Utveckling?

Av ,
Nordiska motståndsrörelsens ledare
0

Året är 1927. Statens institut för rasbiologi i Uppsala har full verksamhet och dess forskning har nyligen lett till att boken ”Svensk raskunskap” kunnat publiceras och bli en viktig lärobok för landets gymnasieelever. Inte någon är så blind att de inte ser skillnad på svart och vit. Den ”mänskliga rasen” är ännu ett omyntat begrepp som ingen seriös forskning vare sig då eller nu, 85 år senare, stödjer.

Vi förflyttar oss till 1954. 10 år tidigare hade den flera hundra år gamla lagen som gav straff för homosexualitet reformerats. Nu sågs homosexuella istället som mentalsjuka och de som bedrev ”otukt mot naturen” fick vård istället för fängelsestraff. Vanligt hederligt folk hade inte mer tankar på att ”testa sin sexualitet” än vad du som läser detta har tankar på att skära av din högra hand. Man visste att den som ville ha sex med någon av sitt eget kön var sinnessjuk.

2012, den första barnboken med en huvudperson av oidentifierbart kön släpps. ”Genusneutrala” förskolor är i drift och allt fler journalister och debattörer börjar använda sig utav begreppet ”Hen” i ett försök att sudda ut de naturliga skillnaderna mellan könen.

På mindre än 100 år har alltså tusentals år av vetenskap och tro på naturlagarna helt spolierats. Numera finns det inga raser, ingen naturlig sexualitet och inte ens några kön enligt vissa hätska röster som vinner allt mer gehör. Hade någon berättat allt detta i riksdagshuset för 100 år sedan hade han eller hon antagligen först blivit utskrattad och sedan inspärrad. Idag är det få som ens vill erkänna att de förstår att det finns andra raser än den ”mänskliga rasen” eller att det skulle vara något fel på att vara homosexuell. Än färre är de som verkligen vågar ifrågasätta dessa nya ”sanningar”.

Hur ser då framtiden ut? Vilka naturlagar eller så kallade sociala konstruktioner finns kvar att riva upp? Själv tänker jag att det här med ålder kanske känns aningen förlegat. Det är väl ändå en social konstruktion om något att folk är gamla eller unga? Man borde väl i liberalismens namn få ha den åldern som stämmer bäst överens med hur man känner sig och inte tvunget vara så många år som det gått sedan man föddes? Oavsett ålder borde alla som vill rösta få ha rösträtt, alla borde få inhandla så mycket alkohol och cigaretter de känner för och självklart borde alla som själva anser sig vara redo få lov att ha sexuellt umgänge!

Rasblandning, massinvandring, AIDS, lägre barnafödande, perversioner, könsbyten, pedofili och anarki. Individuell frihet och utveckling av samhället eller avveckling av allt sunt förnuft och civilisationens grundvalar? Det ligger i betraktarens ögon att avgöra.

Dela artikeln på sociala medier:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här.

Lämna en kommentar

Please Login to comment
  Subscribe  
Meddela om