Stor majoritet: Rättsväsendet av idag är korrupt

VECKANS FRÅGA. 82 procent av Nordfronts läsare litar inte alls på polis, domstolar och kriminalvården.

Hela 82 procent av Nordfronts läsare anser att ”rättsväsendet” blivit lika korrupt som resten av systemet. Vidare litar 10 procent på vissa delar av rättsväsendet medan 3 procent har full tillit till det.

Få av Nordfronts undersökningar brukar ha svarsalternativ som får så många procent av rösterna. I detta fall fanns också två medelvägar att välja – svarsalternativ om att vissa delar ändå är bra eller att rättsväsendet i stort är bra men särbehandlar nationella negativt.

Att så många ser rättsväsendet som genomkorrupt skulle borde ses som ett ”hot mot demokratin”. Om rättsväsendet är ur spel innebär det att vi inte lever i en rättsstat, vilken påstås vara särskilt viktig inom en demokrati.

Enligt regeringens definition av rättsstatsprincipen innebär den att ”ingen får stå ovanför eller utanför lagen”, att det finns ”garantier mot missbruk av statsmakten”, att det råder ”likhet inför lagen”, att man har en ”opartisk domarkår”, en ”rätt att få anklagelser om brott utredda och prövade inom en rimlig tid i en rättvis rättegång inför en oberoende och opartisk domstol, samt förbud mot godtyckligt frihetsberövande” m.m. Att dessa saker skulle existera idag är såklart skrattretande för de nationella som utgör oppositionen och för många svenskar.

 

Om rättsväsendet idag
Det är känt av många att nationella döms hårdare av svenska domstolar och att invandrare och ”antirasister” många gånger får milda straff eller inte ens åtalas för betydligt grövre brott. Bland annat kan man som invandrare nu ha laglig rätt att gruppvåldta svenska rullstolsbunda kvinnor, som i fallet på Gotland där åklagaren lade ner förundersökningen.

I tingsrätterna sitter politiskt tillsatta nämndemän – tillhörande partier som verkar för mångkulturellt folkmord och förbud av oppositionen – och på myndigheten Justitiekanslern bekämpar man oppositionella med ”tolkningsfakta”. De grundlagsvidriga domar som utfärdats med hjälp av ”tolkningsfakta” har också Högsta domstolen ställt sig bakom.

Listan kan alltså göras lång. Ändå finns tecken på att ”rättsväsendet” är så mycket mer korrupt än vad många anat. Korruptionen verkar vara institutionaliserad och därmed helt ”normal” för dem som ägnar sig åt den. Nedan är några exempel från bara den senaste tiden:

  • Södertörns tingsrätt sprider feministisk slagordspropaganda på sin Twitter. Efter en massiv kritikstorm har tingsrätten i ett pressmeddelande bedyrat att man bara citerade en föreläsare och att man inte kommer döma partiskt mot vita, heterosexuella män.
  • Juridikprofessorn Mårten Schultz tycker att det är ”roligt på så många sätt” att systemet använder sig av vantolkningar av juridiken för att försöka sätta dit sådana med ”fel” åsikter. Schultz beklagade sig även över att Sveriges regering vill skriva om grundlagen för att inskränka pressfriheten – men bara för att den inte inskränkte så mycket som han ville. Schultz, som är ansvarig för att utbilda nya jurister i landet, har gjort programmet ‘Trolljägarna’ med Expos Robert Aschberg och har kopplingar till Juridikfronten.
  • Den rättshaveristiska föreningen Juridikfronten, som missbrukar svensk lag för att försöka hindra oppositionellas rätt till yttrandefrihet, har i sin tur personliga kopplingar till personer på Justitiekanslern. En av dem skickade nyligen ut ett hotbrev till tre nationella poddar på Juridikfrontens inrådan.

Veckans fråga är nu borttagen. En ny fråga kommer upp under kvällen.

Veckans fråga

Varje måndag lägger Nordfront upp en ny omröstning (kvällstid) och sammanfattar den gamla (morgon). Har du förslag på frågor som skulle passa som ”Veckans fråga”? Kontakta då redaktionen@nordfront.se.

Dela artikeln på sociala medier:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här.

Lämna en kommentar

58 Kommentarer till "Stor majoritet: Rättsväsendet av idag är korrupt"

Meddela om
avatar
Sortera efter:   Senaste | Äldst | Mest röstad
-VK-
Gäst
Nybörjare
-VK-

Nej, inget som helst förtroende överhuvudtaget. Och det finns inga skäl till att ha det.

”Svenskt” (hur svenskt det nu är numera..? det känns rejält semitiskt) rättväsende måste göras om fullständigt i framtiden. Likadant med polistyrkan: Rycka upp det med rötterna.

I polisens fall tex så bör i praktiken varenda person avskedas och sen dom mer lämpliga återanställas på individbasis efter omgående granskningar, resterande bör vara nya anställnnigar.

Flertalet av ”våra” jurister och domare behöver inte bara sparkas samt förlora sin licens att praktisera lag, utan även hamna på dom åklagades bänk.

Thor Viking
Gäst
Nybörjare
Thor Viking

Judicial heter det på engelska.
Låter som om det är sjuka judiska värderingsnormer om vad som är rätt och fel.
EU och staterna och alla dess myndigheter och journalistiken m.m styrs av ZOG mot NWO agenda och är så sjukt korrupt så att allt ruttnar inifrån.

Vänavordning
Gäst
Nybörjare
Vänavordning

Enda alternativet för de som inte kan/vill/törs använda sig av RB 24:7 är att sponsra en Kommunsheriff som väljs av kommuninvånare/grannar/vänner pga kompetens/moral/rättskänsla mm. Denna väljs för ett år i taget och har endast två ansvarsområden inför sina ”väljare” att hålla freden och att ingen blir utsatt för övergrepp.

Missbruk av denna förtroendepost löses enkelt med omedelbart avsked gärna ackompanjerat med fjäder och tjära.

Anders
Gäst
Nybörjare
Anders

Ett exempel bland många fler:
Rånsugna gatubarn åkte på stryk i Stockholm – grät när polisen kom
https://nyheteridag.se/ransugna-gatubarn-akte-pa-stryk-i-stockholm-grat-nar-polisen-kom/
I en konversation med den moderate riksdags­politikern Hanif Bali bekräftar han att det rör sig om så kallade gatubarn som företrädesvis kommer från Marocko. Han skriver också att ingen tycks vilja ta tag i de problematiska araberna.

”Vet bara att vi griper dom gång på gång. Så någonstans hackar processen. Betänkligt”, skriver Adolphson.

I natt greps 6 stycken i olika ärenden på flyende fot. Flera som tidigare gripits. Den yngsta var 9 år gammal. Försökte råna med knogjärn.

röret
Gäst
Nybörjare
röret

Det är inte ”Full 1984”, och det finns garanterat mängder med bra folk där, och som är där just för att de har känsla för rätt och fel. Men, frimurare är överrepresenterade i rättsväsendet, och helt uppenbart är det ett område likt media, nöjesbranschen och karriärspolitiken etc, dit man handplockar kulturmarxistiska idioter som bara har i uppgift att rapa floskler.

Morningstar
Gäst
Nybörjare
Morningstar

Nej jag har inget förtroende för en enda ”svensk” myndighet. Dom är alla lika korrupta utan undantag. Säkerligen kan man sysselsätta sig med hårklyverier men det orkar jag inte med. Det spelar ingen roll ändå. Allt måste göras om från grunden hur som helst och alla korrupta avskedas och eventuellt interneras.

ANDERϟϟON
Gäst
Nybörjare

Inte bara myndigheter längre. Varenda organisation och förening ner till den lokala bouleföreningen är infiltrerad.

Morningstar
Gäst
Nybörjare
Morningstar

Du har rätt. Det rapas om behovet av mer enfald i vilken liten förening som helst eller byalag där ute.

Anonym
Gäst
Nybörjare
Anonym

Vet inte. I alla fall är det mycket, mycket tveksamt jag gör det, så olika svenskar i allmänhet och nationella i synnerhet blir behandlade.

Men – när vi en dag får nationell regering i det här landet, då skall detta läggas tillrätta.
De nationella (eller deras efterlevande i de fall den nationelle själv inte längre är vid liv) skall få sin rättmätiga upprättelse och kulturberikarna (alternativt deras efterlevande) skall få sitt rättmätiga straff.
En dag skall rättvisa skipas i det här landet!!!!

Allan
Gäst
Nybörjare

Nej har inget förtroende för ett orättsväsende av judar för ZOG.

Ett orättsväsende som underlåtit att beivra högförräderi i 42 år.

Ett orättsväsende som har kod291 och ”HetsMotFekalie” för att mörka de mörka.

Den som inte fattar empirin av kod291 och #gotlandgate är trögare än en förstoppning i huvudet.

Spjutet
Gäst
Nybörjare
Spjutet

Kriminalvården har väl blivit korrupt,Om dom nu har anställt,en massa invandrare.Vilket har varit på tapeten.

Shlomo Shekelstein
Gäst
Nybörjare
Shlomo Shekelstein

Rättsväsendet är politiserat av genomsyrat av marxism och frimureri.

fastloaded
Gäst
Nybörjare
fastloaded

Jag ska fatta mig kort och koncist i frågan!
NEJ!

fastloaded
Gäst
Nybörjare
fastloaded

Även vissa poliser litar inte på lagen dom ska upprätthålla!

Ljugare är bajs
Gäst
Nybörjare
Ljugare är bajs

Jag har inget som helst förtroende för ”rätts”väsendet. Det är som ljugen skrivit i protokollen, att de ska skriva lagarna så att de passar för dem. Och det har de gjort.

Kaliber
Gäst
Nybörjare
Kaliber

Nej, det var länge sedan jag hade något förtroende för rättsväsendet i Sverige.

Det är bara att följa er i NMR och se hur ni blir behandlade, så fattar man att något är riktigt, riktigt snett i Sverige.

Vänavordning
Gäst
Nybörjare
Vänavordning
Rätts ”väsen ” nåt man hört talas om men aldrig sett. Fru justitia har ögonbindel för att hon vägrar se sanning. The ”bar” alias advokatförbundet svär en ed till varann och the ”bar” gissa om svenne banan är torsk. Googla ” legalese ” efter en lagom grogg. Gör likaså med ordet ”person” och inse det finstilta. Myndighet, moahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaa Kolla valfri ”möglighet” på ( alla bolag. se ) och TÄNK lite, vilket BOLAG har DU ( inte din person )ett skriftligt/öppet/ ärligt avtal med ? Typ inget, dessa är endast vanliga arbetsskygga parasiter som inte duger till nåt gott och att… Läs mer »
Morningstar
Gäst
Nybörjare
Morningstar

Fru Ramberg tillhör ju dessutom de utvalda för att garantera att korruptionen inte upphör.

_DH_
Gäst
Nybörjare
_DH_
Min uppfattning av svenskt rättsväsende är att det lider av två ok. Dels arvet från monarkin, det faktum att Sverige aldrig utvecklade lika sofistikerade rättstraditioner som andra länder (särskilt då den anglosaxiska common law-traditionen); dels att judar i dag har infiltrerat, och utövar fullständigt otillbörligt inflytande, över det. Arvet från det förstnämnda kan man se i de lagar vi hade förr i tiden, där Kronan alltid sattes främst – även långt in på 1800-talet. Den vanliga människan var ingenting, Kronan och de som besatt egendom allt. Som avlidne Eddie Meduza uttryckte det: ”Sveriges lag har ju varit sån, ända sen… Läs mer »
Johnny Nillson
Gäst
Nybörjare
Johnny Nillson
Det är roligt att läsa om din syn på juridiken i Sverige. Håller med dig då det gäller arvet från enväldes kungarna som sedan togs över av sossarna ( och även borgarna). Man har från dessa politiska partier ansett att makten blir definitiv om man spinner vidare på dessa hävder. Och så sker även idag men mer godtyckligt, förmodar jag, än på äldre tider. Det fanns ju en viss moral trots allt (10 guds bud osv.gällde också kungen) Som det är nu, finns det ingen möjlighet, förutom en rejäl revolution, som kan ändra detta system. Det finns heller ingen tid… Läs mer »
nils
Gäst
Nybörjare
nils

NATURLIGTVIS INTE !!! Dagens enklaste fråga att besvara

Arne Strand.
Gäst
Nybörjare
Arne Strand.

Det är väl VISSA/MÅNGA INDIVIDER i systemet,
som är POLITISKT KORRUMPERADE/INDOKTRINERADE,
även om någon med SUND RESNING kan finnas kvar,
fast de är inte många.

Arne Strand.

Arne Strand.

Oscar Dirlewanger
Gäst
Nybörjare
Oscar Dirlewanger

Enda det blivit är rättsröta av allt. Enbart kod 291 nuförtiden. Svartskallarna går alltid fria. Behövs det sägas mera…

Jens
Gäst
Nybörjare
Jens

Det är så demokratur fungerar. Allt kan tolkas som att det är olagligt, sedan sätter man dit vem man vill för lite vad som helst.

Lagen är egentligen irrelevant och helt ointressant. Vad som är intressant är vilka som har makten att uttolka den. Juristerna kan göra lite som man vill med lagen som förevändning.

På den tiden kyrkan hade stor makt så var det inte bibeln som styrde utan snarare prästeskapets uttolkningar av bibeln – vilket innebar att prästerna kunde göra lite som de ville med bibeln som förevändning.

KolNidre
Gäst
Nybörjare
KolNidre
Mitt förtroende för Sveriges ”rättsvårdande” instanser är sedan decennier NOLL! FÖRST bland instanserna är Polisen, vilka uppvisat — och UPPVISAR — dels en häpnadsväckande inkompetens vid insamlande av fakta och påföljande utredningar, dels extremt långa hanteringstider vilket i anmärkningsvärt många fall lett till att fallet preskriberats. DÄREFTER har vi den juridiska sidan av de fall vilka leder till bedömning av en tingsrätt eller domstol. DÄR utverkade domar är skrämmande ofta EJ i paritet med brottets mkt höga grad av brutalitet inkluderande livslångt trauma för brottsoffret. Då de flesta fall av GROV brottslighet berör ”importerade” gärningsmän är det ytterst sällan en… Läs mer »
byt ut det.
Gäst
Nybörjare
byt ut det.

nej systemet är genomruttet.

Dinkel
Gäst
Nybörjare
Dinkel

Nej.
Har aldrig haft. Och det urholkas varje dag.

Sigge
Gäst
Nybörjare
Sigge

Förtroendet för vårt rättsväsende är noll det är så korrupt och politiserat att det knappt kan bli värre.

Nordanvind
Gäst
Nybörjare
Nordanvind
Nuvarande rättsordning i Sverige är tyvärr ett skämt. Det politiska främmande särintresset skapar lagar som passar ett annat särintresse dvs. parlamentarismens uppdragsgivare inom den globalt förgrenade finanssektorn, och inom dess undervegetation av organisationer för ”behjärtansvärda” ändamål. Rättsväsendet och författningsskyddet i Sverige kan inte underställas ett främmande folkslags maktdoktriner (marxism, kulturmarxism, socialdemokrati, kommunism, trotskism, leninism, liberalism, neokonservatism etc. är politiska teorier skapade av judar för att gynna sionistiska ekonomiska och politiska intressen och hör därför inte hemma i Europa eller i något land utanför Israel). Vi behöver varken särintressets ”demokrati” eller dess ”rättsväsende”. Rättsstaten skall återupprättas igen, det är ett viktigt… Läs mer »
Vera Oredsson
Gäst
Nybörjare
Vera Oredsson

Något är snett. Angrips nationalsocialister av pöbel ”Försvarar man demokratin” Försvarar nationalsocialisterna sig mot pöbeln ”Är man kriminell”Var finns logiken och rättvisan?

ANDERϟϟON
Gäst
Nybörjare

(((Logiken))) och orättvisan.

paul
Gäst
Nybörjare
paul

haha det var över för 10 år sen,och det är värre nu,jag litar på polisen om jag får cykel stulen eller krockar med bil,inget annat,man får själv ta lagen i egna händer,när det krävs,så är det bara,tyvärr har samhället skapat det så,finns pengar till allt annat utom poliser,

ANDERϟϟON
Gäst
Nybörjare

Jag började tappa förtroendet för orättsväsendet redan när jag var 12 år efter att ha blivit utsatt för ett tortyrliknande förhör av 2 grisar. Mitt sista förtroende tappade jag efter att ha blivit misshandlad i 18-åråldern.

I det första fallet var jag oskyldig, i det andra fallet var jag skyldig (trafikbrott) men jag hade inte fram till dess trott att grismisshandel ingick i den svenska straffskalan, före rättegång dessutom.

När jag ser hur NMR-aktivister misshandlas och slås medvetslösa av grisarna blir jag inte ett dugg förvånad. Uppenbarligen är det en viss personlighetstyp som dras till grisyrket.

Pelle
Gäst
Nybörjare
Pelle

Ja men hade man lyssnat på dem som vet hur en slipsten skall dras så hade de inte fått batonger i skallen!

Då de dissar allt tips de får utifrån så får de smaka på batong!

Hjort
Gäst
Nybörjare
Hjort
För att något vore rätt krävs ju att de olika personerna och institutionerna är självständiga enheter, men det är dom ju inte i Sverige. Hela rättssystemet och alla institutioner är ihopkopplad. Får man problem med en myndighet får man alla på sig. Man blir då kallad ”rättshaverist”, trots att hela detta komplex av myndigheter samarbetar så pass intimt att dom alla är jäviga och således saknar all objektivitet och är inget annat än en motsatsen till rätt, alltså orätt. Jag skall försöka förklara det enkelt. Om A åtalar a, b, c och ställer a, b och se inför B för… Läs mer »
ANDERϟϟON
Gäst
Nybörjare

Förr blev man dessutom dubbelt bestraffad för skattebrott. Det enda bra som jag kan komma på som EU gjort är att förbjuda detta.

Åkte man fast för skattebrott som kanske berodde på att man p.g.a. sjukdom eller ålderdom inte lämnade in momsdeklaration och inkomstdeklaration blev man:

1. skönstaxerad (så det skvätte om det, momsen är helig i Sverige) 2. man åkte på skattetillägg och 3. i ”grova” fall blev man även dömd till fängelsestraff.

Tor
Gäst
Nybörjare
Tor
Sveriges domare utses av feministiska Hilda-anhängare ”Nätverkets medlemmar innehar en rad tunga juridiska poster. Generaldirektören i Domstolsverket, Barbro Thorblad, är en Hilda och dessutom initiativtagare till Ida, en sammanslutning av kvinnliga domstolschefer, som enligt Domstolsverkets årsredovisning finansieras av verket. Verkets motpart på arbetstagarsidan, Jusek, leds också av en Hilda, Louise Adelborg. Arbetsgivarsidans högste chef och fackets vd är alltså medlemmar av samma feministiska nätverk. Justitiekansler är en Hilda, liksom ordföranden i Högsta domstolen och generalsekreteraren i advokatsamfundet.” ”I dag hör sju av nio ledamöter i Domarnämnden, som utser de flesta av landets domare, till något av de feministiska nätverken Hilda,… Läs mer »
ANDERϟϟON
Gäst
Nybörjare

Vad händer om Hilda blir ertappad med pedofili eller lustmord?

Anders
Gäst
Nybörjare
Anders

Då brukar någon frimurare komma in och beskydda dem. Många bögar & framtida pedofiler inom sekten

Bödeln
Gäst
Nybörjare
Bödeln

Jag önskar att någon eller många kunde se detta som en dödslista. Korrupta avskum med ljugeri och vanheder i generna. OBS! ingen uppmaning till brott, bara en from önskan hos mig att Herr Någon / Några tar tag i det.

Stefan
Gäst
Nybörjare
Stefan
Nä jag har inget förtroende för rättsväsendet nej det har jag absolut inte! Men jag har heller inget förtroende för den nationella rörelsen som skall påstå sig vara någon försvar eller stå upp för något folk heller! Allt är bara ett svek alltihopa! Så för mig får hela skiten gå under! Istället tar den sk spjutspetsen avstånd mot all form av våld hör och häpna! Ja vem vill reta upp fienden så vi blir förbjudna för det är ju viktigare att vara lagliga men tro mig vi är snart förbjudna hur jävla pk ni än spelar. Ni har blivit sd… Läs mer »
Pelle
Gäst
Nybörjare
Pelle

Jag skulle vilja veta varför så få motståndsmän svarar på sympatisörernad frågor ? För min uppfattning är att det är mest sympatisörer i komentarsfälten!

Och mejlar man mnr får man ytterst sällan några svar! Jag har ställt masdor av frågor endast 1 gång fått svar!

Jag skulle vilja att motståndsrörelse skulle starta en chatt där man skulle kunna ställa frågor direkt med en motståndsman exempelvis mellan kla 17-20

Kalle
Gäst
Nybörjare
Kalle

Kanonbra! Bästa inlägget här i kommentarsfältet på länge – speciellt ditt sista stycke om en chatt. Helt superbt förslag! :) :) :) :) :) :)

Pelle
Gäst
Nybörjare
Pelle

Ja men inte kommer man få något gehör! Jag och många med mig har massor av nyttiga saker man skulle kunna bidraga med men de verkar ju inte intresserade!

Så min känsla är vad har de för agenda igentligen!

Ingemar Westerbring
Gäst
Nybörjare
Ingemar Westerbring

@ Pelle. Här kan du ställa frågor: Telefon: 031-360 88 34. Alltid bemannad tisdagar klockan 10:00 – 12:00 samt 17:00 – 19:00.

Pelle
Gäst
Nybörjare
Pelle

Jag skall absolut ringa men jag tror ni kommer mer vinna på en chatt så ni kan väll komplitera med en chatt

Jonny99
Gäst
Nybörjare
Jonny99

Då hoppas jag du donerar för it support och program kostar!

Cholla
Gäst
Nybörjare
Cholla

Har jag förtroende för ett rättsväsende som uppenbarligen skyddar kriminella svartskallar?

Skiter björnen i skogen?

Bödeln
Gäst
Nybörjare
Bödeln

Svaret på frågan ”Skiter björnen i skogen?” är ju ja..
Du kanske skulle ha skrivit ”Skiter björnen i en blöja?”, ”Talar juden sanning?”, ”Är ”förintelsen” sann?” eller nåt.. Eller HAR du förtroende för ett ”rätts”väsende som skyddar kriminella svartskallar??

Jonny99
Gäst
Nybörjare
Jonny99

Man kan vända på fråga och fråga vad polisen har för förtroende om oss. Nu hitta jag inte den länken när en insats chef säger ”det är inte nazisterna som ställer till det utan dom där andra”

Rebecca (Rivka)
Gäst
Nybörjare
Rebecca (Rivka)

Inget förtroende kvar. Det lilla som fortfarande fanns försvann den 12 november 2016.

Emil
Gäst
Nybörjare
Emil

jag ser inte staten som en legitim svensk stat överhuvudtaget så nej jag litar inte på ockupationsstatens ”rättsväsende”

Jonny99
Gäst
Nybörjare
Jonny99

Det visste jag redan 1987 när jag gick med i NRP! Svåger politik snabba bygglov till avi avgift. Pengar under bordet till judiska psykiatrer för ett recept!

Jonny99
Gäst
Nybörjare
Jonny99

Arg som ”#!:( men en vacker dag för oss men inte för dom så kommer dom att dingla!

lee
Gäst
Nybörjare
lee

Jag litar bara rättsväsendet när det gäller flyckting brott att dom blir fri kända!

Nisse Lund
Gäst
Nybörjare
Nisse Lund

Europe is Doomed. Don’t believe it? Look at Germany:
https://www.youtube.com/watch?v=a2-D3q89rAU
Europe is finished. Nothing can save it now.
https://www.youtube.com/watch?v=yA8fgaBSDUw

Nordseegermane
Gäst
Nybörjare
Nordseegermane

Av idag? Bara av idag???

Rättsväsendet har alltid vara korrupt och skall alltid förbli korrupt. Inte bara i Sverige, men jorden över.

De rikaste och starkaste har och får alltid ”rätt”

OnTheRocks
Gäst
Nybörjare
OnTheRocks

Bara det att Saxlind fick fängelse för åsiktsbrott visar ju att lagen inte är lika för alla.

Vad som hände i Kärrtorp vet jag inte då jag inte var där men vad jag förstått så var det inte NMR som var ute efter bråk.

Klart som fan att jag röstade på att rättsväsendet är korrupt.

Det är den.

wpDiscuz