Våldtäktsvågen fortsätter att svepa över Norrland

NORRLAND. Under de senaste veckorna har en våldtäktsvåg svept över Norrland. Under dagen greps 4 män efter att han våldtagit en kvinna i Norrbotten och ytterligare en våldtäkt utreds i närheten. 

Foto: Google Maps.

Nordfront rapporterade förra veckan om att ett antal överfalls- och gruppvåldtäkter skett i Norrland den senaste tiden. Den olyckliga trenden tycks dessvärre fortsätta, under dagen greps 4 män misstänkta för att ha gruppvåldtagit en kvinna natten mot söndagen.

Fallet utreds just nu som grov våldtäkt och Expressen beskriver att gruppvåldtäkten ska ha skett i ”Luleå-Bodens polisområde”.

Samtidigt utreds ett annat fall där en man misstänks ha våldtagit en kvinna i närområdet. Den här våldtäkten har skett inomhus och en misstänkt gärningsman är gripen.

— Det finns ingenting som tyder på att de här händelserna har med varandra att göra, så vi jobbar inte utifrån det, säger Michael Saveman, RLC-befäl i Norrbotten, till Expressen.

I övrigt vill inte polisen gå ut med mer uppgifter om händelserna.

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments