Våldtäktsvåg i Boden

BODEN. På senare tid har ett ovanligt stort antal våldtäkter anmälts i den norrländska staden Boden.

Enligt en artikel i tidningen NSD har ett stort antal våldtäktsfall polisanmälts i Boden under maj månad. Enligt Feministinspektionen är det tal om så mycket som 3 våldtäkter under knappt 10 dagar.

I ett fall har en minderårig flicka våldtagits i ett buskage efter att ha kommit i kontakt med en ung man på Snapchat. Den minderåriga flickans familj har valt att berätta om händelsen, trots att polisen uppmanat dem att hålla tyst om det inträffade. Den misstänkte gärningsmannen är identifierad och förundersökningen är för tillfället pågående.

Under helgen misstänker man att en kvinna våldtagits i en hiss på Bodens järnvägsstation. I ett annat fall ska en kvinna ha våldtagits utomhus på Kläppenområdet, men det ska enligt förundersökningsledare Anette Krig inte ha varit en överfallsvåldtäkt.

Källor:
Mamman om misstänkta våldtäkten: ”Fruktansvärt”
Många anmälda våldtäkter i Boden

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

9
Lämna en kommentar

Please Login to comment
5 Comment threads
4 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
KarlHenke HimmlärCaesar-AureliusSlipsenKarl A Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Richard
Medlem

Nu visar det sig allt. Vad är värst? Att vi hade en demonstration, eller 3 våldtäkter efter varandra? Frågar du nsd så är svaret självklart oss. Men bodensarna fick ju se vilka som var seriösa med sitt budskap och vilka som endast iform av systemets lakejer, ville ha ursäkt till att slå sönder stan. Och de blev varnade för detta. Det är bara att åka ner till södra eller mellersta Sverige för att se den fantastika utveckling som väntar, med såklart vissa (((utmaningar))). Så om de nu inte vill ha det vi varande för så är det bara att rösta… Läs mer »

Karl-Путин A
Medlem

När jag var barn markerades sommarens ankomst med att vi sjöng ”I denna ljuva sommartid” på skolavslutningen. Mina barn som inte är födda i den fruktansvärda rasistiska och exkluderande tidsåldern påminns istället om sommarens ankomst via ”hatmedia” att årets överfallsvåldtäktssäsong har börjat.

Även svenska pensionärer påminns på ett brutalt sätt att sommaren är här:

”Göteborg Med den ökande värmen försvinner de tunga kläderna och smycken blir mer synliga. När det kommer till rån av halskedjor finns det inget som pekar på att fler äldre drabbas än yngre, men konsekvenserna kan bli allvarligare.”

http://www.gp.se/nyheter/g%C3%B6teborg/ligor-och-tjuvar-agerar-p%C3%A5-olika-s%C3%A4tt-1.6304085?noAccess=true&aId=1.6304085

Slipsen
Medlem

Tragiskt att våldtäktsvågen har sköljt över Norrbotten också!
Det beror nog på det vita, patriarkala samhället där ”vita, medelålders män styr världen”:) eller så inte…
Det är ett importerat problem styrt av den lede fi!

Caesar-Aurelius
Medlem

Samtliga tre är blattar.
Tre våldtäktsblattar av tre möjliga.
Oj, vad förvånad man blir … eller det blir man inte alls.

Henke Himmlär
Medlem

Och svenska kvinnor fortsätter att rösta som de gör. 😉

Metoo = kvinnor som försökt ligga sig till en framgångsrik karriär men misslyckats. Hehe..

Karl-Путин A
Medlem
Henke Himmlär
Medlem

Exakt. Mycket roligt. Mer sånt! 😉

Karl-Путин A
Medlem

Och kom sen och säg att svenska skolor inte är tankefängelser.

En annan ”skandal” var när eleverna på den lastbilsmassakrerade Ebbas skola åkte till Auschwitz och hade sett glada ut när de förevisades gasugnen.

Mitt i all bedrövelsen så känns det som att det finns hopp om den svenska ungdomen.

Karl
Medlem

Rasfrämlingar – vilken chock!