fått lite rätsida på livet med jobb osv… men skulle jag kunna ”offra” det för att åka in igen? Absolut… en av de saker jag alltid tänkte på när jag verkligen ville vara fri var de soldater som stred och dog för vår ras överlevnad, vafan är då några år i ett varmt rum med tv? Nu är de flesta domarna från sent 90-tal så alla kanske inte tekniskt sätt… Läs mer »
Mygga på Migrationsverket
Gäst
Nybörjare
Mygga på Migrationsverket

Jag ger inte bort mina månader till juden, just därför medverkar jag inte i demonstrationer.

Systemet borde ändras så vi inte blir förföljda av media/myndigheter om vi yppar våra åsikter. Nationalsocialismen hade varit störst om folk inte hela tiden tänkte på vad de kan förlora på sanningen.

Andersson
Gäst
Nybörjare

”Systemet borde ändras” – och hur hade du tänkt dig åstadkomma det utan att våga riskera något?

Christian Hamilton
Gäst
Nybörjare
Christian Hamilton

Att gå i första ledet och ta smällar är jag för gammal för då jag både ser, hör och rör mig dåligt. Men om jag inte är beredd att gå i fängelse för mina åsikter och kamp för kommande generationer, vad är då kampen värd?

Visst har alla något att förlora på ett fängelsestraff, mycket eller lite, men det man förlorar personligt borde, för var och en, vara av mindre vikt då det gäller att rädda kommande generationer. Vi måste säkra existensen av vårt folk och en framtid för våra vita barn.

lena
Gäst
Nybörjare
lena

Bra!
Jag skulle vilja gå i kampen, då jag ser och hör bra ändå, och kan bidra,
men i så fall går jag helst i döden. Jag är beredd.

nils svensson
Gäst
Nybörjare
nils svensson

Fattar inte riktigt , att gå i främsta ledet och ta smällar som du uttrycker dig ! Det är väl en ära och få offra för kampen om Nordens existens ! Jag har åxo en del år på nacken och är beredd att offra kanske mig själv för barn och barnbarn !! Hell Norden !

Till Hamilton !!!

Danny Jönsson
Gäst
Nybörjare
Danny Jönsson

Jaa absolut!!

Rysk partisan
Gäst
Nybörjare
Rysk partisan

Det flesta kommentar ser ut som skriven av trällar, inte vikingar…..Rädda för svensk fängelse? Skam…Men i sånt fall finns någån på Värden som ni inte rädda för???

Mångkultur är ett brott mot mänskligheten!
Gäst
Nybörjare
Mångkultur är ett brott mot mänskligheten!

Ja, eftersom att jag kämpar inte för mig själv utan jag kämpar för mina barn och alla andra vita barn.

IB
Gäst
Nybörjare
IB

Som fattigpensionär skulle kännas som belöning och få gratis (tand) vård som jag har inte råd annars..så bylingen är välkommen..

Nathalie
Gäst
Nybörjare
Nathalie

Absolut! Det vore en stor ära och en erfarenhet rikare. För folket skulle jag gladeligen offra livet om så krävdes. I nuläget vore det dock inte optimalt då jag är i full färd med att sätta fler ariska barn till livet. Barnafödande och ett gott moderskap är mitt främsta bidrag till kampen och min högsta prioritet en bra bit framöver nu. Jag lovar att fostra dem till stolta, modiga och rasmedvetna individer som bär den nationalsocialistiska kampen vidare när jag lämnat jordelivet.

Död åt nordens fiender
Gäst
Nybörjare
Död åt nordens fiender

:)))).. En kvinna som tänker som du skall jag ha!

Anonym
Gäst
Nybörjare
Anonym

Hur många ungar är du uppe i så här långt då?

denes
Gäst
Nybörjare
denes

Mhm att få barn med en psyksjuk pundare är helt rätt väg att gå när man värnar om rasen. Kämpa natalie, vi kan ju iallafall glädjas åt att din familj inser ditt misstag.

M
Gäst
Nybörjare
M

Källa på att Nathalies man är psyksjuk? Troll.

SS
Gäst
Nybörjare
SS

Att sitta i fängelse för sina åsikter är en del av frihetskampen för de nordiska folken. Just nu är det inte nödvändigt för min del, men allteftersom repressionen hårdnar kommer de helt klart att ”leta upp” dissidenter på nätet för att arrestera dessa. ”Tänk om någon säger något fel, dvs mot regeringen Löfvéns åsikter? Ve och FASA!!!”

Alltmedan SÄPO sjunger kampsånger till Miljöpartiets ära!

Och MUST dansar can-can i högklackat…

legionæren af 27 juni 1942
Gäst
Nybörjare
legionæren af 27 juni 1942

Min familie har alle kæmpet i Waffen SS og i Wehrmacht. En af dem ( min morfar) sad i koncentrationslejren Babenhausen 1 år og vejede under 40 kg. da han kom hjem til Danmark. Tortur var hverdagskost i denne allierede dødslejr.
Om jeg er rede til at sidde i fængsel?
Jeg er rede til at dø for kampen hvis det bliver nødvendigt.
Vi må alle tænke på vores børn og børnebørns fremtid.
Heil Norden.

nordbo
Gäst
Nybörjare
nordbo

”Alla kan inte göra allt,men alla kan göra något” är ett motto som jag gillar i sammanhanget.

Alla besitter inte dom egenskaper att vara längst fram i kampen och dom egenskaper att klara av såna vistelser heller för den delen.

Men en sak är säkert att när maktskiftet vänder så kommer ni idag som har offrat mest bli rejält belönade,och dom som offrat mindre får väl nöja sig med smulorna så att säga.

Lena
Gäst
Nybörjare
Lena

Rättelse: ”Ingen kan göra allt …” lyder inledningen på det mottot.

nordbo
Gäst
Nybörjare
nordbo

Så ska det naturligt vis vara,även om vissa verkar tro att dom kan och ska göra allt.

My bad.

lena
Gäst
Nybörjare
lena

vem skall vara lena, eller Lena, du börjar irritera mig, kan du inte ha något annat namn?
Du, jude…
I så fall byter jag..,.

a
Gäst
Nybörjare
a

Men lilla, lilla vän, bli inte hysterisk nu! Du behöver inte tappa fattningen för ingenting, eller hur? Har du ett så innehållslöst liv, att du tappar fattningen för något så banalt som en namnfråga? Du förefaller vara en kvinnlig variant på ”Allan” här, bara häver ur dig/er en massa irrationell ”ilska” här. Finns inget konstruktivt i det alls, inte det ringaste.

lena
Gäst
Nybörjare
lena

Banalt är det inte.
Hon , Lena, hade skrivit om, att hon tycker om judar, som man kan förstå.
Men jag h…r satans synagoga…
Jag blev anmäld till polisen 2012 av tre judar samtidigt.

Därför att vi har helt olika åsikter om allt, och jag vill inte bli förväxlad med henne.
Nu skall jag inte skriva mer .

Vera Oredsson
Gäst
Nybörjare
Vera Oredsson

Skriver: Kan Ursula Haverbeck – kan jag.

Göran J.
Gäst
Nybörjare
Göran J.

Bevisa det då! Det är du och ingen annan som har bevisbördan.

Andersson
Gäst
Nybörjare

Det har hon ju gjort – många gånger om.

Vera Oredsson
Gäst
Nybörjare
Vera Oredsson

Skriver: Vad för bevis? Blivit bespottat, slagen, utskälld från predikstolen, beljugen m. m. Men absolut väger kamratskap, vänlighet från kämpar, uppskattning och inte minst det viktigaste ett 48 år lyckligt äktenskap med en verklig kämpe Göran Oredsson och fortsatt engagemang i NMR efter hans övergång till sina hjältar så mycket mer. Räcker det som bevis?
Tack Andersson för Dina vänliga ord.

MrWily
Gäst
Nybörjare
MrWily

För att parafrasera Emil Hagberg:

”…de får helt enkelt ta och skjuta oss.”

Kära Nordbor, det finns inget annat alternativ, detta är min övertygelse. Fienden har infiltrerat vår nation och fängslar oss för våra åsikter. Om du inte är beredd att dö för att våra barn ska ha en dräglig framtid, vad håller vi då på med?

Skärp er för fan, framtiden tillhör Nationalsocialismen.

föredettanationalist
Gäst
Nybörjare
föredettanationalist

Folkviljan är död. Svenska folket är för egoistiskt för att
ens vara hederliga mot varandra.

Anonym
Gäst
Nybörjare
Anonym

Ligger enormt mycket i det, definitivt!

Feldjager
Gäst
Nybörjare
Feldjager

Ja!

Sverige98AD
Gäst
Nybörjare
Sverige98AD

Hela Sverige och europa är redan ett gigantiskt marxist fängelse. Där svenskar och andra européer hålls fångna i våra egna länder alias finansiera vår egna undergång.

gubben
Gäst
Nybörjare
gubben

Allt för Sverige ! Hell Seger

kaj
Gäst
Nybörjare
kaj

Skulle kunna tänka mig att gå i krig ! Här får man inte tänka på sitt jävla ego !!

Anonym
Gäst
Nybörjare
Anonym

Kanske motståndsrörelsen kan starta någon form av skytteklubb eller annat, som kan vara användbart i kampen?

-
Gäst
Nybörjare
-

Kan tänka mig att sitta några år i för jag har absolut ingenting att förlora. Däremot skulle det kunna vara en väg, kanske den ända, ur det här mångkulturella fängelset.

-
Gäst
Nybörjare
-

-ä+e

Robin
Gäst
Nybörjare
Robin

Kampen före allt och seger till varje pris

Nordanvind
Gäst
Nybörjare
Nordanvind

I ett sinnessjukt socialdemokratiskt kommunistland som Sverige, så måste nog möjligheten att hamna i fängelse på oklara grunder komma ingå i grundkalkylen.

En anledning varför vi vill ha Nationalsocialistiskt styre i Norden, är att den dag vi har en Nationalsocialistisk regering och ledare, så kommer rättsstaten att återupprättas.

Under Nationalsocialistiskt styre så kommer inte rättsväsendet att tillåtas fungera godtyckligt, eller efter vad frimurarbröderna för dagen har för personliga mål eller pågående vendettor.

Det svårt att se en politisk fångenskap i en sinnessjuk liberal socialdemokrati (frimurardemokrati) som Sverige eller Tyskland, som något annat än ett hedersuppdrag för det egna folket och för friheten.

Johan B
Gäst
Nybörjare
Johan B
Min motivering till ”Annat” som var mitt svar är att jag är ensamstående med hus hade jag haft en fruga därhemma som kunde se till att räkningar och annat betalades så att jag inte förlorar huset då skulle jag anse det vara en ära att sitta i fängelse för min övertygelse. Politiska fångar i Sverige MITT EGET LAND är ju rent Kafka-aktigt och 1984 men att vara en av dem som står upp för rim och reson och vara en röst av förnuft i samhället samt för blod och jord anser jag vara varje svensk mans förbannade skyldighet. Jag är… Läs mer »
CNC
Gäst
Nybörjare
CNC

Jag svarade ja! Utan tvekan. Jag har varit häktad och polisen erkänt att dom fattat fel beslut. Jag har absolut inget att förlora. En god sak tex straffa ett våldtäckts peddo, vore inget problem för mig.

Joch F
Gäst
Nybörjare
Joch F
Har redan suttit frihetsberövad i nära ett år. Vistelsen där var bra på flera sätt, bl a är det en erfarenhet i sig att veta hur man klarar av situationen. Fick uppleva saker som många andra går miste om. Jag ville naturligtvis inte sitta där just då men nu i efterhand är jag glad att jag fick vara med om det, precis som jag är glad över att ha gjort värnplikten t ex. Tänker jag göra det igen? Svar NEJ! I dagsläget finns inget jag vill ”offra mig” för. Om 25-40% av svenskarna röstade på nationalister och mitt offer gjorde… Läs mer »
Andersson
Gäst
Nybörjare

Jag vill inte heller sitta i fängelse, men jag ser nog lite annorlunda på saken.

Om det skulle bli så att jag skulle hamna i fängelse pga universalgummiparagrafen ”hets mot folkgrupp”, så skulle jag inte se det som att jag hade offrat mig för 99% svenska fårskallar, utan för att jag hade praktiserat mina mänskliga rättigheter som jag anser att ingen har rätt att ta ifrån mig.

När jag går i NMRs demonstrationståg praktiserar jag alltså min mänskliga rättighet att yttra mina åsikter och hoppas att mitt deltagande kommer att leda till något större.

Sklavenzeit
Gäst
Nybörjare
Sklavenzeit

Jag tittade på en dokumentär där en neutral person angav sig informationen om att cirka 95 procent av våldsbrott mellan högern och vänstern så är det vänstern som initierar slagsmålet och att högern använder då självförsvar. Det är ju dessutom självklart ifall man nu öppet kollar på video klipp. Ändå väljer (((dom))) att fängsla hederliga medborgare som bara vill landet väl. Det är liksom tid att ta tillbaka det som är vårat, till strid! 14/88

Vi Är Folket
Gäst
Nybörjare
Vi Är Folket

Svar JA!

Det kommer inte fler chanser,det är nu eller aldrig..

Hell Segern!

-=14=-

Victor
Gäst
Nybörjare
Victor

Röstade på annat alternativ. Att åka i fängelse är inget som jag ser fram emot. Men om den dagen kommer är jag beredd att göra det för kampen. Jag tror att det i framtiden kommer att bli mycket vanligare att åka i fängelse än det redan är idag. När systemet blir allt mer desperat. Nya hiita på lagar för att fängsla oppositionen kommer att skapas.

VK
Gäst
Nybörjare
VK
Svaret är väl i grunden ”ja” men inga av ja-alternativen passar hur jag ser på det så det får väl bli ”annat”.. För risk för fängelse är helt enkelt något man får räkna med idag när man gör vissa saker.. Och dessa saker behöver numera inte ens vara mer än att yttra sig. Pga att HMF-lagar finns och kan tolkas nästan hur som helst kan man fällas och fängslas för nästan vad som helst. Det är designat så med flit av systemet – ingen skall riktigt veta var den lagliga gränsen går – för de vill att folk helt enkelt… Läs mer »
Vera Oredsson
Gäst
Nybörjare
Vera Oredsson

Skriver: Fick telefon från Tyskland i morse att Ursula Haverbeck fick påslag med 6 !!! år i fängelse. Om det genomförs så kommer hon kanske inte att överleva någon frihet med sina 89 år. Finns det utlämningsrisk från Sverige i fall hon skulle fly hit? Bara en hypotetisk fråga.

Just saying
Gäst
Nybörjare
Just saying

Jisses Amalia…:-/

Det här är så rättsvidrigt sjukt, så oavsett var man står i sakfrågan så berättigar det INTE till att (((man))) behandlar en gammal kvinna -eller man- på detta rättsvidriga orättsvisa sätt, enkom pga av att de har utövat allas sin lagstadgade yttrandefihet.
https://en.wikipedia.org/wiki/Ursula_Haverbeck
Bevisar faktiskt att (((man))) har ngt att dölja.

”In November 2015, at the age of 87, she was sentenced to ten months imprisonment for Holocaust denial.(sic) Several additional convictions in the fall of 2016 led to further such sentences.”

SS
Gäst
Nybörjare
SS

Svenska staten har som regel inte krävt något utlämningsavtal för att utlämna någon som är misstänkt för ett brott i ett annat land.

Svenska staten (läs: socialdemokratiska arbetarepartiet) har en lång tradition av omfattande övergrepp i frågor om mänskliga rättigheter.

Därav svenska statens 1:a plats på listan över de länder som kränker mänskliga rättigheter.

Så du kan nog inte räkna med något skydd för vare sig dig själv eller för Ursula. Tvärtom.

Jan Hjelm (Runriste)
Gäst
Nybörjare

Vad gör Amnestty International för att få politiska fångar i Sverige frisläppta? Erkänner de ens att vi har svenskar fängslade för sina åsikters skull?

Johan Karlsson
Gäst
Nybörjare
Johan Karlsson
Mitt svar skulle bli, annat. Jag har suttit fängslad för påstoda brott och väntar i dagsläget på att avtjäna ett straff, denna gång blev det dock samhällstjänst. Jag ångrar inte mina påstoda brott, då det skulle vara detsamma som att ta avstånd från mig själv, däremot kan jag aldrig säga att det vore en ära eller hedersvärt att bli fängslad av systemet, för mina åsikters skull, då alla borde inse att en nationalist gör betydligt mer nytta för vårt folk ute i det fria än bakom lås och bom. Däremot så kan det vara hedersvärt gentemot ens kamrater om man… Läs mer »
Mygga på Migrationsverket
Gäst
Nybörjare
Mygga på Migrationsverket

Juden vill ha oss alla i fängsel utom NEGRER; MUSLIMER, HBTQ, ZIGENARE OCH NATURLIGTVIS JUDAR.

Raus motherfuckers.

Rambo
Gäst
Nybörjare
Rambo

Mussarna är den enda gruppen utav de uppräknade som judarna inte skulle våga sig på att låsa in, om än de (mussarna alltså) mest av alla förtjänar sitta där.

Jens N
Gäst
Nybörjare
Jens N

7 av 10 ljuger på internet.

Andersson
Gäst
Nybörjare

Kan så vara, men inte på Nordfront. Så gott som alla tidigare undersökningar har slagit ut väl, med råge.

Tillbaka till fb med dig, där kan du sitta och ljuga!

Elin
Gäst
Nybörjare
Elin

Dö kommer ni görs tids nogtro mig.
Ni är inte de enda som är aktiva jävla vider.
Ni blir inte förbjudna för att man ska ha koll på er.

Konstantin
Gäst
Nybörjare
Konstantin

Fortsätt gå på alla fyra bara så får du säkert ett kex.

wpDiscuz