Vänsterföräldrar låter barnen kastreras

HOMOLOBBYN. Könsdysforin sprider sig som en löpeld bland barn i Sverige. Som regel har barnen feministiska föräldrar som stödjer könsbyte på barnen. Ofta innebär könsbytena att barnen kastreras genom att könskörtlarna opereras bort och bränns upp.

Antalet barn som söker hjälp för att de är födda i fel kropp rekordökar varje år i Sverige. Enligt rapporter tredubblas antalet varje år. Påfallande ofta har barnen feministiska föräldrar, som stödjer och uppmuntrar dem att söka den behandling som staten beslutat ska tillhandahållas.

Framförallt handlar det om unga flickor. Som regel har flickorna kommit till den nya insikten om sig själva med hjälp av feministiska föräldrar, vänsterinriktade lärare i skolorna, och politisk propaganda från vänsterorganisationer som ofta finansieras av staten.

För vänstermänniskor finns inget stigmatiserande med att deras barn byter kön, utan tvärtom ses ingreppet som något progressivt, som bevisar att barnet uppfostrats i en vänstermiljö där allas lika värde varit ledstjärnan.

Att byta kön kan ses som en certifiering av sin politiska världsbild, och att den överensstämmer med regimens värdegrund.

— De flesta är biologiska tjejer, men det finns killar också. Det vi gör är att vi bromsar puberteten med sprutor. I vissa fall påbörjar vi en behandling med hormoner, säger Camilla Ernstsson som är sjuksköterska.

Patienterna som kommer till mottagningen där man behandlar könsdysfori i Umeå är oftast barn i åldern 15 till 18 år. Orsaken till att det främst är barn som söker hjälp tros av många vara de kampanjer som lärarna i skolorna driver i syfte att öka medvetenheten om könsdyforin. Information vuxna vänstermänniskor lätt riskerar att gå miste om.

Fortfarande vanligare med könsbyten i Iran
I reklamen för ingreppen heter det att man ”byter kön” på barnet. Vad som sker är ofta att könskörtlarna opereras bort, och sedan utförs ett ingrepp på barnet som liknar skönhetskirurgi. Efter operationen ser barnet ut att ha ändrat kön, men det nya könet fungerar inte på samma sätt som de flesta medfödda kön.

Ofta innebär könsbytet att barnet på detta sätt kastreras, och att de biologiska könskörtlarna ersätts med syntetiska hormoner av motsatt slag. Men det förekommer även att så inte sker, och att exempelvis en kvinna som bytt kön till man senare i livet kan föda barn på samma sätt som de flesta kvinnor kan.

Det är inte bara i Sverige som staten försöker få människor att byta kön. I exempelvis Iran uppmuntrar regeringen homosexuella att byta kön, på liknande sätt som regeringen i Sverige försöker få vänstermänniskor att byta kön. Iran är tvåa i världen på att byta kön på sin befolkning, efter ledande könsbytarlandet Thailand.

En fatwa som den iranska revolutionens ledare Ayatollah Khomeini utfärdade 1987 ger transsexuella stöd att opereras om, ändra kön på födelsecertifikat och sedan gifta sig med det motsatta könet.

I både Sverige och i Iran finns misstankar om att staten kan ha baktankar när man uppmuntrar till kastrerande könsbyten, och att syftet egentligen inte är att göra människor lyckliga. Vissa tankesmedjor i England som anser sig syssla med rasbiologi kallar ingreppen för ”soft eugenics”.

Ursprungligen publicerat på Fjällsjö Nyheter.

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
8 Kommentarer
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments
_DH_
Nybörjare
_DH_
1 år sedan

Ibland känns det som att man skulle vilja byta art, och inte längre förknippas med de dumheter alltför många människor gör sig skyldiga till…

Karl-Путин A
Nybörjare
Karl-Путин A
1 år sedan
Reply to  _DH_

Lätt gjort; köp en tub svart skokräm and go for it :)

Grottbjörnen
Nybörjare
Grottbjörnen
1 år sedan
Reply to  _DH_

ja om det fanns rasrena utomjordingar som är överlägsna oss så skulle jag inte tveka en sekund att erbjuda mig som tjänare

Karl-Путин A
Nybörjare
Karl-Путин A
1 år sedan

Han var inte dum den där ayatollan – genom att låta bögarna kastrera sig och leka kvinnor så kan de inte längre föröka sig; mjuk rashygien.

I Sverige bedrivs rashygienen betydligt mer aggressivt, bla genom massinvandring av främmande raser och här är målet att svensken ska utrotas fullständigt och ersättas med en blekbrun lättkontrollerad NPC-massa vars enda tillfredsställelse och krav i livet är att konsumera.

Klaus
Nybörjare
Klaus
1 år sedan

Vänsteridioternas (Illuminati-Bilderbergers) degenererade framtidsbefolkning kan inte upprätthålla industri och infrastruktur. Sverige blir tredje värld land.

Lingonet
Nybörjare
Lingonet
1 år sedan

Nu börjar jag förstå varför man letar intelligent liv i rymden!
Allvarligt, ALLA inblandade sjuka människor bör enligt alla naturliga lagar ställas till svars och straffas och (egentligen är jag emot detta men) fråntas vårdnaden omedelbart.
Svenne bör informeras om att detta är ett av resultaten av homolobbyns hjärntvätt.

Thor
Nybörjare
Thor
1 år sedan

Världen börjar bli så sjuk att man nästan börjar tro på bibliska profetior om end time

Karl-Путин A
Nybörjare
Karl-Путин A
1 år sedan
Reply to  Thor

De enda som ska ha end time and out är de (((bibliska kioskboksförfattare))) som skrivit Universums mest sålda sagobok.