Vänsterextremister slog ner asiatisk journalist

UTRIKES. Under lördagen passade vänsterextremister som demonstrerade mot rasism på att misshandla den asiatiske journalisten Andy Ngo.

Det var under lördagen under en pågående antirasistisk demonstration som vänsterextremister passade på att misshandla journalisten Andy Ngo, som är chefredaktör på nyhetssajten Quillette och som var på plats för att rapportera från händelsen.

I en film från händelsen kan man se hur ett antal svartklädda vänsterextremister plötsligt går till attack mot journalisten och utdelar slag och sparkar mot honom. De häller även vätskor över honom och kastar saker på honom. Efter misshandeln kan man se Ngo blodig i ansiktet och att han går fram till en polis och säger:

— Jag blev precis misshandlad av folkmassan, mitt på gatan, utan att polisen ingrep. Var fan var ni?

Motivet till misshandeln kan bero på att vänstergrupper på sociala medier ska ha pekat ut Andy Ngo som ”en lokal islamofobisk journalist” och de ska även ha utlovat en ”fysisk konfrontation” med honom.

Polisen har efter demonstrationen gripit tre vänsterextremister i 20-årsåldern. Enligt polisen har demonstranterna bland annat använt sig av milkshakes som innehöll snabbtorkande cement.

Se klippet nedanför:

Källa:
Journalist Andy Ngo Assaulted by Antifa Protesters in Portland

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
2 Kommentarer
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments
Ethny
Nybörjare
Ethny
1 år sedan

Är man förvånad? Fega kräk som vanligt som springer Soros och globalismens ärenden. Verkligen ”tuffa” fotsoldater. Fattar inte hur det kommer sig att så många AFA:iter är så extremt groteska, ingenting nytt men var de än befinner sig i världen så är nästan var och en av dem antingen deformerade eller extremt feta, eller både och. Antar att det inte heller är så stor skillnad mellan dessa och sådana som mobbar. Där mobbaren oftast är förbannad och frustrerad, i många fall blir misshandlade hemma och tar då ut det på folk som är mindre istället, enbart för att må lite… Läs mer »

Ding-Ding
Nybörjare
Ding-Ding
1 år sedan

Vad som behövs är James Fields i en ångvält.