Vänsterextremister på fri fot

VÄNSTEREXTREMISTER. Två dömda vänsterextremister kopplade till Revolutionära fronten har lämnat Kriminalvårdens förvar tidigare i år och en tredje kommer ut denna vecka.

Som Nordfront tidigare rapporterat släpps Dennis Miraballes (900906-2051) den 3 december, alltså nu på torsdag.

Under hösten har även Adam Taylor (921011-1077) och Nick Staffas  (931226-2497) släppts från Kriminalvårdens förvar.

Linus Soinjoki Wallin (940422-0155) avtjänar fortfarande straff på Kumlaanstalten och kommer preliminärt att släppas ut i juli 2016 om han inte missköter sig. Linus har namnet Erik som mellannamn och kommer eventuellt att kalla sig Erik Wallin framöver för att undvika att bli igenkänd.

Samtliga av de omnämnda personerna ingick i den numera nedlagda organisationen Revolutionära fronten och samtliga dömdes förra året till fängelsestraff för kriminalitet med vänsterextrema förtecken.

Adam Taylor.

Adam Taylor.

Nick Staffas - medlem i Revolutionära fronten.

Nick Staffas.

Dennis Miraballes - ledande medlem i RF.

Dennis Miraballes.

Linus Soinjoki Wallin. Bilden till vänster publicerades 2012, bilden till höger 2014.

Linus Soinjoki Wallin. Bilden till vänster publicerades 2012, bilden till höger 2014.

Hjälp oss att hålla koll

Att beställa ut enstaka domar och andra offentliga dokument kostar oftast inget i Sverige, men vill man ha större kvantiteter av offentlig information eller viss information från Kriminalvården kostar det pengar. Genom att stödprenumerera på Nordfront hjälper du oss – och i förlängningen dig själv – att hålla koll på vänsterextremisterna som försöker inskränka nationalisters politiska friheter i Sverige.

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments