Vänsterextremister fick smaka på sin egen medicin

SVERIGE. Vänsterextremister filmades och konfronterades under helgens Folkets demonstration som inträffade i Stockholm. Det uppskattade de inte.

Lördagen den 19 mars arrangerades den invandringskritiska manifestationen Folkets demonstration i Stockholm. Som vanligt dök så kallade antifascister och antirasister upp för att hålla en motdemonstration och för att försöka förstöra och sabotera.

Flera deltagare från Folkets demonstration tog tillfället i akt och filmade vänsterextremisterna, något som de inte alls uppskattade. Bland annat flydde medarbetaren från den vänsterextrema underättelsetjänsten Expo, Daniel Vergara, från platsen när han blev konfronterad.

Nina Drakfors försökte att filma den vänsterextrema våldsgruppen AFA, som då sprang till polisen för att få hjälp. Hon angreps då av AFA och hotades sedan av polisen med att bli gripen om hon fortsatte att filma.

Se klippet nedanför:

Har du information om de maskerade vänsterextremisterna? Mejla till Nordfront: redaktionen@nordfront.se

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Lämna en kommentar

Please Login to comment
  Subscribe  
Meddela om