Våldtäktsutredning läggs ned – ord står mot ord

Av ,
Informationskriget.se
4

RASBLANDNINGEN. En rasblandad pojke misstänktes ha våldtagit en flicka i Nässjö i början av maj, men i juli lade åklagaren ned utredningen då ord stod mot ord.

En flicka anmälde att den rasblandade eller adopterade Alex Paulsen (20021008-0412) hade våldtagit henne fredagen den 4 maj på den lilla orten Kongsryd i Nässjö kommun. Paulsen var 15 år gammal vid tiden för den misstänkta våldtäkten medan flickan var under 15 år.

Direkt efter anmälningen greps Paulsen och satt sedan anhållen under helgen. Åklagaren lade fram en häktningsframställan under söndagen gällande våldtäkt mot barn och övergrepp mot rättssak, men pojken släpptes samma dag på fri fot efter att den jourinkallade häktningsdomstolen gått emot åklagarens vilja.

Då övergrepp i rättssak fanns med som brottsrubricering så verkar det som att flickan även hade anmält Paulsen för att ha försökt hota henne att inte berätta om den misstänkta våldtäkten.

Efter att Paulsen satts på fri fot så fortsatte utredningen ända fram till den 6 juli då åklagaren meddelade att utredningen lades ned då ord stod mot ord.

I åklagarens underrättelse kan man läsa:

Det finns inte längre anledning att fullfölja förundersökningen. På det utredningsmaterial som nu föreligger går det inte att bevisa att den eller de som varit misstänkta har gjort sig skyldiga till brott. Ytterligare utredning kan inte antas förändra bevisläget på ett avgörande sätt.

[…]

Det går inte att bevisa de objektiva förutsättningarna för att förfarandet skall vara brottsligt. Ord står mot ord och tillräcklig stödbevisning finns inte.

Antalet nedlagda utredningar där rasfrämlingar eller rasblandade står misstänkta för våldtäkter och andra sexuella övergrepp mot svenska flickor och kvinnor är skrämmande stort och i de allra flesta fall passerar de helt utan det svenska folkets vetskap.

Källor:
Eksjö TR B756-18 Aktbil 10
Eksjö TR B756-18 Aktbil 13

Dela artikeln på sociala medier:

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

4
Lämna en kommentar

Please Login to comment
2 Comment threads
2 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
KlausLingonetDen-Kristne Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Den-Kristne
Medlem

Ränderna går alltså inte ur även om personen är rasblandad. Ännu ett bevis för att man inte ska rasblanda.

Lingonet
Medlem

Rättvisa vore att hugga av deras händer och könsorgan! Min åsikt.

Lingonet
Medlem

Och skicka hem dem.

Klaus
Medlem

I muslimska kretser gäller muslimska lager.