Valet är över, men kampen går vidare!

Av ,
Nordiska motståndsrörelsens ledare
25

KOMMENTAR. Nordiska motståndsrörelsens ledare skriver om valresultaten och den framtida kampen.

De preliminära valresultaten är klara och har väl inte undgått någon. Det står klart att en tydlig majoritet av det svenska folket helt enkelt inte kan få nog av gruppvåldtäkter. De älskar att betala mer än halva sin lön i skatt för att kunna finansiera lägenheter och bidrag till lycksökare från hela världen som inte bidrar med något tillbaka. De ser verkligen med spänningen fram emot betydligt sämre tider och att svenskarna ska bli minoritet i sitt eget land.

Ska man se till valresultatet borde bostadspriserna i exempelvis Rosengård, Rinkeby, Bergsjön och Gottsunda skjuta i höjden då så många svenskar verkligen tycks avguda mångkultur och gärna vill ha mer av den varan. För inte är ni väl hycklare alla ni som röstat på sju-klövern?

800px-Tottenham_riots_3

I ett land där problemen verkligen hopar sig och det är tydligt för envar som ser bortom luftslottet och etablissemangets välpolerade lögner, att precis allt håller på att gå riktigt, riktigt illa, väljer mer än fyra femtedelar av folket att inte ens rösta på den mest tafatta och mjuka så kallade oppositionella rörelse världen någonsin skådat i form av Sverigedemokraterna. Bara runt var hundrade person röstar för förändring av annat slag.

På lokal nivå har tusentals klappar på axeln och utlovade röster för Nordiska motståndsrörelsen till synes inte lett till några mandat. Visst är läget fortfarande oklart i Boden där det ännu finns en chans att folket faktiskt haft klarsynthet och civilkurage nog att välja rätt, och visst kan det stå Nordiska motståndsrörelsen på tillräckligt många av de ogiltigförklarade rösterna i Ludvika, men alldeles oavsett är det tydligt att vi inte gjort några enorma valframgångar sett till röstandelar.

De utlovade rösterna som uteblivit tror jag rör sig om lika delar valfusk som det klassiska scenariot där folk i sista sekund av någon outgrundlig anledning trots allt väljer SD, detta trots att de vet att vi utgör ett bra mycket bättre alternativ. I slutändan ger de den misshandlande mannen ännu en chans. Valfusket är ett faktum, men hur utbrett det är kan vi bara gissa oss till och att SD ökat ser vi tydligt i både Ludvika och Kungälv.

Har Nordiska motståndsrörelsen då gjort ett uselt val? Den som påstår att valresultaten är mycket goda är inte ärlig mot vare sig själva eller andra och ska vi enbart räkna med hårda siffror, svart på vitt, är svaret ja.

Men, och det är ett stort MEN; vi har vunnit oerhört mycket mer än vi förlorat. Valrörelsen har för oss, oavsett om vi så bara hade fått en enda röst, varit en enorm framgång. Fredrik Vejdeland listar det mycket bra i sin artikel ”9 stora saker som vi åstadkommit under valrörelsen” och jag ska därför inte gå in i detalj kring alla aspekter av detta.

Vårt främsta mål med bildandet av en parlamentarisk gren var och är inte att nå 51% av rösterna i några val, istället har det hela tiden varit uttalat att detta är ytterligare en väg att gå, vid sidan om många andra, för att få ut vårt budskap och mobilisera människor till kamp. Det målet har vi med den gångna valrörelsen nått med bravur.

En nationalsocialistisk propagandaoffensiv av sällan tidigare skådat slag har genomförts, vi har utvecklat media och vi har växt som både individer och organisation. Allt detta redan nu. På sikt kommer framgångarna av den intensiva valkampen vara ännu större. Det säger jag med stor erfarenhet och djupa analyser genomförda av hur våra framgångar brukar komma i fas med vår aktivism.

Nordiska motståndsrörelsen står starkare än någonsin. Dåliga valresultat förändrar inte detta faktum. Vi kommer fortsätta kämpa och vi kommer fortsätta att växa. Avsaknaden av parlamentariska mandat förändrar inte denna sanning.

Det korrupta systemet är livrädda för oss och lägger ned helt sinnessjuka resurser på att försöka stoppa oss. De uteblivna röstframgångarna kommer inte få de att sluta med detta, för de vet lika väl som vi, att vi har något annat, något så mycket större och farligare än röstsiffror i ett riggat system; vi har en aktiviströrelse av fanatiska nationalsocialister som för varje dag som går får större stöd av människor på gator och torg, manifesterat genom lyckönskningar, spontana donationer och nya medlemsansökningar.

Inte heller AfS lyckades mobilisera väljarna trots en mycket påkostad kampanj och att de inte blivit i närheten lika hårt bekämpade av systemet. Förhoppningsvis har dock inte deras kamp varit förgäves utan leder till att flertalet av deras medlemmar och sympatisörer också kommer till den slutsats vi dragit för länge sen; att vårt folk inte uteslutande kommer kunna räddas genom ett genomkorrupt system där vi sitter helt i våra fienders makt och där de helt och hållet styr spelreglerna. Vårt folk kommer räddas genom radikal och kompromisslös kamp på alla fronter – med alla medel!

Jag vill avsluta med att tacka alla de som röstat på oss och ännu mer alla de som på olika vis hjälpt till i kampen de senaste månaderna. Vissa har gjort mer än andra och de kommer att få sitt erkännande tids nog.

Valet är över, men kampen går vidare med stärkt engagemang och i oförminskad takt. Död åt etablissemanget – leve det revolutionära motståndet!

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Subscribe
Meddela om
25 Comments
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments
peckerwood
peckerwood
1 år sedan

skal bli spennende å se om enda 4 år med mere voldtekter, 4 år med mere ran, 4 år med mere bilbrenner,4 år med mere drap,4 år med mere skytinger osv osv i multikulturens tegn gjør noe med det tidligere så stolte folket svensker.ser desverre ut som globalistenes hjernevaske propagandapparat i fra barnehagen og oppover virker til å klare å gjør svenskene som zombie i sitt eget land.men lever i håpet at tiden frem til nmr 2022 bli deres.hilsen tidligere medlem

Grottbjörnen
Grottbjörnen
1 år sedan
Reply to  peckerwood

de som röstade på regeringspartierna, i synnerhet C och S önskar jag allt ont som finns, hoppas de blir våldtagna och rånade och mer

Peter
Peter
1 år sedan

Jag är så ytterligt tacksam för allt som Fronten har gjort, och jag tackar alla. Att vi inte har nått större framgång, beror på rädslan, som våra fiender har skapat genom sin lögnpropaganda! De tre valen kan i den meningen inte betraktas som ett fritt demokratiskt val… -Ett skrämselval är det!

Per
Per
1 år sedan

Frågan är nu vilka som är den mänskliga historiens mest hjärndöda valboskap; fransmännen som röstar fram Macron eller svenskarna som åter ger Löfven fritt fram att slakta Sverige.

Har en känsla av att omvärlden nu slutgiltigt anser att man fått svart på vitt att Sverige är ett kulturmarxistiskt dårhus bortom all räddning, med samma utvecklingskurva som Venezuela.

_DH_
_DH_
1 år sedan

Bra talat. Själv förbluffas jag över personer som fortfarande röstar på SD – dvs Bielers och Karlssons styre. Bieler är som en ful och överviktig dominatrix, och Karlsson är en slavdrivare som inte bryr sig annat om lydnad, ej några politiska mål – och deras väljare är hanrejar som villigt underkastar sig denna behandling. Dessa väljare tror att de kan få etablissemanget att böja sig efter deras vilja genom att anpassa sig tillräckligt. De tror att de kan dressera etablissemanget. Förstår de inte att det är som att ha en katt som husdjur, att det inte är de som dresserar… Läs mer »

Lingonet
Lingonet
1 år sedan

Mycket bra skrivet!
Innan valet visste svenne vad han hade,
inte vad han skulle få, han blir snart varse !
Det här tillståndet fördubblat, lite småsmulor åt pridegubbarna i SD emellanåt att hålla skenet uppe
(fila på systemet/cancern).
Men NU vet svenne vad han kunde fått istället!
ALLA känner till oss, så
DEN VERKLIGA VALRÖRELSEN BÖRJAR NU!
Hell seger!

Grottbjörnen
Grottbjörnen
1 år sedan
Reply to  Lingonet

det är rätt åt dom dumma jävla boskapen vad som än händer nu, ska bara stå bredvid och skratta o skaka på huvet om jag ser en sosse bli misshandlad av ett invandrargäng eller en centerpartist blir våldtagen

Lingonet
Lingonet
1 år sedan
Reply to  Lingonet

Ska bli kul å prata riksdagstaktik med sdàre: ”förbjud prideputt..pitt..patt..na förbjuda åkesson i prideparaden” -Du har precis röstat för ”ingen ska behöva åka hem”, ”Alla kan bli svenskar” och du ska bara jobba, betala skatt, konsumera och sist, men inte minst, hålla käften!

Svenska
Svenska
1 år sedan

Systemet är inte till för att svensken ska kontrollera sitt eget öde. Vi kan endast återta våran framtid genom radikal kamp! En kamp, som kräver mer än ord!

Lingonet
Lingonet
1 år sedan
Reply to  Svenska

Svensken kontrollerar sitt eget öde!
Han, förlåt hen röstar på löven! Hen hatar sina med….hennor(?) och tycker det är rätt åt deras döttrar, söner, fruar, flickvänner om de ”misshandlas” (diplomatisk beskrivning) till död och menlöshet.
Han skiter i andra, hjärntvättad till ”kan själv” av feministerna, gråter till sagor (swindlers twist) och hålls med sitt (golf, onlinespel,koll på ungarna 24/7).
I fyra år till !? Grattis!

Jorgen
Jorgen
1 år sedan

Om nu stödet inte räcker till mandat så är det ändå en framgång när det gäller en begynnande förankring på många orter. Det är av avgörande betydelse oavsett mandat eller ej. Rörelsen har brutit igenom murar av fördomar och falska illusionerom om än ännu i relativt liten skala. Det visar ändå att det går att vinna insteg inom vårt folk trots all falsk indoktrinering , motpropaganda och valfusk. Valarbetet är en investering inför framtiden och många kommer med facit i hand att ångra att de inte röstade på Nordiska motståndsrörelsen.

Stefan
Stefan
1 år sedan

Väl skrivet. Jag är stolt över Nordiska motståndsrörelsen och äntligen fick jag rösta på det jag ville.

Anders Jonsson
Anders Jonsson
1 år sedan

En mycket klargörande och sann text om demokraturen Sverige.

Jag älskar den sista meningen som sammanfattar den suveräna analysen av valet:

Död åt etablissemanget – leve det revolutionära motståndet!

Harald Bafast
Harald Bafast
1 år sedan

Ptja man är väl inte direkt chockad över resultaten. Helt ärligt bryr jag mig inte för det var ganska givet att vilka som än skulle vinna skulle det inte gynna Svenska folket. Tyvärr.

Hårda tider formar hårda män, eller hur man säger… Vi är inte där än helt enkelt.

Anna
Anna
1 år sedan

HS!

Joss
Joss
1 år sedan

Något annat som NMR åstadkommit. I mångt och mycket tack vare sin stigmatiserade ideologi. Är att bygga en klan och ett männerbund. I ett sönderfallande samhälle är detta ett värde i sig. NMRs medlemmar står otroligt mycket bättre röstade för framtiden än vi andra.

Joss
Joss
1 år sedan

borttagen

Tobias
Tobias
1 år sedan

Mycket bra skrivet,och kampen fortsätter oavsett val eller ej,vi är nationalsocialister och ger oss ALDRIG!
Leve det radikala motståndet

Sigrid
Sigrid
1 år sedan

Ska bli kul att få fokusera på något annat nu. Kampen går vidare och alltid framåt!

Pär Öberg
Admin
1 år sedan

Bra skrivet. Vi påverkar politiken med eller utan en plats i fullmäktige/riksdag. Det är sorgligt att vårt folk inte kan tänka. Hälsar den kommande lågkonjunkturen som kanske väcker folket.

Martin
Martin
1 år sedan

Valfusk, Sanna mina ord, om det blir tagits främ i juset är dog inte klart

Jan Hjelm
Jan Hjelm
1 år sedan

Mycket bra skrivet. Det här valresultatet är så jämt och bra. Det kommer att tidigarelägga systemkollapsen med flera år. Jag spår att folket kommer att minnas vår massiva närvaro och aktivism. De kommer att inse att Nordiska motståndsrörelsen var det enda partiet som inte valfuskade, inte bytte ståndpunkt, inte ljög och inte dansade efter någon annans pipa. Vi har sått hopp och kommer att kunna skörda en framtida Nordisk Folkgemenskap!

Christian Hamilton
Christian Hamilton
1 år sedan
Reply to  Jan Hjelm

Du har helt rätt Janne. Inte tusan ger vi oss för att inte nå ända fram första gången och dessutom genom bara ett av våra redskap, den parlamentariska.

Nej för tusan, med den stimulans våra ledare ger oss och den personliga styrka vi alla har vill jag nog säga att kampen bara fått en vitamininjektion.
Tack Simon för ännu en härligt hoppingivande artikel, såsom talet av en fältherre som ingjuter mod hos sin armé före striden.

Yura
Yura
1 år sedan

Dundersuccé!

Vint
Vint
1 år sedan
Reply to  Yura

Braksucce….