Världseliten lägger hundratals miljarder på privata jetplan

ELITENS HYCKLERI. Världseliten lägger miljarder på privata jetplan medan vanliga människor uppmanas att känna ”flygskam” och att begränsa sina flygresor.

Den globala eliten föredrar privata jetplan. Klimatalarmisten Al Gore flyger helst miljöboven Gulfstream IBB. Foto: Pedro Aragão (CC BY-SA 3.0).

Privatjet är det minst energieffektiva transportsättet men globala storföretag och institutioner som FN fortsätter att köpa in privata flygplan för sina resor över jorden. Under de kommande åren förväntas en liten skara storbolag och kändisar lägga 2 403 miljarder kronor på privata jetplan, en summa som motsvarar halva svenska bruttonationalprodukten.

FN driver bland annat ”klimatpanelen” IPCC som är en sammanslutning av radikala och alarmistiska klimatforskare som med hänvisning till kommande ”klimatkatastrofer” lyfter frågor om hur klimatanpassningsåtgärder ska genomföras för att begränsa ”klimatpåverkan”.

Vid den globala elitens konferens ”Climate Change Summit” i Davos ska det ha krävts mer än 1000 resor med privata jetplan för att transportera alla konferensdeltagare till platsen. Bilder från Associated Press visar hur elitens privata plan upptar en stor del av flygplatsen där de parkerats sida vid sida.

Det är inte bara politiska ledare inom globalisteliten som hellre reser med privata jets än åker på det miljövänligare reguljära sättet, utan privata plan köps även in av multinationella bolag och rika kändisar.

Den kände skådespelaren John Travolta lär äga inte mindre än fem privata jetplan. Superkändisar som äger jetplan använder ofta dessa för att flyga mellan olika residens i olika eftertraktade områden på jorden.

Den kände klimatalarmisten och tidigare amerikanske vicepresidenten Al Gore flyger även han gärna privatjet, närmare bestämt Gulfstream IIB som ska vara en av de största miljöbovarna i branschen. Al Gore är känd för klimatskräckfilmen ”En obekväm sanning” som kom i början av 2000-talet.

Vanliga människor uppmanas dock att känna ”flygskam” och att starkt begränsa sina flygresor.

Källa:
Världselitens köp av privatjet skenar

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
3 Kommentarer
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments
Sverker
Nybörjare
Sverker
9 månader sedan

Fascinerande hur pappskallarna som köpt CO2-hysterin, inte ser detta helt uppenbara, att eliten via detta trick roffar åt sig och plundrar resten av befolkningen, samtidigt som dom agerar exakt tvärtemot när det gäller flygresor och alla dessa förbannade möten runt om i världen på lyxhotell, där man till slut brukar få ut något idiotiskt uttalande som låter bra, och som ger pappskallarna ännu mer panik-känslor, plus skam o skuld………
Emellertid tror jag bankparasitsystemet kommer att haverera snart, och då självdör klimat-utsugningstricket.

Lingonet
Nybörjare
Lingonet
9 månader sedan

John Travolta lär äga inte mindre än fem privata jetplan.
…använder ofta dessa för att flyga mellan olika residens i olika eftertraktade områden på jorden.
Flygande panic rooms

Ethny
Nybörjare
Ethny
9 månader sedan

Denna ”debatt” om klimatet är enbart till för att flytta fokus från annat håll, nämligen invandringen. Klimatet ska tas upp dygnet runt i tv-reportage och nyheter. Klimathotet, bränder, olyckor, högre global medeltemperatur, katastrofer, ökad havsnivå, gråt-Greta etcetera. Gråt-Greta är folkmördar-Soros bästa agitator, och hon tillhör globalisternas intressen om att förgöra oss. Antingen medvetet eller omedvetet är hon en del av Kalergi-planen. Det hela är bara ett stort jippo för att dra fokus från det folkmord som (((invandringen))) orsakar till lögnen om (((klimatet))) istället, och tragiskt nog funkar det. Detta får dumsvensken att tro på alla de lögner globalisterna spottar ut,… Läs mer »