Våldtäkten i Trondheim: Gärningsmännen var invandrare

MÅNGKULTUR. Två män är efterlysta efter att en kvinna blev utsatt för en överfallsvåldtäkt i Trondheim i Norge i helgen. Uppgifter från polisen säger att gärningsmännen är invandrare.

Det var under natten till söndagen som polisen i södra Trøndelag fick ett larmsamtal om att en kvinna hade blivit överfallen och våldtagen av två okända gärningsmän vid Verfstbrua i Trondheim i Norge. Polisen var mycket förtegna kring händelsen till en början, trots att gärningsmännen var på fri fot. De sa bara att de hade fått in ett flertal tips gällande brottet.

Polisen har dock nu i ett nytt uttalande sagt att gärningsmännen talade norska med brytning och att de sinsemellan talade ett annat språk och därmed bekräftade att det även denna gång var invandrare som låg bakom en våldtäkt.

Källor:
Voldtekten i Trondheim: Gjerningsmennene var innvandrere
Politiet saumfarer overvåkningsvideoer etter anmeldt overfallsvoldtekt

Dela artikeln på sociala medier:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här.

Lämna en kommentar

27 Kommentarer till "Våldtäkten i Trondheim: Gärningsmännen var invandrare"

Meddela om
avatar
Sortera efter:   Senaste | Äldst | Mest röstad
nils
Gäst
Nybörjare
nils

Precis som i Sverige försöker man mörka att det är invandrarsvinen som ligger bakom en massa våldtäkter och annan jävelskap. Polis och media gör allt som står i dess makt att förtiga sanningen. När skall svensken vakna ???

Drapan
Gäst
Nybörjare
Drapan

Som i fallet Tova Moberg.

MYran
Gäst
Nybörjare
MYran
Ingen har sagt att invandrare ligger bakom Samtliga brott. Tova Moberg blev inte mördad av invandrare. Kan du komma på något mer mord de senaste 5 åren där förövaren varit svensk? Finns enstaka fall, men merparten av alla mord begås av en grupp människor som utgör en minioritet i samhället. Hur många gruppvåldtäkter har begåtts av enbart svenskar? Zero, zipp. Inte ett enda fall, någonsin. Varför är det på detta viset? Gissningsvis finns genetiska faktorer bakom, troligtvis är det även lättare att begå brott i ett samhälle kan inte känner samhörighet till och där man inte känner samhörighet till offret.… Läs mer »
Cholla
Gäst
Nybörjare
Cholla
Nu ska jag ta och filosofera och framföra mina egna teorier. Det går ett rykte utomlands bland kåta svartskallar, att i länderna Sverige och Norge, där är det fritt fram att våldta tjejer, eftersom deras regeringar har bestämt att som svartskalle så är man straffriförklarad. Sant eller falskt? Människosmuggling är en lukrativ bransch och regeringen har ett avtal med smugglarna om att inte väcka åtal för någon våldtäkt, så länge som dom ”folkvalda” får sin del av kakan. Sant eller falskt? Polisens direktiv går ut på att skydda negrer och svartskallar som begår brott, däremot skall norrmän och svenskar som… Läs mer »
Theodor Morell
Gäst
Nybörjare
Theodor Morell
Ingen är dömd för mordet på Tova Moberg där det där om den ev. skjutsgruppen verkligen kan behöva utredas. Anton Lundin-Pettersson hade ihjäl några rasfrämlingar som absolut inte var i 11-12 års åldern. Han hade dock garanterat tagit Fredrik Reinfeldt och Fredrik Schulte istället om de 2st varit där. Nationell.nu skrev mycket bra om vad som förmodligen fick bägaren att rinna över för Anton-Lundin Pettersson. Vad det gäller Tova Mobergs död så får vi se. Det verkar väldigt skumt. Skulle det där med skjutsgruppen bortom rimligt tvivel visa sig vara falsk så skulle Billy på ett eller annat sätt vara… Läs mer »
Fredrika
Medlem
Nybörjare

Svensken är vaken angående detta. Avpixlat har fått folk att inse att tidningar och myndigheter ljuger. Men det är vi som måste göra något åt det.

Just saying
Gäst
Nybörjare
Just saying

Inte tillräcklig vakna. De flesta läser ju inte alternativmedia såsom Avpixlat & flashback samt Fria Tider o.liknande mer sanningsavslöjande forum, så de är rätt aningslösa om hur omfattade dessa dagliga brott är. Dessutom har de fullt upp med både jobb och barn m.m., så det tar ett tag innan de förstår hur svåra problemen de facto har blivit. De tiggande nedskräpande romerna, har dock faktiskt ”hjälpt till” för att synliggöra vad våra politiker tillåtits invandra och smutsa ned vårt offentliga rum. Men reaktionerna har bevisligen varit olika…

nils
Gäst
Nybörjare
nils

Håller med dig till 100%

Just suggesting
Gäst
Nybörjare
Just suggesting

Dessa överfallsvåldtäkter, där brottsoffret (man eller kvinna) inte alls känner gärningsmännen innan, är de absolut värsta och ska ha högsta möjliga straff, samt utvisning. Nykomna invandrare bör ha minst en 10 års ”försöksperiod” innan h*n kan bli svensk medborgare.Begår man således dylika grova brott under den tiden ska utvisning ändå kunna ske! Detta borde väl SD rimligen ändå kunna försöka få igenom, med stöd av några andra!?

ANDERϟϟON
Gäst
Nybörjare

Nytillkomna invandrare!?!? Du tycker inte att det redan finns så att det räcker och blir över?

)))Allan(((
Gäst
Nybörjare
Jimmie Åkersnok tyckte alla kristna irakier skulle komma hit, de påstår du och ditt judeparti som endast lyckats sparka på och ut svenskar under snart sju år ”blir svenskar”. ”HOS IRAKIER I SÖDERTÄLJE 2010 Jimmie Åkesson lovar en stor invandring av irakiska kristna i samband med ett besök hos irakier i Södertälje våren 2010: ”Kan man få bort den muslimska invandringen och istället ha en invandring av kristna till Sverige så har jag inga moraliska problem med det” ” … har vi (SD) inget emot en ganska stor kristen invandring (från Mellanöstern) det tror inte jag hade varit några problem… Läs mer »
Anonym
Gäst
Nybörjare
Anonym

Antagligen har påtryckningarna från svenskt håll börjat ge resultat. Det är dock mer sannolikt att det är Stefan Röfvén, Annie Rööf, Jan Björklund, Göran Persson och alla andra sjuklöverpolitiker samt olika företrädare för näringslivet, myndigheter och andra instanser som ligger bakom än att det skulle vara poliskåren som gör det.

Turner Diaries
Gäst
Nybörjare
Turner Diaries

citat Norka Polischefen:
”ALLA överfallsvåldtäkter med känd gärningsman, utförs av människor av utomvästlig bakgrund… dvs 100%..”

https://www.youtube.com/watch?v=8IDweyTBkRk

Tror inte den statestiken ändrat sig sedan reportaget gjordes.

Anonym
Gäst
Nybörjare
Anonym

Tror inte jag heller.

Just saying
Gäst
Nybörjare
Just saying

Det bör ju också tilläggas, att majoriteten av våldsbrotten utförs av den lägre klassen. Lågklass. Slödder. Knarkare. Det finns det också mörklagt kod291 brott som kan bevisa.

------
Gäst
Nybörjare
------

Jaha, och? Menar du att det på något vis skulle legitimera deras kriminalitet?

ANDERϟϟON
Gäst
Nybörjare

Helt rätt, den importerade lägre klassen. Lågklass. Slödder. Knarkare.

Anonym
Gäst
Nybörjare
Anonym

Vad annat var att vänta? Knappast några etniska norrmän eller svenskar i alla fall.

Balder
Gäst
Nybörjare
Balder

Vi måste givetvis stoppa mångkulturen och globalisterna men Har länge ställt mig frågan och undrat hur omvärlden skulle reagerat på om norden skulle bli nationalsocialistiskt. Skulle vi bli terrorbombade/förintade som i dresden 1945 ? Och hur skulle man hantera en sådan sinnensjuk och hemsk terrorbombning av t.ex usa och england ?

Fridfull_kraft
Gäst
Nybörjare
Fridfull_kraft

Jag ställer bara EN enkel fråga:
Hur kan vi släppa in främlingar från våldtäktskulturer i Mellanöstern och Afrika?

Det borde ha räckt att ställa denna fråga endast EN gång till de styrande, någon gång säg på 80- eller början av 90-talet, för att helt ha stoppat massinvandringen och mångkulturalismen. Denna fråga ställd EN ENDA GÅNG BORDE HA RÄCKT för att stoppa vansinnet!

ANDERϟϟON
Gäst
Nybörjare

Du kan ställa den frågan sex miljoner gånger, men du kommer inte att få något svar – annat än lögner.

)))Allan(((
Gäst
Nybörjare

Veckans om inte månadens kommentar.

Fridfull_kraft
Gäst
Nybörjare
Fridfull_kraft

I en frisk och sann verklighet, hade det gått med en gång. Men tyvärr, vilket jag försötke belysa, lever vi i en sjuk verklighet. Ockuperade av främlingar som kommer fortsätta hitta på sex miljoner anledningar till att få utrota oss. Det är sorgligt och hemskt, men sant. Jag tycker det är dags för Wolodarski och andra, att ärligt stå upp för sin vision, och gå ut och tala klarspråk, så alla förstår.

Black Knight
Gäst
Nybörjare
Black Knight

Invandrare är ca 6-7 gånger överrepresenterade vad gäller DÖMDA för mor och våldtäkter, trots starka misstankar om dubbla måttstockar till invandrarnas fördel! Det finns nämligen SVENSKAR som dömts till Våldtäkt och fängelse UTAN teknisk bevisning! Ett sådant fall finns på en av I&C:s poddar och det är mycket trovärdigt! En tydlig rättsskandal!(troligen toppen av ett isberg)

https://youtu.be/wh7guncu3kM

Men i fallet med gruppvåldtäkten på färjan (invandrare) ”räckte” inte ens spermabevisen!

ANDERϟϟON
Gäst
Nybörjare

Vad säger du om apmutanter då som blir dömda och får feta skadestånd på köpet?

Anders Jonsson
Gäst
Nybörjare
Anders Jonsson

Dessa ap-mutanter…

Sigge
Gäst
Nybörjare
Sigge

Våldtäktsmän=invandrare i 97% av fallen men dessa uppgifter vill vårt eget Stasi mörka så mycket som möjligt.

wpDiscuz