Vänsterextremisten Showan har tillfrisknat efter knivhuggningen

MALMÖ. Vänsterextremisten Showan Shattak är nu på benen igen efter att ha varit försatt ur stridbart skick i tre månader.

Foto: Twitter. Bilden publicerades den 7 juni.

Foto: Twitter. Bilden publicerades den 7 juni.

Vänsterextremisten och homoaktivisten Showan Shattak blev tidigare i år knivhuggen i Malmö under ett slagsmål med nationalister. Media och stora delar av vänstern lyfte fram honom som en antirasistisk martyr och tog på en gång ställning och menade att incidenten var en ”nazistattack”, trots att polisutredningen pågår än idag och inga åtal ännu har väckts.

Nordfront kunde dock visa på att beskrivningen av Showan Shattak som ett helgon var ytterst falsk, då han i själva verket är provmedlem eller medlem i Revolutionära fronten – en organisation som systematiskt utövar våld mot politiska meningsmotståndare.

Showan Shattak överlevde i alla fall sammandrabbningen med nationalisterna men fick spendera tre månader på sjukhus. Nu är han dock uppe på benen igen och fortsätter att hetsa mot nationella. Det meddelade han på Twitter för två dagar sedan.

Källa:
Twitter

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Lämna en kommentar

Please Login to comment
  Subscribe  
Meddela om