Vargflock beskyddade judar från nazistiska runkmaskiner

RADIO NORDFRONT. Under gårdagens avsnitt av Radio Nordfront berättade programledarna om sina bästa ”förintelse”-historier. Den mest spektakulära var Bernie Holsteins berättelse om hur judar dödades med onanimaskiner i Auschwitz, för att sedan söka skydd hos en vargflock.

”Det är gott! Det smakar inte annorlunda än något annat. Prova, det är i alla fall mat!”, ska Bernard Holstein ha sagt till sina kamrater när han lät sig matas av en vargs spya.

Under söndagens avsnitt av Radio Nordfront fick Pär Öberg, Simon Holmqvist, Tobias Lindberg och Robin Palmblad berätta om de mest fantastiska rövarhistorier som de hört från den så kallade förintelsen.

Simon Holmqvist berättade om en austarliensisk man som kallar sig Bernard Holstien, som plötsligt klev fram i offentlighetens ljus – med ”förintelse”-tatuering och allt – och ville berätta om hur han överlevde det påstådda folkmordet på judar under andra världskriget.

Holstein fick 2004 skriva en bok om hur han som barn lyckades rymma från Auschwitz två gånger, hur han och hans kamrater levde i en grotta med vargar och matades med vargspya. Allt detta gjorde man för att undgå de hemska SS-männens onanimaskiner, som enligt Bernstein användes för att bevisa hur överlägsen arisk säd är i jämförelse med judisk. Enligt Bernstein mördades ett stort antal judar i processen.

Bernsteins egen karriär blev dock kortlivad. Efter att hans bok blivit en storsäljare i Australien, följt av framträdanden i TV-soffor, valde hans familjemedlemmar till slut att sätta stopp på vansinnet. Efter att ha avslöjat att Bernard Bernstein – eller Bernhard Brougham som han egentligen heter – aldrig någonsin varit i Tyskland och att han föddes i en australiensk romersk-katolsk familj valde bokförlaget att dra in hans bok ”Stolen Soul”, som tyvärr inte längre säljs någonstans.

Lyssna när Simon Holmqvist berättar Berinsteins berättelse:

Listen to ”URKLIPP: Simon Holmqvist drar sitt ”Förintelse”-lol” on Spreaker.

Dela artikeln på sociala medier:

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

10
Lämna en kommentar

Please Login to comment
4 Comment threads
6 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
7 Comment authors
AnnaDonnieRokvikenValhallaKarl-Путин A Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Tobias Lindberg
Redaktör

Haha… Så sjukt rolig historia detta, ett måste att lyssna på! :D

Grottbjörnen
Medlem

jämför med juden Eli Roths skräckfilmer, ungefär samma sjuka fantasier

Anonym
Medlem
Anonym

Ja tänk att dö i runkdöden, vilket öde.

Grottbjörnen
Medlem

alltså, vilken frisk människa som helst fattar att detta är något som en människa med svår schizofreni eller andra vanföreställningar sitter och yrar ihop, vilken person som helst som påstod något sånthär hade blivit inskriven på psyket omgående, men i detta fallet hyllas de som hjältar…fullständigt sinnesjukt och idiotiskt

Karl-Путин A
Medlem

svår schizofreni eller andra vanföreställningar sitter och yrar ihop

Det är en religion du beskriver och så länge vi har religionsfrihet i Sverige så måste vi stå ut med sånt här.

Rokviken
Medlem

Vet inte om detta stämmer. Men kan det vara så att schizofreni är en inflammation i hjärnan?

Grottbjörnen
Medlem

kan det säkert bero på i vissa fall, säkert är det många med känslig hjärna som blir sjuka tack vare all skit vi stoppar i oss som inte hade blivit det för 100 år sen

Grottbjörnen
Medlem

Vad behövs egentligen för att få en människa tvångsintagen på psyket? kanske vi borde göra varsin orosanmälan till socialen så att människan får den vård han behöver, ser nu att han inte var ”svensk”, synd

Donnie
Medlem

Detta skulle kunna sägas om hela den Svenska regeringen och hela 8 klövern !!

Valhalla
Medlem

Rödluvan och vargen är troligare än Auschwitz-sagorna