Världsberömd svart rappare försvarar Trump i ny låt

USA. Kanye West, en av USA:s kändaste rappare, försvarar landets president Donald Trump mot en av sina svarta rap-kolleger i en ny låt.

Rapparen Kanye West kommer ut som Trump-supporter. Foto: Marcus Linde (CC BY-SA 2.0)r.

I den nysläppta låten kommer den USA-baserade afrikanske rapparen och producenten Kanye West ut som anhängare av landets president Donald Trump. President Trump har ofta framställts som en president för den vita arbetarklassen, vilket också till stor del var en profil han gick till val på, varför Wests ställningstagande som rik Afrikaättad musiker framstår som spektakulärt.

I den nya låten, som heter ”Ye Vs. The People”, diskuterar Kanye West med hip hop-kollegan T.I som ska representera ”folkets röst”. Kanye West försvarar Trump och hans valparoll ”Make America Great Again”, varpå T.I kommer med anklagelser om ”vit supremacism” och slavhandel med afrikaner.

Kanye West har under tidigare konserter burit en Make America Great Again-keps, och ”Ye Vs. The People” ses nu som ett försvar av det ageradet från USA:s judisk-dominerade kulturelit.

2013 fällde Kanye West uttalanden som anklagades för att vara antisemitiska, men kom att försvaras av den svarta och etnonationalistiska organisationen Nation of Islam. Wests uttalanden rörde den tidigare amerikanske presidenten Barack Obama, som han varit en uttalad kritiker emot.

Folk vill hävda att Obama inte kan göra dessa drag, eller att han inte kan verkställa. Det beror på att han inte har de förbindelserna. Svarta har inte samma nivå av förbindelser som judar, ska West ha sagt under en radiointervju.

Vidare så har West kritiserat hållningen att svarta amerikanska medborgare måste rösta demokratisk, samt uttryckt att Trumps agenda är betydligt bättre än den ”politiskt korrekta”.

Lyssna på låten med tillhörande text nedan:

Källa:
Så blev Kanye West talesperson för Donald Trump

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

6
Lämna en kommentar

Please Login to comment
3 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
MartinPierreGrottbjörnen Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Grottbjörnen
Medlem

de flesta afrikaner/afroamerikaner hatar judar helt öppet, och de klarar sig ofta undan med att säga sanningen om dom.

Pierre
Medlem

I början av 90-talet så lämnade bland annat Ice-Cube hip-hopscenen när judarna tog över skivbolagen och började producera antivit yiddish.

Grottbjörnen
Medlem

haha, ja, man kan verkligen se skiftet om man kollar på artisterna, före 1995 så var artisterna samhällskritiska, politiska och åtminstone på det stora hela mot droger och uppmuntrade svarta att utbilda sig etc.
Efter 1995 så handlar rapmusiken om att tjäna pengar, knulla runt och knarka.
Inte för att jag gillar rap, men ska man se det ur negrernas perspektiv så handlar det ju om en ny sorts slaveri där ((de)) har förslavat deras kultur istället för deras arbetskraft, och den moderna piskan är knarket

Martin
Medlem

Sånt här är bra för o påverka normies som vägrar ta det från en vit person:
https://youtu.be/4orQB19Y0to?t=2m20s

Grottbjörnen
Medlem

japp, jag respekterar faktiskt Louis Farakhan tex., det är en av de bästa ledarna svarta har haft i USA, han vågar säga obekväma sanningar om judar och alla andra raser också för den delen inklusive sin egen, förespråkar segregation mm. det vore det bästa för USAs svarta befolkning om de styrdes av grupper som tex black panthers,som styr upp bland de svarta,förespråkar utbildning och disciplin istället för basket och hollywood, avrättar knarklangare mm. det är deras version av nationalsocialism helt enkelt, de sitter inte med armarna i kors och gnäller att vita måste förändra samhället, de bygger ett eget samhälle… Läs mer »

Grottbjörnen
Medlem