Värdegrundsriddaren Stefan Nolerviks fem tappraste gärningar

JOURNALISTIK. Så här i rasist- och nazistjaktens tidsålder, då allt fler som inte passar in i värdegrundsmallen om allas lika värde hängs ut i media och svartmålas det grövsta, måste vi nationalsocialister också stå upp för allas lika värde. Jag menar givetvis den uttjatade frasen att man ska behandla alla lika oavsett ras, religion eller åsikt.

vardegrundny

Jag ser det som vår skyldighet att behandla alla journalister eller åsiktsmotståndare med samma civilkurage som de visar mot oss, nämligen att hänga ut, granska och lyfta fram allt om dessa som kan vara av intresse för gemene man. Nu ska vi däremot ha den goda smaken att hålla oss strikt till sanningen, en regel som våra motståndare däremot glatt bryter mot när första tillfälle ges.

Låt oss sätta bollen i rullning genom att presentera en lista med Stefan Nolervik, Mittmedias egna ”nazistjägare”.

35829_401454280325_5570341_n

Stefan Nolervik, yrkessam värdegrundskämpe

Vad är det som gör att Nolervik får en egen tråd på Flashback där hans mest hetsiga och underhållande alster listas? Vad menar egentligen SR-journalisten Kjell Albin Abrahamson när han skriver att han vägrar flytta hem till Jämtland eftersom ”det verkar finnas en nolervikare bakom varenda stubbe”?

Är det för att Nolervik drar ett löjes skimmer över sig när han konstant kallar invandringskritiker för saker som ”sopiga åsikter, sunkig rasism, spyor och annan onämnbar skit”? Är det för att han försvarar den nuvarande massinvandringen av främlingar med välgenomtänkta jämförelser som att det kom värmlänningar och västerbottningar till Jämtland på 1800-talet? Eller är det för att han attackerat Östersundsbor på Facebook på grund av att inlägg som han inte gillar inte har raderats, och för att han hänger ut helt vanliga människor på sin Mittmedia-blogg?

Frågorna är många, men vi ska här försöka besvara dem. Vi vill lära känna den Mittmedia-skribent som har ansvaret att skriva om Motståndsrörelsen och andra invandringskritiker. En vardagshjälte och journalist som går lite egna vägar i kampen för allas lika värde. Själv säger han att denna kamp gett honom 10 år av hat och ”mentala övergrepp”, något vi här ska se lite närmare på.

5. Journalistik. Hur arbetar man som värdegrundsriddare egentligen? Hur lägger man upp planen i stora drag för kampen för den demokratiska värdegrunden och allas lika värde? Stefan Nolervik har ett eget modus operandi som går ut på att fota, publicera, skrämma och förödmjuka.

Publiken är i fokus när Nolervik ska skriva om SD.

Publiken i fokus när Nolervik ska skriva om SD

4. Känslor. Likt många andra journalister i den förgyllda värdegrundens sfär är känslor ofta mer värda än fakta. När man driver denna typ av journalistik väger ordens känslomässiga laddning tyngre än alla forskningsresultat och bevis i världen.

Exempel på Nolerviks känsloladdade artiklar med en motreaktion.

Exempel på Nolerviks känsloladdade arbetsutövning, här med en motreaktion

3. Reportage. Den här punkten glider in lite i den förra men i det här fallet tar känslorna över totalt för Stefan och all form av kritiskt tänkande eller faktakontroll åker ut genom fönstret. Artikelns huvudperson är en stackare som mordhotat sin egen familj och sedan skyllt detta på Motståndsrörelsen. Ett bete som Stefan svalde med krok, sänke och hela linan.

Nolervik älskar lögnare som mordhotar för allas lika värde. Kan tilläggas att han skriver "Civilkurage" om samma artikel på sin andra FB-sida.

Nolervik älskar lögnare som mordhotar för allas lika värde

2. Antinationell. Ska man vara en bra kämpe för allas lika värde är det en fördel om man hatar sitt land, sin kultur och sitt ursprung. Givetvis tar Stefan Nolervik högsta poäng på samtliga punkter, som här i hans lista över det ”svenska Sverige” från 2007.

”1. När den nya jämtgubben i Östersundsrevyn heter Ahmed och bryter på kurdiska.
2. När Berta eller någon annan bygdespelsförfattare gör ett spel om greken Nicos som kom till Östersund på 1960-talet för att starta en pizzeria.
3. När Ali blir ett av namnen i almanackan.
4. När bokförlaget Jengel ger ut boken om hur det känns att vara jämtländsk bög i Störåsen.
5. När Orlboka ges ut på kurdiska.
6. När föreningen för det jämtländska, Barke, ger ut ”Nagur koranorl på jamska”.
7. När första moskén byggs.
8. När vi lägger ned skolavslutningen i den kristna kyrkan.
9. När författaren Mohamad Omar får landstingets kulturpris.
10. När Rachid Taha Diwan testas till Svensktoppen.
11. När vi gör om den svenska flaggan från blå och gul till regnbågens ALLA färger med en liten blå och gul gammalsvensk flagga i ena hörnet.
12. När vi gjort om nationalsången till något ALLA svenskar kan känna igen sig i och sjunga med i med trovärdighet.
Ja, då först tycker jag att Sverige är svenskt på riktigt. Heja Sverige!”

1. Uthängningar. Förutom den här ”uthängningen” av den offentliga journalisten vid Östersunds-posten fanns det en kort period en satirprofil på facebook kallad Nefan Stolervik. Detta tilltag var något som Stefan Nolervik, i sin totala avsaknad av självironi, fann helt oacceptabelt. Han gick så långt som att kalla satiren för ett hot mot journalistik och demokrati. I samband med denna slutsats hängde han dessutom ut fem totala främlingar som gillade satirprofilen och därmed startade han nätkriget som mer eller mindre nu rasar mot honom.

image-1

Satirsidan som fick Nolervik att gå i taket och hänga ut flera oskyldiga humorälskare

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Lämna en kommentar

Please Login to comment
  Subscribe  
Meddela om