Vår väg nu på alla nordiska språk – även isländska

VÅR VÄG. Nordiska motståndsrörelsens politiska program har nu släppts som pdf på isländska och finns därför nu på alla nordiska språk. 

Du hittar det politiska programmet här på svenska, här på norska, här på danska, här på finska och här på isländska.

Dessutom har Vår väg översatts till engelska och ryska.

Nordfront har kontaktat Nordiska motståndsrörelsens ledare Simon Lindberg för en kommentar:
– Det är storslaget att vi nu alltså helt officiellt har verksamhet i fem olika länder som kämpar tillsammans mot samma mål, formulerat i en och samma skrift som bara översatts. Jag tror faktiskt att det är världsunikt!

Vi frågade också Lindberg om vi kan förvänta oss Vår väg på fler språk i framtiden och vad syftet med att översätta skriften till engelska och ryska var och fick följande svar:
– Det arbetas redan på fler översättningar och även om det, för det första, inte är något högt prioriterat och för det andra, tar tid, skulle jag tro att vi inom några år har Vår väg översatt till ytterligare några språk. Anledningen är kort och enkelt att vi hoppas kunna inspirera andra med vår kamp och att vi då också vill slå ett slag för en modern nationalsocialism. Med viss anpassning skulle Vår väg kunna tjäna som manifest för politiska rörelser över stora delar av världen.

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Subscribe
Meddela om
1 Comment
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments
André Devecseri
André Devecseri
1 år sedan

Nja, fattas färöiska ;)