Vänsterextremister saboterade Centerpartiets lokaler

MALMÖ. Vänsterextremister utför sabotageaktion mot Centerpartiets lokal i Malmö. Annie Lööf har inte fördömt dådet.

Det var natten till 9 juni, förra veckan, som vänsterextremister genomförde en sabotageaktion mot Centerpartiets lokal på Östra Rönneholmsvägen 26 i Malmö, detta skriver Avmaskerat. En artikel om aktionen lades i samband med denna upp på den AFA-kopplade sidan Gatorna.info där vandaliseringen hyllades i kommentarsfältet.

Bakom aktionen står en grupp som kallar sig för ”Kommando Annie Lööf” och anledningen till aktionen ska vara att man vill protestera mot Centerpartiets politik.

Centerpartiets ledare Annie Lööf har ännu inte officiellt fördömt sabotageaktionen och mainstream-media har valt att tiga ned hela händelsen. Samma dag som attacken på hennes partikamraters lokal i Malmö kom upp på den vänsterextrema sidan uttalade sig Lööf däremot till den antivita stiftelsen Expo, vilken har starka vänsterextrema kopplingar, om att det är ett ”hot mot demokratin” att skjuta luftgevär på måltavlor som föreställer henne och andra politiker.

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
5 Kommentarer
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments