USA: Svart man slog ihjäl sin nyfödde son efter nederlag i TV-spel

USA. Enligt polisen slog afroamerikanen Anthony Trice ihjäl sin nyfödde son efter att han förlorat i tv-spel.

Anthony Trice.

Anthony Trice, 26 år och bosatt i Louisville, Kentucky, var hemma med sin 1-månadersbebis och spenderade tiden med att spela tv-spel.

Frustrerad och arg efter att ha förlorat i spelet kastade han handkontrollen och slog sin lille son i huvudet. Trice ska sedan ha släppt det gråtande barnet till golvet. Han ska sedan ha gått till badrummet och då han återvände fann han sonen svårt skadad.

Sonen kördes till Norton Children’s Hospital, där han senare avled av sina skador.

Trice är nu misstänkt för mord och barnmisshandel.

Källa:
Dad accused of killing newborn after losing video game

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

3
Lämna en kommentar

Please Login to comment
3 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
KlausRamón Mercader_DH_ Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
_DH_
Medlem
_DH_

Visserligen tycker jag inte man ska spendera sin tid med triviala saker som spel så länge det finns uppgifter i den verkliga världen att sköta – men jag måste ändå säga att det tycks som att detta kan få lyckliga följder ibland, ändå. Tänk om en neger slog ihjäl sin unge varje gång den (negern) förlorade mot en vit pojke (eller ung man, ifall vuxen spelar) – vilken effektiv lösning på befolkningsproblemet vi då funnit! Allt vi hade behövt göra då för att få stopp på deras befolkningsexplosion vore att få dem att spela spel mot oss!

Ramón Mercader
Medlem

Duktig neber!

Klaus
Medlem

Det är kanske därför att systemets polis i Sverige pryglar Nmr-medlemmar. Svenskarna inkl. idiotiska folkförrädare och polis förlorar hemlandet, trygghet och pengar i globalisternas mångetniska krigsspelet. Den svenska kronan blev ännu mer värdelösa (SEK/DKK=1,5, 1 Euro = 10,74 SEK) och kinesiska Volvo blev trots allt inte billigare, inte ras- och kulturfrämlingar heller. Och så pryglas (och våldtas) också svenska barn.