Vad vi åstadkom i Visby

Av ,
Politisk redaktör
77

KOMMENTAR. Almedalen-äventyret är nu över – för denna gång. På flera sätt var det en massiv succé, men vad var det vi åstadkom egentligen?

Här hade jag kunnat tala i oändlighet om framgångar vad gäller de små sakernas ting.

  • Som hur exemplariskt Nordiska motståndsrörelsens medlemmar uppträdde på Visbys gator och hur professionellt Nordfronts arbete fortskred under alla tre dagar.
  • Som att vi nådde ut till människor, både sådana som delade flera av våra värderingar, men även sådana som är meningsmotståndare som kanske åtminstone fått sig en tankeställare eller två.
  • Som att vi rekryterade flera gotlänningar på plats.
  • Som att vi skötte vår organisering på ett bra sätt, men också var synkroniserade och understödde varandra när det inte alltid gick att planera saker och ting till hundra procent.
  • Som att vi höll radikala tal mitt bland de folkfientliga, där Simon Lindbergs tal från den andra dagen var något av det bästa jag hört.

Alla dessa saker är bra för vår organisation och för våra medlemmars självförtroende och kommer definitivt att stötas och blötas i kommentarer och radioprogram.

Jag vill dock här ta fasta på de stora frågorna. Om vi kokar ner allting var det som jag ser det tre viktiga saker vi åstadkom under vår närvaro i Visby och Almedalen.

1. Vi såg till att de folkfientliga inte fick stå oemotsagda

Alternativt: Vi förstörde rosévinsfesten.

Som medlemmar i Nordiska motståndsrörelsen är vi vana vid att systemets alla krafter förenar sig i sitt hat mot vår organisation. Detta har gjort oss härdade och motståndskraftiga. Även andra svenskar som uttrycker sig invandringskritiskt utsätts för hån, uthängningar, förföljelse och annat sorts förtryck av systemets krafter.

För en gångs skull fick politikerna, journalisterna och lobbyisterna själva känna på hur det känns att vara illa omtyckta, bli utbuade och inte minst bli granskade. Uppenbarligen hanterade de detta mycket dåligt. Det var mycket gråt i media från de politiker som aspirerar på att leda landet.

Dessa människor som vill förbjuda, förfölja och kanske till och med döda oppositionen såg extremt illa till mods ut bara när vi filmade dem och hade svårt att hantera att bli utbuade eller bli konfronterade.

I vissa fall tror jag att man ställde in arrangemang på grund av Motståndsrörelsen. Som när Alice Bah Kuhnke till Nordfronts och hela publikens förvåning valde att inte dyka upp i lördags när hon skulle diskutera Motståndsrörelsens vara eller inte vara vid Expressens tält. Eller som när Gustav Fridolin under sitt tal bytte spår (tycktes det som på plats) efter att ha mötts av burop och ”folkförrädare”-körer efter sitt uttalande om ”rasistiska och nazistiska trynen”.

Förutom att de folkfientliga själva kände obehag av att få smaka på egen medicin tror jag det är upplyftande för folket att se att någon ställer sig emot detta pack och dessutom gör det i deras egen högborg.

2. Vi fick reklam värt miljontals kronor

Fick är kanske fel ord, erövrade skulle jag vilja säga är ett mer passande sådant. Vi fick helt enkelt systemets egna medier att göra propagandan åt oss. Detta bara genom att närvara.

Det är uppenbarligen så att vi numera utgör ett sådant hot mot det rådande systemet att systemets medier i ren desperation inte kan låta bli att hetsa mot oss – och det har asgamarna gjort in absurdum både före och under Almedalen.

Överallt har systempropagandisterna, partiledarna och andra folkfientliga element känt sig tvingade att tala om oss. Deras beteende har i många fall varit hysteriskt och rop på förbud från ”demokraterna” har varit många, både före och under Almedalsveckan. Att tvinga systemets krafter att kasta masken är alltid en seger och att göra det flera månader i sträck är fantastiskt bra gjort för en ”marginaliserad terrorsekt” utan större resurser.

3. Vi förklarades som den enda sanna oppositionen

Förutom att medierna och de förväntade politikerna implicit utsåg oss till den enda sanna oppositionen (ja, vi ”kidnappade” till och med Almedalen enligt Lena Mellin) gjorde också Jimmie Åkesson detta. Åkesson tog i intervjuer och i sitt tal systemets parti mot Nordiska motståndsrörelsen genom att bland annat utmåla oss som terrorister som borde förföljas.

Han valde sämsta tänkbara strategi när han kunde ha uttalat sig på så många andra sätt – eller inte uttalat sig alls. Kanske borde han istället ha ifrågasatt de andras iver att pissa på grundlagarna. Agerandet är inte bara korkat utan också ett tecken på att Åkesson är svag under press.

Hans budskap till sina gräsrötter är att Sverigedemokraterna inte längre är i opposition utan numera har köpts av systemet. De många gräsrötterna inom SD som önskar betydligt hårdare tag än ledningen, och delvis redan sympatiserar med krafter som Nordiska motståndsrörelsen och läser på Nordfront, får nu ytterligare besked om att när det väl kommer till kritan är Åkesson och CO falsk opposition.

Vi sätter agendan

Vi hade inte hunnit avsluta våra tre dagar innan diskussioner började föras om att förbjuda Nordiska motståndsrörelsen från att närvara under Almedalsveckan nästa år. Politikerna ska tydligen diskutera detta inom kort.

I så fall kan förrädarpacket lita på att vi kommer göra allt för att se till att tusen nazistextremistterrorister klampar in på Almedalsområdet nästa år som rena besökare. Istället för en organisation bakom som tar ansvar för sina medlemmars ageranden kan packet förvänta sig massiv uppslutning av festförstörare utan några som helst krav på sig. Vi kommer finnas vid varje folkförrädartält.

Agendasättande politik är också något som vi åstadkom före och under Almedalsveckan. Vi visade att trots små resurser och att vi har alla systemets krafter mot oss så har vi förmåga att sätta agendan för det politiska samtalet. Att massmedia och politiker anpassar sig efter oss och hellre talar om att förbjuda oppositionen än att bedriva egen verksamhet vittnar om just detta. Under Almedalsveckan har vi visat att det är möjligt att sätta agendan som politisk organisation, nu är det dags för svenskar att sätta agendan i sitt eget land.

Dela artikeln på sociala medier:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här.

Lämna en kommentar

77 Kommentarer till "Vad vi åstadkom i Visby"

Meddela om
avatar
Sortera efter:   Senaste | Äldst | Mest röstad
Fredrika
Gäst
Nybörjare

Helt enkelt supermaxad succé. Tack, allihop!
Undertecknat:
”Otroligt stolt medlem”.

S****as
Gäst
Nybörjare
S****as

Ni hanterar det på fel sätt, precis som med Abdou, den blonda killen som blev felbehandlad av polisen. Helt onödigt att filma jag sa ju det till er. /Harris S

behind occupied lines
Gäst
Nybörjare
behind occupied lines

Bubblan börjar spricka det blir mer o mer tydligt att politikerna i sverige och runt om i europa är ingenting annat än marionetter för sionistmakten som har som mål att förstöra dom fria nationerna.Följer man mönstret i speciellt västeuropas utveckling dom senaste 30-40åren så ser man samma mönster.Juden spelar med samma kort i sverige som i england,tyskland,frankrike osv. NMR 2018 DÖD ÅT ZOG!

Morningstar
Gäst
Nybörjare
Morningstar

Det kan inte bli tydligare än så här vad agendan handlar om.

http://www.renegadetribune.com/jewish-death-sentence-sweden/

Martin Saxlind
Admin
Nybörjare

Instämmer i att detta var extremt lyckat och jag ser redan nu fram emot nästa års besök på Gotland!

m96
Gäst
Nybörjare
m96

Nja blir nog svårt att förbigå grundlagen för vänsterdårarna. Annars går det alltid att närvara ändå. Blir bara ännu mer uppmärksamhet haha

Perra
Gäst
Nybörjare
Perra

Det ni skapat i Almedalen är en tydlig gränsdragning på vilka som står upp för Sverige och Norden. Ni får min röst 2018.

Vi Är Folket
Gäst
Nybörjare
Vi Är Folket

Min och frugans ocksä! :)

Kaliber
Gäst
Nybörjare
Kaliber

Jag kommer också att rösta på NMR 2018. SD är folkförrädare.

medborgare
Gäst
Nybörjare
medborgare

Det är bra att några står för nordisk kultur. Politikerna monterar ned. Om några generation blir här som på mellanöstern. Hur kan de vara så j…. dumma?

Anders Jonsson
Gäst
Nybörjare
Anders Jonsson

Tack Fredrik för en klockren beskrivning av Nordiska motståndsrörelsens succé i Almedalen.

Alla tre punkterna är lika viktiga för framtiden. Vill bara kommentera punkten 1 om att konfrontera folkförrädarna. Videon utanför Miljöpartiets tält där dessa folkförrädare fick veta att de är just folkförrädare,och på den informationen reagerar helt hysteriskt (t ex den armviftande kvinnan är obetalbar.

Att sedan hbtq-snutar snabbt kom till miljöpartisternas räddning gjorde inte aktionen (och filmen) sämre.

Tack.

Helt seger!

Morningstar
Gäst
Nybörjare
Morningstar

Som vanligt är sanningen illa tåld, som det gamla talesättet säger.

Nordisk Arier
Gäst
Nybörjare
Nordisk Arier

Bra artikel som summerar framgångarna efter en fantastiskt helg!

Xman
Gäst
Nybörjare
Xman

Blir vi förbjudna att vara på plats där nästa år så får vi kraftsamla medlemmar som kan ”trakassera” dem med intervjuer (de hemskaste som finns för lögnare.) Och helt enkelt köra en jävligt stor aktivitet där. Får vi inte ha fanor så kan vi ha skjortor med Tyr loggan och Nordfront.se.

Morningstar
Gäst
Nybörjare
Morningstar

Ett alternativ är att låta sig inspireras av Olof Palme. Att använda en mindre lastbil eller kanske en skåpbil. Får man inte hyra plats kan man lika gärna bli mobil istället. Det kommer att reta gallfeber på folkförrädarpacket att deras konspiration misslyckades. Dyker shomrim upp så flyttar man sig enkelt till en ny plats.

Just sayin
Gäst
Nybörjare
Just sayin

En mindre lastbil lär nog inte få komma in i folksamlingen. Föreslår elcyklar med flak, där ni kan ha er material. De är nog svårare att förbjuda (?) Räcker ju med tre stycken Flak-cyklar med er logga, för att ni fritt ska kunna röra er bland folkmassan i grupp runt varje Flak-cykel och dela ut maerial. En cykel kan de ju inte förbjuda. Visar att ni värnar om MILJÖN dessutom.

Just suggesting
Gäst
Nybörjare
Just suggesting
medborgare
Gäst
Nybörjare
medborgare

Bra idé!!

Peter Silberstein
Gäst
Nybörjare
Peter Silberstein
Negerbollen
Gäst
Nybörjare
Negerbollen

Negrer tycks födas med mytomani i blodet. Det är väl ingen som egentligen tror på denna uppmärksamhetsökande pajas.

Peter Silberstein
Gäst
Nybörjare
Peter Silberstein

Nee, jag tror inte på det. Ser ut som tjejen de pratade med som hade en svensk mor och en farsa från Chile. Jag såg er livesändning och känner igen henne. Kan ni följa upp detta Nordfront? Vore skoj att avslöja hennes bluff.

senaste
Gäst
Nybörjare
senaste

Det ser ut som den flickan, detta borde helt klart granskas.

-VK-
Gäst
Nybörjare
-VK-

Nordfronts twitterkonto verkar ha uppmärksammats hennes ”hotbrev” iaf, vilket är bra.

Tycker dock andra tweeten i det fallet var väldigt löjlig: ”Här erkänner hon brott”.. Mmm, hon kludda alltså på gatan med krita.. (som det barn hon är) är det verkligen något att ens ta upp? Blir rätt löjligt, så skärpning vem som än skrev den tweeten.

Kaliber
Gäst
Nybörjare
Kaliber

NMR skulle aldrig skicka ett sådant hot. Det säger ju sig självt.

Det är antingen påhittat eller skickat av någon som låtsas vara från NMR.

Senilsnigel
Gäst
Nybörjare
Senilsnigel

I ren besvikelse över att inte ha utsatts för våld och okvädingsord vid Nordfronts tält så har hon förmodligen skickat det här till sig själv.
Det är ju skickat på telefon så hon kanske vill dela med sig av telefonnumret?

Någon kanske orkar ringa snutas och höra om det har kommit in en anmälan – troligtvis inte.

-VK-
Gäst
Nybörjare
-VK-

”Det är ju skickat på telefon så hon kanske vill dela med sig av telefonnumret?”

Nej det kan hon såklart inte eftersom det nästan garanterat är en lögn. Väldigt patetisk människa.

hailmary
Gäst
Nybörjare
hailmary

Vilken grotesk lögnare. Men det värsta är alla jävla idioter i hennes kommentarsfält som rakt av köper det. Hur kan man vara så jävla naiv att tro att NMR skulle använda sitt organisationsnamn för att trakassera en totalt obetydlig pajas?

senaste
Gäst
Nybörjare
senaste

Det är inte säkert att de köper det i den meningen, de älskar helt enkelt den där hetsen, att ryckas med i den och sprida den så mycket som möjligt till andra. De älskar ”rasism och nazism”, att få upptäcka det överallt, att få förfasas och bryta ihop när de upptäcker det, skrika om förbud och visa sin lojalitet till systemet. Det spelar ingen roll om det var sant eller bara en hägring, de blev tillfredställda och det är vad som räknas.

Morningstar
Gäst
Nybörjare
Morningstar

Tror det ligger mycket i det du säger. Varje gång nån liten hysterika hittar ett ”hakkors” på en nyinköpt korg eller tallrik. Tror dom älskar uppmärksamheten att få vara med i tidningarna och framförallt att ha gjort något ”gott”.

Konstantin
Gäst
Nybörjare
Konstantin

Naturligtvis utnyttjar man detta, författaren till meddelandet ifråga visste vad han eller hon gjorde.

C.B
Gäst
Nybörjare
C.B

Hahaha den chilenskättade tonåringen som stod och ljög Per Öberg rätt i ansiktet när hon medelst känsloargument försökte ställa Per mot väggen…
Hennes ena förälder kom till Sverige som politisk flykting vid 1 års ålder…
Varken hon eller hennes förälder kan enligt henne återvända till Chile pga politiskt förtryck ”Vart skall jag ta vägen om jag inte får bo i Sverige?”
Hon verkar ha missat att Chile har demokrati sedan 1990, Pinochet satt vid makten som statschef mellan 1973 tom 1990…
Så varför kan varken hon eller hennes förälder återvända till Chile idag?

-VK-
Gäst
Nybörjare
-VK-

De kanske stödde Pinochet? :D

Senilsnigel
Gäst
Nybörjare
Senilsnigel

Hur ser NMR på spanjorer? Är de välkomna medborgare i Sverige, eller är det för stor skillnad på folken?
Chilenare är väl ursprungligen till stor del spanjorer.

Simon
Gäst
Nybörjare
Simon

Om du läser partiprogrammet framgår det att européer kan bli medborgare i det framtida Norden. Man kan dock inte ha någon massinvandring från Sydeuropa, men någon enstaka spanjor, serb eller italienare skadar inte folkroppens rasliga uppsättning.

Sowilo
Gäst
Nybörjare
Sowilo

De är rädda nu! Globalistjävlarna!

Lefflan
Gäst
Nybörjare

Det var en fröjd att skåda er som var där under Almedalen, ni förtjänar stående ovationer för er exemplariska insats.

Ni var ärliga, ni var rakryggade och stog för det ni sa när ni diskuterade med folk. Ni hetsade inte upp er och gav systemet gratis poäng när systemets nyttiga idioter var ute för att provocera utan höll er lugna och sansade. Fantastiska tal och rakt igenom profesionella.
Underbart att se.

Vaasa
Gäst
Nybörjare
Vaasa

Framgick tydligt att att varför folk hatar oss är för att de inte vet vad vi vill på riktigt. Folk har hur jävla underliga och sjuka föreställningar om oss som helst som de fått från (((media))) och (((skolan))).

Jochen
Gäst
Nybörjare
Jochen

Ja, folk lever i vanföreställningar. Man kan tala om en masspsykos, som folket måste tillfriskna ifrån.

Nils
Gäst
Nybörjare
Nils

Tack! Ni hade en otroligt bra live. Satt alla dagar och lyssnade och fick veta mer om den sk förintelsen än vad jag lärde mig i skolan. Palmblad borde göra en video om myter vs sanning om den sk förintelsen. Han verkar kunna mycket och han har en bra och lugn voice. Helt enkelt.

Morningstar
Gäst
Nybörjare
Morningstar

Göra den i samma stil som Red Ice. Henrik och Lana är bra på att göra korta informationsfilmer. Man kan göra två inläsningar, en på svenska och en på engelska för större spridning.

Jochen
Gäst
Nybörjare
Jochen

En mycket bra sammanfattning om Förintelselögnen, är Jürgen Grafs bok ”Förintelsen skärskådad”, som består av cirka 100 lättlästa sidor.

Tobbe Motståndsman
Gäst
Nybörjare
Tobbe Motståndsman

Instämmer helt ,och ser fram mot nästa Almedalen redan nu
Inte en millimeter utrymme skall dessa folkförrädare få

Leve det fria Norden

Kaliber
Gäst
Nybörjare
Kaliber

Det var oerhört trevligt att följa er under Almedalsveckan.

Jag önskar er ett stort lycka till med ert framtida arbete.

Hell seger!

Maria
Gäst
Nybörjare
Maria
Kaliber
Gäst
Nybörjare
Kaliber

NMR bryr sig om ALLA som tillhör vårt folk och skulle ALDRIG bete sig illa mot människor med funktionsnedsättning.

Nationalsocialist
Gäst
Nybörjare
Nationalsocialist

Haha, nej, det gjorde det inte.

Morningstar
Gäst
Nybörjare
Morningstar

Om du hade orkat kolla upp demonstrationen i Falun för inte så länge sedan så hade du blivit varse att en av deras medlemmar själv är rullstolsburen. Så fientliga är alltså NMR mot handikappade.

Senilsnigel
Gäst
Nybörjare
Senilsnigel
Vilket stolpskott i den där artikeln. ”Dessa brott mot mänskligheten var kulmen på år av propaganda mot utsatta grupper och för högerextrema samhällsvisioner där bara vissa människors värde erkändes. Med historien i backspegeln finns bara en sak att säga. Aldrig Mer!” Han borde läsa på om tvångssterilisering och tvångslobotomering i Sverige. Många dog till följd av behandlingarna. Men de fina svenskarna har förstås aldrig gjort några hemskheter… Och vem var det som skrev och drev motionen om det rasbiologiska institutet i Uppsala? Nämen, se det var ju Socialdemokraterna. Men det är klart, nu för tiden har man upphört med hemskheterna.… Läs mer »
Maria
Gäst
Nybörjare
Maria

Du kan ju skriva det i hans blogg. Sen vet vi ju alla vem som fick Nobelpris för att ha kommit på lobotomeringen.

Maria
Gäst
Nybörjare
Maria

He was a direct descendent of the first Egas Moniz. Eight hundred years later, in 1949, Professor Egas Moniz won the first Nobel Prize in Medicine for Portugal for developing the techniques of lobotomy, lobectomy and angiography. http://www.adiaspora.com/_eng/edu/works/jews.htm

Simon
Gäst
Nybörjare
Simon

Tvångssteriliseringar osv var ”på tapeten” under 30- och 40-talet, även i Sverige. Men om jag förstått saken rätt så avlutades projektet i Tyskland enligt folkets vilja.

Motståndsrörelsen har inga sådana ambitioner överhuvudtaget. Målet är att bygga en nordisk republik som bygger på folkgemenskap.

Maria
Gäst
Nybörjare
Maria

Folk är väl helt enkelt rädda för att ni ska vilja ta bort ”dåliga element” som gör rasen svag. Ni kanske ska förklara sånt lite bättre.

kristin
Gäst
Nybörjare
kristin

Att vara enveten och övertygande kommer man långt med. Ni är fantastiska!

ANDERϟϟON
Gäst
Nybörjare

”Åkesson och CO” – låter gott i mina öron……..

ANDERϟϟON
Gäst
Nybörjare

Att NMR ”kidnappade” Almedalen enligt Lena Mellin stämmer.

(((Hela systemmedia))) skrev i sina recensioner att de etablerade politikerna led av sån idétorka att de var tvungna att prata om sig själva istället för politiska visioner eller hur man ska hantera Sveriges till synes ohanterliga ”migrationsproblem”, dvs folkvandringen från all världens u-länder till ”den humanitära stormakten Sverige”.

Karikatyrerna i kortspelet Löjliga familjerna framstår som rena genierna jämfört med dagens 8-klöverkarikatyrer.

comment image

ANDERϟϟON
Gäst
Nybörjare

Nazister finns bara i ditt (((Hollywood))) – vänd dig dit och be dem ta bort alla nazister.

Vänligheten
Gäst
Nybörjare
Vänligheten
Lingonet
Gäst
Nybörjare
Lingonet

Dundersucce!
Jag har suttit gjuten hemma, tränat och städat mm med datorn på för fullt från Nordfronts sändningar.
Jag har inte mått så här bra på länge.
Nu orkar jag jobba tre vecor till innan
jag tar semester.
Tack till er alla!

Anders Möller
Gäst
Nybörjare
Anders Möller

Efter ha sett dom ärorika bilderna från Almedalen där Motståndsrörelsens firade många retoriska segrar och väckte många sinnen. Kommer jag givetvis följa med nästa år, då det inte kommer vara möjligt att stanna hemma nästa år.

Vi Är Folket
Gäst
Nybörjare
Vi Är Folket

Vi har vind i seglen nu, kamrater!

Morgondagen tillhör oss..

Gotlänning
Gäst
Nybörjare
Gotlänning

Det var omvälvande att höra era argument mot förintelsen i Visby, ni har gett mig en rejäl tankeställare i frågan. Jag är rädd för att den lilla respekt som jag har kvar för detta systemet nu är förlorat.

Ulf M
Gäst
Nybörjare
Ulf M

Inte en sekund för tidigt.

Morningstar
Gäst
Nybörjare
Morningstar

Vill du ha bort nazister så borde du satsa på att bekämpa dom verkliga. Alltså Ashkenazisterna. Det är ju dom som sitter på den verkliga makten.

Allan
Gäst
Nybörjare

Tolv procent på Gotland 2018 ger plats i Riksdagen.

Hell seger.

Hottis
Gäst
Nybörjare
Hottis

Otroligt bra jobbat i Almedalen!

Bara den publicitet NMR fått i utländsk media är svårt att värdera.
Alla som är urbota trötta på (((systemet))) har sett ett alternativ som inte tydligare kan demonstrera att man är i total opposition till marionetterna/förrädarna i regering/riksdag.

Just sayin
Gäst
Nybörjare
Just sayin

@”Även andra svenskar som uttrycker sig invandringskritiskt utsätts för hån, uthängningar, förföljelse och annat sorts förtryck av systemets krafter.”

Tack för att Du nämnde oss andra också. Ni är inte ensamma…

@”Som hur exemplariskt Nordiska motståndsrörelsens medlemmar uppträdde på Visbys gator och hur professionellt Nordfronts arbete fortskred under alla tre dagar.”

MYCKET VIKTIGT! Bra jobbat & uppförande.
Sorgligt att gång på gång läsa & se att det bottenskrap som kommit hit de senaste åren, med överfallsvåldtäkter och gängkrig, tom får en bättre behandling av vårt mesiga rättsväsende/polis, än vad ni ursvenskar får som vill värna er yttrandefrihet.

Josef Forslund
Gäst
Nybörjare
Josef Forslund

Riktigt bra att man via hemsidan kunde följa de tre dagarna i Almedalen, för de som inte kunde vara där på plats. Bra jobbat filmteamet!

Podcast Nationella
Gäst
Nybörjare

Ja, varför ska ni ta ansvar för hur era medlemma bete’r sig där om ni skulle vara förbjudna att medverka under nästa års Almedalsvecka? Men snacket om förbud är ju bara ytterligare ett bra exempel på att PK-etablissemanget inte är demokratiska.
Vi på Podcast Nationella tycker i alla fall att ni gjorde bra ifrån er:
https://soundcloud.com/podcast-nationella/pn-37-almedalsveckan-2017

//”Karpstryparn”

Norgren
Gäst
Nybörjare
Norgren

Hell Seger! Vi ses igen nästa år på Gotland!!

Thor Steinar
Gäst
Nybörjare
Thor Steinar

NMR kommer att sno många röster från SD i valet 2018.

Slipsen
Gäst
Nybörjare
Slipsen

En mycket bra och slagkraftig artikel Vejdeland! De kan förbjuda en organisation men aldrig en idé vars tid är inne!

Hampus
Gäst
Nybörjare
Hampus

hell seger

Icke Hjärntvättad
Gäst
Nybörjare
Icke Hjärntvättad

Jag tycker ärligt talat synd om er. Vad har ni blivit utsatta för egentligen? Eller är ni bara så fruktansvärt korkade och hjärntvättade? Snacka om masspsykos… Jag hoppas att ni nån dag inser hur fel ni egentligen har.

Uppsala
Gäst
Nybörjare
Uppsala

Hur är det vi som är hjärntvättade? Det är vi som har slagit oss loss från staten och mediernas indoktrinering som har infekterat det svenska folket, ett brott så allvarligt att staten vill förbjuda oss och medierna hänga ut oss. Men fortsätt du som det lobotomerade får du är och svälj deras propaganda, good goy.

De Fria fan
Gäst
Nybörjare

Om ni kunde sluta skrika glåpord och istället kommunicera med människor på horisontalplanet så har ni vunnit mycket. Varför spela med och vara den fiende som systemet behöver för att ställa folk mot folk? Bättre om ni hjälper till att adressera vad pengar är och hur dom skapas. Svenska folket skulle ansluta sig snabbare om ni chockar allas förväntningar och alltid håller er lugna och sakliga i era hanteringar av vänsterfolket/antifa etc. Mer kommunikation alltså!

Gustavus
Gäst
Nybörjare
Gustavus

Har stött SD länge men efter eran upplysning kommer min första röst (fyller 18 2018) och alla framtida röster gå till NMR.

DÖD ÅT ZOG!
Gäst
Nybörjare
DÖD ÅT ZOG!

I så fall kan förrädarpacket lita på att vi kommer göra allt för att se till att tusen nazistextremistterrorister klampar in på Almedalsområdet nästa år som rena besökare.

Ja nu kommer de inte undan haha! Färdig lekt nu folkförrädarjävlar!

wpDiscuz