Studie: 17 procent vill flytta från mångkulturella områden men har inte råd och möjlighet

VECKANS FRÅGA. Tvångsintegrationen blir en klassfråga för allt fler svenska arbetare.

Begreppet ”White flight” har blivit mer bekant de senaste åren då bostadsområden i explosionsartad takt tas över av mångkulturella gäng. De som förespråkar ”mångkultur” – bland annat politiker och journalister – bor nästan aldrig själva i månbgkulturella områden, medan vanliga svenskar i många fall inte har råd att bo någon annanstans.

Nordfront ställde frågan till sina läsare om de gjort en White flight. Det visar sig att 28 procent undvikit att flytta till områden med mångkulture, medan 24 procent gjort en så kallad white flight – att de flyttat från ett sådant område. 21 procent har inte behövt göra en white flight, vilket kan tolkas som att de bor och har bott i ett relativt etniskt svenskt område från början.

Undersökningen visar också att hela 17 procent vill flytta från ett mångkulturellt område men att de inte har något annat alternativ. För vanliga svenskar blir mångkulturen därmed en klassfråga där de tvingas ta skiten eftersom de inte har råd eller möjlighet att göra som politikerna – flytta någon annanstans.

6 procent har svarat att de älskar mångkulturella bostadsområden. Hur många av dessa som faktiskt bor i ett sådant kan det givetvis bara spekuleras i.

I kommentarerna diskuterade Jimmy, Rokviken och Allan om vilka fördelar som ändå finns i att bo i ett mångkulturellt område. Jimmy lyfte diskussionen med att påpeka att ”de rånade svenskarna ska vi komma nära” och utvecklade det med att det finns många potentiella rekryter i mångkulturella områden.

Omvänt är de som bor i rena etniskt svenska områden ofta sådana som enligt Rokviken ”lever på MSM-ätandet och diverse knasigheter”.

Veckans fråga är nu avslutad. En ny fråga kommer upp under kvällen.

Veckans fråga

Varje måndag lägger Nordfront upp en ny omröstning (kvällstid) och sammanfattar den gamla (morgon). Har du förslag på frågor som skulle passa som ”Veckans fråga”? Kontakta då redaktionen@nordfront.se.

Dela artikeln på sociala medier:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

16
Lämna en kommentar

Please Login to comment
6 Comment threads
10 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
7 Comment authors
RamiAllanHenkeKarlJimmy Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
ansch
Medlem
ansch

Ja, det har jag. Men jag gör i alla fall min plikt i att försöka motarbeta detta sjuka system så mycket jag kan därifrån jag nu bor. Kan tillägga att jag fortfarande bor i Sverige så klart. Att fly Norden kommer jag aldrig göra!

Rokviken
Medlem

Tänker på samma sätt. Gör det jag kan på mitt håll.

Jimmy
Medlem
Jimmy

Nej jag gjorde tvärtom. Flyttade från en vit kommun till en mångkulturell och röd stad.

Rokviken
Medlem

Hoppas du trivs.

Jimmy
Medlem
Jimmy

Ja här finns ju ett par nationellt sinnade samt antikommunister i staden så klart man trivs.

Visst första året var ju trist tills man mötte andra från staden av en slump på ett torgmöte i en helt annan stad.

Jimmy
Medlem
Jimmy

Kul för tummarna ner. Varför inte bosätta sig i mångkulturen och sprida budskap. Inte ofta man åker till sådana områden annars och propagerar. Har väl hänt ett få tal gånger. Men valet 2014 säger ju att det finns en hel nationellt sinnade i staden och med tanke på vilket parti som fick enligt mig höga siffror då. SvP. Visst lönar det sig att dela lite blad, bli lite uthängd i staden. Få massa klotterattacker på porten. Anarkister samlar trupper och vaktar utanför porten. Men än är man kvar. Så med det jag vill säga är att varför bo i vitt… Läs mer »

Jimmy
Medlem
Jimmy

Kan förstår barnfamiljer som vill bo i vitt område såklart. Men du som ung, ut och utforska. Bilda kamratgrupper, kompisgäng. Aktivista.

Rokviken
Medlem

Bra,du tänker helt rätt. Du närmar dig problemet på ett helt annat sätt. De människor jag har runt mig i min vita stadsdel hälsar inte på varandra. De känner sig trygga med hjälp MSM och allt annat skit. En falsk trygghet.

Karl-Путин A
Medlem

Jag har gjort en White flight, fast på den tiden var begreppet okänt, så det var kanske snarare en Cultural flight. Efter att ha bott några månader i Angered, Gbg tillsammans med min flickvän lyckades vi ta oss därifrån. På 8 månader hann vi uppleva det mesta i form av ”kulturkrockar”: Konflikter i tvättstugan, uppbrutet och länsat källarförråd, dödshot i hissen pga hund, multipla inbrott i bilen, stöld av bilen som användes i ett spektakulärt rån (tidningsnotis finns sparad), efter tre joggingrundor på elljusspåret gav min flickvän upp pga oönskad ”uppvaktning”, Vitlöksexpressen (linje 8) in till stan full med otrevliga… Läs mer »

Karl-Путин A
Medlem

Kan tilläggas att på den tiden var begrepp som gruppvåldtäkt, islamism, bilbränningar och allmänt babbekaozande okända begrepp.

Rokviken
Medlem

Karl, tacksam för att du delar med dig.Bor i ett vitt område. Folket lever på
MSM-ätandet och diverse knasigheter. Finns ingen gemenskap. I tron att de lever tryggt förstår de inte vilket helvete det finns bakom hörnet. Det är sorgligt.

Henke Himmlär
Medlem

Spånga är förlorat. Om tio år kommer det att vara i samma kategori som Tensta/ Rinkeby. Det blir en massiv white- flight därifrån under kommande år.

Hehe ja! Om 10 år är hela Sverige i samma kategori som Tensta. Jag kommer definitivt rekommendera min dotter att lämna landet helt och hållet.

Allan
Medlem

Jag flyttade till vitt område för jag ville bo med de som är lika en själv. Tyvärr var de bara lika till det yttre, i deras huvuden var det sirap istället för hjärna, de har IQ i klass med en Husqvarna robotgräsklippare, oförmögna att tänka framtid alls, köper (((media))), svassar runt i tillvaron utan en högre tanke än äta och skatteslava. Den kognitiva oförmågan är så total hos dem att när mötande trafik består utav en lång radda fordon och trots att jag vid vänstersväng föregått med gott exempel och alltså visat hur man skall göra genom att svänga höger… Läs mer »

Rokviken
Medlem

Man kan reta sig på mycket även i en vit stadsdel. Men vi står inte i ett hörn och väntar på för att råna eller begå andra brottsliga gärningar. Min son blev knivrånad för många år sedan. I vårt vita bostadsområde. De somaliska rånarna gav sig på honom, antagligen för att han var blond. Han hade inget av värde att dela med sig. Jag delade med mig av denna händelse till en blogg som på den tiden hette: ”Rakryggad” och som drevs av Weine Berg. Han dog tyvärr.

Rami
Medlem

Ja på sätt och vis, har bott i Stockholms berikade förorter i många år innan jag fick nog och flyttade hem till Finland, det finns dock fler orsaker bland annat att jag aldrig känt mig riktigt hemma i Sverige, för trots att vi alla är Nordbor med liknande kultur, seder, moral m.m så skiljer vi oss åt väsentligt i vissa saker.

Rokviken
Medlem

Synd att du flyttade men jag förstår. Ja, vi skiljer oss åt och det är bara naturligt.