Vad är nationalsocialism?

Av ,
Nordiska motståndsrörelsens ledare
12

IDEOLOGI. Nordiska motståndsrörelsen bekänner sig helhjärtat till den nationalsocialistiska världsåskådningen.

Nationalsocialism handlar om vad som är bäst för vårt eget folk som en kollektiv enhet. Detta skiljer den från den marxistiska socialismen som istället vill splittra upp folket och göra det bättre endast för en samhällsgrupp på bekostnad av en annan. Nationalsocialismen handlar om långsiktiga lösningar och ett ansvarstagande även för kommande generationer. Detta skiljer den från liberalismen som hellre låter var och en leva för dagen utan hänsyn till någon annan än sig själv. Nationalsocialismen handlar om framåtanda och nytänk där vi progressivt ska lyfta vår nation uppåt till nya nivåer. Detta skiljer den från konservatismen som istället alltid fastnar vid den förlorade gårdagen som ständigt förändras allt längre bort från vad dagen innan den betydde.

Nationalsocialismen är en naturlig världsåskådning som erkänner att även människan är ett djur och en del av naturen och därför måste leva i enlighet med den och följa dess lagar. Som ett mer högstående djur har människan ett särskilt ansvar att inte orsaka andra djur onödigt lidande samt att upprätthålla balansen inom naturen. Nationalsocialismen är faktiskt den enda sant gröna ideologin då den till skillnad från andra miljöinriktade ideologier erkänner vikten av att bevara den biologiska mångfalden – även bland människor.

Nationalsocialismens främsta ledord är folkgemenskap. En gemenskap mellan alla delar av vårt folk som bygger på våra genetiska och historiska likheter och som innebär omtanke och kärlek till din nästa. Folkgemenskapen är ett erkännande av människors olikheter och en respekt för dessa genom att förstå hur vi faktiskt kompletterar varandra. Intellektuellt arbetande och handens arbetare är lika ömsesidigt beroende av varandra som kvinnor och män.

Enligt nationalsocialismen ska frågan om vad som är bäst för folket som helhet omdana såväl stat och myndigheter som enskilda individer. Alla som utgör nationen ska dra åt ett och samma håll – framåt!

Visste du:
* Att nationalsocialismen som begrepp inte skapades av tyskar utan redan 1913 nämns av svensken Rudolf Kjellén?
* Att nationalsocialismen inte på något vis handlar om hat, förtryck, nedvärdering, imperialism eller förakt?
* Att Per Albin Hanssons socialdemokratiska folkhem grundar sig i den nationalsocialistiska folkgemenskapstanken?
* Att flera av de arbetsrättsliga lagar Sverige har i stort sett är kopior av den tyska nationalsocialismens sociala politik? Exempel är semesterlagen, medbestämmandelagen och arbetsmiljölagen.
* Att det nationalsocialistiska Tyskland hade de mest omfattande djurskyddslagar som världen någonsin skådat även till dags dato?

Den här artikeln är ursprungligen publicerad på partihemsidan. Besök partihemsidan för att läsa mer om Nordiska motståndsrörelsens politik.

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
12 Kommentarer
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments
Anders
Nybörjare
Anders
2 år sedan

Nationalsocialismen är Nordiska motståndsrörelsens starkaste vapen.

Robert
Nybörjare
Robert
2 år sedan

Bra talat. Enkelt, rättframt och framförallt helt korrekt. Vanligt sunt folkvett helt enkelt. Jag är stolt över att vara en del av Motståndsrörelsen.

Vera
Nybörjare
Vera
2 år sedan

Jag förstår helt enkelt inte VARFÖR denna ideologi är så beljugen och förföljd!?? Partiledaren för NMR har klargjord detta så briljant och lättförståelig att alla med förstånd borde ansluta sig. (Se på TV 4 – diskussion om pappaledigheten. Araber, neger – finns det inga svenska ljushyade familjer längre? En diskriminering som jag saknar ord för.)

Anders
Nybörjare
Anders
2 år sedan
Reply to  Vera

Nationalsocialismen är beljugen och förföljd därför att den är raka motsatsen till den globalistiska, gangsterkapitalistiska, människofientliga, korrupta och ondsinta JUDE-makten som styr och har sina mäktiga klor överallt i västvärlden sedan 1945.

Men det ska bli ändring på det.

Hell seger!

Karl A
Nybörjare
Karl A
2 år sedan
Reply to  Anders

Precis så är det. Andra världskriget kom att handla om två olika världsåskådningar, eller system. INTE om att gasa ihjäl alla judar som våra barn får lära sig i skolan; en som bygger på folkgemenskap, frihet och ett samhälle i samklang med naturen och en som bygger på evig rovkapitalism, skövling av naturen och förslavning av mänskligheten genom kulturmarxism, räntor och mångkultur med det uttalade målet att blanda upp alla raser till en ny blekbrun slavras. Att det var det sistnämnda (((systemet))) som gick segrande ur andra världskriget kan vi nu se dagligen här i Sverige och i stora delar… Läs mer »

.dB.
Nybörjare
.dB.
2 år sedan

Bra skrivet.
Nu måste man vara glad hela dagen!

10 färska lingon.

Jakob
Nybörjare
Jakob
2 år sedan

Hur många gånger ska man behöva säga att vi drivs av kärleken till vårt folk och inte hat mot andra innan poletten sjunker ner.. Hur lång tid behöver folk på sig att inse att (((Hollywood-versionen))) av nationalsocialismen är sjuk fantasi av (((vissa herrar))) och långt ifrån den sunda och helt naturliga världsåskådning för folket som den egentligen är.. När kommer folk att inse att nationalsocialismen inte är en totalitär regim, utan en plattform för både familjen, arbetaren, ingenjören, innovatören och företagsledaren får fullt spelutrymme att utvecklas till sin fulla potential i folkgemenskapens tecken.. Den dan de gör det lever vi… Läs mer »

Karl A
Nybörjare
Karl A
2 år sedan
Reply to  Jakob

Vi som har hunnit uppleva något av 60-talet och början på 70-talet vet vad det handlar om. Det svenska Folkhemmet var i stora delar identiskt med det tyska Folkhemmet under Adolf Hitlers tid. Tyvärr finns det alldeles för många ryggradslösa ynkryggar bland oss som sviker sitt eget folk; både föregående och kommande generationer.

När svenskarna blivit en blekbrun lågintelligent massa finns det ingen återvändo längre.

Valhalla
Nybörjare
Valhalla
2 år sedan
Reply to  Karl A

Du skulle ha varit med på 1940-1950-talen. Då var Sverige Sverige utan den degenerering som följde på 1960-talet.

Valhalla
Nybörjare
Valhalla
2 år sedan

Mycket bra förklaring. Borde ingå i skolundervisningen.

Vera
Nybörjare
Vera
2 år sedan
Reply to  Valhalla

Ja, verkligen i stället för dilletenta föredrag från ”överlevande” judar.