VAL 2010: Intervjuer med SvP och ND

På söndag är det val till Sveriges riksdag. För att informera våra läsare om vilka de nationella alternativen är, har Nationellt Motstånd genomfört intervjuer med företrädare för Svenskarnas parti (SvP) och Nationaldemokraterna (ND).

Det stundande riksdagsvalet är ur mer än ett avseende avgörande. 2010 är troligen året då Sverige föräras sitt första kulturnationella parti, Sverigedemokraterna, i beslutsfattande ställning på riksnivå. 2010 är också året när det parlamentariska paradigmet slår en olöslig knut på sig själv – när vänster blir höger och höger vänster – och ett traditionellt högerparti tillkämpar sig platsen som största parti i riksdagen. 2010 förpassas således ett förlegat marxistparti av den arbetande svensken till soptippen. Med andra ord; 2010 är året när SAP slutligen befäster sig som landets största främlingsparti med Mona Sahlin som den rasfrämmande massans självkrönta drottning.

I denna avgörande men samtidigt så bisarra situation, där ödesfrågorna för folket medvetet ställs i bakgrunden av de etablerade partierna, finns det enbart två valbara alternativ. För den etnisk medveten svensken som vill rösta och inte låter sig förledas av SD:s populistiska locktoner, kvarstår enbart Svenskarnas parti och Nationaldemokraterna.

Varken Svenskarnas parti eller Nationaldemokraterna delar Svenska motståndsrörelsens nationalsocialistiska världsåskådning. Däremot vilar bägge partierna på en rasmedveten grund. Det är deras ställningstaganden för det svenska folkets etniska överlevnad, som överhuvudtaget gör dem valbara nu på söndag. Nationellt Motstånd ser det därför som sin plikt att publicera deras företrädares ställningstaganden, utifrån ett nationalsocialistiskt perspektiv, och överlåter sedan valet till den enskilde.

Först ut i denna intervjuserie, är Svenskarnas partis Martin Ekedahl. Ekedahl har av SvP:s partiordföranden, Daniel Höglund, utsetts till att svara på Nationellt Motstånds frågor och svaren är därmed representativa för partiet. Han är sedan tidigare känd som medförfattare till SvP:s våldtäktsrapport och intervjun kommer att publiceras senare under onsdagen. I morgon, torsdagen den 16:e, publiceras intervjun med ND:s partiledare Marc Abramsson.

Dela artikeln på sociala medier:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Lämna en kommentar

Please Login to comment
  Subscribe  
Meddela om