Vänsteraktivist knuten till George Soros regisserar Greta Thunberg

GLOBALISM. Greta Thunberg framträder  i stort sett aldrig utan vänsteraktivisten Luisa-Marie Neubauer, ungdomsambassadör för George Soros globalistorgan ONE Foundation, vid sin sida. 

Bildkollage av Bakom kulisserna.

Det är nättidningen Bakom kulisserna som avslöjar identiteten på den 23-åriga kvinna som nästan alltid syns vid klimataktivisten Greta Thunbergs sida. Kvinnan heter Luisa-Marie Neubauer, en vänsterextrem aktivist från Tyskland som är ungdomsambassadör för George Soros lobbyorganisation ONE Foundation.

Neubauer är också medlem i Alliance 90De gröna och Gröna ungdomarna, tre tyska vänsterorganisationer som använder klimataktivismen som en ursäkt för att driva på globaliseringen av samhället.

Nästan överallt där Greta framträder offentligt runtom i världen syns Neubauer vid hennes sida. I uppdraget från ONE Foundation ingår bland annat att agera mentor och talskrivare åt Greta, skriver Bakom kulisserna.

Enligt webbplatsen ONE.org startades ONE Foundation i början av 2000-talet av Microsoft-grundaren Bill Gates och popartisten Bono. Då gick organisationen under namnet DATA och hade det uttalade syftet ”att bättre informera amerikanerna om extrem fattigdom runt om i världen.”

Med ekonomisk hjälp av bland andra George Soros växte DATA och slogs så småningom ihop med flera andra globalistorganisationer för att bilda ONE, som nu fungerar som en politisk aktivistgrupp med syftet att uppnå flera ”globala mål”.

Den judiske miljardären George Soros ligger också bakom andra globalistiska lobbyorganisationer. För ett par år sedan pumpade han in motsvarande 146 miljarder kronor av sin privata förmögenhet till ”välgörenhetsstiftelsen” Open Society Foundations, som han grundade år 1979 och där han själv är ordförande.

Miljardärens ”filantropiska” arbete har främst varit inriktat på att försvaga de vita majoritetsbefolkningarnas ställning i Europa och USA, till exempel genom att sponsra de icke-statliga organisationer som fraktar rasfrämlingar över Medelhavet, att underblåsa raskravaller samt genom att finansiera den anti-vita stiftelsen Expo.

Att det är Soros globalistiska krafter som också ligger bakom Greta Thunbergs enormt upphaussade klimatkampanj förklarar varför en 16-årig skolstrejkare kan få en sådan global och oproportionerligt stor uppmärksamhet i MSM och tillträde till alla världsledare, enligt Bakom kulisserna.

Källa:
Precis som vi misstänkte, kontrolleras Greta Thunberg av George Soros

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

8
Lämna en kommentar

Please Login to comment
4 Comment threads
4 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
GrottbjörnenKlausEthnySigfridChild-Of-God Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Child-Of-God
Medlem

Det lär vara onda makter som driver dem. perversa och lögnaktiga djävlar

Sigfrid
Medlem

Att det är vänsterpatrask som ligger bakom skitungen Gretas uppmärksamhet förvånar mig inte och att Soros finansierar visar tydligt att det är globalisternas agenda Greta går.

Ethny
Medlem

Endast folk som får stöd av djävulen själv – Soros, är de enda som kan lyftas fram så pass som det har gjort, och i detta fall Gråt-Greta utan några som helst mothugg.

Detta visste man redan från början men äntligen finns det källor på påståendena att hon enbart är ett verktyg för (((globalismen))) och Soros folkmordsdrivande/ivriga politik.

Visar även hur vidriga hennes föräldrar är som borde spärras in i o m hur de har utnyttjat men även sålt sin egna dotter för pengar.

Vidriga människor hela bunten.

Klaus
Medlem

Klimatsvammel är för att distrahera från den för folk mycket farligare raskriget, men Illuminatis marxistiska gammalmedia skildrar klimatändringen som världsbefolkningens viktigaste gemensamma problem.
Greta Thunberg är under mind control. Efter hon gått i land i New Yotk kunde hon med nöd och näppe prata (”oh my brain…”).

Grottbjörnen
Medlem

ja, hade varit en vacker syn om det låg ett band tyska ubåtar kvar i atlanten och höll amerikas skit borta, undrar hur det hade gått för lilla Greta att segla dit då

Klaus
Medlem

EU’s multikulti-provins Tyskland har endast sex ubåtar, ingen är stridsberedd.
https://youtu.be/gRhLWT-Y8hA

(ursäkta mina stavfel och grammatikfel)

Grottbjörnen
Medlem

vilken fin människa som livnär sig på att hjärntvätta ett autistiskt barn

Child-Of-God
Medlem

psykiatri lär vara Djävulens område och DSM är då Satans bibel.

och det är ju så att det finns ett effektivt sätt att komma på bedragare nämligen genom deras kroppsspråk och även ett litet barn ser väl att det är något extremt som är i oklang när det gäller vad Gretas tunga vädrar ur sig jmf med hennes kroppsspråk. men nu när Djävulen klistrat på ”assburger ” diagnosen på henne så kan folk vifta bort sådan kritik med typ ”hon är ju född sån. det är hennes diagnos ” osv