USA lämnar FN-organ på grund av ”anti-israeliska” resolutioner

UTRIKES. USA har idag beslutat att gå ur FN-organet Unesco. Orsaken är att USA är upprörda över ”anti-israeliska” resolutioner.

Under dagen beslutade USA att lämna FN-organet Unesco som bland annat arbetar med att utse världsarv. Orsaken ska vara att Unesco genomgående använt sig av de arabiska namnen på olika heliga platser i Jerusalem som till exempel Tempelberget och Klagomuren, platser som är heliga för muslimer, judar och kristna. Därmed anser USA att platsernas judiska koppling ha förringats vilket upprört den sionistiska stormakten i väst.

USA slutade redan 2011 med att finansiera Unesco. Den gången blev de upprörda över att Palestina, en stat vars internationella erkännande ständigt motarbetas av USA och Israel, beviljades medlemskap i FN-organet.

Källa:
USA lämnar FN-organet Unesco

Dela artikeln på sociala medier:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här.

Lämna en kommentar

12 Kommentarer till "USA lämnar FN-organ på grund av ”anti-israeliska” resolutioner"

Meddela om
avatar
Sortera efter:   Senaste | Äldst | Mest röstad
-VK-
Gäst
Nybörjare
-VK-

Glad om FN försvagas oavsett anledning faktiskt..

Fredrika Lampenschirm
Gäst
Nybörjare
Fredrika Lampenschirm

Självklart. FN skapades av judar sedan de med andras militärstyrkor krossade Tyskland. Syftet var att säkra judarnas rättigheter i världen (alltid benämnt som mänskliga rättigheter). De bestämmer över UNESCO också. Säkert kan det finnas splittring där också, men detta är bara en politisk manöver, ett hot som kommer att ha ytterligare konsekvenser beträffande andra saker.

_DH_
Gäst
Nybörjare
_DH_

Trist att judarna har sådant inflytande att de kan styra USA:s utrikespolitik på detta sätt, men det är något Pat Buchanan konstaterade för flera årtionden sedan när han hävdade att kongressen är sionistockuperat område. Jag tror dock detta innebär ett försvagande av judisk makt över världen, för när man inte längre är del av något så kan man inte längre påverka. Och det är ju också bra att FN blir svagare, då denna organisation egentligen bara står för världskommunism. De avser upprätta en världsstat och bestämma vilka rättigheter människor har, hur de ska uppfostra sina barn och liknande.

Fredrika Lampenschirm
Gäst
Nybörjare
Fredrika Lampenschirm

Optimist.
(Det är beröm, inte kritik).

Balder
Gäst
Nybörjare
Balder

https://youtu.be/x9Mi4gdYcgc Kanal digitals nya homo reklam är sjuk!

Claes
Gäst
Nybörjare
Claes

FN = FittNyllen

senaste
Gäst
Nybörjare
senaste
Redan vid fredskonferensen 1919 tog judarna ett viktigt kliv framåt för att säkra sin existens och sätta sig över européerna. Journalisten Émile Joseph Dillon beskriver i boken The Inside Story of the Peace Conference hur detta gick till: ”Of all the collectivities whose interests were furthered at the Conference, the Jews had perhaps the most resourceful and certainly the most influential components…the Western Jews, who championed their Eastern Brothers, proceeded to demand a further concession which many of their own co-religionists hastened to disclaim as dangerous – a kind of autonomy which Rumanian, Polish and Russian statesmen, as well as… Läs mer »
Mårten Hernebring
Gäst
Nybörjare
Mårten Hernebring

Tror inte grekerna och armenierna uppskattar namnbytet men det är svårt att veta hur dessa kommer agera framöver.

rökviken
Gäst
Nybörjare
rökviken
Blenda
Gäst
Nybörjare
Blenda

Jag vet genom personliga kontakter att FN är genomkorrupt. Detsamma gäller röda korset. De pengar som naiva svenskar donerar, och de kronor som tvångsbeskattas av oss går ofta till att försörja värdelösa batikhäxor och deras lyxlevende i Afrika. Gällande FN så har
Fredrika L helt rätt.
Detta totalitära globalistiska samfund skapades av kroksnokarna, först för att tillintetgöra Palestinierna och skapa israel, och sedan för att tillintetgöra den vita västvärlden och skapa en global kommunistist världsstat. Priset dom skall betala för sitt förräderi kommer att övergå deras mörkaste fantasi!

Nordanvind
Gäst
Nybörjare
Nordanvind

När sionisterna inte får hålla taktpinnen då surar dessa istället.

Benjamin
Gäst
Nybörjare
Benjamin

Förstår judarnas frustration. När man inte ens får sälja organen från en palestinier man själv skjutit har antisemitismen gått för långt.

wpDiscuz