Utveckling?

Av ,
Nordiska motståndsrörelsens ledare
19

Året är 1927. Statens institut för rasbiologi i Uppsala har full verksamhet och dess forskning har nyligen lett till att boken ”Svensk raskunskap” kunnat publiceras och bli en viktig lärobok för landets gymnasieelever. Inte någon är så blind att de inte ser skillnad på svart och vit. Den ”mänskliga rasen” är ännu ett omyntat begrepp som ingen seriös forskning vare sig då eller nu, 85 år senare, stödjer.

Vi förflyttar oss till 1954. 10 år tidigare hade den flera hundra år gamla lagen som gav straff för homosexualitet reformerats. Nu sågs homosexuella istället som mentalsjuka och de som bedrev ”otukt mot naturen” fick vård istället för fängelsestraff. Vanligt hederligt folk hade inte mer tankar på att ”testa sin sexualitet” än vad du som läser detta har tankar på att skära av din högra hand. Man visste att den som ville ha sex med någon av sitt eget kön var sinnessjuk.

2012, den första barnboken med en huvudperson av oidentifierbart kön släpps. ”Genusneutrala” förskolor är i drift och allt fler journalister och debattörer börjar använda sig utav begreppet ”Hen” i ett försök att sudda ut de naturliga skillnaderna mellan könen.

På mindre än 100 år har alltså tusentals år av vetenskap och tro på naturlagarna helt spolierats. Numera finns det inga raser, ingen naturlig sexualitet och inte ens några kön enligt vissa hätska röster som vinner allt mer gehör. Hade någon berättat allt detta i riksdagshuset för 100 år sedan hade han eller hon antagligen först blivit utskrattad och sedan inspärrad. Idag är det få som ens vill erkänna att de förstår att det finns andra raser än den ”mänskliga rasen” eller att det skulle vara något fel på att vara homosexuell. Än färre är de som verkligen vågar ifrågasätta dessa nya ”sanningar”.

Hur ser då framtiden ut? Vilka naturlagar eller så kallade sociala konstruktioner finns kvar att riva upp? Själv tänker jag att det här med ålder kanske känns aningen förlegat. Det är väl ändå en social konstruktion om något att folk är gamla eller unga? Man borde väl i liberalismens namn få ha den åldern som stämmer bäst överens med hur man känner sig och inte tvunget vara så många år som det gått sedan man föddes? Oavsett ålder borde alla som vill rösta få ha rösträtt, alla borde få inhandla så mycket alkohol och cigaretter de känner för och självklart borde alla som själva anser sig vara redo få lov att ha sexuellt umgänge!

Rasblandning, massinvandring, AIDS, lägre barnafödande, perversioner, könsbyten, pedofili och anarki. Individuell frihet och utveckling av samhället eller avveckling av allt sunt förnuft och civilisationens grundvalar? Det ligger i betraktarens ögon att avgöra.

Dela artikeln på sociala medier:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här.

Lämna en kommentar

19 Kommentarer till "Utveckling?"

Meddela om
avatar
Sortera efter:   Senaste | Äldst | Mest röstad
Henrik Andersson
Gäst
Nybörjare
Henrik Andersson

Demokraterna vill leka gud.
Men när dårar leker gud då blir det fiasko!

Peter H. Norrland
Gäst
Nybörjare
Peter H. Norrland

Bra skrivet Simon!
En skrämmande utveckling som i ett normalt samhälle skulle få medborgarna att reagera och ”sätta ned foten”, men tyvärr lever vi inte i ett normalt samhälle, inte än!

Ingemar Lext
Gäst
Nybörjare
Ingemar Lext
Bra och tydliggörande artikel. Skådespelet ”Dårarnas paradis” lär dock inte bli långlivat. Och det har nog heller aldrig varit meningen, inte ens för de som ytterst har planerat och bäddat för detta solklara samhällssabotage som har drabbat vårt land och vår civilisation. Den stora frågan är kanske snarare vilken kraft som kommer att segra efter att detta alltmer degenererade samhälle, höggradigt befolkat av självfixerade oduglingar och fackidioter, väl har kollapsat i någon mån. Fria nationer enligt ett historiskt vinnande koncept, eller en i lönndom planerad global diktatur under en huvudsakligen judisk överhöghet och som med all upptänklig teknik åsyftar att… Läs mer »
invantinante
Gäst
Nybörjare
invantinante

Natural Law is a double edge sword and favours no man.
So don’t be lulled into a false sense of righteousness that it will be on your side, neither can you bend it’s will nor avert it’s course.

Christian
Gäst
Nybörjare
Christian
Ja det kan vara av intresse att fundera på vad som kommer härnäst. Är botten nådd snart – går det att driva vansinnet så mycket längre? Legalisering av pedofili är nog något som liberalerna kommer att lansera inom en snar framtid, som du säger. Sverige jobbar redan hårt för att unga barn världen över ”ska ha rätt till sin sexualitet” och att de i skolan ska få lära sig om diverse sexuella avarter, olika samlagställningar, pornografi, etc.. Dock har man ännu inte ansett tiden vara mogen att propagera för legalisering av sex mellan vuxen och barn. I den svenska skolan… Läs mer »
Erik N.
Gäst
Nybörjare
Erik N.

Naturlagarna fortsätter att förvägras till förmån för politiskt korrekta abstraktioner.

Klas-Henrik
Gäst
Nybörjare
Klas-Henrik
Om jag mailar Annie Lööf och låtsas representera en stor nekrofil-lobbygrupp så slår jag vad om att det inte dröjjer många dagar förens hon står i TV och föreslår att det måste bli lagligt för nekrofiler att närvara vid begravningar och på bårhus, och där få idka könsumgänge med valfria lik – ingen kan ju bevisa att liken far illa av det. Sannolikt skulle även övriga 7-klöver ledare ställa sig bakom förslaget om nekrofilerna bara visade framfötterna lite mer på Pride, fast Annie verkar ju vara den som är allra mest på hugget just nu och verkligen vill försöka fiska… Läs mer »
Henrik Andersson
Gäst
Nybörjare
Henrik Andersson

På 60-70 talet var alla pk-nollor röda,
nu är alla pk-nollor för eller är bögar!

Håkan
Gäst
Nybörjare
Håkan

Fortsätter det så här så går vi mot en totalavveckling av det civiliserade samhället och allt sluter i kaos.Men förhoppningsvis så kommer den nationella sidan att få fler anhängare och vinna kampen för ett bättre samhälle.

ferdinand
Gäst
Nybörjare
ferdinand

mycket trolig att det är meningen med den skit som prackas på alla än så länge normala nationer.sen när allt slutar i kaos, så kan dom som har planerat skitet,utan någon motstånd hela det nerknarkade och villjelösa samhälle som återstår, med eller utan deras militär makt, och med knark eller makt påtvinga dessa degenererade hener, sin vilja. alla indegrienser finns på plats redan idag och hjärntvätt pågår för fulla muggar. nu kan man bara satsa på eller emot, och hur lång tid det tar.vinnarna tar rubbet.judar?

AKtivist1
Gäst
Nybörjare
AKtivist1

bra simon!

Flumliberalen
Gäst
Nybörjare
Flumliberalen

Ingen av er hade förmodligen inte stått en rond mot Stefan Molyneux.

Icke-liberal
Gäst
Nybörjare
Icke-liberal

Så med andra ord skulle alla vi stått en rond mot Stefan Molyneux?

Borlänge
Gäst
Nybörjare
Borlänge

Stått en rond?
Hur svårt kan det vara att spöa en medelålders skrivbordsryttare med kass fysik, för en målmedveten kampsportare med vana från gatan..?
Utgår från att du talar om en rond i ringen..

Henry Blom
Gäst
Nybörjare
Henry Blom

Dubbelnegation!

Taipan
Gäst
Nybörjare
Taipan

Antiken upplösten och rasade samman likså Rommariket mfl.

Pervertioner är ett tecken på att det börjar braka samman.

HISTORIEN UPPREPAR SIG!!!

Andreas
Gäst
Nybörjare
Andreas

Försöken att korrumpera vårt land är många! Sverige skall inte längre få vara Sverige! Vi måste ständigt vara vaksamma!

Hennix
Gäst
Nybörjare
Hennix

Naturen är vår skapare. Att vi skulle kunna besegra Naturen är en idiotisk idé som aldrig kan genomföras. Naturen hämnas ovillkorligen mot allt onaturligt.
Naturen och dess urvalsprincip är hård, men måste accepteras. Vi är bara en av miljoner varianter liv som Naturen skapat. Vi måste dyrka och lyda Naturen.
Det viktigaste är att bedriva en raspolitik och strategisk avel av de intelligentaste germanerna.

Christian Hamilton
Gäst
Nybörjare
Christian Hamilton

Ja du Nils-erik, du har rätt som vanligt, men vad kan begära av dårar som styr enligt inkompetensens ideologi (dina ord från ”Demokrati – socialistisk eller frihetlig”)? Passar på att göra lite reklam för denna bok som borde läsas av många fler.

Allt onaturligt skall anses naturligt, all sanning anses vara lögn och allt förtryck är frihet. Det är bedrövligt att så få genomskådar den ”liberal-socialistiska” hegemonin.

wpDiscuz