Sluta svamla om ”schyssta” invandrare

vem hotar svenska folket
GÄSTKRÖNIKA. Erik Andersson uppmanar här nationella att se den större bilden och inse att integrering och assimilering av ”schyssta” invandrare inte är önskvärd.
29


Samtal med Klas Lund, del 3

avsnitt3
NORDFRONT. I detta specialavsnitt av Radio Nordfront intervjuar Emil Hagberg Motståndsrörelsens ledare Klas Lund. I detta avsnitt behandlas den nationalsocialistiska synen på ras.
43


Jan Milld kritiserar ”Förintelse”-religionen

holocaust
NATIONALISM. Den nationalistiske veteranen Jan Milld har nu kritiserat den så kallade Förintelsen och, i likhet med Nordfront och andra, jämfört vissas förhållningssätt till Förintelsen med en troende persons förhållande till sin religion.
78


Fem vanliga missuppfattningar om Motståndsrörelsen

Tyr-wanderer-1
MOTSTÅNDSRÖRELSEN. I kommentarsfälten och via kontakt med människor den senaste veckan har man fått klart för sig att en del missuppfattningar florerar kring organisationen. I denna artikel ämnar jag att bryta ner de vanligaste.
169


Dugin och Putins ideologi

dugin RYSSLAND. Denna vecka försöker vi begripa nutida rysk ideologi genom att lyssna på Aleksandr Dugin. 50


Søren Kierkegaard

kierkegaardDagens datum 5 maj: denna dag 1813 föddes den danske poeten, filosofen, teologen och författaren Søren Aabye Kierkegaard. 5


Den judiska maffian

Som med så mycket annat så har judisk massmedia skapat en falsk verklighet gällande exempelvis organiserad brottslighet.
BROTTSLIGHET. Denna vecka berättar Dr. David Duke om hur Hollywood skapat en falsk bild av exempelvis maffian i USA.
37


Karl-Olov Arnstberg lyfter fram judefrågan!

Karl-Olov Arnstberg sticker nu ut hakan och skriver om kulturmarxismen och dess judiska bakgrund.
SAMHÄLLE. Karl-Olov Arnstberg, en uppskattad invandringskritisk författare och föredetta professor i etnologi, har nu tagit bladet från munnen och publicerat en längre artikel om kulturmarxismen och dess judiska rötter.
113


Adolf Hitler 126 år

126-front NATIONALSOCIALISM. Idag, 20 april, är Adolf Hitlers födelsedag. Han föddes i Braunau am Inn på gränsen mellan Österrike och Tyskland. 146


The American Dream

VECKANS FILM. Veckans film blir en välkänd animerad film kallad The American Dream. 56