Nya Dagbladet lanserar upplysningskampanj om etniska rättigheter

MEDIA. Den svenska webbtidningen Nya Dagbladet lanserade i helgen en upplysningskampanj om etniska rättigheter. 9


Det folk som icke förstår rasfrågan kommer ej heller att överleva


INSÄNDARE. Anders Möller har skrivit en insändare om skillnaden mellan verkningslös ”kulturnationalism” och den biologiska världsåskådningen nationalsocialism som Nordiska motståndsrörelsen står för.
39


Är vi fiender till demokratin som bör förbjudas av staten?


IDEOLOGI. Martin Saxlind bemöter i den här artikeln påståendet att Nordiska motståndsrörelsen är antidemokratisk och därför borde förbjudas av den demokratiska staten.
57


Kvinnomagasin utforskar ”rasfrågan”

MEDIA. Kvinnomagasin vill ”vända rollerna” och låta den ”vita privilegierade kvinnan” vara den som får känna på hur det är att vara i underläge. 43


Upptakt till ett världskrig – en recension av Babylon i Berlin

RECENSION. Douglas Reed var engelsman och motståndare till den tyska nationalsocialismen. Trots detta uppfattade han judarnas subversiva arbete under mellankrigstiden, något som han var starkt kritiskt till. Simon Holmqvist har läst boken Babylon i Berlin – ett viktigt tidsdokument från ett avgörande skede i historien. 4


Mattias Karlsson och Benjamin Disraeli – hyckleriet bortom ”socialkonservatismen”


NOLLTOLERANS. En anonym sverigedemokrat har skrivit en insändare som avslöjar hur SD:s starke man Mattias Karlsson hyllar den starkt rasmedvetna och judekritiska 1800-talspolitikern Benjamin Disraeli. Samtidigt förespråkar Karlsson som bekant uteslutning av partimedlemmar som läser ”fel” författare, med hänvisning till partiets ”nolltolerans mot rasism”.
77


”Boasiansk antropologi” – en judisk mångkulturlära

JUDEFRÅGAN. Kevin B. MacDonald har i sitt verk Culture of Critique (”Kritikkulturen”) fördjupat sig i judarnas politiska och akademiska organisationer under 1900-talet och deras inflytande. I boken behandlas bland annat boasisk antropologi. 14


Simon Lindberg svarar en SD-sympatisör


MOTSTÅNDSRÖRELSEN. Dagligen får vi in flertalet e-post med olika funderingar och frågor som berör den nationella kampen och vår organisation. Här publiceras ett av alla brev.
172


Israel undergräver det amerikanska valsystemet


SIONISM. Med tanke på att påståenden om rysk inblandning i det amerikanska presidentvalet åter har börjat cirkulera i mainstreammedia återpublicerar Nordfront en artikel i ämnet av Lee Rogers och Erik Striker på The Daily Stormer.
47


Därför är jag organiserad

POLITIK. Jörgen Kromann, nybliven medlem i Motståndsrörelsen, skriver om vad vi kämpar för. 45