Hur opererar den sionistiska eliten?

dodatzog
INSÄNDARE. Magnus Persson går i denna insändare igenom hur han anser att den sionistiska eliten opererar och påverkar världspolitiken.
49


Paul Reuter – en av de första mediamogulerna

paul_reuter Dagens datum 21 juli: Denna dag år 1816 föddes Israel Beer Josaphat, även kallad Paul Reuter, som skulle bli en del av ett judiskt nyhetsmonopol som kontrollerade informationsflödet i stora delar av världen. 39


Svart nationalistledare vill skapa etnostat i USA

babu1
USA. En av ledarna för det amerikanska ”New Black Panther Party” har gått ut med att han vill att alla svarta i USA ska flytta till fem sydliga delstater och där upprätta en etnostat för svarta.
65


Tyskland ska betala ytterligare 600 miljoner dollar till ”överlevare”

koncentrationsläger
”FÖRINTELSEN”. Den judiska lobbygruppen ”Claims Conference” har lyckats pressa den tyska förbundsstaten på ytterligare 600 miljoner dollar. Pengar som sägs vara till för att ge ”förintelseöverlevare” ett ”värdigt liv”.
98


Platons Staten: Bok 2

TheRepublic
FILOSOFI. Mikael Karlsson presenterar och kommenterar här valda delar ur den andra boken av Platons verk Staten, på grekiska Politeia.
32


Förre påven attackerar homolobby i Vatikanen

påvar
VATIKANEN. Den före detta påven Benedikt XVI har i en ny biografi beskrivit att det finns en homolobby i Vatikanen som utövar makt och inflytande.
19


Efter Brexit

British Lion
KOMMENTAR. Mikael Karlsson delar i denna artikel med sig sina tankar om Brexit. Vad innebär Brexit, och vad är nästa steg?
38


Emma Goldman – anarkafeminismens grundare

Goldman-Emma-löp Dagens datum 27 juni: Denna dag 1869 föddes den anarkistiska tänkaren Emma Goldman som anses vara anarkafeminismens grundare. 41


Terror och politisk korrekthet

omar mateen
TERRORISM. Mikael Karlsson reflekterar här över terrordådet i Orlando, Florida. Vem var Omar Saddiqui Mateen och varför mördade han dussintals homosexuella?
52


Italienska tidningsläsare fick Mein Kampf på köpet

Mein-Kampf-e1452251132772
ITALIEN. Läsare till den italienska nyhetstidningen Il Giornales fick en gratis utgåva av Adolf Hitlers bok Mein Kampf när de köpte nummer av tidningen.
24