Veckans bild: ”Invaders NOT Welcome!”

NORDFRONT. Veckans bild denna vecka har titeln ”Invaders NOT Welcome!”.

Invaders_Not_Welcome

Klicka för större bild.

Bonusbild:

ancestors

Klicka för större bild.

Klicka HÄR för att bli stödprenumerant och stödja Nordfronts arbete. Klicka HÄR för att göra din plikt och ansöka om medlemskap i Motståndsrörelsen.

I maj i år avrundade Nordfront projektet med Veckans propagandabild som då pågått i ett år och drevs av vår norska systersida Nordfront.net. Nu har vi startat upp en fortsättning på Nordfront.se under rubriken ”Veckans bild” och det ser ut som att projektet kommer att kunna rulla på kontinuerligt med en bild i veckan under ett bra tag.

Tanken bakom projektet är att bilderna som publiceras kan användas av aktivister och medlemmar, såväl som stödmedlemmar och sympatisörer, som önskar att sprida organisationens budskap på Internet.

Här nedan följer ett citat från ett tillägg till aktivisthandboken som går in mer i detalj angående propagandaspridning på Internet:

Internet och elektronisk propaganda (e-propaganda)
Sprid organisationens artiklar och hemsideadresser på sociala medier, i kommentarsfält, på debattforum och till personer ni tror kan sympatisera med organisationen. Uppsök olika grupper (till exempel en Facebookgrupp) där potentiella medlemmar kan befinna sig, och gör reklam för organisationen och Nordfront. Sprid e-propaganda i form av bilder som kan hämtas från den här sidan till samma målgrupp som nämndes här ovan.

Detta är en effektiv, gratis och riktad form av propaganda som bidrar till att sprida organisationens namn och budskap. Om man önskar kan man också göra detta relativt anonymt genom att använda en pseudonym och olika anonymiseringstjänster.

Det finns naturligtvis många andra sätt att sprida vår propaganda på än vad som beskrivs här, men det ovan nämnda kan i vart fall ge en vägledning om hur man kan komma igång.

Vill du hjälpa till med projektet? Kontakta Martin Saxlind på martin.saxlind@nordfront.se

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments