Våldtäktsman döms till utvisning

BROTT. En 22-årig rasfrämling i Sala har dömts till fängelse för våldtäkt mot barn i två fall och flera fall av sexuella övergrepp och ofredanden. Mannen dömdes även till utvisning.

En 22-årig invandrarman i Sala har dömts för våldtäkt mot barn i två fall samt flera sexuella övergrepp och ofredanden.
Brotten ska ha pågått sedan januari 2016 och enligt den utsatta flickan, som är under 15 år, så uppskattar hon att 22-åringen under två års tid tagit på henne 48 gånger innanför kläderna.

Gärningsmannen dömdes totalt för våldtäkt mot barn i två fall, två fall av sexuellt övergrepp mot barn och fem fall av sexuellt ofredande. 22-åringen har gått med på att det har förekommit sexuella aktiviteter men har samtidigt förnekat alla gärningar han åtalats för.

22-åringen har nu dömts till fängelse i tre år och sex månader och utvisning efter avtjänat fängelsestraff. Utvisningen innebär att han inte får återvända till Sverige på tio år. Han ska även betala skadestånd till flickan på sammanlagt 180 000 kronor.

Källa:
Salabo döms till fängelse och utvisning för våldtäkt mot barn

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

 • Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

 • Fredrika says:

  Bra att han döms till utvisning!

  …men sedan ska utvisningen effektueras också. Det ”går” väl inte i vanlig (((ordning))).

 • Henrik says:

  Fängelsestraff på svenskens bekostnad. Skadestånd på svenskens bekostnad. Det enda jag hade kunnat tänka mig att sponsra är flygbiljett här ifrån. Men det kommer knappast ske. Han lär släppas på fri fot när straffet är avtjänat och hans dåd är glömda, för att sedan begå samma handlingar än en gång. Landet saknar logik och sunt förnuft.

  • Sverker says:

   Förutom det, så är det vanligt att en hjärndöd svenska: tycker synd om/jag kan minsann få ordning på honom/blir dökär och gifter sig. Så blir hon på smällen, och så kommer övriga idioter att tycka att det är ju synd att slittra en familj.
   Summarum, så får vi betala en mixrasads uppväxt, som med hög sannolikhet blir ett problem i samhället, samt psykvård för den hjärndöda svenskan när hon blivit misshandlad av sin fina-fina man, förutom uppehället för den fina-fina flyktingen.
   En lose-lose-lose-lose-grej för oss.
   Men allt detta löser vi i höst, när idioterna tappat makten :-)

   • Karl A says:

    Något snedseglande vänsterextremt luder kommer att göra sig på smällen med honom, så det kommer inte ens att bli tal om någon utvisning när han släpps ut, lille nyfödde Sven-Mohammed behöver ju en pappa.

  • Lefflan says:

   Ett nackskott hade löst problemet i fall som dessa.

   Så trött på daltandet om fängelse och utvisning när ickevita begår grova brott.
   De kommer undan alldeles för enkelt med utvisning och fängelse är bara slöseri på resurser.


 • Lämna ett svar