Vänsterextrem afghan våldtog för att ha roligt

LULEÅ. Rättvisepartiet har fått en aktivist mindre i Luleå. Detta efter att åklagare anhållit aktivisten för våldtäkt mot en livlös kvinna. Nu riskerar den 22-årige mannen att först tvingas avtjäna ett fängelsestraff, innan han utvisas till Afghanistan där han enligt NSD kommer att bli dödad för sin tro.

Det var för drygt en månad sedan, i början av juli, som en kvinna hittades våldtagen och livlös i Luleå. Tack vare ett rådigt ingripande från två pensionärer lyckades Polisen snabbt gripa den misstänkte våldtäktsmannen, som nu åtalats för våldtäkten.

LÄS MER: Stackars afghanen åtalas nu för våldtäkt

Fallet fick mycket uppmärksamhet eftersom den lokala Fake News-tidningen Norrländska Socialdemokraten (NSD) redan dagen efter våldtäkten publicerade en snyftartikel där våldtäktsmannen utmålades som ett offer, eftersom han fått fyra utvisningsbeslut mot sig.

Den ”journalist” som skrev den kontroversiella ”nyheten” heter Linda Kask och är vice ordförande i Journalistförbundet. Kask är med i flera vänsterextrema grupper på Facebook.

Egentligen skulle den nu åtalade våldtäktsmannen ha utvisats för länge sedan, men eftersom Socialdemokraterna notoriskt fördröjer utvisningar, påhejade av aktivister som Linda Kask, fick mannen tillfälle att begå brott mot Lulebon.

Två veckor före våldtäkten tvångsöverlämnades mannen till Polisen för utvisning. Men eftersom Polisen i Luleå styrs av Socialdemokraterna dröjde det inte länge innan mannen släppts lös på gatorna igen.

Nu avslöjas att även den misstänkte våldtäktsmannen är en aktivt organiserad vänsterextremist. Han berättar själv i ett förhör att han är medlem i Rättvisepartiet, som är en trotskistisk sekt. Den vänsterextrema ”journalisten” kan alltså ha haft dubbla anledningar till att försöka häva utvisningsbesluten.

Trotskister är som regel anti-nationella kommunister som inte är revolutionära utan istället stödjer det internationella kapitalets aktörer, som exempelvis finansmannen och juden George Soros. Ideologin går ut på att kapitalismen först måste vinna i alla världens länder, innan samhället kan bli kommunistiskt.

— Jag har stått utanför Systembolaget flera fredagar och samlat in namnunderskrifter. Alla [i Luleå] vet vad jag har för värderingar och vad jag står för, sade mannen i förhör.

Då mannen greps uppgav han för Polisen att det var hans ”sista dag i Sverige” och att han ”bara skulle ha roligt”.

Ursprungligen publicerat på Fjällsjö Nyheter.

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

7
Lämna en kommentar

Please Login to comment
6 Comment threads
1 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
7 Comment authors
IvanGunnarJimAslaug-AmandaDen-Kristne Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Deva
Medlem
Deva

” Ideologin går ut på att kapitalismen först måste vinna i alla världens länder, innan samhället kan bli kommunistiskt.”

Alltså, hur fan får man det att gå ihop helt allvarligt? :)

Eller kanske det går ihop, men att definitionen av kommunism är väldigt annorlunda i verkligheten än i deras sagovärld.

Pierre
Medlem

Fröken Kask… Du är mänskligt slagg, kulturmarxistsubba.

Den-Kristne
Medlem

”för att ha roligt”

Här har vi afghanernas syn på våldtäkt.

Aslaug-Amanda
Medlem

Och folk undrar varför jag som ung kvinna inte vågar gå ut själv längre.

Jim
Medlem

Nej ut!

Gunnar
Medlem

Hoppas han vågar stå för att han tycker det är roligt att våldta på kåken…

Ivan
Medlem

Dessvärre så är ju en extremt stor majoritet av fångarna på svenska anstalter av samma slag som pedofildyrkaren i artikeln.