Undersökning: Regeringen vill åsidosätta grundlagen för att stoppa Motståndsrörelsen

VECKANS FRÅGA. Regeringen har uttryckt en vilja att förbjuda Motståndsrörelsen. Nordfront frågade sina läsare om hotet mot föreningsfriheten är på allvar eller är det bara tomma ord.

Efter att Nordiska motståndsrörelsen hållit en mycket lyckad icke-tillståndsgiven demonstration i Göteborg (två veckor innan den stora demonstration som förbjöds av polisen), aviserade statsminister Stefan Löfven att han kallar alla riksdagspartier (förutom SD) till möte om att förbjuda organisationen och/eller organisationens verksamhet.

Enligt Löfven var Nordiska motståndsrörelsens icke-tillståndsgivna (men lagliga) blixtdemonstration samma sak som ”att passera en anständighetens gräns”. Och ”demokratin måste få försvara sig” när grupper med ”fel” sorts åsikter använder sig av de demokratiska rättigheter som man säger är till för alla medborgare.

– Vi måste se över nu, på riktigt, om nuvarande lagstiftning är tillräcklig för att motarbeta den här typen av krafter. Om vi behöver ändra lagstiftningen så att vi så tydligt som möjligt ska motarbeta nazismen, sade Löfven till Ekot den 29 september.

I regeringen finns krafter som vill använda sig av kreativa tolkningar av nuvarande lagstiftning (Morgan Johansson) och de som är inne på att terrorklassa Motståndsrörelsen (Margot Wallström). Nordfront ställde frågan till sina läsare hur förbrytarna egentligen kommer att agera.

Det visar sig att ganska få, 14 procent, av Nordfronts läsare tror på att regeringens krismöte kommer resultera i ett regelrätt organisationsförbud. Men hela 53 procent av de svarande tror att vi kommer få se nya lagar och tolkningar som inskränker grundlagen. Sammanlagt är det alltså 67 procent som ser det som säkert att förbrytarna kommer förbryta sig mot grundlagen på ett eller annat sätt.

25 procent av läsarna menar att mötet inte kommer leda mer än till tomma hot och att man ska visa ”krafttag” mot oppositionen.

Under veckan framkom att regeringen föreslår inskränkning av medborgerliga rättigheter.

Lagen om ”hets mot folkgrupp” kommer ses över för att se om fler ”nazisymboler” kan förbjudas, exempelvis den fornnordiska Tyrrunan. Man kommer även man se över ordningslagen och öka polisens möjlighet att styra över tid och plats för demonstrationer samt öka möjligheten att upplösa allmänna sammankomster. Dessutom ska det utredas om sköldar kan förbjudas på nationella demonstrationer.

Med andra ord vill man inskränka mötesfriheten för specifika politiska grupper (Motståndsrörelsen) och säkerställa att de inte kan försvara sig (förbud mot sköldar) under demonstrationer. När Motståndsrörelsen av polisen därmed bedöms inte kunna försvara sig mot vänsterextremister har polisen alltså möjlighet att styra över tid och plats för var demonstrationen ska äga rum, vilket innebär att polisen kan förlägga Motståndsrörelsens demonstrationer på en åker eller liknande för att ”skydda” demonstranter.

Lagförslagen/lagförändringarna innebär att Sverige blir en totalitär stat som bryter mot demonstrationsrätten och förkastar rättsprincipen om allas likhet inför lagen till förmån för politisk diskriminering.

Veckans fråga är nu borttagen. En ny fråga kommer upp under kvällen.

 

 

Veckans fråga

Varje måndag lägger Nordfront upp en ny omröstning (kvällstid) och sammanfattar den gamla (morgon). Har du förslag på frågor som skulle passa som ”Veckans fråga”? Kontakta då redaktionen@nordfront.se.

Dela artikeln på sociala medier:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här.

Lämna en kommentar

99 Kommentarer till "Undersökning: Regeringen vill åsidosätta grundlagen för att stoppa Motståndsrörelsen"

Meddela om
avatar
Sortera efter:   Senaste | Äldst | Mest röstad
Anders Jonsson
Gäst
Nybörjare
Anders Jonsson

Jag skrev ”Jag vet inte” därför att ingen kan veta (bara gissa) vad dessa sinnessjuka JUDE-vurmande folkförrädare tänker ta sig för.

Men ett VET jag:

Det spelar ingen roll vad våra fiender gör. Den nordiska revolutionen kräver att demokraturen krossas totalt i sina grundvalar.

ANDERϟϟON
Gäst
Nybörjare

”Förintelsen” är ju Margot Wallströms drivkraft, så hon vill antagligen se en RIKTIG förintelse där både NMR och dess sympatisörer förintas.

Jag tror att mötet kommer att leda till hårdare förföljelse av NMR och dess sympatisörer, men inte ett regelrätt organisationsförbud.

Black Knight
Gäst
Nybörjare
Black Knight

Det är typskt för den här människotypen att de har inte förmåga att omsätta sina tankar ur andras perspektiv. Bara någon eller några är tillräckligt demoniserade så är det helt OK att förinta dem.
På det finns det många exempel!

Fredrika Lampenschirm
Gäst
Nybörjare
Fredrika Lampenschirm
Kanske. Ofta synkroniserar den främmande makten sin politik överallt. Organisationsförbudet i Storbritannien nyligen var ett pilotprojekt som de nog anser ha varit lyckat. Förr eller senare händer det nog även här. Organisationen bör nog iallafall vara beredd på att logga ut från Övervakningsmaskinen, gå under jorden och jobba ännu mer IRL. Lagom tills dess har vi en massa Mossad-och Natofotfolk i Norden som kommer att knacka dörr och knacka skallar. Men sånt är en fråga för de insatta och för ledningen. Tur att de ännu inte kan styra livet bortom döden. Snart är det dags att vila, långt bort från… Läs mer »
Ingemar Westerbring
Gäst
Nybörjare

(((Folkmordsregimen))) kommer bara att skriva på sin egen undergång i och med ett organisationsförbud, så inte mig emot.

Länge leve ett befriat och enat Norden!

André Devecseri
Gäst
Nybörjare
André Devecseri

De räds oss, vilket visar att vi gaar aat rätt haall :)

Johan
Gäst
Nybörjare
Johan

Men lägg av någon gång, va! Du är inte den du utger dig för att vara, det borde du veta själv.

André Devecseri
Gäst
Nybörjare
André Devecseri

Men hej, var ett tag sedan sist! :)

Död åt demokratin!
Gäst
Nybörjare
Död åt demokratin!

Jag röstade ”Annat”. Jag tror inte man vågar ta steget fullt ut och införa ett regelrätt organisationsförbud.
Ty om så skulle ske, kommer Sverigedemokraterna att få än mer ökad medlemstillströmning (på bekostnad av sjuklövern), och det är ju vad de övriga riksdagspartierna minst av allt vill.

ANDERϟϟON
Gäst
Nybörjare

Det är ju precis vad (((regimen))) vill; att alla oppositionella ska rösta på det där falska sionistpartiet.

André Devecseri
Gäst
Nybörjare
André Devecseri

SD är en del av systemet, och att resten av de systemtrogna partierna skulle vilja frysa ut dem är blott ett stort skaadespel.

CNC
Gäst
Nybörjare
CNC

Man ska aldrig underskatta judarnas makt. Frågan är, vad är farligt för jude jävlar?

Anonym
Gäst
Nybörjare
Anonym

Ej heller muslimernas makt skall underskattas, den är stark så det förslår.

Allan
Medlem
Nybörjare

Du har missuppfattat det där, bara för att pizzabagaren frågar dig om ”dy ha starka såsen?” så har han ingen reell makt över samhället, vilket judarna har med (((bankerna))) och (((media))), dessutom begränsar du lätt arabens makt över dig genom att göra det enda vettiga – sluta köpa blattepizza, de har ändå torkat baken med bakhanden.

CNC
Gäst
Nybörjare
CNC

IRA hade ca 200st i sin inre kärna. Dom sysselsatte 80,000st britter. Det är vad som kan hända här i Sverige.

ANDERϟϟON
Gäst
Nybörjare

Inte för att låta negativ, men denna kärna hade 100% stöd av katolikerna som utgjorde halva befolkningen.

Låt oss säga att 5 miljoner svenskar helhjärtat stödjer en väpnad kamp, så är jag med på noterna.

Allan
Medlem
Nybörjare

5 miljoner svenskar är 5/6.
https://affes.wordpress.com/2017/03/27/utlandsk-bakgrund/

Däri finns inte ens tredjegenerationens invällare eller judar, samer eller zigenare med. Så det är max. sex miljoner svenskar (vilket ingen av de nyss nämnda grupperna är) särskilt med tanke på att 660 000 utvandrat.

ANDERϟϟON
Gäst
Nybörjare

Precis – och ska vi få med oss halva befolkningen så måste varenda svensk med. Räkna bort 87% som röstar för befolkningsutbytet och se hur många det är kvar.

Allan
Medlem
Nybörjare

Det räcker med 100 000 för att gå från norr till söder och handgripligen kasta ut både folkförrädare och rasfrämlingar, kolla bara vad som hände när det var öppen blattesäsong i Stockholm:
https://www.nordfront.se/huliganer-spoar-kriminella-invandrare-i-centrala-stockholm.smr

Särskilt om del av de 100 000 avdelats att bevaka utvalda hem ifall ZOG försöker något. Även Shomrim bor någonstans.

Pogo_Pedagog1
Gäst
Nybörjare
Pogo_Pedagog1

Inte riktigt så enkelt att alla som inte röstar SD stöttar tredjevärldeninvandring.

ANDERϟϟON
Gäst
Nybörjare

Om man prioriterar att rösta för att få 200 kr mer i lön/månad, samtidigt som främlingarna snart är i majoritet – då stödjer man folkmordet på oss svenskar, eller så är man så dum att man borde göra oss andra en tjänst och ”stämpla ut” för gott.

Allan
Medlem
Nybörjare
@ANDERϟϟON Ett av de mest elakartade symtomen på förfallet i förkrigstidens Tyskland var den halvhet hos allt och alla, som mer och mer grep omkring sig. Den är alltid en följd av egen osäkerhet och en av denna och andra skäl framkallad feghet. Denna sjukdom underblåstes ytterligare av vårt uppfostringssystem. Den tyska uppfostran före kriget var behäftad med utomordentligt många svagheter. Den var synnerligen ensidigt inriktad på uppodlandet av det rena ”vetandet” och mindre inställd på ”kunnandet”. Ännu mindre lade man an på utbildningen av den enskildas karaktär, mycket litet på uppmuntrandet av ansvarskänslan och inte alls på utvecklingen av… Läs mer »
Allan
Medlem
Nybörjare

@Pogo_Pedagog1

Nej precis,
SirapsskalleDemagogerna gillar ju t.o.m. svartimport, bara de dansar folkdans och allmänt apar sig för juden. Som en hovnarr ungefär.

Fredrika Lampenschirm
Gäst
Nybörjare
Fredrika Lampenschirm

Dessutom stöder många SD-väljare vår kamp inklusive många av dem som har svalt mediabilden av oss, även om denna senare grupp inte vet om det själva förrän de lär känna iss bättre. Nör det kommer till kritan är alla människor nationalister och för sin egen nation, den nordiska. För 50 år sedan tittade folk till ochmed snett på folk från grannbyar. Idag innebär samhällslögnen att vi självklart omfamnar vem som helst från hela världen, tillochmed mer än dem från vår egen by. Det är och förblir en livslögn. De flesta håller egentligen på oss

Pogo_Pedagog1
Gäst
Nybörjare
Pogo_Pedagog1

Det kan svänga snabbt.

Thomas Skog
Gäst
Nybörjare
Thomas Skog

Stefan Löfven Må du träffa Olof Palme snart..

Pogo_Pedagog1
Gäst
Nybörjare
Pogo_Pedagog1

Vad skulle det förändra? Han kommer bara
ersättas av en annan nickedocka. Hela systemet måste dras upp med rötterna.

ANDERϟϟON
Gäst
Nybörjare

”Ausrotten” som Himmler kallade det.

Anonym
Gäst
Nybörjare
Anonym

Genom vems försorg då?

Blenda
Gäst
Nybörjare
Blenda
Allt är uppgjort på förhand! År 2010 förändrades mitt synsätt på världen, då jag via små internethemsidor fick reda på att Sveriges riksdag höll på att i hemlighet förändra våran Svenska grundlag! Den största grundlagsförändringen i modern tid, enligt juridiska experter…ock inte ett ord i tidningar, radio, eller TV. Alltsedan skotten i Åmål har sossarna ojjat och jämrat sig på blotta tanken att det skulle finnas en laglig möjlighet för militären att använda våld mot folket.(Och här håller jag faktiskt med dom), men i riksdagsbeslutet 2010 släppte dom helt den frågan, och gav Svenska militären rätt att skjuta ihjäl oss… Läs mer »
ANDERϟϟON
Gäst
Nybörjare

Har det skjutits i Åmål?

Ingemar Westerbring
Gäst
Nybörjare

Blenda menar säkert Ådalen.

Pogo_Pedagog1
Gäst
Nybörjare
Pogo_Pedagog1

I Ådalen (vilket ligger i Norrland) 1932 sköt svensk militär mot ett kommunistiskt demonstrationståg
vilket resulterade i en handfull
döda kommunister.

Pogo_Pedagog1
Gäst
Nybörjare
Pogo_Pedagog1

Hon skrev faktiskt Åmål, missade det. Sorry!

SS AB
Gäst
Nybörjare

”Ådalshändelserna, Skotten i Ådalen, Ådalen 31, kallas händelseförloppet kring en arbetskonflikt i Ådalen i mitten av maj 1931, där fem personer sköts ihjäl av militär som stod under polismans befäl.”

SS AB
Gäst
Nybörjare
SS AB
Gäst
Nybörjare

Det skjuts mer i Sverige än i något annat land. Vilken sten har du levt under?

http://www.dagensjuridik.se/2017/09/sverige-i-topp-med-antal-skjutningar-svart-hitta-motsvarighet-i-andra-lander

Athanaric
Gäst
Nybörjare
Athanaric

Ja, jag kommer ihåg det och jag skrev på den meningslösa namninsamlingen mot denna grundlagsändring. Det krävs såklart mer än sådana tafatta protester, även om det alltid är något.

Gustaf
Gäst
Nybörjare
Gustaf
Regeringen torde icke ha en möjlighet att kunna gå så långt man önskar med tanke på Europakonventionen artikel 14 som förbjuder diskriminering pga politisk hållning. Visserligen talar man om nödlägen men vad jag förstår blir det ogörligt. Vore kul om regeringen prövar sig på en lag som det alltmer inkompetenta (pga politisering) lagrådet släpper genom och Sverige sedan blir fällt vid EU-domstolen. Dock har nog kompetensnivån ej sjunkit tillräckligt då det endast sitter män i Lagrådet, hade lagrådet haft majoritet kvinnliga feminister kan jag garantera kaoset genererats tämligen snart. ”Artikel 14 – Förbud mot diskriminering Åtnjutandet av de fri- och… Läs mer »
Shieldmaiden
Gäst
Nybörjare
Shieldmaiden

Jag valde tomma hot och krafttag. Jag tror inte de vågar göra något innan valet nästa år. Jag tror de vill vänta tills efter valet så de kan ändra i grundlagen.
Jag tror de flesta partier vill göra sin valrörelse.

Mycket kan hända på ett år
Hell seger

ANDERϟϟON
Gäst
Nybörjare

Ska det ändras i grundlagen så är det läge nu, eftersom det måste röstas igenom två ggr med ett val emellan och nästa val är om ett år. En ny grundlag kan alltså vara fix och färdig om drygt ett år.

Fredrika Lampenschirm
Gäst
Nybörjare
Fredrika Lampenschirm

Ja det är stor risk att det är så de kommer att göra igen.

Black Knight
Gäst
Nybörjare
Black Knight

Det är dessutom ett läge att rösta om utträde ur EU nu. Eftersom man ställt till så att det krävs en grundlagsändring.
Men det lär ju inte bli av!

jostein2
Gäst
Nybörjare
jostein2
Den här skocken har varken handlingskraft eller fantasi nog för att förbjuda Motståndsrörelsen rakt av, istället kommer de omtolka lagstiftningen så Tyrrunan blir HMF och dylikt smådjävulskap. Det fanns ju en Waffen SS division som hade Tyrrunan som emblem. Men det fanns ju många såna divisioner och alla hade varsitt emblem, så jag satt och tittade efter litet vilka andra sådana som används idag. Polisen använder 29:e Waffen SS Grenadiär Divisionen ”Italias” spåknippe i sin logga. Dessutom kommer ju ofta medborgare som utsätts för polisen att tänka på Hollywoods version av Hitlertyskland. Så det kan vara väl värt att anmäla… Läs mer »
Blenda
Gäst
Nybörjare
Blenda

Andersson, skulle givetvis ha skrivit Ådalen.

Anonym
Gäst
Nybörjare
Anonym

Men så gör det då! Åtminstone nästa gång.

Erik i Biskopsgården
Gäst
Nybörjare
Erik i Biskopsgården

Fan ta regimen om dom förbjuder oss. Och vi måste hålla våra möten och 1a majtåg i nerlagda gruvor 800 meter under jorden i fortsättningen.

ANDERϟϟON
Gäst
Nybörjare

Det går inte att förbjuda sanningen och en folkrörelse som för fram den. (((Regimen))) kan kanske förbjuda partinamnet Nordiska motståndsrörelsen och vissa symboler, men det kan man anpassa sig efter – politiken förblir den samma.

(((De))) kan även förbjuda benämningen nationalsocialistisk, men då kan man hitta på en ny, tex nationalrevolutionär.

Caesar
Gäst
Nybörjare
Caesar

Den svenskfientliga folkmordsregimen borde lära sig av historien att ihjälslagna politiker inte kan ändra några lagar.

Minns och ta lärdom av den 20 juni 1810.

comment image

Lejonet från norden
Gäst
Nybörjare
Lejonet från norden
Blenda
Gäst
Nybörjare
Blenda

Thread winner, Thomas Skog: Stefan Löfven, må du träffa Olof Palme snart.

Minutman
Gäst
Nybörjare
Minutman

‘två skott o tiotusen rosor’

Black Knight
Gäst
Nybörjare
Black Knight

För mig leder det primärt till att såga samtliga som deltar i mötet med fotknölarna, eftersom detta strider mot alla regler och praxis om att INTE samlas och tala om andra som hade kunnat bjudas in! Det är inget annat än statlig skattefinasierad mobbing och ett glasklart avsteg ifrån deras egna floskler som t ex ”allas lika värde” mm.
Den allra största faran med sådana här är att de ofta agerar likt småbarn i trotsåldern, vilket naturligtvis är både allvarligt och kan bli förödande vid styrande av ett rike.
Är motståndsrörelsen emot något då måste de vara FÖR det och tvärtom!

lilla tyr
Gäst
Nybörjare
lilla tyr

Att alla regeringen begår självmord föra att dom är så jävla inkompetenta?????????

Framåt
Gäst
Nybörjare
Framåt

Någon rättsstat har vi ju aldrig haft sedan media tog makten och införde diktatur för att kunna hjärntvätta oss till lydiga tomtar.

Nordanvind
Gäst
Nybörjare
Nordanvind
Ett förbud vore direkt emot den svenska grundlagen. Det intressanta är utvecklingen efter ett evrnturllt förbud eller ytterligare inskränkningar i fri och rättigheter. Statens och det offentliga propagandakanalernas hyckleri och dubbelmoral ställs vid ett förbud eller inskränkning i mötesfriheten för Motståndsrörelsen i så klart strålkastarljus att ännu fler kommer att bli uppmärksamma på att Sverige är en defacto diktatur. Vid ett förbud kommer vi kanske att få en uppdelning i ett nytt Nationalsocialistiskt parti som arbetar rent parlamentariskt, samt ytterligare fristående initiativ utanför partiet från nordbor. Det kommer antagligen att ur dagens enda faktiska opposition (Nationalsocialismen i Norden) att skapas… Läs mer »
Fredrika Lampenschirm
Gäst
Nybörjare
Fredrika Lampenschirm

En grundlagsändring är enkel att göra. Beslut om förbud nu, och en gång till om ett år. Det var lätt att skänka bort landet till (((EU))) på liknande sätt. När alla marionettet av deras ledare i EU, USA och Israel beordras att tycka likadant, är det en enkel sak.

MMM
Gäst
Nybörjare
MMM

Jag tror att ett eventuellt förbud kommer att slå tillbaka och att folk kan söka sig till organisationer som denna enbart pga den avsky mot nuvarande etablisemang som faktiskt finns och i rasande takt breder ut sig i samhället.

Jag har hört vanligt hårt arbetande folk som har avskytt ”nazism” mer än allt annat faktiskt säga saker som

”jag tror nog fan att det behövs ett nazze parti”

jag citerade ordagrant där.

Natursvensk
Gäst
Nybörjare
Natursvensk
Det var märkvärdigt tyst i samband med att grundlagen ändrades och Sverige avskaffades som nation..! Men med ett enkelt ”penndrag” får man lätt kontroll över oppositionen, lärde oss redan Palme. Men är lagarna tyranniska har vi en moralisk rätt att protestera. När det sista av kungamakten avskaffades kunde media kröna sig själva och det dröjde inte länge innan mångkulturellt våld och kaos bröt ut i landet. Därför ”nödsakades” man vidta nästa steg och lagstadga om mångkulturen… Bättre hade varit att avskaffa mångkulturen helt och hållet eftersom den strider mot naturen. Men eländet är nu lag, men detta är knappast ett… Läs mer »
Vera Oredsson
Gäst
Nybörjare
Vera Oredsson

Svårt att sia om vilket – en sak är säker att vår kamp blir hårdare vid strängare lagar eller förbud. Ett rakt svar från myndigheter är bättre än dagens bakslughet och falska förespeglingar med tramset om allas lika värde eller yttrandefrihet.

Kadams
Gäst
Nybörjare
Kadams

Anders Jonsson
Gäst
Nybörjare
Anders Jonsson

Du ska dö själv din jävla råtta.
Skriv vem du är din fega loppa!

Ragnvald Jarl
Gäst
Nybörjare
Ragnvald Jarl
Så att säga, ungefär som en ”kniptång”? Första ”skänkeln”?: Beskyllningar kommer mot någon, som är föremål för ett angrepp, om allvarliga brott och brottsliga avsikter. Angriparen ”vallar”, så att säga, ”in” den angripne för att rikta åtgärd mot denne och förklarar offentligt inför den angripne och allmänheten: Denne har själv kallat på den här åtgärden genom sitt uppträdande. Angriparen ”slår” till fullföljd av detta, så att säga, ”slag under bältet på den angripne” medan bedömare och allmänhet inte ser, eller tiger, tvingar den angripne, så att säga: ”upp mot repen i ringhörnan” och hetsar och fullföljer med fler ”vidriga och… Läs mer »
Sisu
Gäst
Nybörjare
Sisu
Polisens, åklagarnas, politikers och medias allt restriktiva och aggressiva åtgärder mot demonstrerande nationalsocialister är en felaktig politisk pedagogik som kan få samhällsfarliga följder. När en grupp människor upplever att de utsätts för yttrandeförbud, begränsad demonstrationsrätt, polisvåld, godtyckliga anhållanden, straff för att ha brutit mot den godtyckligt subjektiva lagen ”hets mot folkgrupp” samt hat, förnedring och och kompakt social utanförskap från etablissemangets företrädare enbart på grund av sina åsikter – då drivs denna grupp personer till samhällshat, isolering och ytterligare radikalisering. Etablissemangets intolerans får motsatt effekt än vad man vill åstadkomma. Sverige har hittills klarat sig bättre mot politiskt våld än… Läs mer »
Vera Oredsson
Gäst
Nybörjare
Vera Oredsson

Till REDAKTIONEN :Följande underrättelse har kommit i dag.
Underrättelse om beslut.
Vice chefsåklagare Gun – Berit Ström har fattat följande beslut. Frågor om beslutet kan ställas till denne.
HETS MOT FOLKGRUPP 2016-05-01
id.POR50-BM
2016 – 6807332-FP ärendenr:5000-K541850-16
ÅTAL VÄCKS
Det föreligger tillräckliga skäl för åtal mot den misstänkte
20 kapitlet 6 pgr. rättegångsbalken.

Som 10 åring i HJ när vi jublade med ”HEIL” rop för 80 år sedan mot Fuehrern i Olympiastadium känns det barockt att åtalas mot något så jubelfullt med glädje att man inte ens får höja handen till en enkel vinkning i Sverige anno 2016 mot Clowner. Demokratidiktatur det är just vad det är.

ANDERϟϟON
Gäst
Nybörjare

Stå på dig – det kommer att bli en ny propagandaseger utan dess like för Motståndsrörelsen.

Framåt
Gäst
Nybörjare
Framåt

Nu dras tumskrivarna åt. All opposition måste kväsas, folket skrämmas till tystnad, för mångkulturen går ju inte att göra om, inte i brådrasket i varje fall, och makthavarna måste annars bunkra in sig för evig tid, om man inte går folket till mötes vill säga och gör om politiken i grunden, beviljar alla mångkulturens offer var och en ett generöst mångmiljonskadestånd, för politiken har beslutats i strid med opi
nionen och folkets och nationens grundläggande och rättmätiga intressen. Det finns bara en åtalspunkt för det: gravt landsförräderi.

Fredrika Lampenschirm
Gäst
Nybörjare
Fredrika Lampenschirm

Härregud! Folkförrädaren Gun-Berit Ström lyder alltså (((deras))) uppmaning. De kan inte vara så okunniga att de på allvar tror att det där var en romersk hälsning. De visar bara att de inte drar sig för att trakassera oss.

Alternativet att de skulle vara så okunniga är faktiskt ännu mer skrämmande för det visar att de i så fall inte har nägon som helst kontroll över son egen juridiska apparat.

Anders Jonsson
Gäst
Nybörjare
Anders Jonsson

Vera…du kommer att få mycket stöd.

Oroa dig inte.

Anna
Gäst
Nybörjare
Anna

Stöd? Kring vad?

Claes
Gäst
Nybörjare
Claes

Enligt såssätradition är det bara ge alla medlemmar i Motståndsrörelsen arbete och förtur i bostadskön, så försvinner problemet.
Eller justeja, de ”funkar” ju bara på muslimerna…

Dan
Gäst
Nybörjare
Dan

Anledningen till att det inte kommer att bli totalt organisationsförbud är att det skulle innebära att även AFA o andra vänster galningar oxså skulle förbjudas. Så jag tror på stora inskränkningar i grundlagen.

Jakob Ivarsson
Gäst
Nybörjare
Jakob Ivarsson

Folkets fiender och deras vidriga lakejer målar in sig i ett hörn. Vad dom än gör nu kommer att vändas emot dem då deras lögner hinner ikapp dom och Motståndsrörelsens ärlighet, mod, styrka och folkkära linje vinner fler o fler av Nordens folks intelligens och folksjäl till sig.

Hell Nordens folk!
Hell Motståndsrörelsen!
Hell Seger!

AJN
Gäst
Nybörjare
AJN
Nya lagar och tolkningar. Tyrrunan lär bli HMF om nationalister använder den i syfte att ”visa misshaglighet mot andra baserat på etnicitet, sexualitet” och resten av rasistharangen. Kort sagt lär de försöka kastrera Moståndsrörelsens attraktion för folkflertalet och därmed förminska hotet så mycket som möjligt. Förbjuda? Icke då, det vore odemokratiskt. Men nästan-förbjuda.. Har de inte i Tyskland genomfört något mot NPD som ger dem rätt att förbjuda partiet om de växer sig stora nog för att kunna utgöra ett hot mot regimen? Tror de sade det i Medierna P1 i lördags.. Har man inte möjlighet att uppvisa en enighet… Läs mer »
Vera Oredsson
Gäst
Nybörjare
Vera Oredsson

De vill bl. a. förbjuda enhetlig klädsel som kan uppfattas som ”Kårverksamhet”. Såg just i går när moderaterna i grupp visade sina benknotor på ryggen. Tja – – –

Jonny99
Gäst
Nybörjare
Jonny99

Ja det hade varit lite lustigt om dom började gripa frälsnings arméns medlemmar!

Anonym
Gäst
Nybörjare
Anonym

Med Sverigedemokraterna vid rodret och motståndsrörelsen som fotfolket, dvs de som håller ordning ute i samhället, rensar upp i förorterna och så vidare, är alla pusselbitar på plats, då blir det ordning på torpet.

Anders Jonsson
Gäst
Nybörjare
Anders Jonsson

Kan du vakna snart?

Läste du om Bieler-planen?

SD är JUDE-lakejer.

Rösta på Nordiska motståndsrörelsen.
Vi har stor chans att komma in i Riksdagen. Tänk att få se Simon Lindberg stå i talarstolen i Riksdagen och skälla ut folkförrädarna efter noter.

En fullständigt underbar händelse!

Hell seger!

Pierre
Gäst
Nybörjare
Pierre

Oj vad svettigt det börjar bli att vara en (((korrupt))) regeringssittande kulturmarxist dessa dagar.

Rätt åt er, förbannade folkmördare.

lilla tyr
Gäst
Nybörjare
lilla tyr

Och så får nordiska motståndsrörelsen samma rättigheter som astifta och afa och andvända våld och hot mot poliser och politiker rättigheter som vänster grupperna och kommunisterna har nu ?!

Podcast Nationella
Gäst
Nybörjare

Regeringen anser tydligen att demokrati är farligt och därför inte ska finnas.

//Karpis

andreas
Gäst
Nybörjare
andreas

Där har ” ljugholt” rätt ! Sverige håller på att bli en diktatur ! Alla måste tycka och tänka på samma sätt !

Måndags mys
Gäst
Nybörjare
Måndags mys

Förbjuda en pil? LOL
Alla symboler ska vi kräva tillbaka.
Också Hindu symbolen svastika som hänvisar till kosmiska urkraften. Den används av frimurare och Judarna själva.
De eliterna beter sig som dagisbarn.
Vilka löjligheter de sprider oyoy

Gratulerar
Gäst
Nybörjare
Gratulerar

Ultimate red pill: https://youtu.be/jWHuFuuYHso

Inget nytt för gemena man här. Men härligt klipp att dela med sig av till förintelsedyrkare

Gratulerar
Gäst
Nybörjare
Gratulerar

GemenE

Allan
Medlem
Nybörjare
@Apornas son (Tarzan) Du har ju som apeson fyra extremiteter som du går på, så det har du fått om bakfoten. Nu är ju inte jag apeson son som du, så jag har inget behov att få min icke existerande päls plockad från löss, vilket är den enda tjänst din ”läkarmorfar” kan erbjuda. Däremot har jag ett behov av att få mitt land plockat från svartlöss, det kan både du och din morfar hjälpa till med, plocka upp ert pick och pack (släkten) och åk hem! Ps. Fick inte du tillräckligt med stryk förra gången? Är du sugen på mer?… Läs mer »
Fredrika Lampenschirm
Gäst
Nybörjare
Fredrika Lampenschirm

Det är inte en anatomisk bakhand, utan en kognitiv bakhand. Bakhanden är den vänstra handen, haramhanden, den onda handen, den man rensar bort avfall med, till skillnad från högerhanden som man gör gott med, och god mat.

ANDERϟϟON
Gäst
Nybörjare

@ Taliban Apan……. vad lär ni er på SFI egentligen? Bakhanden är samma hand som pizzabagaren torkar sig i baken med efter att ha bajsat och den hand som han sen bakar din pizza med.

Eat shit med andra ord och magsjukan och salmonellan får du som bonus oavsett hur mycket stark kebabsås din pizzabagare sprutar över anrättningen. Bon appetit!

comment image

Taliban Tarzan
Gäst
Nybörjare
Taliban Tarzan

Allan! Allan! Jag självaste Taliban Tarzan! Sträcker ut en hand till dig i försoning! Jag bjuder dig på virtuell festmåltid! Vad säger du Allan, du och jag emot kapitalet.

Taliban Tarzan
Gäst
Nybörjare
Taliban Tarzan

Andrezzion är det du som är Konstantin?

ANDERϟϟON
Gäst
Nybörjare

Jag heter inte Anderz-zion. Det är väl vad din herre gör.

Taliban Tarzan
Gäst
Nybörjare
Taliban Tarzan

Anderzzion! Jag visste väl att det var du som är Konstantin!!!!

N.N.
Gäst
Nybörjare
N.N.

:) :) :) :) :)

;) ;) ;) ;) ;)

Konstantin
Gäst
Nybörjare
Konstantin

Så är det inte Taliban Tarzan.
Dessutom har Konstantin givit upp, totalt.

Allan
Medlem
Nybörjare
@TalibanTarzan Det är juden som är min (och alla ickejudars) värsta fiende, den och dess skadeverkningar. Att du sträcker ut en försoningens hand hedrar dig, så jag är inte den som är den, utan jag accepterar med några extremt viktiga förbehåll: 1. Rasblanda inte med vita eller gör vita illa på annat sätt (sabbatsgojer undantagna skydd, utom från rasblandningen). 2. Hjälp till i kampen mot juden, väck folk, speciellt svenskar som tror judens onda epitet på dem är värre än juden och dess (((tvångskultur))). Jag har aldrig krigat i ditt hemland, det är judeslavar som gjort, väck dem, det tjänar… Läs mer »
Taliban Tarzan
Gäst
Nybörjare
Taliban Tarzan
Allan jag är redan gift och har barn med en kvinna som är uppvuxen i Sverige men har utländska rötter. Mina barn är vänliga,väluppfostrade och duktiga i skolan. Jag skulle aldrig göra någon människa illa! vit svensk, spansk, arab kurd, kines, svart, jude nej ingen människa vill jag något illa och skulle aldrig göra någon människa något ont bara för att man tillhör ett visst folkslag! Aldrig i livet! Jag har upplyst folk om Zionisternas bravader sedan tidiga tonåren jag undrade dock varför man släpper in så många invandrare i Sverige, många av Arabisk och muslimsk bakgrund när man hatar… Läs mer »
Allan
Medlem
Nybörjare
@TalibanTarzan Ja du sanningen om 9/11 är ihop med avslöjandet av förintelsebluffen våra viktigaste motmedel mot den judiska ockupationsmakten. Du kan ju se här att 9/11 är något jag är väl insatt i var ännu en judisk falskflagg; https://www.nordfront.se/vilka-sprangde-world-trade-center.smr Jag avslöjar både förintelsebluff och 9/11 IRL för de jag anser snabbare än Sirap i huvudet. Bin Ladin ”monstret under sängen” är så löjligt så det är oroväckande att folk är så dumma att de sväljer vilka judelögner som helst. Bin Ladin var världens mest eftersökta person, när de påstod de hittade honom och tog livet av honom, så påstår de… Läs mer »
Taliban Tarzan
Gäst
Nybörjare
Taliban Tarzan

Allan! Det är märkligt att folk tror på sagan om Usama och dom 40 rövarna! Dom slängde honom i havet! Ha ha ha! Mycket ska man höra…

wpDiscuz