Undersökning: Många ville förbjuda feministiska organisationer

VECKANS FRÅGA. Nordfront ställde förra veckan frågan om hemsidans läsare ville att feministiska organisationer ska förbjudas efter att Feministiskt initiativ öppet propagerat för ett förbud mot nationalsocialistiska organisationer. Många ville att feministiska organisationer skulle förbjudas.

veckans-fråga-30-mars

Av Nordfronts läsare röstade 55 procent ja till att feministiska organisationer bör förbjudas även om 20 av de procenten också vill ha jämställdhet mellan män och kvinnor. 37 procent röstade nej till ett förbud med motiveringen att feministerna bara ska ignoreras.

Den helige dåren Johan Björnsson skrev i Nordfronts kommentarsfält att ”om man förbjuder sådana här tokyttringar, då förnekar ni mig alltså gratis clownunderhållning?” och Mr Wily påpekade att ”Det ENDA syftet med den feministiska rörelsen är att splittra bandet mellan mannen och kvinnan och förstöra den starkaste organisationen, familjen”.

Nordfront-läsaren Karl Rove skrev i sin tur att feministerna har rätt att organisera sig:

De har lika mycket rätt att organisera sig som oss, däremot så är det ingen rättighet att få oproportionellt mycket medial uppmärksamhet.

De verkat uppenbarligen inte vara särskilt intresserade av att föra en konstruktiv debatt med sina meningsmotståndare, så det är bara att ignorera dem och låta dem självdö.

4 procent ville inte att feministiska organisationer ska förbjudas då de anser att feminism behövs för att stoppa män från att förtrycka kvinnor. 4 procent av de tillfrågade hade egna idéer om hur feministiska organisationer bör hanteras eller hade ingen bestämd åsikt i frågan.

En anonym person skyndade till Feministiskt initiativs försvar:

Ni blir hemskt upprörda över att FI vill förbjuda er. Hur kan man förbjuda en organisation i detta land!?

Det komiska är då att majoriteten av er i sin tur vill FÖRBJUDA DEM.

Omröstningen är nu borttagen och en ny fråga kommer upp inom kort.

Veckans fråga

Varje måndag lägger Nordfront upp en ny omröstning (kvällstid) och sammanfattar den gamla (morgon). Har du förslag på frågor som skulle passa som ”Veckans fråga”? Kontakta då redaktionen@nordfront.se.

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments