Utan dig är vi en hjälte mindre — gå med i kampen idag!

KRÖNIKA. Maria Larsson skriver om varför just du behövs för vårt folks överlevnad och att utan ditt engagemang så fattas en kamrat i kampen.

Ja, min vän. Du som delar mina åsikter om ett Sverige som är på väg att förvandlas till oigenkännlighet, inför allas våra ögon. Du, som ibland låter fingertopparna dansa fram över tangentbordet i en iver och övertygelse som du gärna vill dela med dig av till andra på sociala medier. Precis just du är värd att få låta ditt inre, sanna jag, fälla ut vingarna och äntligen ta höjd mot nya och verkligare vyer.

Även du som står i ett vägskäl. Du, som delvis vänt mig ryggen på grund av den sanning jag försökt förmedla, men som ändå känner att det börjat skava någonstans inuti ditt äkta jag. Till dig vill jag säga att du inte behöver hålla med mig om allt i sak, men ofta räcker faktiskt magkänslan, ryggradsreflexen och intuitionen hela vägen. Det har det gjort för många under väldigt lång tid nu.

Trots en maktelit som inte vill sitt folk väl, trots metoder såsom mörkläggning och ett väloljat propagandamaskineri, finns där många som ändå ständigt låter förnuftet vinna i den inre maktkamp som äger rum mellan infiltrerade hjärnceller och olydiga synapser. Astrid Lindgren lät sin karaktär Jonatan i Bröderna Lejonhjärta mynta uttrycket: ”Det finns saker man måste göra, även om det är farligt. Annars är man ingen människa utan bara en liten lort.” Jag har aldrig betraktat mig själv som en särskilt modig människa, även om jag säkert gjort modiga saker genom åren. Man ska också komma ihåg att bekvämlighet lätt blir människans bästa vän. Och i samma paket ligger skygglapparna. Dock valde jag en dag att kasta alla förbannade ursäkter överbord, kavla upp ärmarna och ta tag i mitt engagemang, på riktigt.

Självklart frestar det på inledningsvis den dagen man bestämmer sig för att gå från ord till handling, konstigt vore det annars. Men jag menar att man måste låta sig ledas av det som ligger naturlagarna närmast: Det vill säga, osjälvisk kärlek till sitt folk. Detta i kontrast mot den egoism som i dagens samhälle närmast är att betrakta som religion.

Annars, kanske man visserligen inte omedelbart förvandlas till lort, men i långa loppet kommer det att urholka ens stolthet, ryggraden kommer att krympa och så småningom riskera att falla samman. Vad för slags människa blir man då? Som partimedlem i Nordiska motståndsrörelsen är jag just nu en liten del i en större helhet. Dock inte obetydlig. Tvärtom. Jag vet att jag ensam aldrig kommer att kunna utföra några stordåd, men utan mig blir motståndet en person mindre. På varje demonstration, på varje aktivitet, på varje otrampad stig i kampen för vårt folks överlevnad, skulle det vara en person mindre. Så är det faktiskt. Därför måste du inse att utan dig, saknas någon. Det tycker jag är det stora miraklet i det lilla.

Utan dig saknas någon i vår kamp.

Ja, jag åkte till Göteborgsdemonstrationen, tillsammans med andra hjältar från norr. Bilresan var oändligt lång och krävde övernattning. Vänner och släkt förfasade sig över riskerna och hoten, men se här; jag är tillbaka och lever fortfarande. Särskilt kvinnor oroade sig över min säkerhet, även många nationellt sinnade. Men jag kan lugna alla med att säga att som kvinna behövde man aldrig känna sig rädd. Även när det ”hettade” till så kände jag tryggheten. Detta är nämligen en organisation som värnar om sina medlemmars säkerhet på riktigt, och jag kan som förstahandsvittne förmedla att de modiga männen tog sin uppgift på allra största allvar och med den äran!

Som kvinna behöver man inte vara rädd – så länge man är i rätt sällskap.

Nu kommer jag om två veckor att åka till Finland för att demonstrera även där. Nu gäller det återigen yttrandefriheten, vars existens ställts på sin spets. Nordiska motståndsrörelsen står på riktigt just nu inför hotet om att förbjudas i ett av våra grannländer. Oavsett hur långt man kommit i sin egen jakt på sanningen, så borde detta faktum resa varningsflagg inom varje sunt fungerande hjärna. Därför vill jag avsluta med att säga att du också bär en hjälte inom dig. Den är rakryggad, stolt och vill sitt folk väl. Låt den få tala till punkt. Lyssna och låt den leda dig rätt.

Saknade broder, syster och hjälte: Du är varmt välkommen in i folkgemenskapen.

Dela artikeln på sociala medier:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här.

Lämna en kommentar

59 Kommentarer till "Utan dig är vi en hjälte mindre — gå med i kampen idag!"

Meddela om
avatar
Sortera efter:   Senaste | Äldst | Mest röstad
Lars
Gäst
Nybörjare
Lars

Tack Maria! Bra skrivet! Jag var också i Göteborg. Jag kämpar och försöker väcka så många som möjligt, men jag måste tyvärr erkänna att få en från barndomen hjärntvättad stackare att vakna upp kräver så otroligt mycket energi. Men jag ger aldrig upp. Jag lovar minst 10 röster från mitt närområde valet 2018. Mitt mål är 25. Kämpa på och lycka till i Finland. Och trygg är du i rätt sällskap.

Karl
Gäst
Nybörjare
Karl

När tror ni realistiskt att ni kan gripa makten?

Sverker Seger
Gäst
Nybörjare
Sverker Seger

Tror inte att NMR tänker som övriga riksdagspartier att allt handlar om röstsiffror. NMR kämpar för sanningen de tror på och ändrar sig inte för passa in i ett korrumperat system.

Lars
Gäst
Nybörjare
Lars

Lägg ner ditt svammel! Du bara bekräftar det vi andra redan vet… Att du är en opåläst idiot.

Lars
Gäst
Nybörjare
Lars

Detta var ment till poland.

Lina
Gäst
Nybörjare
Lina

Lars, hur vet du att inte du också är hjärntvättad?

Lars
Gäst
Nybörjare
Lars

För jag har varit det!

Lina
Gäst
Nybörjare
Lina
Och hur kom du till den insikten? Om jag tror att du är hjärtäntvättad, och du tror att jag är det. Hur ska vi förhålla oss till det? Är det inte bättre att utgå från att ingen är hjärtäntvättad och att alla har rätt till sina egna åsikter? Eller kanske att vi alla är hjärntvättade eftersom det är svårt att bevisa motsatsen? Hur som helst, att säga att alla människor, vars åsikter inte stämmer överens med sina egna, skulle vara hjärntvättade är onekligen ett ganska svagt argument och får med största sannolikhet liten (eller ingen) genomslagskraft. Bara väldigt trångsinta personer… Läs mer »
Lars
Gäst
Nybörjare
Lars

Med respekt. Historien genomgår sin största revision just nu. Se ”judea declereswartogermany” fortsätt till The greatest story never told. Ta sen en funderare. Mvh/Lars.

Lina
Gäst
Nybörjare
Lina

Lars,
Jag kan också rekommendera litteratur för dig att läsa och fundera på men det var knappast svaret på mina frågor.

Lina
Gäst
Nybörjare
Lina

Jag känner inte till den texten men antar att det syftar till ett dokument under andra världskriget? Skrivet i USA av judar? Du får ursäkta mitt okunnande och summera gärna för mig.
Det jag inte förstår är hur det (eller något, oavsett innehåll) kan rättfärdiga förtryck av någon som helst form. ”Two wrongs don’t make a right” är ett bra engelskt uttryck som också är värt att fundera över.
Mvh
Lina

Peter H. Norrland
Gäst
Nybörjare

Fantastiskt bra och inlevelsefullt skrivet Maria!

Man kan faktiskt kombinera sitt tangentbords-knattrande med äkta kamp ute på gatan, det är inga svårigheter!

Man behöver inte heller stå i fronten där ute, det går även bra att närvara i bakgrunden som t.ex. fotograf/journalist eller liknande som oftast inte kräver det minsta fysiska kontakt med nån motståndare, om man nu skulle vara orolig för det!

I vår vision som kallas Folkgemenskap finns det plats för alla nordbor, svag som stark, sjuk som frisk!

Följ Marias råd nu och gå med i det enda sunda framtidsalternativet, Nordiska motståndsrörelsen!

HELL SEGER!

Vicktoria
Gäst
Nybörjare
Vicktoria

Alla kan göra någonting,dvs är man inte än medlem kan man donera perngar,skulle tro att små som stora summer är uppskattat.
Allt är bättre än inget,och viktigt att man törs takontakt med er och se att ni är mkt trevliga personer.
Så nu kör vi,för Sverige ,vår ras och överlevnad!

Anders Jonsson
Gäst
Nybörjare
Anders Jonsson

Starka, sanna och vackra ord.. Maria Larsson.

Mattias
Gäst
Nybörjare
Mattias

Vackert formulerat. Axel mot axel, mot kanonmullret!

Blubb
Gäst
Nybörjare
Blubb

Väldigt bra skrivet! Perfekt start på en ny kampdag att läsa denna inspirerande text.

HELL SEGER!!!!!
Gäst
Nybörjare
HELL SEGER!!!!!
XSter
Gäst
Nybörjare
XSter

Jag skulle inte skrika hell seger för det?
Snarare säga ”Jävla skit” om det är det du menar.

Ola Olé
Gäst
Nybörjare
Ola Olé

Hitler ville inte ha och göra med medlemmar som kom efter kampen. Han litade inte på dem utan såg dem som kappvändare.

Tror du på vår ideologi så gör du det nu eller aldrig. Tror du på den måste du våga att ta risken att bli fullfjädrad medlem nu, även om juden kommer göra livet surt för dig. Du har trots allt riktiga vänner nu Inga kappvändare.

S.tälje
Gäst
Nybörjare
S.tälje

Jag är fascist. Motståndsrörelsen är ns. Dock får ni min röst.

Andreas
Gäst
Nybörjare
Andreas

Jag tror, att vi som är nationellt sinnade Arier (Germaner), behöver ha högsta möjliga etiska standard i allt vi tänker och gör.

Det finns, tror jag, en lagenlig grundkod i Universum. Och är man etisk så följer man den! Det går inte, man får inte, ursäkta dåligt beteende med att ”andra gör så”, eller ”fienden gör si” etc..

Kom ihåg: Vi är barn till kungligheter! Arier betyder just Nobel!

Tack för en bra artikel!

Andreas
Gäst
Nybörjare
Andreas

Kom ihåg: Skada aldrig andra! Planera aldrig att skada andra!

Christian Hamilton
Gäst
Nybörjare

Maria, fortsätt att skriva för du har en härlig medryckande stil i din text. Du är modig, effektiv, glad, omtänksam, du verkligen bryr dig om andra människors väl och ve i alla lägen. Du är en av de kvinnliga hjältarna i vår organisation! Hell dig, hoppas vi ses snart igen.

Andres s
Gäst
Nybörjare
Andres s

Jag kan inte engagera mig pga Hitler. Släpp Hitler kanske jag kan.

Göransson
Gäst
Nybörjare
Göransson

Är det inte lite rimligare att DU släpper det här med Hitler (vad du nu har emot Hitler) för kampens skull, än att en hel organisation anpassar sig för dig? :p

Motståndsrörelsen är ju inte ens särskilt hitleristiska..

Lina
Gäst
Nybörjare
Lina

ja, ska slappa honom nu Goransson. men las mitt inlagg ovan, ert partiprogram ar oroande nog och full av motsagelser.
ni vill ha en omfattande yttrandefrihet men forbjuda partikritiska medier.

Suck
Gäst
Nybörjare
Suck

Du vet ingenting om Hitler och har inte förstått nånting din idiot. Läs Mein Kampf och återkom.

Lina
Gäst
Nybörjare
Lina

Jag behover inte lasa Mein Kampf men har daremot last hela ert partiprogram och det ar forskrackligt.
Avskaffa alla andra partier
Forbjuda medier som ar partikritiska (ni sager folkfientliga men det ar en tolkningsfraga)
Partikritiker ska rehabiliteras (vad det nu innebar)
listan ar lang…..
den spontana tanken som jag far att ni verkar inte lita seciellt mycket pa individerna i den ”ras” ni sa fortvivlat vill bevara.

Viljans Seger
Gäst
Nybörjare
Viljans Seger
Hitler var sprungen ur en tid med sociala, inrikes- och storpolitiska utmaningar som vi inte riktigt kan greppa, ett krigssargat och till existensen hotat samhälle som förföll till dekadens, normupplösning, förtryck och orättvisor och liksom övriga Europa hotades av kommunismens expansionsplaner, en kommunism som under 30-talet redan visat sitt rätta ansikte men liberalerna då som nu flirtade med. NMR fungerar som en viktig referens mot historien och väckarklocka, men någon ny Hitler ska väl inte behövas, det borde räcka med saklig upplysning. Plus en och annan historisk marsch för att hålla debatten vid liv. När man även tågar in i… Läs mer »
Lina
Gäst
Nybörjare
Lina
Det här med att alla andra är hjärnskadade (permanent!) och att vi är hjärntvättade är onekligen mycket intressant och lite lustigt. Hur har du själv undgått att få de här skadorna eller att bli tvättad? Försök hjärna att övertyga mig om varför jag är sjuk och saknar insikt i det du är så övertygad om. Kan det vara helt omöjligt att det finns något som fri vilja? Att människor faktiskt är olika och att vi tänker på olika sätt? Att vi har olika värderingar? Och eftersom det är omöjligt att bevisa vem som har rätt (men försök gärna) så kanske… Läs mer »
Vera Oredsson
Gäst
Nybörjare
Vera Oredsson

Läs annan litteratur om Adolf Hitler än den du indoktrinerades med. Tyska kan du väl inte, men där finns en uppsjö. Ex Ziegler och en annan Hitler av Giesler . Den bäste; Das Erbe Hitlers som redogör alla framsteg som gjordes i realitet utan propaganda.

Ola Olé
Gäst
Nybörjare
Ola Olé

Igen och igen och igen. Du är verkligen en källa till inspiration.

LuttaLotta
Gäst
Nybörjare
LuttaLotta

Hitler var inget hemskt monster som vi fått lära oss i (((historieböckerna))), utan han var en stor man o folkhjälte som bekämpade sionism o globalism

poland
Gäst
Nybörjare
poland

sionism? menar du allvar? han bekämpade aldrig sionismen dessutom var det inte sex miljoner judar han dödade utan sex miljoner kristna tyskar med hjälp av muslimska bosniska krigsherrar

Resonemang
Gäst
Nybörjare
Resonemang

Får nog lov att hålla med Andres S. Skall man nå ut till den breda massan på ett mer proaktivt sätt kanske man skall släppa den mossiga ideologin. NMR 2.0 kanske?

Solskeniskyn
Gäst
Nybörjare

Fenomenalt bra krönika, väldigt inspirerande! Läste den två gånger om

Sebbe
Gäst
Nybörjare
Sebbe

En demo i Stockholm snarast, tack! <3

Lina
Gäst
Nybörjare
Lina

Lustigt att du citerar Astrid Lindgren som skrev i ett brev till Louise Hartung 1957: ”Ända sedan jag var så stor att jag började tänka självständigt har jag tyckt illa om det blågula fosterländska storsvenska, allt det där ”kommer någon våra fjäll för nära, då mulnar det i Svitjod”, det förefaller mig lika avskyvärt som Hitlers tyska nationalism. Någon patriot har jag aldrig varit. Vi är alla människor – det har varit mitt speciella patos här i livet.

Herr W
Gäst
Nybörjare
Herr W

Lina: Nu var det ju själva citatet som låg i fokus och inte Astrid som person. Men visst, vill man tolka fritt och vrida och vända kan man säkert hitta all världens (dess)information och diverse påståenden i artikeln ovan bara man anstränger sig tillräckligt hårt..

Maria: Väl skrivet! Jag kommer gladeligen stolt skydda dig och alla andra kvinnor igen vid nästa demo! In i döden om så krävs. Hell seger!

Lina
Gäst
Nybörjare
Lina

Jo förvisso men tycker att det är ironiskt att Maria (kanske i brist på bra citat från likatänkande) måste ta ett citat från någon som så starkt motsatte sig till vad allt ni står för.
I samma brev skrev hon
” Det var hårt och bittert att höra för den som avskyr all nationalism så innerligt som jag gör. Jag trodde du visste det. Jag trodde du visste, att jag ogillar allt indelande av människor efter nationer och raser, all sortens diskriminering mellan vita och svarta, mellan arier och judar, mellan turkar och svenskar, mellan män och kvinnor.”

Herr W
Gäst
Nybörjare
Herr W

Min känsla säger att Maria är född på 80 eller 90-talet. Astrid var en folkkär författare och många av hennes historier sitter djupt inom många ifrån just denna generation, mycket beroende på att man har härliga minnen ifrån barndomen till just dessa historier/filmer. Hennes politiska åsikter är som sagt helt ointressanta i sammanhanget!

Det är helt uppenbart att du desperat försöker leta efter små obetydliga detaljer för att slå hål på en välskriven artikel. Jag hade respekterat dig om du hade en annan uppfattning eller la fokus på artikeln som helhet men nu är du bara patetisk..

Lina
Gäst
Nybörjare
Lina
Herr W, Det gör mig i och för sig lite lättad att höra att ni kan till er litteratur av folk som inte delar er åsikt (som annars många gånger benämns som förrädare eller hjärntvättade). Får jag kanske komma med några rekommendationer? Jag respekterar dig som människa trots dina åsikter men du och många här verkar inte kräva mycket för att tappa respekten för folk. Vi verkar alla vara hjärntvättade eller t om hjärnskadade. Jag tycker inte att det är helt irrelevant att påpeka att källan till ett citat (som uppmanar till kamp) är tagen från någon som så passionerat… Läs mer »
Astrid drömde om ett menaSver
Gäst
Nybörjare
Astrid drömde om ett menaSver

Man citerar en känd sagotants åsikt kring mod, ta det för vad det är.

Politiskt sett var Astrid ett typiskt östrogent känslopacket med röda förtecken.

Lina
Gäst
Nybörjare
Lina

Jo, men är det ändå inte lite ironiskt?

ANDERϟϟON
Gäst
Nybörjare

Astrid Lindgren var vänsterliberal så det förslog, men att använda ett citat av henne gör en inte mindre trovärdig.

Herr W
Gäst
Nybörjare
Herr W

Astrids politiska åskådning är i sammanhanget lika relevant som Skorpans anställning på Posten!

ANDERϟϟON
Gäst
Nybörjare

Hitler var vegetarian – alltså är dagens vegetarianer de ondaste judeg*sande monster som mänskligheten någonsin skådat :)

algot karlsson
Gäst
Nybörjare
algot karlsson

Jag är nationalist.
hur kommer jag praktiskt in i NMR?

Anders Jonsson
Gäst
Nybörjare
Anders Jonsson

Ansök om medlemskap.

Norrlandsguld
Gäst
Nybörjare
Norrlandsguld

Tror lr vet att många tänker som NMR
I norr men många är rädda för konsekvenser typ tappade vapen och utanförskap i vissa sociala kretsar tyvärt

Simon Holmqvist
Redaktör
Nybörjare

Vill man verkligen vara en del i en sådan social krets då?

Jag vill hävda att Motståndsrörelsen är en betydligt bättre social krets att vara del av, på alla sätt!

Jag är själv norrlänning och vi har ett väldigt bra gäng här uppe. Hör gärna av dig till mig om du är intresserad.

Lina
Gäst
Nybörjare
Lina

Snälla Algot, läs på alla kommentarer under alla artiklar här så förstår du säkert att det hör inte är en grupp du vill bli involverad i.

Herr W
Gäst
Nybörjare
Herr W

Och du påstår att du inte är desperat? Haha tillåt mig att skratta! Ett bättre sätt vore väl att kontakta medlemmar och avgöra själv om organisationen är något för Algot? Det här är ju trots allt ett öppet forum (dina egna ord) och används inte bara utav medlemmar..

Lina
Gäst
Nybörjare
Lina

Herr W,
Ok, poäng tagen. Inget bra inlägg av mig, det var inte rätt av mig att skriva så.
Är dock inte desperat. Det är inte av desperation jag diskuterar här.

Anders Möller
Gäst
Nybörjare
Anders Möller

Mycket bra skrivit. Ignorera folkförrädarnas och globalistlakejernas hets, och fall inte för myten om att SD är Sverigevänner. Sverigevänner måste även förstå att SD inte har nordborns bästa framför ögonen.

poland
Gäst
Nybörjare
poland

Ska jag tro på dig eller syriens president eftersom jag anser att du är extrem så tror jag varken på isis eller dig

Länge leve sverigedemokraterna

isis är judarnas avvändbaramedel vad får mej att tro att DU inte är det

Jesus sade döm inte så skall du inte bli döm det är exakt vad ni gör dömmer

Anders Möller
Gäst
Nybörjare
Anders Möller

Kan du debattera? Eller vill du bara kasta runt lite känslor utan substans?

>citerar Jesus, men fördömer.😏

Har du ett sakligt argument?

Anders Möller
Gäst
Nybörjare
Anders Möller

Varför skall vi hylla SD? Var har de gjort för nationalismen? Förutom satt sionism och öppen svenskhet på kartan?

Hel
Gäst
Nybörjare
Hel

.

wpDiscuz