Varning för folkförrädare! – Uppdaterad med film

MOTSTÅNDSRÖRELSEN. Under natten genomförde Näste 3 en massiv avspärrningsaktion i Skåne och Blekinge med syftet att sända ett tydligt budskap till kommuninvånare och lokala förrädarpolitiker.

Under natten genomförde Näste 3 en massiv avspärrningsaktion i Skåne och Blekinge. Sammanlagt spärrades 21 kommunhus av med spärrband och en text sattes upp vid varje kommunhus.

I följande kommuner har spärrband satts upp: Örkelljunga, Klippan, Ängelholm, Båstad, Eslöv, Hörby, Svalöv, Lund, Staffanstorp, Burlöv, Skurup, Svedala, Vellinge, Trelleborg, Kristianstad, Ystad, Simrishamn, Tomelilla, Sjöbo, Sölvesborg och Bromölla.

I samtliga av dessa kommuner sattes en text upp med ett tydligt budskap till både kommuninvånare och lokalpolitiker:

Varning!

I denna byggnad finns folkförrädare! Ryggradslösa, korrupta människor som hävdar att de för folkets talan. Verkligheten är dock en annan. Dessa folkförrädare har sålt ut sitt land och sitt folk till globalister och ondsinta, ljusskygga sionister.

De har låtit öppna upp gränserna för en massiv invasion av rasfrämlingar som på sikt kommer att leda till förintelsen av det vita svenska folket.

Detta har även fått till följd att Sveriges invånare dagligen blir utsatta för våldtäkter, rån och överfall med dödlig utgång. De bär det yttersta ansvaret för det samhällsförfall vi ser idag.

Nordiska motståndsrörelsen glömmer aldrig och förlåter aldrig politikernas svek mot vårt folk!

Till politikerna i denna byggnad:

Ni kommer att få betala för era vidriga brott mot det nordiska folket när ni ställs inför rätta i den framtida folkdomstolen!

/Nordiska motståndsrörelsen

Flera lokaltidningar i Skåne har uppmärksammat den lyckade aktionen som har fått till följd att bland annat Båstad och Skurup kommun har höjt sin säkerhetsberedskap av oklar anledning. En del lokalpolitiker har även beklagat sig över aktionen till media.

— På vilket sätt skulle vi vara förrädare? Jag förstår inget, men deras argumentation är på en annan nivå, säger en uppenbart sinnesförvirrad Carina Wutzler (M), lokalpolitiker i Vellinge kommun.

Valet är över och politikerna tror att de kan pusta ut och fortsätta med folkmordet på svenskarna i lugn och ro. Men Nordiska motståndsrörelsen kommer aldrig att låta politikernas förräderi gå omärkt förbi!

Kampen mot folkförrädarna fortsätter!

Källor:
Nazistaktion mot flera skånska kommunhus under natten
Flera skånska kommunhus utsatta för skadegörelse

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

8
Lämna en kommentar

Please Login to comment
8 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
8 Comment authors
GunnarTorkelssonPeterLarsSigrid Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Lotta
Medlem

BRA!!! 👍🏻👌🏻

Rokviken
Medlem

Mycket bra!

Ragnar
Medlem

Veldig bra!

Sigrid
Medlem

Grymt bra

Lars
Medlem

Detta är handling – inte tomma ord!

Peter
Medlem

Motståndsrörelsen levererar när annan opposition snackar.

J.N.
Medlem

Imponerande aktion!

”I Båstad har man rapporterat det som hets mot folkgrupp”

Hur då? Är svenskar nu helt plötsligt en folkgrupp? Eller syftar man som vanligt på de 6 miljonerna?

Gunnar
Medlem

Välgjord film från en god aktion. Tack för det!