Valarbetet i Trelleborg hindras av Polisen – åsiktsregistrerar aktivister

Under den soliga söndagseftermiddagen den 29/7 var medlemmar från Näste 3 ute i Trelleborg för att fortsätta dela ut valfordrar med röstsedlar.

Aktiviteten pågick först i ett villaområde, där en stor del av foldrarna blev utdelade, och när området blivit taget bestämde sig nationalsocialisterna för att gå lite längre centralt för att dela ut resterande buntar.

Innan kamraterna hunnit komma till platsen där de planerat att fortsätta utdelningen, blev de stannade av polismakten för åsiktsregistrering. Polisen antydde för nationalsocialisterna att deras utstyrsel, vars tröjor hade var sitt tryck med Tyrrunan, eventuellt kunde leda till gummiparagrafen ”hets mot folkgrupp”. Han antydde att han förstod det som att det i alla fall pågår en utredning om detta. Därefter ville poliskonstaplarna, som bestod av en manlig och en kvinnlig, se nationalsocialisternas legitimation – troligtvis som åsiktsregistrering.

Efter att poliserna blivit nöjda med att ha genomfört sitt judisk makt-uppdrag fortsatte aktiviteten och resterande valfordrar delades ut.

Cirka 350 röstsedlar delades ut denna soliga söndag. Kampen fortsätter!

Anslut dig och gör din plikt redan idag!

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Subscribe
Meddela om
3 Comments
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments
Lingonet
Lingonet
1 år sedan

Bra jobbat, judesnutarna registerade ;)

Lingonet
Lingonet
1 år sedan
Reply to  Lingonet

350 röstsedlar? Hell seger!

Gunnar
Gunnar
1 år sedan

Fy tusan vad fräckt att bära tröjor med ett registrerat partis symbol. Att ni inte skäms! Till polisen då :-)

Stå på er gubbar!