Undersökning: Få ”rashatare” bland Nordfronts läsare

VECKANS FRÅGA. 10 procent av Nordfronts läsare är så kallade rashatare. De allra flesta vill bekämpa rasupplösning utan att de för den skull ”drivs av hat”.

veckans-fraga-rashatEnligt det rådande systemets definition är ”rasism” detsamma som ”rashat”, tankar om ”rasöverhet” och liknande. De som kritiserar massinvandringen brukar stämplas som ”rasister” och utmålas som hatare och översittare som vill ”förtrycka” andra raser.

Få av dem som är nationella går runt och bär på hat gentemot andra raser. Hela 85 procent har svarat att de inte är rashatare medan 10 procent är rashatare (av dessa är var femte en ”antirasist” som hatar den vita rasen).

Nästan hälften (47 procent) av Nordfronts läsare har röstat på de två alternativen som ändå gör en värdering av raserna, att de ser vissa raser eller folkslag som mer destruktiva än andra.

I kommentarsfältet framgår att flera av de som är ”rashatare” har blivit det på grund av den påtvingade ”mångkulturen” och att hatet är en naturlig reaktion på att vår ras är hotad. Med andra ord skapar det nuvarande systemet konflikter och vi människor skulle komma bättre överens om vi varit segregerade.

Det nationalsocialistiska Tyskland, som värnade den egna rasen först, kunde respektera andra raser och folkslag i andra länder eftersom det inte fanns någon påtvingad ”mångkultur” i det egna landet. Dr Walter Gross, som var chef (tillsatt av Hitler) för NSDAP:s raspolitiska byrå under hela det nationalsocialistiska Tysklands existens, uttalade:

Mest missuppfattad är den nationalsocialistiska synen på relationerna mellan världens olika raser. Det har ifrågasatts ifall de fundamentala rasprinciperna i den nya världsteorin inte skulle leda till översittarsyn, och även förakt för människor av andra raser. Tvärtom; det är just dessa principer som erbjuder den bästa garantin för ömsesidig tolerans och för det fredliga samarbetet mellan alla.

Vi vill inte se blandäktenskap mellan vårt folk och främmande raser eftersom vid sådan blodblandning går de bästa och karakteristiska egenskaperna hos båda raserna förlorade. Men vi kommer alltid att ha ett välkomnande för alla gäster som vill besöka oss oavsett besläktad eller främmande civilisation, och vår ras-syn ger oss en djupare uppskattning för deras grundläggande egenheter på samma sätt som vi vill få våra egenheter respekterade.

Som en del påpekat i kommentarsfältet är det i det stora sammanhanget allra viktigast att värna sin egen ras där förmågan att tänka på andra – en egenskap som är typisk för just vår ras – inte får stå i vägen för det målet. I första meningen av Nordiska motståndsrörelsens partiprogram Vår väg klargörs följande:

Vår rasliga överlevnad och frihet är det absolut viktigaste målet med Nordiska motståndsrörelsens politiska kamp.

Veckans fråga är nu borttagen. En ny fråga kommer upp under kvällen.

Veckans fråga

Varje måndag lägger Nordfront upp en ny omröstning (kvällstid) och sammanfattar den gamla (morgon). Har du förslag på frågor som skulle passa som ”Veckans fråga”? Kontakta då redaktionen@nordfront.se.

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments