Vänsterpartister vill göra abort trendigt

Aftonbladet publicerade under dagen en synnerligen smaklös artikel om två unga kvinnor som vill göra aborter trendigt. De två kvinnorna stoltserar i artikeln med tröjor med texten ”Jag har också gjort abort” och ligger bakom en hemsida där de går till försvar för abort och saluför tröjorna med dessa budskap. Man vill också förmedla kontakter mellan och utbyta erfarenheter med de som gör aborter eller funderar i dessa banor.

”Jag har också gjort abort”, står det på tröjorna till de två unga kvinnorna Tora Breitholtz och Elin Johnson. De två är helt vanliga kvinnor, om man får tro Aftonbladet; opolitiska och representativa för de som gör abort eller funderar i dessa banor. Men de båda kvinnorna är marxistfeminister och aktiva inom Vänsterpartiet. Tora var för ett par år sedan nära att ta ordförandeposten i Ung Vänster. I den värld dessa kvinnor lever i betraktas barn och familj som en belastning och som ett hinder för karriär och kvinnlig ”frigörelse”.

– Det handlar inte alltid om övergrepp, eller tidiga tonårsgraviditeter, eller kvinnor med jättestrulig livssituation. De flesta gör abort helt enkelt för att det inte är läge just då, säger Elin Johnson till Aftonbladet.

Enligt marxistfeministisk ideologi är modersrollen ett led i det patriarkaliska, manliga, ”förtrycket”. Att kunna göra abort är detsamma som frihet. Tora Breitholtz förklarar:

– Abort beskrivs nästan alltid som ett nödvändigt ont, en sista utväg. Många blir provocerade av att kvinnan får bestämma själv. Men jag har inga problem att sätta mig över vare sig natur eller Gud, säger Tora Breitholtz och ler.

Förra året gjordes 34 978 aborter i Sverige. Det är fortfarande – och det med rätta – belagt med skam att göra abort. Det kan aldrig bli något vackert att ta liv – ett liv man varit delaktig i att skapa – för att det kan uppfattas som en ”belastning” för karriär och egocentriska intressen. Att feministerna i Vänsterpartiet dessutom gör det hela till någon sorts trend torde vara nog så smaklöst även för en abortvänlig person.

I en tid då vår ras är i antal kraftigt underrepresenterad (färre än 10 procent av jordens befolkning är vita människor) i den globala världen och då rasfrämlingar väller in över alla gränser i västerlandet, är det varje sund svensk kvinnas plikt att skaffa många barn!

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments