Utrikespolitiska institutet skriver ”vetenskaplig” rapport – Motståndsrörelsen utpekas som ”pro-Kreml”

DESINFORMATION. Utrikespolitiska institutet pekar nu ut Nordiska motståndsrörelsen som spridare av ”rysk desinformation” och som en grupp som därför måste bekämpas. Institutet sprider dock själv desinformation i rapporten.

utrikespolitiska-institutet

Utrikespolitiska institutet (UI) är ett svenskt institut som forskar och skriver om utrikepolitiska frågor. Institutet finansieras bland annat av svenska staten (främst UD) och näringslivsorganisationer.

Institutet, som delar kontor och samarbetar med Försvarshögskolan, har Michael Sohlman som ordförande. Den förre socialdemokratiske statssekreteraren Sohlman var den som i sin tidigare roll som VD över Nobel-stiftelsen tog beslutet att porta Sverigedemokraterna från Nobelfesten för att de ”inte har rätt anda” (se även: Granskning Sverige – Nobel-VD konfronterad med allvarliga lögner).

Jeltsin-fantast bakom rapporten
Nu släpper institutet rapporten Russia’s strategy for influence through public diplomacy and active measures: the Swedish case. Rapporten, som i nuläget enbart är skriven på engelska, är tänkt att informera omvärlden om ”rysk desinformation” i Sverige.

Rapporten är författad av Martin Kragh och Sebastian Åsberg. Martin Kragh har kallat den korrupte och försupne sionistlakejen Boris Jeltsin, som sålde ut Ryssland till oligarkerna, för ”en frihetskämpe”.

Rapporten beskriver inledningsvis hur Sovjet opererade mot västvärlden och antyder att dagens Ryssland är arvtagare till kommuniststaten. Den ryska nyhetsbyrån Sputnik News, som tidigare hade en svensk avdelning, beskrivs som en särskilt ful fisk och det påstås även att Ryssland producerar ”fake news” och har trollarméer på sociala medier.

Uttalandena om farliga trollarméer blir parodiska med tanke på att UI samarbetar med Försvarshögskolan som bland annat utbildat amerikanska påverkansagenter som Fredrik Konnander, själv utbildad i psyops av främmande stat och nu en del av den svenska statens trollarmé inom MSB som ska bekämpa kritik mot massinvandring och Nato.

Motståndare till globalism = ”pro-Kreml”
Målet är att sänka förtroendet för USA, Nato och EU skriver institutet. En sådan aktör som är dålig är Wikileaks.

De som är motståndare till globalisternas världsordning, och därmed ser med skepsis på just USA, Nato och EU, beskrivs i rapporten som fiender. Du är antingen med oss (globalister) eller så är du pro-Kreml, lyder budskapet.

Nordiska motståndsrörelsen är den grupp som rapporten först listar som ”öppet pro-Kreml” följt av den nya högern och Fria Tider. Den viktigaste aktören från vänster är Aftonbladet Kultur som enligt rapporten kritiserat fascismen i Ukraina, Carl Bildt, EU och Nato i ett trettiotal artiklar under 2014.

Beskrivningen av Nordiska motståndsrörelsens påstådda Kreml-stöd visar att rapporten, som utger sig för att vara vetenskaplig, har mycket låg trovärdighet. Rapporten skriver följande om Motståndsrörelsen under rubriken ”Målgrupper och företrädare för desinformation”:

The openly pro-Kremlin elements in the Swedish far right include the fascist organisation Nordic Resistance (Nordiska motståndsrörelsen). Nordic Resistance has cooperated with two Russian organisations, the Rodina party and the Russian Imperial Movement; their international network is the World National-Conservative Movement, which has also donated an unspecified sum of money to Nordic Resistance.

Här påstås alltså att Nordiska motståndsrörelsen har samarbete med Rodina, ett ryskt stödparti till Putin. Hur detta samarbete ser ut framgår emellertid inte. Nordfront intervjuade för ett halvår sedan en avhoppare från just Rodina, ryske nationalisten och tidigare parlamentsledamoten Andrej Saveljev som idag är ledare för partiet ”Storryssland”.

Vidare uppges att Nordiska motståndsrörelsen har samarbete med Ryska Imperierörelsen och att den ryska organisationen donerat en ”ospecificerad summa pengar” till Motståndsrörelsen. Att Motståndsrörelsen har ett samarbete med en rysk nationalsocialistisk vänorganisation stämmer, men att det skulle göra Ryska Imperierörelsen eller Nordiska motståndsrörelsen till ”pro-Kreml” är ett falskt påstående. I en intervju med Nordfront säger Ryska Imperierörelsens ledare, Stanislav Vorobjev, att man inte alls är på särskilt god fot med den ryska staten och man avfärdar också Alexander Dugin som anses stå Putin nära. Det enda gemensamma intresse organisationen har med ryska staten är att den kämpar mot den USA- och EU-stödda kuppregimen i Ukraina som styrs av judar.

Påståendet ”ospecificerad summa pengar” stämmer heller inte, vilket institutet antingen vet eftersom de läser på Nordfront eller inte vet då deras forskning är undermålig. I en Nordfront-artikel från 29 december, en vecka innan institutet offentliggjorde sin rapport, framgår hur Vorobjev själv sagt i en intervju med New York Times att det hela handlade om en summa på 150 euro. Formuleringen ”ospecificerad summa pengar” är förmodligen avsedd att ge intrycket av att en Pro-Kreml-grupp från Ryssland (som alltså egentligen är anti-Kreml) ger Motståndsrörelsen tonvis med pengar och att organisationen agerar ombud för den ryska staten.

Slutligen kan det ses som intressant i sammanhanget att Nordiska motståndsrörelsen beskrivs som ”fascistisk” och inte ”nationalsocialistisk” eller ”nazistisk”.

Nedan är vad institutet skriver om identitärerna/nya högern och Fria Tider:

In Sweden, people in the far right environment (or ‘new right’/‘identitarianism’ as they sometimes self-identify) have founded the publishing house Arktos, whose publication list includes the English translation of the book The Fourth Political Theory (2012) by Russian academic and fascist ideologue Aleander Dugin, and the mining company Wiking Mineral, allegedly a source of finance for the group’s political activities. The web-based platform Fria Tider, with organisational ties to the identitarian movement, actively promoted Swedish Sputnik content in 2015. A Swedish citizen affiliated with the ideological current is the anti-Semitic author and Wikileaks representative in Russia, Israel Shamir. Shamir writes for the newspaper Zavtra, whose editor-in-chief is the ultra-nationalist Alexander Prokhanov; another regular contributor to Zavtra is Alexander Borodai, the first Prime Minister of the self-proclaimed Donetsk People’s Republic in 2014.

Källa:
Russia’s strategy for influence through public diplomacy and active measures: the Swedish case

Dela artikeln på sociala medier:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här.

Lämna en kommentar

54 Kommentarer till "Utrikespolitiska institutet skriver ”vetenskaplig” rapport – Motståndsrörelsen utpekas som ”pro-Kreml”"

Meddela om
avatar
Sortera efter:   Senaste | Äldst | Mest röstad
Daniel
Gäst
Nybörjare
Daniel

Haha…
Vilket hittepå från UI.
Men inget förvånar idag.

Shahrokh Razavi
Gäst
Nybörjare
Shahrokh Razavi

Att sprida desinformation är ett typiskt zionistiskt beteende, som av naturliga skäl också är brukligt i s.k. vänsterkretsar!

THE WHITE MAN IS RISING
Gäst
Nybörjare
THE WHITE MAN IS RISING

https://www.youtube.com/watch?v=weAfTIq4Mu8

Nationalist Protest In Chicago

Fredrika
Gäst
Nybörjare
Fredrika

UI har bekänt färg som desinformatörer i USA:s och Israels tjänst. Bara det att de har anklagat Dagens Nyheter(!!!) och Aftonbladet (!!!) för att sprida rysk propaganda, ett påstående som är så befängt att de självmant borde lägga ner sin verksamhet, är ett tecken på det.

Andersson
Gäst
Nybörjare

(((Expressen))) anklagade häromdagen (((Aftonbladet))) för att vara prokreml. Tydligen anser inte (((Expressen))) att (((Aftonbladet))) är tillräckligt (((vänster))).

Andersson
Gäst
Nybörjare

Här är länk:

”Aftonbladet Kultur låter som ryska propagandister” I en UI-rapport om rysk desinformation pekas Aftonbladet Kultur ut som den viktigaste vänsterkanalen för det pro-Kremlska perspektivet. Det skriver Expressens kulturchef Karin Olsson i en krönika. 2014 publicerade kultursidan 30 artiklar som enligt studien var i linje med ”Putins vilja”.

http://www.expressen.se/kultur/karin-olsson/vill-aftonbladet-lata-som-putin-press/

En träl
Gäst
Nybörjare
En träl

(((näringslivsorganisationer)))

judens verk
Gäst
Nybörjare
judens verk

det har säkert nått med va PADDAN RÖFVEN gick ut med igår på tv och mumlade om, han prata något om att bekämpa 8 olika saker som hotar Sveriges säkerhet,dock glömde han att nämna sig själv.

http://www.dn.se/webb-tv/klipp/nyheter/lofven-presenterar-sakerhetstrategi/

idioten härmar amerika och säger att svenska val också kan bli ”påverkade” av RYSSLAND

Andersson
Gäst
Nybörjare

8 sionistiska riksdagspartier?

A
Gäst
Nybörjare
A

Såhär kommer det att fortsätta. Gillar man inte tanken på att ens dotter blir våldtagen och rånmördad i det nya spännande Sverige så är man per automatik putinist och KGB agent.

Etablissemanget är panikslagna och har inte mycket mer än detta att ta till.

Fria Nord
Gäst
Nybörjare
Fria Nord

Mycket bra och viktig artikel!

Feldjager
Gäst
Nybörjare
Feldjager

Tja vi är då fan inte pro-USA i allafall

Anonym
Gäst
Nybörjare
Anonym

Och inte heller pro-Ryssland. Vi är pro-Sverige och pro-Norden och inget annat, detta kan många här behöva påminnas om. Gynnar det inte oss så är det inget vi ska stödja.

Feldjager
Gäst
Nybörjare
Feldjager

Nej! Jag iallafall är pro-den vita rasen och de vita folken vart de än befinner sej på jorden
Länder är helt obetydliga

om jag hade valet att lägga Sverige i runier och därigenom skapa en vit etno-stat skulle jag göra det utan en sekunds tvekan

Jag är ingen Patriidiot

Anonym
Gäst
Nybörjare
Anonym

Ryssar är dock inte vita. De kanske en gång var delvis vita men Stalins och Lenins utrensningar har sänkt rasen till nivå med negrer. De är ett fult, korkat, våldsamt och degenererat folk. Landet och särskilt Moskva är dessutom fyllt till bredden med rasfrämlingar från Centralasien.

Feldjager
Gäst
Nybörjare
Feldjager

Halåååååå Kiev

Feldjager
Gäst
Nybörjare
Feldjager

”fult, korkat, våldsamt och degenererat folk”

Som de flesta Amerikaner då med ett IQ på 80

Den gubben gick inte

Nordanvind
Gäst
Nybörjare
Nordanvind

@Anonym

Haha

Du har nog aldrig varit i Ryssland, eller Moskva…..

ggezzZZ
Gäst
Nybörjare
ggezzZZ

ummm enligt rapporten så har Ryssland trollarmer i cyberrymden :) umm jag kanske är en sådan hihi :)

ggezzZZ
Gäst
Nybörjare
ggezzZZ

PS. de (UI)+Löfven med anhang är ”konspiratoriska foliehattar”
för att använda det judiska utrrycket

Ola Nordmann
Gäst
Nybörjare
Ola Nordmann

Det ville jo være ufornuftig, å ikke ha ærlig og redelige handelsavtaler med Russland i fremtiden.
Russland er jo Nordens Nabo, så et naboskap basert på gjensidig respekt for hverandres grenser er jo i alles interesse, bortsett fra (((globalistene))) og deres lydige landssvikere rundtforbi i Europa og usa.

Nå som de ser sin globale skapelse smelte bort som snøen på våren, så vil de ha noen dødskramper før de går over til historiens skraphaug der de virkelig fortjener å befinne seg.

Folkedomstolen kommer til å finne dem Skyldig i FolkeSvik…

Vera Oredsson
Gäst
Nybörjare
Vera Oredsson

Historien upprepar sig. Man beskyllde NRP med orden ” De har Mein Kampf i ena handen och en rysk KPist i den andra. Allt p. g. a, att NRP skaffade en WOlGA bil på avbetalning då det var den enda möjligheten. Pressbyrån hade genom oanmäld bojkott förorsakat oss en kreditspärr dessutom vilket omöjliggjorde införskaffning från svenska bilhandlare. Den ryska firman var mycket förekommande och vänlig och brydde sig inte om sådana kapitalistiska ideer.

ᛋᛋ Heinrich Himmler ᛋᛋ
Gäst
Nybörjare
ᛋᛋ Heinrich Himmler ᛋᛋ

Försvaret och Försvarshögskolan är ju styrt av socialdemokratiska politruker precis som Polisen styrs av den socialistiska politruken Dan Eliasson. De arbetar efter en agenda att de ska hjälpa Socialdemokraterna att behålla makten och skyr inga medel. Är övertygad om att Socialdemokraterna är beredda att gå över lik bara de får sitta kvar vid makten.

Angantyr
Gäst
Nybörjare
Angantyr

Mikael Sohlman är jude kan man väl förtydliga. Makteliten och deras drängar i Sverige tycks vara på väg mot total intellektuell härdsmälta. Inte minst riskerar de att bli politiskt isolerade när Trump tillträtt och EU på allvar börjar knaka i fogarna. Hela det svenska etablissemanget har gått ”all in” i den globala världsordningen och då verkar taktiken nu vara att köra ända in i kaklet. Antagligen tycker de sig inte ha något val utan de öser bara på med skamlöst ljugande och förnekande av de enorma problem som man själva orsakat svenskarna.

conservare
Gäst
Nybörjare
conservare

”Sohlman är son till …. Zinaida (Zina) Jarotzkaja.”

Han har alltså ryska rötter, af moderns namn att döma. Hur komma det sig att en svensk-ryss blifva ledande propagandist mot Ryssland ?

Angantyr
Gäst
Nybörjare
Angantyr

Därför att Sohlman är jude och inte etnisk ryss.

Feldjager
Gäst
Nybörjare
Feldjager

ett Judesvin kanske!, Jordens största förbannelse och söner och döttrar av Helvetet

Rolf Gunnar Rolfsson
Gäst
Nybörjare

Nordiska motståndsrörelsen bör klassificeras som runologisk forskningsinstitut. Runorna är revolutionär ideologi som radikaliserar extremister i Hávamál.

The Elder Futhark contains the ancient ideology of the white people. The Younger Futhark is a falsification, forged by the Church of Rome. From the Younger Futhark no ideology can be deduced, because the sequential rune rebus is obscure. This is a fact.

http://bbs.dailystormer.com/t/aryan-esoterica-odin-the-runes-gnosticism-and-christ/75275/502?u=real_in_my_mind

Victor
Gäst
Nybörjare
Victor

Går nån på den hära (((propagandan)))? Jag själv har svårt att hålla mig för skratt just nu. Det är så uppenbart vad som pågår egentligen suck.

Sigge
Gäst
Nybörjare
Sigge

Svenska myndigheter och media lägger idag all sin kraft på att bekämpa Ryssland då det är det stora hotet mot globalisterna.Propagandan som våra media matar ut varenda dag är så full av lögner att de flesta normalbegåvade borde genomskåda den.

Hottis
Gäst
Nybörjare
Hottis
Antar att det gått sån inflation i epiteten fascist/nazist/rasist att man har gått över till att beskylla oss för att vara ryska agenter!!!?? Dokumentet är ju så dumt att man inte vet var man skall börja, men det är ju allmänt känt att två av dom ryska organisationer som NMR har haft kontakt med (helt öppet för allmän insyn)inte försitter en chans att spy galla över Putin;vilket ju bara detta kraftigt underminerar dokumentets tyngd/legitimitet/koncensus. Jag drar slutsatsen att det bara är ännu ett i mängden av statligt sponsrad propaganda, anpassat för Bonnier/monopolmedias liberala och hjärndöda läsare;som ju är tacksamma att… Läs mer »
Britta Skogskrans
Gäst
Nybörjare
Britta Skogskrans

Hatten av för välgenomtänkt artikel. Sanningen framför allt.

Det är ganska kul idag 2017 att för varje artikel så kommer det säkert en ny ”medlem”.

Har man vind i ryggen ska man inte slå sig tilltro utan ju större publik ju större ansvar har man (något MSM fullständigt missat).

88

Feldjager
Gäst
Nybörjare
Feldjager

Många har kommit över hit från Avpixlat!, folk som är less på Siodemokraternas ”muh democracy” hästskit

Britta Skogskrans
Gäst
Nybörjare
Britta Skogskrans

Ja, SD lät för fantastiskt för att vara sant. Det visade sig vara lumpjudar med mycket märklig agenda.

Men, folk fattar inte det, de ser SD som ett alternativ. Stackars människor.

Feldjager
Gäst
Nybörjare
Feldjager

”Lumpjudar” hahahaha

Stjärna i kanten för den :)

Andersson
Gäst
Nybörjare

Familjen Bonnier hade den sysselsättningen när de kom till Sverige, fast på den tiden hette de Hirsch. Bonnier låter mer förtroendeingivande i svenska öron.

Feldjager
Gäst
Nybörjare
Feldjager

Sen har du ju ”mittlandet” som raderar allt han själv inte håller med om! Avpixlat har fan spårat helt
man kan tro att MSB har köpt upp det

Nordanvind
Gäst
Nybörjare
Nordanvind

Är det någon som går på dessa statliga instituts rapporter längre ?

Skall skattepengar gå till olika ”institut” att författa vänsterpolitiserad verklighetsfrånvänd dynga ?

Det vore ett rent tjänstefel av personer som har ansvar för liv och egendom, att ta svenska myndigheter och deras bisarra ”rapporter” och ”utlåtanden” på allvar.

Utrikespolitiska institutet i dess nuvarande form saknar existensberättigande och kommer att ingå det berg av statligt och kommunalt dökött som skall amputeras först.

Thor Viking
Gäst
Nybörjare
Thor Viking

Ny idag.
Assange Drops A Bombshell! Clinton And ISIS Are FUNDED BY THE SAME PEOPLE!!

https://m.youtube.com/watch?v=p6ugAfOc9kM&ebc=ANyPxKq8ANnUn10wukvUDND7e0C1-Dx0KStzLrt1shcC_FE1Z1Pq-tsx0zBgM8WnTPQJCiPYS_kf

Andersson
Gäst
Nybörjare

För svensson i TV-soffan spelar det ingen roll hur mycket organisationer som (((UI))) ljuger. Det enda som fastnar är att Putin är en dödsknarkarfascist som tänker invadera hela Europa, Krim var bara början.

I midsomras, dagen efter Brexit fick jag mig minsann en föreläsning av en granne att EU är ett fredsprojekt. Jag svarade att om du definierar 28 förslavade europeiska länder som ett fredsprojekt, så måste du anse att även Sovjetunionen var ett fredsprojekt.

correctus
Gäst
Nybörjare
correctus

stefan åsberg svt?? hur är han inblandad?

Original Articles
Russia’s strategy for influence through public diplomacy and active measures: the Swedish case
Martin Kragh & Sebastian Åsberg
Pages 1-44 | Published online: 05 Jan 2017

”Vår slutsats är att Rysslands strategiska mål är att begränsa svenska säkerhetspolitiska vägval, säger Sebastian Åsberg som skrivit artikeln tillsammans med Martin Krogh vid UI.”

Du har helt rätt. Artikeln är korrigerad. /Redaktionen.

Andersson
Gäst
Nybörjare
”Analytiker: Ryssland bryr sig inte om Sveriges styre Vladimir Putin och Ryssland är likgiltig för vem som regerar i Sverige. Det säger Jan Hallengren, analytiker vid Försvarshögskolan, till TT. På lördagskvällen varnade statsminister Stefan Löfven (S) för att Sverige riskerar att bli måltavla för ryska påverkansoperationer lika dem i USA vid presidentvalet. Men Hallengren tror inte att Sverige är särskilt högt upp på Putins dagordning. – Jag tror inte att det spelar någon roll för Ryssland om det är en socialdemokratisk eller borgerlig statsminister här. Däremot i Tyskland – där skulle nog ryssarna vilja bli av med Angela Merkel. Och… Läs mer »
Britta Skogskrans
Gäst
Nybörjare
Britta Skogskrans
Alla judesvinsmedia i väst hejade på peddo-skatan Clinton. Alla tog hennes parti. Man skrev i alla tidningar att ”pizzagate” var en fabrikation, men man publicerade naturligtvis inte eposten mellan peddona för då hade folket inte gått på att det var en fabrikation. Skriver RT en mer balanserad artikel anklagas de för att påverka valet. Helt sjukt! Som om inte judesvinen påverkar utgångar av alla möjliga slag dagligdags. De driver upp aktier, sparkar obekväma och höjer peddosar till skyarna. Men en sak kan de inte påverka, diskussioner här, på alla andra alternativa media och på alternativmedias största aktör RT. Nu är… Läs mer »
Vanheden
Gäst
Nybörjare
Vanheden

Boris Jeltsin var en frihetshjälte som spelade sin roll utmärkt (ingen lätt roll vilket krävde rikligt med vodka för att han skulle härda ut) och passade över makten till Putin som knockade (((oligarkerna))) det första han gjorde då han tillträdde.

Nordanvind
Gäst
Nybörjare
Nordanvind
@Vanheden Boris Jeltsin var en marionett och förrädare som hjälpte judarna inom den sovjetiska statliga socialdemokratiska monopolekonomin att stjäla det ryska folkets tillgångar genom organiserade stölder som kallades ”privatisering”. Dessa judiska tidigare statstjänstemän hade plötsligt ”privatiserat” det mesta av värde genom att skriva över ryska statliga tillgångar på sig själva och dem närstående judar och judiska familjer. Detta är upphovet till flertalet av de ryska oligarkerna. Vi bör då komma ihåg att dessa tillgångar som nu ”privatiserades” en gång stals från det ryska folket som rånmördades, av dessa kommunistiska och socialdemokratiska judars fäder. Vi bör väl även i sammanhanget inte… Läs mer »
Andersson
Gäst
Nybörjare

Du beskriver det klassiska tillvägagångssättet att stjäla privat egendom i stor skala; först förstatligar man egendomar i skenet av att egendomarna ska tillkomma folket och sen, efter ett antal år låter man ”nya vindar blåsa” och lurar i folket att en privatisering av statlig egendom är av godo för folket – och sen lämpar man över tillgångarna till globalistiska (((aktörer))) till vrakpriser.

Något som regeringen Reinfeldt flitigt praktiserat under åtta års maktinnehav.

Andersson
Gäst
Nybörjare

Juden Yeltsin trodde att Putin var en grå liten apparatchik som underdånigt skulle bistå de judiska oligarkerna att stjäla allt som fanns av värde i Ryssland, men där bedrog han sig rejält.

Vanheden
Gäst
Nybörjare
Vanheden

Nu skjuter dom sig verkligen i foten då ryssofobin snart kan vara ett minne blott om Trump lyckas ta itu med CIA och de övriga 16 underrättelsetjänsterna.
Sakernas tillstånd i världens mest Clinton-Soros-lojala land kan vara tillgängliga för allmän beskådan och det vill de som just nu sitter vid makten undvika varje dag i veckan.

C Anderson
Gäst
Nybörjare
C Anderson

Kanske är det tvärtom. För

You know what one name of the Vikings was? Rus.
You see the anagram of Odin?
”In the land of the blind, the one-eyed man is king”
— Erasmus of Rotterdam, a 16th-century Dutch Renaissance humanist. He was also a social critic
Erasmus, then I think of Shogun.
https://www.youtube.com/watch?v=I5qiFbzp0ak

Moscow has slammed the recent ODNI report which claims Russia hacked the US elections.

The Kremlin spokesman said it was “reminiscent of a witch hunt,” adding that Moscow is “tired” of “amateurish” US hacking intelligence.

Arne Strand.
Gäst
Nybörjare
Arne Strand.

Västvärldens Indoktrinerade Lakejer !.

Jag bekänner mig som Kristen och som Svensk Nationalist Politiskt sett.

Dra åt Helvete den Svenska Politiska Eliten
Ideologiska Landsförrädare,
indoktrinerade Fjollar.

Sverige skall i GUD och Herren Jesu Kristi Uppståndelsekraft,
resa sig ock skaka av sig dessa Löss.

Arne Strand.

Der Fuhrer
Gäst
Nybörjare
Der Fuhrer

Är man inte pro PK så räknas man som pro Putin.
Det är det som är hela skiljelinjen nu.
Nazistkortet är utspelat nu är det nya floskler som gäller. Å ja visst jag skulle i och för sig välja Putin 7 dagar i veckan i stället för en fjolla som statsminister.
Putin vet i alla fall att skydda folket och sina gränser och inte prioritera invasionsstyrkorna.

Bengt Stångare
Gäst
Nybörjare
Bengt Stångare

Sverige har egna ”betalda troll” som sprider socialistisk propaganda på nätet. SSU delar ut datorer till medlemmar (MacBooks) för att de ska bekämpa ”näthat” och ”rasism”. Psyopsförband finns både hos MSB och Försvaret som sysslar med samma sak.

http://ic.pics.livejournal.com/andrej_kraft/39228000/84992/84992_600.jpg

http://imgur.com/a/jsLWn

bob
Gäst
Nybörjare
bob

Martin Krag har många bra rapporter om Ryssland. Här är en bra analys av hans rapporter https://samtiden.nu/2017/01/varning-falska-nyheter/

george
Gäst
Nybörjare
george

Intressant information om Martin Kraghs rapport om Ryssland
http://martinkragh-rapport.com/

wpDiscuz