Emma Goldman – anarkafeminismens grundare

Goldman-Emma-löp Dagens datum 27 juni: Denna dag 1869 föddes den anarkistiska tänkaren Emma Goldman som anses vara anarkafeminismens grundare. 33


”Ja, mångfald går ut på att göra sig av med vita människor (och det är en god sak)”

  emily-goldstein FOLKMORD. Mångfald är egentligen ett kodord för folkmord på vita, och vitt folkmord är exakt vad världen behöver. Detta skriver judinnan Emily Goldstein. Uppdaterad. 98


Skriften som chockade världen

sions_vises_protokoll JUDISK MAKT. Få skrifter har förundrat mänskligheten så mycket som Sions vises protokoll. 58


Sluta svamla om ”schyssta” invandrare

vem hotar svenska folket
GÄSTKRÖNIKA. Erik Andersson uppmanar här nationella att se den större bilden och inse att integrering och assimilering av ”schyssta” invandrare inte är önskvärd.
88


Samtal med Klas Lund, del 3

avsnitt3
NORDFRONT. I detta specialavsnitt av Radio Nordfront intervjuar Emil Hagberg Motståndsrörelsens ledare Klas Lund. I detta avsnitt behandlas den nationalsocialistiska synen på ras.
53


Jan Milld kritiserar ”Förintelse”-religionen

holocaust
NATIONALISM. Den nationalistiske veteranen Jan Milld har nu kritiserat den så kallade Förintelsen och, i likhet med Nordfront och andra, jämfört vissas förhållningssätt till Förintelsen med en troende persons förhållande till sin religion.
79


Fem vanliga missuppfattningar om Motståndsrörelsen

Tyr-wanderer-1
MOTSTÅNDSRÖRELSEN. I kommentarsfälten och via kontakt med människor den senaste veckan har man fått klart för sig att en del missuppfattningar florerar kring organisationen. I denna artikel ämnar jag att bryta ner de vanligaste.
170


Dugin och Putins ideologi

dugin RYSSLAND. Denna vecka försöker vi begripa nutida rysk ideologi genom att lyssna på Aleksandr Dugin. 50


Søren Kierkegaard

kierkegaardDagens datum 5 maj: denna dag 1813 föddes den danske poeten, filosofen, teologen och författaren Søren Aabye Kierkegaard. 5


Den judiska maffian

Som med så mycket annat så har judisk massmedia skapat en falsk verklighet gällande exempelvis organiserad brottslighet.
BROTTSLIGHET. Denna vecka berättar Dr. David Duke om hur Hollywood skapat en falsk bild av exempelvis maffian i USA.
37