”Vanliga Kungälvsbor” ska manifestera i Kungälv – men alla inblandade visar sig tillhöra etablissemanget

KUNGÄLV. ”Grannar, släktingar och goda vänner, många med barn i skolåldern” ska manifestera mot Nordiska motståndsrörelsen i Kungälv. Vid en närmare granskning visar det sig dock handla om ledande politiker, Christer Mattsson och Kungälvs-Posten.

Fredrik Vejdeland ifrågasätter hur Christer Mattsson byggt sin karriär på John Hrons död och tillskansat sig mångmiljonbelopp av Kungälvsbornas skattemedel. Från Almedalen i år. Foto: Nordfront.se

Kungälvs-Posten och politikerna i Kungälv gör nya tafatta försök att ena Kungälvsbor mot Nordiska motståndsrörelsen, den enda kraften som står emot den rådande korruptionen i fullmäktige.

I en artikel på Kungälvs-Posten framgår nu att ”vanliga Kungälvsbor” tänker anordna ett firande av ”demokratin och allas lika värde” på Fästningsholmen torsdagen den 6 september.

– Vi satt och diskuterade att det har blivit för mycket fokus på det negativa i Kungälv, med rasism och högerextremister – trots att de inte är så många så blir det mycket fokus på det negativa. Den stora majoriteten Kungälvsbor vill ha ett samhälle för alla och vi behöver gå ihop och visa hur viktig demokratin är, säger arrangörerna till Kungälvs-Posten och tillägger att man även vill att idrottsföreningar kommer till platsen och tar politisk ställning inför valet.

Arrangörerna vill av någon anledning inte framträda med namn, men Kungälvs-Posten bedyrar att det rör sig om ”ett gäng vanliga Kungälvsbor – grannar, släktingar och goda vänner, många med barn i skolåldern – som vill lyfta fram de goda krafterna i kommunen”.

Talarna är dock inget gäng vanliga Kungälvsbor utan istället Kadir Meral, krönikör på Kungälvs-Posten, samt Toleransprojektets Christer Mattsson, mest känd för att ha byggt sin karriär på John Hrons död.

När Nordfront beställer ut polistillståndet visar det sig också att arrangören är Thomas Alpner. Alpner är ordförande för Moderaterna i Kungälv och var en av politikerna bakom ett ”demokratiupprop” nyligen, fast då i form av politiker och inte som ”vanlig Kungälvsbo”.

Enligt uppgifter till Nordfront kommer en majoritet av Kungälvs anonyma grannar, släktingar och goda vänner, många med barn i skolåldern, att rösta på Nordiska motståndsrörelsen i kommunvalet den 9 september. De uppger alla att de är trötta på lögnarpolitikerna och att de inte längre vill finansiera Christer Mattsson.

Källa:
Kungälvsbor arrangerar manifestation för demokratin

Dela artikeln på sociala medier:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

3
Lämna en kommentar

Please Login to comment
3 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
PierreKarl-Путин ALingonet Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Lingonet
Medlem

Bra att ni ständigt belyser christer mattsons verkliga avsikter med sitt ”engagemang”, nämligen den egna inkomsten.

Karl-Путин A
Medlem

En tillrest negress, blomkrukskissare, yrkespolitiker, giriga profitörer på andras olycka, batikhäxor, rasfrämlingar och tillresta (((kosmopoliter))) – jag tycker att soptippen i Munkegärde vore en bättre samlingsplats för dessa ”vanliga kungälvsbor”.

Pierre
Medlem

Mattsons uppsyn bara skriker falskt praktsvin.