Våldtäktsmannen i Östersund talade språk offret inte förstod

BROTT. Informationskriget.se skriver om att den kvinna som våldtogs i Östersund under natten till söndagen ska ha våldtagits av en man som talade ett för henne främmande språk.

Under natten till söndagen släpade en man in en kvinna på en bakgård i Östersund och våldtog henne. Polisen skriver nu att våldtäktsmannen talade med den våldtagna kvinnan på ett språk hon inte förstod.

Så här skriver polisen på sin händelserapport.

”Den 16 juli mellan kl 00.30-01.10 skedde en överfallsvåldtäkt vid Köpmangatan 49 i Östersund. Gärningspersonen skall vara en man i ca 30-årsåldern och ca 170 cm lång. Mannen pratade med målsägaren på ett språk som hon ej förstod. Gärningsmannen höll för målsägarens mun under brottet. Polisen efterfrågar vittnen till händelsen. Tips kan lämnas via 11414.”

Med stor sannolikhet innebär det ytterligare en gång att det är en invandrare, en nyanländ, som är gärningsman. Det vanligaste är att offret är en svensk kvinna.

Ursprungligen publicerad på Informationskriget.se.

Dela artikeln på sociala medier:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här.

Lämna en kommentar

18 Kommentarer till "Våldtäktsmannen i Östersund talade språk offret inte förstod"

Meddela om
avatar
Sortera efter:   Senaste | Äldst | Mest röstad
Anonym
Gäst
Nybörjare
Anonym

Något annat var ej heller att vänta.

Oscar Dirlewanger
Gäst
Nybörjare
Oscar Dirlewanger

Djungel språk.

PK trött
Gäst
Nybörjare
PK trött

Om flycktingarna ut för 3000 anmälda våltäkter på år där offret ofta hammar på sjukhus hur hur många är det som inte anmäls på grund och hot skam inför familj släckt o vänner.och inte svenska män reagerar någort nämnvärt varför organiserar sig inte kvinnorna mot flycktingar och politiker? Om större delen befolkningen inte gör det?

Eicke
Gäst
Nybörjare
Eicke

Djungelvrål.

PK trött
Gäst
Nybörjare
PK trött

Politiker pratar bakom ryggen på varandra den slutliga lösningen för landets flycktingar? Sist vi hörde om den slutliga lösningen var judarna som anklaga tyskland för detta! Så detta låter lite spänande?

CNC
Gäst
Nybörjare
CNC

Undrar om negern skulle förstå gammal hederlig svenska?

ANDERϟϟON
Gäst
Nybörjare

Ett gammalt hederligt svenskt rep i så fall.

Pierre
Gäst
Nybörjare
Pierre

Lus.

skogstokig
Gäst
Nybörjare
skogstokig

Dylika företeelser botas lämpligen med rådbråkning och stegling utanför närmsta flyktingförläggning.

Susanne Stenberg
Gäst
Nybörjare
Susanne Stenberg

Kommer väl fram att offret känner gärningsmannen, brukar ju vara så.
Svenskor som umgås eller involverar sig med såna.

De lättaste offren är tyvärr de som väljer att stödja mångkulturen.

Die dummen Schweden
Gäst
Nybörjare
Die dummen Schweden
Instämmer. Därför får hon i sådana fall skylla sig själv. Orkar inte ha medlidande med idioterna längre. Däremot blir jag upprörd över de oskyldiga som råkar ut för överfallsvåldtäkter av helt okända, samt som inte röstat för denna massinvandring av kriminella bidragsparasiter, utan ID-handlingar. Men jag gissar faktiskt på att de inte är så många… Det fanns en tid i det gamla Svedala där en tonåring kunde tillåtas bli alltför full, på sin väg in i vuxenvärlden, men alltid togs om hand av sin grupp av vänner, både snälla pojkar och flickor. Idag blir hon istället (grupp-)våldtagen. Tacka SÄPO, Migrationsverket… Läs mer »
Vera Oredsson
Gäst
Nybörjare
Vera Oredsson

Det inte bara tror jag utan det finns många belägg för det. Skolan har ansvar för det i början och naiviteten hos flickorna.
. Tilltalas man av en neger eller annan rasfrämmande man så spring – en enkel varning.

Victor
Gäst
Nybörjare
Victor

🐵🐫🔫😴

Cedermark Göteborg
Gäst
Nybörjare
Cedermark Göteborg
https://www.svt.se/nyheter/lokalt/jonkoping/man-forsokte-tvinga-med-sig-kvinna En man försökte natten till söndagen med hot tvinga med sig en kvinna i en bil på Kapellgatan i centrala Jönköping. Mannen – som kvinnan inte kände – använde våld, skriver polisen på sin sajt. Han hotade henne även med ett knivliknande föremål. Men kvinnan lyckades slita sig loss. Polisen söker nu vittnen som kan ha gjort iakttagelser i samband med händelsen, som utreds som försök till människorov och olaga hot. Enligt polisen var mannen ca 180 cm lång och i 35-årsåldern. Han hade kort svart hår i en uppåtgående frisyr. Händelsen rubriceras som försök till människorov och olaga… Läs mer »
nils
Gäst
Nybörjare
nils

Ett generellt problem som hela tiden återkommer i alla liknande artiklar är att den korrupta polisen ALDRIG när det gäller invällare går ut med signalementet på vederbörande. Som jag skrivit förut invällarasen ”skyddas” av en korrupt poliskår en lika korrupt maktelit samt en vänstermedia som bara skriver positiva saker om araber och annat pack och helt negligerar det negativa med invällarna som dominerar hela tiden.

Amon88
Gäst
Nybörjare
Amon88

vem fan talar apspråk säkert en afghan eller somalierapa.ut me packet vi ska visa ut alla kriminella apor.nog är nog rösta Nmr2018

Amon88
Gäst
Nybörjare
Amon88

och en varning tjejer följ aldrig me en apablatte själv.rösta Nmr2018

Gnapp
Gäst
Nybörjare
Gnapp

30 år och 170 cm = AFG.

wpDiscuz