USA skänker motsvarande 334 miljarder skattekronor i bistånd till Israels militär

JUDISK MAKT. Kongressen i USA har röstat igenom ett rekordhögt militärt bistånd till Israel. Denna gång handlar det om motsvarande 334 miljarder kronor som ska tas från de amerikanska skattebetalarna till den judiska krigsmakten.

En av de mäktigaste judisk makt-organisationerna i USA, AIPAC, arbetar ständigt för att öka de belopp som överförs från amerikanska skattebetalare till Israel. Det nya rekordhöga beloppet om motsvarande 334 miljarder kronor som förhandlades fram under förre presidenten Barack Obamas sista tid som president ska hjälpa Israel att ”försvara sig” mot ”växande hot”.

Det främsta hotet – sedan Libanon, Irak, Jemen och Libyen fåtts på knä och Syriens kraftiga försvagning efter många års krig – är nu främst Iran, som Israel sedan länge har hoppats att USA ska anfalla för den judiska statens räkning.

I augusti godkände kongressens senat det nya biståndet. Representanthuset beslutade om detsamma under onsdagen, efter att förslaget hade introducerats av juden Ted Deutch från Demokratiska partiet och judinnan Lieana Ros-Lehtinen från Republikanska partiet.

I avtalet ingår också att USA ska bunkra upp med mer vapen i Israel – vapen som Israel själva får tillgång till att använda när de anser att det behövs.

I måndags öppnade USA också sin första permanenta militärbas i Israel som ska stärka Israels eldkraft med missiler och robotsystem.

Källa:
House Passes New $38 Billion Aid Package For Israel

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
3 Kommentarer
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments
Allan
Nybörjare
Allan
1 år sedan

Det största hotet mot grIsrahel är juden, i och med dess parasirära natur och kultur av hyckleri och blodtörst så tvingar den folk att idka självförsvar.

Så den bästa garanten för grIsrahels säkerhet är ett kollektivt judiskt självmord, och det är betydligt billigare än 334 miljarder kronor.

Karl-Путин A
Nybörjare
Karl-Путин A
1 år sedan

USA är den kassa ko som Israel gjort det till. Det tragiska med den vita amerikanska befolkningen, särskilt den kristna ultrahögern, är att de gladeligen formligen gödslar Israel med pengar. Inte nog med det så är över hälften av USAs manliga befolkning omskuren för att visa gemenskap med sina bibliska vänner i Israel.

Peter
Nybörjare
Peter
1 år sedan

De så kallade ”judarna” som formligen hatar och förnekar vår Frälsare är antikrister, som överhuvudtaget inte har i Palestina att göra. -Och de så kallat ”kristna” som stödjer dem är antikrister de också! -Styggt så det förslår!