Vänsterextremist åtalas för ofredande av konstnär

VÄNSTEREXTREMISM. Leodan Muciel Rodriguez åtalas för ofredande efter att ha hällt en milkshake över Dan Park i samband med ett AFS-torgmöte i Malmö.

Leodan Muciel Rodriguez (920702-3954). Foto: Polisen.

Det var den 20 maj som Alternativ för Sverige höll ett torgmöte på Stortorget i Malmö som en del i partiets EU-valskampanj. På plats för att lyssna på AfS var den kontroversielle konstnären Dan Park. Medan han stod och lyssnade på talen kom en grupp vänsterextremister fram till honom, däribland den ökände AFA:iten Leodan Muciel Rodriguez (920702-3954).

I förhör har Dan Park berättat att en okänd man ska ha knuffat honom i bröstet, varpå Rodriguez hällde ut en milkshake över honom. Händelsen bevittnades av polis som grep Rodriguez på plats.

Gatukonstnären Dan Park. Foto: Nordfront.

Rodriguez åtalas nu för ofredande vid Malmö tingsrätt, som har huvudförhandling i ärendet den 1 november klockan 14:45.

”Utomparlamentarisk twitterhuligan” med förkärlek för homolobbyn
Leodan Rodriguez är en ökänd AFA-sympatisör som figurerat på Nordfront tidigare och är dömd för politiskt motiverade brott. Han dömdes exempelvis 2017 till villkorlig dom med 75 timmars samhällstjänst för våldsamt upplopp i samband med att Nordiska motståndsrörelsen demonstrerade i Stockholm i november 2016.

Samma år marscherade han med homolobbyn i en så kallad Prideparad i Trelleborg och deltog i ett bråk med aktivister från Nordiska motståndsrörelsen som protesterade mot det folkfientliga evenemanget.

LÄS MER: Näste 3 mötte HBTQ-älskande ”antifascister” i Trelleborg

Leodan Rodriguez med bögflagga i högsta hugg under en Prideparad i Trelleborg 2017.

Tidigare var Rodriguez känd för Twitterkontot ”Vilda vänstern”. Numera sprider han globalistiska budskap på Twitter med kontot ”Svik inte, kompis”, där han beskriver sig som en ”utomparlamentarisk twitterhuligan” som är ”anarkist i hjärtat – kommunist i hjärnan” och som vill ha ”en värld som rymmer många världar”.

Motståndsrörelsens avancemang i Trelleborg ledde också till att Rodriguez och hans kamrater försökte – men misslyckades med – att kraftsamla i ett antifascistiskt möte i staden året efter, där bland annat Showan Shattak höll något typ av anförande.

Källa:
Malmö tingsrätt: B 7933-19 (Stämningsansökan och FUP)

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

 • Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

 • Wäring says:

  Precis som alla andra kan han välja en etikett eller flera att kokettera med, oavsett val är han blott en kugge i detta judisk-globalistiska maskineri, och talar som judarna lärt honom.
  ”en värld som rymmer många världar” låter extremt judiskt uttryckt, som när juden Göran Rosenberg predikade i Storkyrkan vid Riksmötets öppnande och förklarade att han hade ”gott hopp om att Europa skulle övervinna sin historia och den europeiska unionen bli det hus som till sist skulle lyckas härbärgera Europas mångkulturella öde – att bli ett hus för många hem.”

 • Freke says:

  Leodan Muciel Rodriguez
  Sorgenfrivägen 35 läg 1602
  21438 MALMÖ

  920702-3954


 • Lämna ett svar