USA uppges ha dödat IS-terrorister som tänkte attackera Sverige

TERROR. USA:s armé hävdar att de hindrat terrordåd i Sverige efter att ha dödat fyra IS-medlemmar.

Enligt den amerikanska armén har fyra IS-medlemmar som planerat att utföra terrordåd i Sverige dödats i Syrien. De senaste månaderna ska den USA-ledda koalitionen som påstår sig bekämpa IS i Syrien och Irak ha dödat totalt sex IS-terrorister som ska ha varit ledande medlemmar alternativt sådana som planerat terrordåd i Saudiarabien, USA och Sverige.

Varför IS-medlemmar skulle planera att utföra terrordåd i till exempel Saudiarabien är dock oklart. De båda sunniextremistiska entiteterna delar i mångt och mycket samma fiender, och Saudiarabien har till och med på goda grunder anklagats för att finansiera IS.

Källa:
Amerikanska militären: Terrorattack mot Sverige förhindrad

Dela artikeln på sociala medier:

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

5
Lämna en kommentar

Please Login to comment
3 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
Lingonet_DH_Karl A Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Karl-Путин A
Medlem

Det måste ha varit arabiska ungdomar från ”orten” som hade planerat att klottra på en synagoga i Sverige – ett av de svåraste brott man kan begå här. Straffvärdet är högre än för grova våldtäkter och mord.

_DH_
Medlem
_DH_

Hade de tänkt att detta påstådda förhindrande skulle kvitta ut de tusentals terrorister som framgångsrikt tagit sig hit genom denna judestyrda militärs försorg? Jag menar, vårt samhälle hade ju haft flera hundratusentals färre araber här i dag om det inte varit för det landets sionistiska mellanösternpolitik.

Karl-Путин A
Medlem

Det är bara fejkpropaganda. Varför skulle JewSA döda sina egna allierade som de investerat så mycket i? Vi har genom åren fått otaliga rapporter om hur JSA har bombat IS-fästen i Syrien, där det senare visat sig att de i själva verket terrorbombat civila syrier.

Syrien har med hjälp av Ryssland och Iran vunnit kriget och nu gäller att plocka lite pluspoäng för JSA när de lämnar fältet med svansen mellan benen.

Lingonet
Medlem

Troligen.

Lingonet
Medlem

Magnus ranstorp, en riktigt duktig idiot.
Sväljer allt med hull och hår.
https://www.svt.se/nyheter/utrikes/tyder-pa-mycket-goda-underrattelsekunskaper
Hur kommer det sig att usa och israel har så goda underättelser om isis, magnus?
Jobbar de kanske ihop?