Utredningen om vandaliseringen av Daniel Spansks bilar har lagts ner

NYKVARN. Natten mot igår vandaliserade vänsterextremister två bilar som tillhör Daniel Spansk. Redan nu har polisen beslutat att lägga ner utredningen. Detta då det inte finns några spaningsuppslag som kan leda till någon skäligen misstänkt.

Natten mellan torsdag och fredag denna vecka utsattes kommunpolitikern Daniel Spansk (SvP) ännu en gång för ett politiskt motiverat brott då vänsterextremister slog sönder fönsterrutorna och punkterade däcken på två bilar som stod parkerade utanför familjens hus.

Händelsen polisanmäldes men polisen väntade inte länge med att lägga ner utredningen utan gjorde det redan tidigare idag. Detta skriver Bonnier-tidningen DN som valt att bara nämna händelsen i en kort notis. DN skriver följande:

Polisen i Södertälje säger att utredningen är nedlagd eftersom det inte finns några spaningsuppslag som kan leda till någon skäligen misstänkt.

Det är inte första gången som Daniel Spansk och andra medlemmar av Svenskarnas parti utsätts för brott på grund av deras politiska engagemang och åsikter. I oktober förra året misshandlades Spansk av vänsterextremister efter att han varit ute på en restaurang tillsammans med sin sambo och vid ett tillfälle i fjol utredde polisen hela 30 olika brott som personer kopplade till SvP utsatts för.

Källa:
Kommunpolitikers bilar vandaliserade

Dela artikeln på sociala medier:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Lämna en kommentar

Please Login to comment
  Subscribe  
Meddela om