Vägrade ha sex med transa i porrfilm – anklagas för hatbrott

HOMOLOBBYN. Transan Brad Cooper är upprörd över porrfilmares ”transfobi” och anmäler hans vägran att ligga med honom som hatbrott.

Brad Cooper som barn när han poserar med röda läppar efter att ha använt storasysters läppstift. T h 2019 med förstorade läppar som kräver rikligare läppstiftsapplicering. Foto: Twitter.

Britten Brad Cooper föddes som pojke men bestämde sig i tonåren för att försöka bli flicka. Som 14-åring blev han den dittills yngsta personen i landet som ”bytte kön”. Idag är han 25 år.

Brad, som numera kallar sig Ria, ville göra sig en karriär inom porrfilmsindustrin efter att bland annat i omgångar ha sålt sig som prostituerad. Han blev kontaktad av en filmfotograf som frågade om ”Ria” ville ha sex med honom i en film. Filmfotografen trodde att han var en kvinna.

När fotografen fick höra att Brad hade en penis vägrade han arbeta med ”henne”, och förklarade rakt ut att han inte kunde göra det eftersom ”hon har en kuk”.

Brad har beskrivit kommentarerna som ”diskriminerande” och ”motbjudande”. Att skilja på kön är kränkande, anser han, och har polisanmält händelsen som ett hatbrott.

— Jag tror att han visst visste [att jag är transa] och verkligen ville ha sex med mig men bara blev blyg och därför backade. Sättet han talade med mig efter det var fullkomligt motbjudande; ingen ska behöva bli diskriminerad för sitt val av livsstil, säger Cooper.

Depressioner och självmordsförsök
Men Brad har själv svårt att välja livsstil för egen del. År 2012 meddelade han att han var deprimerad. Trots att hälsovårdsmyndigheten i Storbritannien och hans läkare hade ansett det lämpligt för den könsdysforiske Brad att byta kön, ångrade han sig efter några år.

Att ”byta kön” hade inte givit Brad Cooper någon glädje alls. Efter två självmordsförsök med tabletter och uppskurna handleder började han anse att det var fel att han som så ung hade tillåtits att ”byta kön”, sade han i en intervju med brittiska Mirror.

Istället för att ”hitta sig själv” och sin plats i en social gemenskap, kände sig Brad alltmer isolerad.

Då, 2012, när Brad beslutade sig för att försöka ”byta tillbaka” till sitt riktiga kön sade han:

— Jag vill inte leva isolerad från alla människor jag älskar. Detta är den enda vägen framåt. Jag vill bara vara lycklig och detta är min sista chans.

Det enda han då ville var att träffa en man som Brad, det vill säga den han en gång själv var, och ”stadga sig” som homosexuell man. Istället för att satsa på porr, ville Brad ta värvning i det militära.

— Jag vill ha ett någorlunda normalt liv, men bögar vill inte ha mig för de vill ha en äkta man, tillade Brad.

En av orsakerna till hans förvirrade tillstånd har Brad skyllt på att han uppfostrades av en ensamstående mamma, vilket hon var tvingad till eftersom hans pappa Björn lämnade dem när Brad var tre år.

Brad var yngst och enda pojken i familjen han växte upp i, med tre storasystrar förutom modern.

BBC och andra massmedier som tidigare gjort många intervjuer och spelat in dokumentärer där de följt hans liv, ger honom idag mindre uppmärksamhet. Men Brad har aldrig lyckats återgå till att bli man utan är nu fast i sin spelade roll som prostituerad kvinna med porrfilmsambitioner, vilket är bakgrunden till att han nu anmält porrfilmsfotografen för hatbrott.

Polisen i Humberside i Norra England har bekräftat att de nu utreder anmälan om hatbrott som Brad lämnade in den 16 oktober.

Källor:
Model, 25, who became Britain’s youngest transgender person at 15 claims she’s a victim of transphobia after pornographer refused to have sex with her because she has a penis
’I was a boy.. then a girl.. now I want to be a boy again’: Agony of of teen who is Britain’s youngest sex-swap patient

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

 • Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

 • Ethny says:

  Positivt från båda sidor. Den dekadenta porrfilmaren / porrskaparen/skådisen blir anmäld för HMF (någon för första gången som förtjänar det?).

  Samt att denne dekadenta individ inte skapade en dekadent porrfilm.

  Förbjud porr helt och hållet istället, det är enbart skadligt och hämmar en. Träffa någon intressant och trevlig individ och satsa på familj istället. Man behöver ens inte porr för den delen, man mår bara bättre psykiskt utan.

  Sedan, vet egentligen svaret men varför tar man aldrig upp hur nästan alla ångrar sina könsoperationer? Borde inte detta belysas när det bevisligen är extremt många som ångrar sig och att det uppenbarligen inte hjälper?

  Det är precis samma sak om t.ex en fader förlorar sin dotter eller son av en mördare som vill hämnas.

  Skulle fadern få tag på hans barns mördare och dödar honom / henne, kommer då känslorna försvinna? Nej. Han kommer må precis som han gjorde tidigare men förmodligen ännu värre för att ha tagit någons liv.

  Dessa, oavsett om det är hämnd eller (((könsdysfori))) så måste de behandlas psykologiskt då det enbart sitter i huvudet. Detta kan vi tacka degenererad tv för som riktar dekadent propaganda i barnkanaler och skolans sjuka inställning om att lära unga barn som inte ska förstå allt runtomkring sex vid den åldern. Det är främst deras fel att så många barn blir förvirrade senare i äldre ålder pga detta. Däremot är det framförallt globalisterna och (((de))) som vill driva landet till avgrunden och fördärva folket, som är grunden till problemen, rotproblemet.

  Den dagen då folket vänder sig och riktar vreden mot dessa folk- och landsförrädare kommer de ångra sitt agerande mot sitt egna folk.

  De kommer önska att de aldrig föddes.

  • Rokviken says:

   Instämmer att porr ska bort och inte visas överhuvudtaget. Sunda relationer mellan män och kvinnor är det enda rätta. Vad gjorde man på t ex 1000-talet?

 • Klaus says:

  ”Det var fel att han som så ung hade TILLÅTITS att ’byta kön'”.
  Hans pappa Björn, var han svensk (socialdemokratisk) rövhål?

 • Anders says:

  Denna typ av mänskligt avskräde ska ju givetvis låsas in på obestämd framtid så vi andra kan andas i lugn och ro.


 • Lämna ett svar