Utredning kommer att inledas mot Madonna efter hets mot Trump

UTRIKES. Den amerikanske säkerhetstjänsten Secret Service utreder artisten Madonna efter att hon i ett tal ska ha sagt att hon ”funderat en hel del på att spränga Vita huset i luften”.

madonna

Det var under ”kvinnomarschen” som hölls i lördags i Washington DC som artisten Madonna höll ett tal mot Trump där hon sa att hon själv ”funderat en hel del på att spränga Vita huset i luften”.

Enligt uppgifter ska en talesperson för den amerikanska säkerhetstjänsten Secret Service ha sagt att de är medvetna om Madonnas kommentar och att de kommer att inleda en förundersökning mot henne.

Det är inte första gången som Madonna uttryckt missnöje mot USA:s nya president. Under valkampanjen ska hon ha utlovat oralsex till den som röstade på Trumps rival Hillary Clinton.

Källa:
Secret Service WILL investigate Madonna after singer says she wants to BLOW UP the White House in expletive-filled rant at women’s march

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments